mandag den 2. januar 2012

Året der gik på Himmelske Kager

2011 strøg afsted, men ser jeg på hvad der skete i "den søde verden" på min blog i 2011, ja, så skete der en hel del!

Her er en lille kalvakade over 2011 her på Himmelske Kager. Håber, at I vil med på rejsen :-)

Søde rejser
2011 bød på mange rejser for mig. Jeg var ude at rejse 23 gange - 21 gange med arbejdet og 2 gange med familien. Når jeg rejser ser jeg altid efter spændende kageting, som jeg bare tage med hjem. Langt de fleste rejser er dog helt frugtesløse (ihver fald hvad angår kageting), men det er nu alligevel blevet til en del, der kom med hjem i kufferten i år! Se hvad mine rejser bragte af stort og småt:
Bageudstyr og kagekopper i London
Lækker dessert i Koblenz
Kagebøger og bageudstyr i USA
Lækkerier fra Malta
Smuk dessert i Mannheim
Spændende søde oplevelser og indkøb i Toronto del 1, del 2 og del 3
På marked i Barcelona
Karamelfudge i Larvik
2012 kommer også til at byde på mange rejser. De fleste bliver ganske kedelige - i kagemæssig forstand, da det er rejser med ret konkrete mål og hvor jeg ser en lufthavn, et hotel, en virksomhed - og intet andet. Men der er bestemt udsigt til rejser, hvor der bliver tid til at se lidt efter de søde sager. Så hold øje med bloggen efter flere hjembragte ting og sager til køkkenet.

Grundlæggende kagedekoration
I februar bloggede jeg det første indlæg i min serie om Grundlæggende Kagedekoration. Det blev til 8 indlæg ialt. Klik på Grundlæggende Kagedekoration, for at få alle indlæggene eller se hver enkelt af dem her.
Grundlæggende Kagedekoration Trin 1: At bage kagen
Grundlæggende Kagedekoration Trin 2: At fylde kagen
Grundlæggende Kagedekoration Trin 3: At smøre kagen op
Grundlæggende Kagedekoration Trin 4: At betrække kagen med fondant
Grundlæggende Kagedekoration Trin 5: At lave kanter på kagen
Grundlæggende Kagedekoration Trin 6: At stable en kage
Grundlæggende Kagedekoration Trin 7: At have det rigtige udstyr
Grundlæggende Kagedekoration Trin 8: At planlægge et kageprojekt
Derudover er der også en masse grundlæggende tips i mine How to do's.
I 2012 vil der nok ikke komme flere indlæg om Grundlæggende Kagedekoration, men der vil helt sikkert komme nogen How To Do's. Hvis der er noget I savner en How To Do på, så skriv en kommentar eller send mig en mail.

Arrangementer med søde bloggere
2011 bød på rigtig mange hyggelige og sjove arrangementer med andre bloggere, hvor jeg har lært rigtig mange utrolig søde mennesker at kende. Det har været fantastisk at være blandt andre "lidelsesfæller", der også kan snakke om kage og mad i timevis. Og ikke mindst at være sammen med mennesker, der slet ikke ser mærkeligt på én når man hiver kameraet frem og fotograferer maden fra alle tænkelige og utænkelige vinkler :-)

Her er lidt om de mange arrangementer og ture jeg har været på i løbet af 2011. I marts var jeg til Madbloggertræf i Jylland. Først var vi i Kageriet og høre om lækre kager og ikke mindst at spise dem! Derefter til lækker middag hos Restaurant Bedre Byggeskik. Det var en vældig dejlig dag, hvor jeg fik set en del af de bloggere som jeg fulgte inden mødet, men også en masse nye mennesker, som jeg siden har fulgt og ladet mig blive inspireret og underholdt af.

I juni var jeg til middag hos Piskeriset sammen med to andre bloggerkagedåser, hvor vi fik spændende og anderledes mad. Det var super hyggeligt at mødes med andre madglade bloggere. Vi skal helt sikkert mødes igen i det nye år.

