søndag den 1. maj 2011

Oval kage med STOR rose i utraditionelt design

Jeg er meget imponeret over de store flotte roser "Cakes by Francesca" laver. De er helt fantastiske. Ved Scandinavian Cake Show i 2009 viste Louise fra Cakejournal hvordan man lavede Francesca's store roser og de blev vildt flotte. Desværre knækkede min rose på hjemturen fra Sverige, så jeg fik aldrig blogget om den. Siden den tur har jeg ledt efter en lejlighed til at få dem lavet igen, men tid svømmer man jo ikke altid lige i. Nu i dag fik jeg muligheden, hvor den ældste var hos en kammerat, den mellemste til fodbold og den yngste sov til middag.
Jeg synes, at rosen skulle ligge på en kage, så jeg dekorerede en flamingokage. Jeg havde lyst til at lave noget utraditionelt og derfor valgte jeg sammensætning af en grafisk inspireret kage med rosen på.
Jeg tog billeder af tilblivelsen af rosen, så der kommer snart en "how-to-do" på den. Derudover, så har jeg købt noget af det udstyr, som man anvender for at lave denne rose, som jeg vil forære i en den næste "give-away" - så hold øje med den :-)

Kage fakta:
Kagen: Flamingokage, oval, 20 cm
Andre fakta: "Kagen" er betrukket med fondant, der er indfarvet med "Pink" fra Sugar Flair. Det limegrønne bånd er lavet af en blanding af lidt forskellige grønne farver. De hvide prikker er stukket ud med en rund udstikker på 2 cm i diameter. Rosen er lavet af Flower Paste og der udgives snart en "How-to-do" her på bloggen.

21 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot - glæder mig både til dinHow to do og Give Away - dem vil jeg gerne lære at lave

  SvarSlet
 2. Meget smuk! Bare send det der udstyr til mig, så er det overstået og du sparer en masse besvær 0:-)
  /Hjælpsomme Godte

  SvarSlet
 3. Wauw! Var den rød, ville jeg tro, at det var en af dem, der vokser i vores have :-)

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor er den flot.
  Hilsen Birthe

  SvarSlet
 5. Rigtig flot rose du har lavet :-)

  SvarSlet
 6. Imponerende! Vil glæde mig til din How To, for jeg kunne vist godt trænge til at få øvet lidt i roser.

  SvarSlet
 7. Ummh, hvor ser de bare lækre ud! Bliver helt sulten nu! :-)

  Jeg ville faktisk gerne stille dig et spørgsmål, hvordan har du fået SÅ mange faste læsere, hvad gør du? Hvordan har du båret dig ad, jeg har kun 61 (ikke at jeg ikke er glad for hver og en af de 61)
  Men altså har du et trik, har du fået andre bloggere til at anmelde dig, eller er du bare en usædvanligt god blogger? :-)

  SvarSlet
 8. hvor er det er flot "kage" du har lavet.... både i design og ikke mindst med den flotte rose.
  glæder mig til how-to og give-away

  SvarSlet
 9. Sikken en flot rose. (kagen er også flot:))

  SvarSlet
 10. Hej Camilla :)

  Smuk smuk rose :)

  Jeg glæder mig til how-to..

  De bedste hilsner fra
  Anita
  PS. Giveaway på min blog - Klik her

  SvarSlet
 11. Hold da WAOUUUU hvor er den rose bare fantastisk smuk !!!

  Og ja.. det ser faktisk ret godt ud med de "prikker" på kagen, sød ide !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 12. For dælen Camilla - så flot, både blomst og det samlede design. Er vild med prikkerne og farverne (den der lime er da vild fed).

  Ville også gerne prøve den igen, men tror faktisk ikke jeg kan huske alle Louises små fif til den, så dejligt med en toturial på den - havde ellers min, men den var knækket flere steder, så den røg ud ved flytningen ;-)

  SvarSlet
 13. Super smuk rose, den how to glæder jeg mig også til.:)

  SvarSlet
 14. Den er da for skøn! "how to do" nu............ kan ik' vente ;-)

  SvarSlet
 15. Top nice:-) Ser frem til at lære mere:-)

  SvarSlet
 16. Kære allesammen! Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg må se at komme igang med at lave den (lange) tutorial :-)

  @Godte: Du er da et af de mest hjælpsomme mennesker jeg kender :-D Hvad skulle jeg dog gøre uden dig :-))

  @Zitha: Jeg håber ikke, at du bliver sulten af at se denne flamingo kage :-) Jeg har haft bloggen i 2½ år, så antallet af læsere er jo udviklet over længere tid. Jeg gør ikke noget for at andre "anmelder" mig - overhovedet. Dog vil jeg (lige som alle andre bloggere) gerne have at folk linker til min blog hvis de anvender en opskrift eller lignende. Det vigtigste er nok bare at være sig selv, at have noget interessant at fortælle til et bredt publikum og sidst, men ikke mindst, at mødes med folk - både i bloglang og i virkeligheden. Lad det for guds skyld ikke blive en "jagt", men nyd det i stedet. Held og lykke.

  @Anne: Jeg har faktisk stadig min rose fra turen. Jeg har også gjort mig nogen erfaringer, da jeg lavede rosen (og nogle andre), som jeg kan nok skal dele med jer :-)

  SvarSlet
 17. Det er en fantastisk flot kage, du har lavet! Her kan min 'mandel-dadel-appelsinkage' slet ikke være med :-)
  Ha' en dejlig aften, Camilla!

  SvarSlet
 18. @Madame: Men denne kage vil tilgengæld smage helt forfærdeligt, for der er bare flamingo indeni den :-) Rigtig meget i lige måde ;-)

  SvarSlet
 19. I love Your BLOG!
  All-wonderfulllllllllllll!

  greating from austria- Agnes

  SvarSlet
 20. @Agnes: Thanks a lot, Agnes :-) I am so happy to see some non-Danish readers as well. I hope you will enjoy the blog even though it is written in Danish. Thanks again.

  SvarSlet