mandag den 3. oktober 2011

Fødselsdagscupcakes til min mand


I går var det min mands fødselsdag og vi havde familien på besøg. Jeg ville gerne lave noget med alle de æbler vi har i haven, men min ældste søn sagde straks, at han meget hellere ville have banankage. Så det blev begge dele!

Jeg lavede dog ikke banankage, men banancupcakes. Jeg brugte bare opskriften på banankage, men puttede dejen i papirforme i stedet. Til denne opskrift får man 13 cupcakes.

Formene er dog ret tøsede og ikke specielt "mandige", men jeg havde simpel hen ikke nok "drenge"-farvede forme. Og jeg har ellers en del forme. Ret mange faktisk. En hel skuffe fuld. Af smukke, tøsede forme! Nu har jeg vist en grund til at købe nogle nye :-) Formene er fra Dr. Oetker og er faktisk rigtig gode. Papiret er ret kraftigt og holder farven under bagning og ikke mindst sikre, at fedtet ikke trænger igennem. De kan varmt anbefales.

Toppingen er Islandsk chokoladecreme og meget enkelt pyntet med nogle små chokoladekugler fra Nikolaos Strangas.

Udover disse banancupcakes lavede jeg også en æbletærte, som I får opskriften på en anden dag.

I dag havde min mand så alle resterne med på arbejde. Eller dvs på nær én kage, som han får med på arbejde i morgen. Og hvad er så mere nærliggende end at bruge den lille transport-cupcake-beholder jeg købte i Toronto.I morgen rejser jeg til Barcelona, hvor jeg skal til en konference ifm arbejdet. Jeg må tilstå, at jeg er lidt "rejsemæt", træt og ikke specielt oplagt. Jeg er lidt forfløjen i øjeblikket, så jeg må igen undskylde, at I ikke høre så meget fra mig. Satser dog stærkt på at falde over noget sødt i Barcelona, som jeg kan blogge om :-)

10 kommentarer:

 1. Luksus cupcakes - og fantastisk, at du så hurtigt fik brugt din cupcake "transportable".
  Selvom du er rejsemæt er Barcelona nu ikke det værste sted at skulle hen. God tur!

  SvarSlet
 2. Din familie er så forkælet! :-)

  Her er lidt inspiration til, hvad der er godt at købe i Barcelona: http://piskeriset.dk/2011/04/07/afrunding/

  Kan især anbefale kakaoen, gedeostene og SMØLFERNE :-D :-D

  Og hvis du får mulighed for at spise på Tickets, så slå til! Det er et fantastisk spisested til ganske rimelig pris. God tur :-)

  SvarSlet
 3. MUMS hvor ser de bare lækre ud.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 4. Det er altid meget imponerende hvad d overkommer med tralvt job og familie! De ser dejlige ud

  SvarSlet
 5. Tillykke med din mand, Camilla - sikke nogle dejlige muffins du har lavet! Og rigtig god tur til Barcelona. Jeg håber, du får tid til også at nyde byen.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med Martin :-) Hvordan dælen kan det egentlig lade sig gøre at du kun ligger inde med tøse cupcakes forme hahahaha.
  Rigtig god tur ( kig efter smølferne ;-) )

  SvarSlet
 7. Mums hvor ser de lækre ud - Sidder lidt og ønsker, at jeg var din mand, så du kunne bage sådan nogle til mig også;-D

  SvarSlet
 8. @Prinsesse Suh: Ja, jeg måtte bare finde en måde at få den brugt på. Det var næsten som at give ham en lille madkasse med :-) Barcelona er skøn, så jeg nyder det og det er bestemt ikke det værste sted at havne.

  @Piske: Jep, og du har truet med at du gerne vil adopteres :-) Tuuusind tak for tipsene. Jeg har desværre hverken stødt ind i Tickets eller smølferne :-( Er svært træt af at jeg ikke har fundet smølferne endnu.

  @Kagermedmere: Tak for det Heidi. De er ganske simple, men nogengange er det også vare helt fint.

  @Tante sød...: Tusind tak :-) Jeg har det vist med a tbrænde mit lys i begge ender... og lidt på midten :-)

  @Madame: Tak Gitte. Jo, jeg har fået set lidt af byen og travet mig til ømme ben og fødder. Og brugt penge....

  @Vibse: Jeg har sgu da brugt alle de drengede og så er der kun tøsede tilbage. Eller også er det fordi, at det altid er de tøsede jeg falder for velvidende at jeg ikke har nør så mange familiemedlemmer at bruge dem på! Kigger og kigger men ser desværre ingen smølfer :-( Hrrfff, tror du hun købte alle smølferne, da hun var afsted? Har dog købt lidt smølfebestik til Emil :-)

  @Fru Meldgaard: Ha ha, åh, nej du ville ikke ønske at være gift med mig. Jeg er vist værre end de fleste mænd :-)

  SvarSlet
 9. Den der transportable cupcake holder er da bare for fed! Sådan en MÅ jeg bare eje!! :D

  Hilse Louise fra http://sukkerhjerte.dk/

  SvarSlet
 10. @Louise: Jeg kunne bare heller ikke stå for den, selvom det nok er meget sjældent at man får brug for at transportere een cupcake. Men nogle ting er jo bare "musthaves". Men skal du have fat i den, så skal du helt til Toronto (med mindre den findes andre steder i verden).

  SvarSlet