tirsdag den 8. marts 2011

Kage-ringe


Jeg købte disse kage-ringe fra Patisse i Kop&Kande forleden. De er super smarte. Jeg lavede en dessert i dem og med "skubbe-dimmeren" (kender ikke lige det professionelle navn på den anordning) kunne jeg fint og uden problemer skubbe desserten ud af kage-ringen uden at ødelægge den. Kage-ringene fås i flere størrelser, hvor dette er den største.

Desserten får I af se en anden dag.

God aften.

4 kommentarer:

  1. Hej Camilla :)

    De der ringe må da kunne bruges til alt muligt. Jeg tænker, at de også kan bruges til at anrette både forretter, hovedretter og desserter på tallerkenen :)

    Jeg glæder mig til at se desserten :)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  2. @Miss A: Jo, de kan bruges til lidt af hvert. Jeg var overrasket over hvor nemt det var at skubbe desserten ud.

    SvarSlet
  3. Hej Camilla og andre

    Man kan også med fordel (ved retter der ikke skal i ovnen) klippe et plastic chartek i strimler og "fore" indersiden af ringen med. Der ved kommer desserten også nemt ud.

    Hilsen
    Sus

    SvarSlet