torsdag den 18. august 2011

Sneak peak

Jeg lever endnu.... men har bare haft lidt travlt.

Tirsdag og onsdag var jeg i Norge for at arbejde. Det var bragende flot solskin, så om aftenen gik jeg en tur i havnen og fik lækker fisk udenfor på restaurantens terasse.


Når børnene er puttet om aftenen sidder jeg og laver bryllupskagepynt. Jeg er næsten færdig, men her er et lille "sneak peak".


Så til alle jer, der har skrevet mails til mig og lagt kommentarer - jeg ved, at jeg er bagud og jeg skal nok snart få svaret jer alle.

God aften!

9 kommentarer:

 1. Elsker peoner! Hvilken restaurant var i på, fisken så dejlig ud!

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se mere... der er et heldigt brudepar et eller andet sted i landet :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende, at dit arbejde bringer dig en tur til Norge! Jeg håber, du kan indhente lidt ro i weekenden.

  SvarSlet
 4. @Bakegleder: Ej, hvor sjovt, at du rent faktisk kan se, at det er en pæon!! Det var godt set :-) Fisken smagte rigtig godt. Jeg forsøgte at komme ind og spise på fiskerestauranten Brygga 11, men der fuldt optaget, selvom det var en tirsdag aften. Så gik jeg på Kokkeriet i stedet. Men jeg fik da fisk :-)

  @Piske: Tak Piske :-) Hvor er du sød :-)

  @Madame: Jeg rejser 2-3 gange om måneden og så er det knap så eksotisk. Som regel er der ikke tid til noget som helst, men denne gang var der tid til en lille gåtur og lidt fisk i havnen.

  SvarSlet
 5. Ser flot ud det man kan se! Briter du udstikker? Kunne tenke mig at lære at lave dem selv. Var det på Lysaker restauranten var?

  SvarSlet
 6. Bruger, ikke briter. Autokorrektur på iPad.....

  SvarSlet
 7. @Bakegleder: Ja, jeg har nrugt en udstikker til nogle af bladene. Resten er lavet med en rosenbladsudstikker og skåret som den anden udstikker. Nej, i denne uge var jeg i Sandefjord (sidste uge var jeg i Lysaker).

  SvarSlet
 8. De er riktige smukke! Nå ja, tiden går lidt for hurtig for mig....

  SvarSlet
 9. @Bakegleder: Tak Camilla. Ja, tiden den flyver jo afsted :-)

  SvarSlet