onsdag den 28. september 2011

I solemnly affirm that the evidence that I shall give, shall be the truth, the whole truth and nothing but the truth


Så tæt på og så alligevel så langt fra! Efter en rejse til Toronto, 3 dages lange afhøringer og forberedelser og tonsvis af læsestof, indgik advokaterne forlig i sagen 5 min (!!) før jeg skulle mod retsbygningen og afgive min vidneforklaring. Det er jo hvad der sker og hvis begge parter er tilfredse er det jo det bedste. For mig var det lidt en blanding mellem lettelse og skuffelse. Lettet over at slippe for flere timers afhøring i et varmt retslokale omgivet af kappeklædte advokater med mere eller mindre gode intentioner. Skuffet over ikke at få afgivet min forklaring og givet modparten kamp til stregen! De blev muligvis skræmt...?

Jeg smed hurtigt de øvre dele af jakkesættet og hoppede over i noget mere behageligt og så benyttede jeg min nyvundne tid til at skynde mig ned for at shoppe i Torontos shopping area. Et område jeg boede lige ved siden af og som jeg slet ikke havde haft tid til at kigge forbi. Området har mere end 600 butikker, så der var rig mulighed for at "shop til you drop". Jeg elsker at se hvad der findes af specielle ting i de lande jeg besøger og jeg kigger gerne efter sjove kage-, bage- eller køkkenting. Her er hvad jeg fik med mig hjem.

 • 4 målere i "cups" - dem glæder jeg mig til at bruge når jeg følger udenlandske opskrifter
 • Skønne firkantede udstikkere med bølgekant. Jeg har været på jagt efter netop firkanter med bølgeform, da jeg er ret glad for dem jeg har i runde. Nu huser samlingen endelig disse og så i flotte farver.
 • Sorte stakit wrappers - er hvide på bagsiden.
 • Bone sprinkles - de er da skønne. Glæder mig til at strø dem over nogle cupcakes til drengene
 • En græskar cookie udstikker med forskellige små udstikkere til at lave forskellige øjne og munde. De skal helt sikkert bruges en dag hvor jeg skal lave en masse sjove cookies med drengene

  Der er ikke noget som lækre, udenlandske blade! Bagerst Martha Stewarts "Living", dernæst et "Halloween" blad også fra Martha Stewart. "Party Cakes" er et blad fyldt med fotos af sjove og flotte kager og nogle guides. Og til sidst det skønne "Easy bakes, cakes and puds". Glæder mig til at få tid til at læse dem igennem.
  I løbet af shoppeturen gik jeg også forbi lækre kageforretninger med lækre kager i stribevis.
  Og æbler overtrukket på utallige måder. Her kan Tivolis æbler godt pakke sig sammen.
  Og til de interessede og som også tåler andet end kagebilleder, så er her lidt af alt det andet fra Toronto.
  Udsigten fra mit - iøvrigt fantastiske - hotelværelse - det lå vældig centralt.
  Den kontorbygning, hvor advokatkontoret holdt til og hvor jeg sad og forberedte mig og blev afhørt i dagevis. Et eller andet sted midt i på 24. etage.
  Udsigten fra kontorbygningen. Jeg er ikke storby menneske, men jeg bliver nu imponeret over sådan en udsigt. Og så bliver jeg svært lykkelig ved tanken over, at jeg ikke blev vinduespudser i Toronto!
  Og sådan ser det ud, når man arbejder i dage(uge)vis på en retsag. Stablen af pizzabakker og tomme Starbucks kaffekrus er placeret bag mig!
  I lørdags susede jeg ud og så CN tower - her ses det i baggrunden.
  CN tower - mere en 550 m højt!
  Og vendte man sig om med CN tower i ryggen, så sad der sørme en kæmpe spætte....
  Det var så det sidste fra Toronto. Spændende tur - også selvom jeg i sidste sekund ikke kom ind og blev afhørt - modparten blev tilsyneladende skræmt!
  Grundet turen er jeg jo lidt bagud med indlæg om både det ene og det andet. Der ligger en del 2 af sukkerblomstkurset og venter. Og så er oktober måned lige om hjørnet, så HUSK at sende opskrifter med et flot billede til månedens læseropskrift.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at du også nåede lidt hyggeshopping på din tur, så den ikke kun bestod af støvede retssale. I øvrigt er de amerikanske 'cups' jo uundværlige, hvis man bare følger lidt med på amerikanske blogs, for det går søreme noget hurtigere at lave mad ud fra amerikanske opskrifter, når man ikke skal omregne alle mål!

  SvarSlet
 2. Øv bøv at du ikke fik vidnet. Men tilgengæld fik du shoppet :-D Fede og sjove ting du fik med dig hjem. Jeg kunne sagtens bruge timer på de blade der :-)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle vidunderlige billeder du har taget!
  Pyha, jeg er da helt lettet over, at der er indgået forlig i retssagen. Gætter på at du er på vej hjem nu - rigtig god tur!

  SvarSlet
 4. Tak for "næsten" at have været med på turen. Skønne billeder:-)

  SvarSlet
 5. Hold da op, det ser ud til at du har udnyttet tiden rigtig godt. Lækre indkøb du har lavet der :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 6. Dejlige sagder du har shoppet med hjem, de bed der er da bare for nuttede !!!

  Hold op hvor er de høj huse bare, høje, og hvor står de tæt..........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. @Piskeriset: Ja, det var ret heldigt, for der var udsigt til at jeg ikke nåede særlig meget andet. Det var selvfølgelig også derfor jeg var der, men det gør jo ikke spor at få oplevet lidt i tillæg. Jeg glæder mig til at bruge mine cup mål, for det synes jeg ret tit jeg mangler.

  @Vibse: Det var nogle meget hyggelige ting jeg fik med hjem. Ikke så meget, men lidt har også ret. Jeg har slet ikke haft tid til at hyggelæse i bladene endnu, så det har jeg stadig til gode.

  @Madame: Tusind tak Gitte. da jeg skrev indlægget var jeg faktisk allerede kommet hjem. Jeg rejste hjem mandag aften canadisk tid og var hjemme tirsdag formiddag i København, så jeg er vel hjemme igen :-)

  @Nanna: Ha ha, selv tak Nanna. Dejligt at du fik den følelse.

  @NYBH: Ja, man må sno sig, når man pludselig får tid i overskud. Og så er shopping jo noget man lige kan hygge sig med.

  @Kager skal der til: Jeg kunne heller ikke stå for de knogleben. Dem skal jeg nok få brugt på en eller anden måde. Jep, der er bare mange højhuse og byen mindede lidt om en stor amerikansk by.

  SvarSlet
 8. Dejligt at høre at du vender hjem igen. Man ved jo aldrig hvordan filmen ender ;-)
  Jeg elsker dine by-og stemningsbilleder fra Toronto - vilde kager og æbler
  kram SS

  SvarSlet
 9. @SushiStegen: Ha ha, ingen Hollywood film her. Kram til dig

  SvarSlet