lørdag den 1. oktober 2011

Sponsorgaver


Lidt forsinket - men bedre sent end aldrig...! Forrig weekend, hvor jeg var på sukkerblomstkursus, fik vi nogle dejlige sponsorgaver, som jeg gerne vil vise her til inspiration for andre.
 • Kagemousse pulver (vanilje, chokolade og jordbær) fra Dr. Oetker: Hmm, jeg har aldrig helt forstået fidusen ved at købe pulver kagemousse. Det er jo nemt selv at lave og efter min mening meget mere velsmagende. Men de skal da prøves af - for enten at bekræfte mine fordomme eller måske overraske mig.
 • Theposer fra A.C. Perchs thehandel: Jeg eeelsker disse små skønne theposer fra Perchs thehandel. Theen smager fantastisk skønt. Jeg bor ikke i København og har derfor ikke speciel let adgang til denne the, men når jeg er på Saltoftehus på konferencer, får jeg også serveret the fra Perchs thehandel og den nyder jeg så hver gang. Kan stærkt anbefales.
 • Sølv- og guld perler fra Dr. Oetker: Fine sølv og guld perler som endda er bløde. Super opfindelse at de har gjort dem bløde, da jeg ofte har været ærgelig over at sukker perler har været så hårde.
 • Kransekagemasse fra Odense Marcipan: Jeg plejer at lave min kransekagemasse selv. Igen synes jeg, at det er så nemt, så hvorfor købe det. Men den skal nok for ben at gå på, for jeg er ret vild med kransekagestykker :-)
 • Glimmer gelé fra Dr. Oetker: Glimmer gelé i rosa, blå, lilla og sølv. Tøseglimmer, men jeg tror nu nok alligevel at mine drenge ville elske at få lov at pynte småkager eller cupcakes med dette glimmer, selvom der er tøsefarver i :-) Der bliver muligvis kamp om den blå farve :-) Jeg glæder mig til at lave kagepyntedag med dem snart.
 • Sukkermasse fra Dr. Oetker: Prisen i mit lokale supermarked er 30 kr for denne lille bitte pakke sukkermasse - ja, pakken er så lille, at den rent faktisk er blevet væk... Massen virker meget blød. Til den pris og i den pakkestørrelse er jeg nok ikke lige i målgruppen.
 • Muffinsforme fra Dr. Oetker: Muffinsformene er i en god kraftig kvalitet, som faktisk holder godt under bagning. I denne bøte lå der 5 forskellige farver, nogle af dem med stjerne på.
 • Ren rå marcipan med skovbær fra Odense Marcipan: Min umiddelbare reaktion var "hvorfor kan marcipan nu ikke bare være marcipan", men da jeg smagte den blev jeg faktisk positivt overrasket. Den har en god frisk smag af skovbær blandet med den gode kendte marcipansmag. Slet ikke dårlig.
 • Krymmel (Love) fra Dr. Oetker: Diverse krymmel bla med røde hjerter og hvide perlemorsfarvede sukkerperler (bløde). Derudover også rødt og hvidt glimmer.
 • Kokosmasse fra Odense Marcipan: Har ikke prøvesmagt den endnu, men finder nok noget spændende at bruge den til.
Så er oktober startet - endda med sommervejr! Det bliver måneden hvor jeg runder 40, hvilket slet ikke er til at forstå. Jeg føler mig stadig som en 20 årig - jeg har bare 20 års erfaring i en 20 årig krop! Eller sådan deromkring.

Oktobers påbegyndelse betyder også månedens læseropskrift, så hvis du har lyst til at få bragt din ynglingsopskrift her på siden, så send opskrift og et godt billede til mig.

God sommerlørdag!

5 kommentarer:

 1. Det er også smart med al den erfaring, man kan indsamle sig - og stadig se så ung ud :-D

  Husk nu at få andre til at tage slæbet, når dagen skal fejres - du skal også have tid til at nyde dagen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det spændende ud og et på forhånd stort tillykke med føds'dagen.

  Susanne

  SvarSlet
 3. Den marcipan synes jeg lyder ret så spændende.. Men nu er jeg jo også sådan rimlig glad for marcipan i det hele taget ....

  40.. Det er sådan et underlig tal.. Rammer det selv til Maj.....

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige sponsorgaver! Og det med at runde de 40 skal du ikke være nervøs for - det er slet ikke så slemt ;-)

  SvarSlet
 5. @Piske: Ja netop! Du kan tro, at jeg ikke skal røre en finger. Jeg har valgt at holde det ude og jeg glæder mig til at slappe og nyde dagen i stedet for selv at koste rundt og varte op.

  @Mit Kage Eventyr: Tak tak :-)

  @Kager skal der til: Den smager faktisk ret godt, så den skal du prøve. Den kommer snart i handlen. Ja, der er sådan set ikke noget galt med tallet 40 - jeg synes bare ikke selv, at jeg er nået dertil endnu... :-)

  @Madame: Hæ hæ, tak, Gitte, jeg ser omkring mig, at folk overlever helt fint - guskelov :-)

  SvarSlet