søndag den 25. september 2011

Live life one cupcake at a time...


Jeg er træt! Som i rigtig, rigtig træt. Bliver dagligt afhørt af 5 forskellige advokater med 5 forskellige meninger, på 5 forskellige måder i mange, mange timer. Så nu er jeg træt og orker ikke at svare på flere spørgsmål. Men det hele starter forfra igen i morgen og mandag skal jeg så være klar til at vidne.

Jeg har slet ikke haft tid til at se noget af Toronto andet end der lige har ligget på min vej fra hotel til kontoret og tilbage igen. Skønt, at man så liiige falder over en cupcake forretning! Endda med mottoet: "Live life one cupcake at a time". Så da jeg træt og slukøret forlod kontoret i dag måtte jeg selvfølgelig ind og forsøde tilværelsen i butikken. Her blev jeg mødt af de sødeste piger, der var helt indforstået med, at jeg tog billeder af butikken og som endda bad mig sende linket fra dette blogindlæg til ejeren af butikken.

Skøn samling af små cupcake malerier - dem gad jeg godt eje....


Endnu et skønt maleri fra forretningen.

Jeg valgte at købe to små cupcakes i stedet for een stor - udfra filosofien, at jeg dermed fik smagt på lidt mere. Jeg lod ekspedienten bestemme hvilke to små cupcakes jeg skulle købe og kom hjem med en "Red Velvet with Creme Cheese Frosting" og en "Chocolate chocolate" bestående af chokolade cupcake med chokolade frosting. Kagerne blev sat i en fin lille bitte æske, der netop kunne indeholde to små cupcakes.


Fin lílle æske med netop plads til to små kager.Mine to små udvalgte frelsere...


Jeg faldt også over en cupcake beholder, som jeg selvfølgelig også måtte eje, selvom jeg ikke lige kan se, hvornår jeg skulle få brug for at transportere een cupcake. Men skøn er den.


En cupcake beholder. Et musthave....


Store skilte viste udvalgte af de mange kager.


Kagerne stod på rad og række og fristede...

Jeg fik taget mine billeder og transporterede min kager forsigtigt tilbage til hotellet. Men på hotel værelset er selvfølgelig ikke udstyret med hverken tallerken eller kagegafler, så jeg måtte prøve at spise dem uden.

Red velvet med creme cheese frosting smagte skønt og creme cheese frostingen havde både god konsistens og sødme. Og kagen var svagt rødlig. Chokoladekagen var virkelig svampet og god og frostingen kunne spises med ske (hvis jeg havde haft en). Oh, det var en fryd at sidde der på kanten af sengen ved vinduet og nyde en god kage og for en stund glemme hvorfor jeg er her.

Bagefter måtte der jo en portion motion til for at rette lidt op i kalorieregnskabet! Jeg var dog ude at løbe i morges, men de to små kaloriebomber kunne meget vel fortæres med en god gåtur gennem Toronto. Mere om den tur i et andet indlæg.

Nu vil jeg krybe til køjs og få min skønhedssøvn, så jeg er klar til morgendagens afhøringer.

10 kommentarer:

 1. Cupcakes kan redde selv den værste dag. Dette er endnu et levende bevis. Håber du kommer igennem turen helskindet!

  SvarSlet
 2. Det er utroligt ved cupcakes kan gøre når man er træt og det hele er surt.
  Hvor ser det bare ud til at være et hyggeligt sted.

  SvarSlet
 3. Det lyder bestemt til, at du fortjener de par kager, så NYD dem:) Jeg er hvertfald ret misundelig over de små skønheder:)

  SvarSlet
 4. Puha sikken en hård omgang afhøring... jeg er stadig lidt i tvivl om du ikke bare er med i en film ;-)
  Men det glæder mig at høre du kan forkæle dig selv lidt med et par cupcakes.
  PS Elsker din kommentar om cupcakebeholderen. Det kunne nemlig være mig
  kh SS

  SvarSlet
 5. Puha, det lyder som lidt af et hårdt program, så du må helt sikkert have trængt til de cupcakes.
  Fortsat god tur..
  Knus Line

  SvarSlet
 6. Det lyder ikke lige som den mest opløftende tur, så det var godt, lykken tilsmilede dig i form af cupcakes - sådan en god lille sag kan virkelig redde humøret på en dum dag :-)

  Ps. sej cupcake-transportbøtte :-D

  SvarSlet
 7. Hej.. Jeg har lige givet dig en blogaward fordi jeg kan finde alt om kager på din blog.

  SvarSlet
 8. Stor forståelse for både "trøste-spisning" og køb-uden-at vide-til-hvad-beholderen. Sådan er det bare.
  Skøn forretning du fandt der - lige noget for os kage-tøser.
  Fortsat god tur :-)

  SvarSlet
 9. Årh din stakkel :-(
  Den der beholder til èn muffin er der helt vild sej og fin.

  SvarSlet
 10. @Prinsesse Suh: Lige præcis - jeg blev jo et helt andet menneske efter at have været inde i forretningen.

  @Camilla (Fru Millas Cupcakes): Det var et rigtig fint sted og pigerne var simpel hen SÅ søde - det gør jo også oplevelsen meget bedre.

  @MissMuffin: Du kan tro, at jeg nød dem foran vinduet med fratrukkede gardiner med udsigt over byen.

  @SushiStegen: Det mindede sgu meget godt om en film! Jeg fik bare ingen Oscar (wtf!). Ha ha, ja, du kunne finde på det samme! Kh C

  @Fru Wind: Ja, det var faktisk lidt hårdt - og når man har lidt ondt af sig selv, så kan selv den mindste cupcake jo forsøde tilværelse en hel del :-) Knus Camilla

  @Piske: Min søster var overbevist om, at den lille cupcake forretning netop lå lige der på min vej for netop at forsøde mig og at den ville rykke videre til et andet sted for at redde en andens dag :-) Sød tanke, ik!

  @Vild Med Villads: Tusind tak, det var da fint af dig og tak for dine søde ord :-)

  @Nanna: Det var så sjovt, at lige netop sådan en forretning lå på min vej fra hotel til kontor - lige noget for os!

  @Vibse: Total sej. Men får man nogensinde brug for at transportere een kage? Tænker, at Martin en dag får den med på arbejde :-)

  SvarSlet