I juli havde jeg den udsøgte fornøjelse at spise middag på The Paul. Det var en super skøn dag med dejligt selskab og skøn mad.

I august var jeg inde og nyde de mange vidunderlige kager hos Nicolaus Strangas. Det var en skøn oplevelse i et himmelsk kageunivers.

I september var jeg på kursus med Tanja Hanson sammen med 12 andre kage-glade piger. Det var en superhyggelig weekend i et stort og hyggeligt sommerhus.

Og til sidst, men ikke mindst, var jeg i november sammen med 6 andre madblogger til en chokoladeevent på Midtown Grill på hotel Mariott i København. Også en rigtig dejlig oplevelse, hvor jeg mødte nogle skønne piger.

Jeg håber så meget på, at jeg i 2012 kommer til at deltage i flere arrangementer med skønne mad- og kagebloggere. Det nyder jeg meget.

Søde fondant kager
Året bragte selvfølgelig også en vis portion kager med fondant. Dem har jeg fundet frem her.
FC Barcelona t-shirt kage til min ældste søns 10 års fødselsdag
Strand tema kage til min nieces 18 års fødselsdag
Kagen malet som "den blå time"
Real Madrid fodbold kage til min mellemste søns 7 års fødselsdag
En isbjørne bamse kage til min mellemeste søns 7 års fødselsdag
Brystkage med camouflagekorsage
Oval kage med stor rose
Motorcross pynt
Rapunzelkage
Kage med FC Barcelona fodbold
Bryllupskage med kirsebærgrene
Fødselsdagskage i design inspireret fra indbydelse
Og lidt fondant pynt uden kage:
Vintergækker
Sankt Hans heks
Kæmpe pæoner og anderledes brudepar til bryllupskage
Der kommer helt sikkert også fondantkager i 2012, men nok knap så mange.

40 års fødselsdag
Og så var 2011 året hvor jeg blev 40 år i oktober Og det blev fejret på bedste vis og jeg havde en dejlig dag. Tak for alle jeres mange hilsner på dagen.

Højtiderne
Også højtiderne fik meget plads her på bloggen. I påsken fik jeg lavet forskellige slags påskelækkerier. I efteråret fik jeg kreeret lidt halloween uhyrligheder. Og i julen fik jeg virkelig blogget om en hel del julegodter. Men på trods af, at jeg bloggede så mange indlæg, så synes jeg stadig, at der er meget jeg så gerne vil prøve af og vise jer. Så der er masser af tage fat på i 2012.

Alt det øvrige...
Og så var der jo alle de utrolig mange kager, cookies og cupcakes jeg lavede i 2011. Det var ikke så lidt. Se opskrifterne ude under Kategorier - der er masser af inspiration at hente.

Så er der ikke andet at sige jer alle tusind tak for alle de mange søde og dejlige kommentarer her på siden. Håber, at I vil følge med i 2012 gennem et hav af søde sager.

Godt nytår!

4 kommentarer:

 1. Skønne kagedame,

  glædeligt nytår til dig. Jeg har nydt godt af både dine spændende indlæg (og måske bager jeg også en kage en dag :-)) og ikke mindste dit skønne selskab. Dit venskab har været en af dejlige gaver fra 2011. Jeg glæder mig til at læse og se meget mere til dig i det nye år.
  glade nytårs hilsner fra varmere himmelstrøg

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig - og sikke et år du har haft :-)

  SvarSlet
 3. Pyha, man bliver jo helt forpustet :-) Tak for 2011, glæder mig til 2012 - det er hyggeligt at læse med

  SvarSlet
 4. @SushiStegen: Åhr, hvor er du sød. Rigtig meget i lige måde. Jeg glæder mig meget til at se meget mere til dig i 2012. Jeg håber, at I nyder jeres miniferie og jeg glæder mig til at høre mere om den. Knus og klem

  @Camilla: Tak i lige måde. Ja, der var egentlig sket meget i 2011 på kagefronten, når man sådan lister det op.

  @Anne: Tak Anne. Dejligt at høre. Jeg glæder mig også til at lave nye lækkerier.

  SvarSlet