søndag den 16. oktober 2011

40 års fødselsdag (del 1)


Det har simpel hen været en fantastisk weekend, hvor jeg er blevet forkælet, opvartet og fejret i alle ender og kanter. Og desuden også beriget med en masse skønne gaver. Jeg har fået alt fra rejser til Amsterdam og Paris, til massagebehandlinger, kurophold og tøseture, et superflot ur (der ikke går!), penge og gavekort, samt masser af bøger og køkkenudstyr. Alt det vises selvfølgelig ikke her, men de gaver, der har noget med kager og søde sager får naturligvis plads her til jeres inspiration.

Ovenstående er en super flot kageform fra Pillivuyt. Den har en utrolig smuk form og jeg glæder mig meget til at bage en kage i denne form. Der findes andre forme i serien, som er ny hos Pillivuyt.Af mine drenge fik jeg en Creme Brulee gasbrænder og en blinis pande. Jeg fik faktisk tre gasbrændere, som jeg skal have byttet til noget andet godt køkkenudstyr.
Af min søster fik jeg denne skønne kagedåse fra Søstrene Grene. I dåsen lå der en weekend-tur til Amsterdam! Det glæder jeg mig utrolig meget til. Det bliver hyggeligt med en søstertur.
Fra den søde SushiSteg fik jeg en række gode godter: Hjemmelavet æblesaft og æblegelé, chokolade fra Summerbird og søde cupcakeforme. Derudover fik jeg "En tur til København" sammen med hende og det glæder jeg mig allerede rigtig meget til!

Fredag, hvor jeg havde fødselsdag, blev jeg fejret på mit arbejde. Og om aftenen kom vores gode venner på besøg fra Fyn. Lørdag holdt jeg en stor frokost for en masse tøser - hele 27 kvinder samlet på eet sted! Idag har stået mest i afslapningens tegn med vores fynske venner. Det har været sådan en dejlig weekend.

Jeg vil gerne dele lidt søde billeder fra frokosten i går - mere om det i del 2.

Og så ser jeg til min store store overraskelse, at jeg nu er oppe over 600 faste læsere! Det er jo vildt. Det er dog kommet lidt bag på mig, så jeg har ikke gjort en Give-away klar, men det fikser jeg selvfølgelig meget snart.

Ha en god søndag aften :-)

17 kommentarer:

 1. tillykke med dagen:)

  det er altid super dejligt at blive opvartet bare engang imellem:)

  fortsat go weekend :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogen dejlige gaver du har fået. Jeg er rigtig ked af at jeg ikke kunne være der og fejre dig. Men hvor skønt at du havde en super dejlig weekend sammen med familie og venner. Knus

  SvarSlet
 3. Wauw! Total lækre gaver. Og jeg glæder mig meget til at høre om dine afslapningsrejser :-D

  SvarSlet
 4. Tillykke med den runde fødselsdag, endnu engang. Lækkert må det være sådan at blive forkælet.

  Tillykke med de mange læsere på din blog, det fortjener du også,for det er en god blog du har.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Endnu engang tillykke med dagen ;-)
  Og sikke flotte gaver du har fået..
  Irene

  SvarSlet
 6. Hvor skønt, Det lyder som en fantastisk fødselsdag oplevelser. Flotte gaver du har fået. Stor stor tillykke herfra også.

  SvarSlet
 7. Sikke nogle skønne gaver du har fået :-) Og der falder sikkert nogle skønne indlæg af om rejserne, og om hvad du bruger køkkengrejet til.

  SvarSlet
 8. tillykkke med den runde dag, dejligt med så mange dejlige gaver.

  SvarSlet
 9. TILLYKKE med de 40 år. Det lyder som en super hyggelig fødselsdagsweekend!
  Det varer ikke længe inden jeg selv runder det skarpe hjørne - så det er godt at få lidt inspiration til gaveønsker mm. :-)

  SvarSlet
 10. Sikke nogle lækre gaver - og endnu engang tillykke :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 11. @Karina: Tak :-) Det er skønt at blive opvartet på den måde :-)

  @Vibse: Det var dejlige gaver som jeg glæder mig til at bruge / indfri / tage på :-)

  @Piske: Tak :-) Ja, jeg regner bestemt med, at der kommer søde indlæg ud af begge rejser.

  @Lis: Totalt lækkert at blive forkælet. Tak, det var sødt skrevet Lis.

  @Irene: Tak Irene. Ja, det var faktisk nogle flotte gaver.

  @Misbah: Tak :-)
  Ja, det var en fantastisk fødselsdag som jeg vil glædes over længe.

  @Madame: Det kan du tro. Jeg skal nok finde nogle søde sager på rejserne og køkkengrejet skal nok også komme i "sød" anvendelse.

  @Eva: Tak Eva :-)

  @Skt Helene: Det var en skøn weekend - omgivet af en masse dejlige mennesker. Du kan roligt glæde dig - det gjorde ikke ondt :-) Dejligt at du fik lidt inspiration til dine egne ønsker. Ønsk dig evt de nye forme fra pillivuyt. Dem er jeg ret vild med.

  @NYBH: Tak Birthe :-)

  SvarSlet
 12. Sikke nogle fantastiske gaver, det er altid rart at blive forkælet :) super lækre billeder.

  Dejligt du har haft en skøn dag :)

  SvarSlet
 13. @C'est La Vie By G: Det var skønt at blive forkælet lidt af dem man holder af :-)

  SvarSlet
 14. Skønne gaver du fik.. jeg havde dog håber at gasbrændere var en røgpistol, så du kunne gøre lidt erfaringer og dele dem med mig ;-)

  Røget kage - det må da være en udfordring :-D

  Jeg glæder mig så meget til du indløser min gave- de
  bedste gaver er nemlig dem man selv er den del af :-)
  knus SS

  SvarSlet
 15. @SushiStegen: Røget kage eller rygekage? Måske ikke den bedste kombination :-) Du kan også tro, at jeg glæder mig til at indløse gaven. Det bliver så hyggeligt med endnu en Københavnertur. PS Blomsterne står stadig rigtig flot. Knus

  SvarSlet
 16. Sikke ngl dejlige gaver! Ved du hvor den skønne skål er købt - kan ikke finde den nogen steder.

  SvarSlet
 17. @Kirstine: Jeg har set dem i køkkenudstyrsforretninger som inspiration og lignende, men det er ikke alle der har dem.

  SvarSlet