søndag den 23. september 2012

Vind en TASSIMO kaffebrygger fra Bosch!!

Mens jeg var i USA rundede jeg 1000 faste læsere. Det må jeg sige, at jeg slet ikke havde drømt om eller forestillet mig, da jeg for snart 4 år siden startede min blog. Det var egentlig bare tiltænkt som et lille arkiv af opskrifter og billeder, men lige pludselig greb det om sig og blev en skøn lille oase i mit liv - og som så blev til stor inspiration for andre. Det glæder mig utrolig meget, at der er så mange, der følger med og ikke mindst finder inspiration til dejlige søde sager.

1000 faste læsere er jo lidt af et jubilæum og derfor skal denne give-away selvfølgelig være noget særligt. Du kan vinde den nyeste model af TASSIMO kaffebrygger fra Bosch i sort.



TASSIMO er en fuldautomatisk kapselmaskine til varme drikke som er produceret af Kraft Foods i samarbejde med Bosch. TASSIMO leverer varme drikke fra populære varemærker som Gevalia, Marabou og Twinings. Drikkene kommer i kapselform, og brygningen foretages i tre simple trin:

1. Placer en kapsel i TASSIMO-maskinen
2. Tryk på knappen
3. Nyd den varme drik

Intelligent og nem brygning
Kapsler: De varme drikke laves via kapsler, som nemt placeres i TASSIMO-maskinen. Med ét tryk på knappen brygges den varme drik.
Stregkoder: Via stregkoderne på kapslerne får TASSIMO-maskinen information, der indstiller temperaturen, trykket, hastigheden i brygningen m.m.
Lavt energiforbrug: TASSIMO-maskinen varmer kun den mængde vand op, der skal bruges til drikken. Desuden går TASSIMO automatisk på standby efter hver brygning for at spare på energien.
Automatisk rengøring: Maskinen rengøres automatisk efter hver brygning ved hjælp af damp.

Hvor køber man TASSIMO?
TASSIMO-maskiner og kapsler kan købes hos følgende forhandlere: Føtex, Bilka, Elgiganten, Punkt 1, Kop & Kande, Inspiration, Whiteaway.com, Wupti.com, Metro, El-salg og Staples

TASSIMO kapsler kan desuden købes i:
Superbrugsen, Superbest, Kvickly og IRMA

Genbrug af emballage
Kraft Foods og TerraCycle har indgået et samarbejde, der betyder, at forbrugerne kan indsamle og indsende brugte TASSIMO-kapsler og emballage til TerraCycle, der sørger for genanvendelse i andre produkter.
Læs mere om TerraCycle på: www.terracycle.net.

Certificeret af Rainforest Alliance
Alle TASSIMO-kapsler fra Gevalia er certificeret i henhold til standarder for bæredygtighed fra Rainforest Alliance. Læs mere om Rainforest Alliance på: www.rainforestalliance.com.

Mere information om TASSIMO
Besøg TASSIMO på www.tassimo.dk. Her kan du besøge TASSIMOs onlinebutik og oprette din helt egen myTASSIMO-konto, som giver dig mange fordele med rabatter og konkurrencer.

TASSIMO er også på: www.facebook.com/tassimodanmark


For at vinde denne lækre brygger skal du blot lægge en kommentar på min blog. Der er dog tre kriterier for at komme i betragtning til udtrækningen af gaven. Din kommentar SKAL indeholde svar på følgende:
1) Hvad er det bedste ved bloggen som jeg skal holde fast i?
2) Hvad mangler der på bloggen, som du godt kunne tænke dig der var mere af?
3) Dit navn og e-mail adresse, så jeg kan få fat i dig, hvis du bliver udtrukket

Vinderen bliver udtrukket blandt de korrekt udfyldte besvarelser. Læg kommentaren inden lørdag den 29. september kl. 10, hvorefter jeg udtrækker vinderen og offentliggøre navnet her på bloggen. Held og lykke!!

93 kommentarer:

 1. Jamen hold da op.. stort tillykke med 1000 faste læsere :-) Jeg bruger din blog meget, når jeg skal prøve noget nyt. Så runder jeg altid lige Himmelske kager og ser om du har en spændende opskrift, senest har jeg været inde og se, hvordan du lavede macarons - dem skal jeg prøve idag.. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere opskrifter på diverse toppings til cupcakes :-)
  Mvh Pia Blom, piablom@city.dk

  SvarSlet
 2. WOW for en præmie :) Det er jo ikke hver dag man får chancen for at vinde sådan en lækker fætter...

  Det er svært at nævne 1 ting som er den bedste på din blog :) Men jeg er helt klart stor fan af dine :How to do´s, da de har hjulpet mig meget. Men det er også rigtig fedt at du altid svarer på folks spørgsmål og giver dig god tid til at forklare.

  Hvad der mangler på bloggen er også svært at finde, men jeg savner tit flere ideer samt opskrifter til nye spænende mousser, og fyld til kager. Gerne med utraditionelle ingredienser.

