søndag den 25. december 2011

Kage julegaver

Så er juleaften 2011 et overstået kapitel. Vi havde en dejlig aften hos mine svigerforældre. Børnene klarede vente-udfordringerne ganske fint og selv den mindste på 3 år tog det pænt, selvom han et par gange mente, at nu måtte det da være hans tur til at få en gave.

Jeg fik mange dejlige gaver og selvfølgelig var der også en del udstyr til det søde køkken imellem.

Lækker form til firkantede kager. Fik den af min søster, der har købt den i udlandet. Firkantede madringe fra Aldente. Tre kagemagneter fra Kop og Kande. Det skønne blad "Party Cakes" købt af min søster i London. Heibergs Herligheder af Morten Heiberg. Meyers Kager af Claus Meyer.Firkantet fad fra Pillivuyt. Tærteform fra Pillivuyt. 4 ramakiner fra Rosendahl. En lille konfektskål på fod.

Traditionen tro har vi ikke lavet noget som helst i dag. Vi har aldrig nogen julefrokost-aftaler denne dag. Vi tøffer rundt i pyjamas (eller dvs der er ingen af os, der sover i pyjamas, men vi har "hyggetøj" på) og pakker julegaverne ud. Vi samler børnenes gaver, sætter dem til og sætter batterier i. Og så spiser vi risalamande :-)

Idag har jeg dog også været en del i køkkenet, for at gøre klar til morgendagens julefrokost.

Nu står den på afslapning og selvfølgelig "Die Hard 2" :-)

God 2. juledag til jer alle.

8 kommentarer:

 1. Skønne skønne gaver :) Og iiih, hvor lyder det til, at i har haft jer en dejlig dag. Den lyder meget som vores dag :) At lave absolut intet, udover at lege med gaverne ;)

  Fortsat god jul og god julefrokost i morgen ;)

  SvarSlet
 2. Lækre kage gaver og god 1. juledags tradition. Jeg fik 5 skønne bøger af Alan Dunn :-)

  SvarSlet
 3. Øjøj ikke dååårligt! Og god tradition med risalamanden - hvis vi havde haft noget, havde jeg bestemt også kastet mig over det i går :-D

  Glæder mig til at se resultaterne, når du går i gang med at lege med dine gaver ;-)

  SvarSlet
 4. @Kristine: Ja, er det ikke skønt, at få lov at lege med sine gaver - i stedet for at fare ud af døren til et nyt arrangement. Skønt!

  @Kagemums: Uha, det lyder virkelig skønt, Lone! Han laver nogle skønne bøger.

  @Piske: Ja, risalamanden er bedst dagen efter og der spiser jeg den til gengæld også efter morgenmaden, frokosten og aftensmaden :-)

  SvarSlet
 5. tak for deling! meget informativ kom til at dele denne her:)

  SvarSlet
 6. Hvor har du fået fat i en firkantet muffinsform. Nu er jeg jo blevet helt forelsket i den.:-)
  Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan blive ret fristet - beklager meget at jeg har fristet dig :-)) Jeg fik formen af min søster, som har købt den i udlandet. Prøv at søge på "square muffin pan" så kommer den frem bla hos Amazon og andre butikker.

   Slet