søndag den 16. september 2012

Godter fra USA

Jeg har lige været på 8 dages forretningsrejse i USA. Jeg har været i Chicago (dog kun lufthavnen), Decatur (Illinois), Washington DC, Glasgow (Delaware) og i Jackson (Mississippi). På de 8 dage var jeg oppe at flyve 5 gange, havde 3 forskellige biler, boede på 4 forskellige hoteller og kom igennem 4 forskellige stater. Sådan en tur består hovedsaglig af transport, arbejde, transport og arbejde. Men jeg havde dog en hel weekend i Washington denne gang. Jeg løb desværre ikke ind i nogen kagebutikker (!!). Jeg havde dog heller ikke undersøgt på forhånd hvor de befandt sig. Jeg regnede egentlig med, at jeg nok kom forbi en butik på min vej igennem Washington. Jeg fik desværre ikke særlig meget kage-relateret goodies med hjem. Men lidt blev det dog til.


Disse yndige silikonekopper kunne jeg bare slet slet ikke stå for. Med dem følger underkopper, så man kan lave de yndigste cupcakes i kop med underkop. Dem skal jeg altså snart prøve!


Jeg faldt over disse chokoladeovertrukne solsikkekerner. De smager simpel hen så skønt. Glæder mig til at bruge det som lækkert knasende og velsmagende drys. De sorte, hvide og orange skal bruges til Halloween.


Den opmærksomme læser vil nok undre sig over at jeg har købt en tærteform - for har jeg ikke 100 af dem? Joooo, sådan cirka, men ikke liiiige denne størrelse (12") med løs bund. Dem jeg har med løs bund er mindre og jeg har tit ønsket, at jeg dog havde en der var lidt større. Det har jeg så nu :-)

Og så lidt billeder for dem, der gerne vil se lidt mere af turen....


Jeg boede på samme gade som Obama..... Pennsylvania Avenue. Men han var ikke hjemme, da jeg kom forbi.


Washington Monument.Capitol Hill.


World War II Memorial, hvor jeg satte mig med tæerne i vandet og nød den sidste skud sommer jeg formentlig får for i år.


Jeg fik faktisk en fantastisk dessert på en utrolig lækker restaurant, men desværre var der for mørkt til at billedet blev godt. Men her er et lille billede af den is jeg fik på flyveturen fra Washington til København.


Og så må jeg indrømme, at jeg altid er ret fascineret af fly - også selvom jeg flyver så ofte som jeg gør - det er imponerende hver gang. Så da jeg sad skråt foran en flyvinge måtte jeg lige fange den i skumringen inden vi fløj ind i mørket (og nej, jeg har ikke modtaget almisser fra SAS for at vise billedet :-))


Jeg kan se, at jeg nu har passeret 1000 faste læsere. Det er jo fantastisk. Det skal selvfølgelig fejres med en give-away som jeg nok snart skal sætte i gang. Indtil må I have det fantastisk!

12 kommentarer:

 1. Hæhæ, de er altså sjove, de kopper!

  Vild tur du har været på - håber du havde noget godt læsestof med til de mange timers transport :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en rundtur! Det er da godt at du får hygget dig noget ;o)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem :-) sikke en tur du har været på

  SvarSlet
 4. @Piske: Ja, de er da skægge. Altså da jeg kørte i bil læste jeg ikke, for da sad jeg bag rattet :-) Jeg fik arbejdet lidt i noget af flyventetiden, men ellers kan du tro, at jeg fik læst romaner. Havde to med som jeg fik læst og havde desværre ingen læsestof de sidste 20 minutter af turen.

  @Bakegleder: Ja, det var dejligt at have lidt tid i Washington.

  @Vibse: Tak - ude godt, men hjemme bedst :-)

  SvarSlet
 5. Ihh... de er sjove de kopper.

  Faldt over den på ebay for nogen tid siden, uden at købe dem - vidste ikke lige hvad jeg skulle bruge dem til.

  Men sjove det er de.

  SvarSlet
 6. De kopper der er altså for fede :-)
  Hvor søren kan man skaffe sådan nogle her i DK?

  SvarSlet
 7. @Sacha: Ja de er da skægge. Jeg gætter på, at man kun får dem brugt en enkelt gang...

  @Bettina: ja de er fede. Jeg har ikke set dem i DK men derfor kan det jo godt være at de findes. Sacha har set dem på eBay, så måske kan du få dem derigennem.

  SvarSlet
 8. Virkelig yndige bageform! Teakopper! Cool!

  Alligevel utroligt at du ikke rendt på nogle kage-butikker.. syntes altid man plejer at vælte sig i dem.. måske er det fordi de store supermarkeder er så velassorteret nu til dags!? bum bum

  SvarSlet
 9. @Pernille: Jeg er også ret vild med dem. MÅ simpel hen snart finde en anledning til at bage dem. Jeg var ret fokuseret på at komme i en Apple forretning og se de mest oplagte ting i Washington og tænkte at en kagebutik nok kom på den vej. Men det gjorde den ikke desværre ikke. Og så havde jeg ikke tid til at lede yderligere :-(

  SvarSlet
 10. Flotte billeder fra USA, og hvor er de kopper bare fine!


  Cristina Webdesign
  http://cristina.dk

  SvarSlet
 11. Sikke du rejser... Og sikke fine ting du fik med hjem :)

  SvarSlet
 12. @Cristina: Ja, jeg synes også bare at de er superfine.

  @Nanna: Tusind tak Nanna :-)

  SvarSlet