lørdag den 3. september 2011

Når det skal være lidt nemt


Man behøves ikke altid at stå i køkkenet i flere timer, for at lave en lækker kage. Eller bruge 25 forskellige ingredienser. Eller sidde i dagevis og lave sukkerpynt. Nogen gange så skal det være nemt, men stadig smage godt og se lækkert ud. Her er et eksempel på en lille lækker mundfuld.

Det er små galetter med en sprøjtet top af flødeskum tilsmagt med flormelis og vaniljekorn, pyntet med et hindbær og evt. et mynteblad. Det er smukt, smager godt og frem for alt NEMT.


Galetterne er fra "Square", en lille lækker kaffe / the forretning i Virum, hvor min mor arbejder. De smager også skønt uden noget.

Hvad gør du når det skal være nemt?

5 kommentarer:

 1. Fed idé!
  Her er et lille tip, når jeg gør det nemt:
  tag en rulle rå marcipan, og skær ud i tynde skiver, og læg dem op på en bageplade. Pensel med pasturiserede æg, strø med perlesukker eller hakkede mandler, og bag dem indtil de er gyldenbrune. De smager rigtig lækkert sammen med en lille kop kaffe efter frokosten/aftensmaden eller som tilbehør, hvis man nu får gæster :)

  SvarSlet
 2. Når jeg skal lave noget nemt, så laver jeg en apple crumble!! Nok ikke verdens mest æstetiske kage, men den smager fantastisk særligt med en klat creme fraiche

  SvarSlet
 3. @Sara Kjær: Tusind tak for tippet. Det lyder både nemt og lækkert.

  @Sine Chapman: Crumble kager er nemme og skønne, så skidt med at de ser lidt rodede ud. Tak for tippet.

  SvarSlet
 4. Jeg tilslutter mig helt og holdent dette indlæg - begynder også at fatte mere og mere interesse for de enkle, men lækre ting :)
  Når jeg vil lave noget lækkert og nemt bager jeg verdens nemmeste frugt-tærte og serverer creme-fraiche til :)

  SvarSlet
 5. @PiaMarianne: Nogen gange kan det enkle være helt befriende. Det lyder godt med "verdens nemmeste frugt-tærte" - den må du blogge om :-)

  SvarSlet