  Men tak for en super god blog.
  Mvh Luise Guldbæk Sand
  riis-riis@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hold da op! 1000 er mange mennesker! Stort tillykke med det!
  Først og fremmest synes jeg man hurtigt vælger din blog når man skal søge hjælp eller blive inspireret til nye kage projekter. Dine beskrivelser er umulige at misforstå og dine opskrifter er lækre!
  Hmm.. En ting som jeg vil blive rigtig glad for at se på din blog er opskrift på whoopie pies, jeg har endnu ikke smagt sådan nogle men tror de er fantastiske og the best of both worlds fra cupcakes og macarons.
  Mvh Signe signelacour@gmail.com

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Er rigtig gld for dine lagkage opskrifter, fyld/mousse og guide til dekoration. Kunne dog godt ønske lidt flere opskrifter på fyld/mousse.
  Mvh
  Britta Nielsen
  britta.nielsen19@gmail.com

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er det dog en lækker maskine. Jeg er en forholdsvis ny fast læser af din blog. Jeg er ret ny i det med at lave fondant-kager, og må også sige at jeg specielt nød dine "how to" indlæg. De var skrevet sådan at selv en helt uerfaren (som jeg) forstod, og fik lyst til at prøve. Jeg sad den anden dag og manglede en tradionel cheesecake (ikke med brownie) og kunne også godt tænke mig at prøve at lave en raw food kage engang. Det ville derfor være skønt med ideer.
  Men tak for en super inspirerende blog.

  SvarSlet
 7. Tillykke med de 1000 læsere. En god blog, der anbefales mange steder. Jeg bruger din blog som inspiration, så jeg vil håbe forsat holder fast i at dele tingene med os. Jeg vil forslå, at alle tingene blev delt op i fx muffins, creme, opsmørring, så dit emneregister bliver mere overskueligt.Vel vidende det er et kæmpe arbejde. Endnu en gang tillykke.

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med de 1000 læsere - wow det godt nok mange! :)

  1) Det bedste ved din blog er alle dine 'how to' - de har hjulpet mig rigtig mange gange, endvidere synes jeg også dine opskrifter er nemme og lette at forstå.

  2) Bloggen kunne godt bruge nogle usædvanlige opskrifter, altså nogle sammensætninger og/eller ingredienser man ikke lige havde regnet med var godt i kage eller sammen med andet.

  3) Mit navn er Maria Ulriksen og min mail er mariaulriksen@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Jeg ELSKER din guide om kagedekoration - og det er sådan set også det jeg godt kunne bruge endnu mere af, de der seje "insider"-tips. Og nåja, så kunne jeg godt bruge inspiration til forskellige slags overtræk/glasur/ganacher :)

  mandenogkonen@gmail.com

  SvarSlet
 11. Kæmpe tillykke Camilla med "jubilæet". Godt gået. Deltager sjældent i Give-aways men denne må jeg da være med i !.

  Puhhh synes det er svært,at vælge noget specifikt for jeg er jo vild med det hele på bloggen. Men skal jeg nævne noget er det dine How-to-do. Og dine opskrifter på cupcakes, er nogle jeg ofte vender tilbage til, når jeg er i bagehumør :-)

  Kan ikke komme i tanke om noget jeg savner på bloggen..

  Vh Bettina - kunstner.bettinaholst.@gmail.com

  SvarSlet
 12. tillykke med de mange læsere.
  Jeg synes det er skønt med så mange forskellige typer opskrifter, ikke kun fine kager, hvilke du jo laver så smukt, men også mere ordinært bagværk.
  hvad der mangler? Måske lidt tips til hvordan man kan få tid til at bage med både børn og et ret så aktivt arbejde som du jo lader til at have.
  Mvh Birthe, birthe.u.kjeldsen@gmail.com

  SvarSlet
 13. Det er svære betingelser du sætter op at svare på, fordi jeg synes bare din blog er super, at der ikke mangler noget heller, så jeg kan heller ikke sige hvad der skal være mere af :)

  Majken Hammer

  majkenhammer@gmail.com

  SvarSlet
 14. Tillykke med de mange faste læsere!
  1) Det jeg godt kan lide ved din blog er at du forstår at få det til at lyde let at gå til, så man får mod på at kaste sig ud i det. Derudover kan jeg godt lide variationen - der er både fine pyntede kager, men også mere "simple" kager.
  2) Jeg kunne godt tænke mig at der kom flere How To's, samt en samling på dine opskrifter (tænker at du kunne lave en fane der hedder opskrifter og så derunder underinddele i cupcakes, kager, mousse etc. (giver det mening hvad jeg mener?). Nå ja og en søgefunktion på din blog kunne også være super.
  3) Camilla, c.thelin@gmail.com

  Fortsæt det gode arbejde - du er kanon dygtig!

  SvarSlet
 15. Tillykke med det runde læsetal :-)

  - Det bedste ved din blog synes jeg er dine "basis-indlæg", altså de lidt "how to"-agtige af slagsen. Det er skønt for en nybegynder som mig at læse. Og så er dine opskrifter skrevet på en måde, så det er nogenlunde simpelt at gå til og følge dem.

  - Jeg kunne godt tænke mig nogle indlæg alle "En moousse/creme/icing tre kager", hvor du bruger den samme creme eller lignende til tre forskellige kager. Det ville være meget inspirerende. Og nogle flere fotodokumenterede "how to"-indlæg ville også være skønt :-)

  /Line, vagn_girl@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Sikke en skøn Give Away - tror at min mand og mine børn ville elske mig hvis jeg vandt den lækre maskine ;0)

  Tillykke med de mange læsere - det er også en skøn blog du har med mange lækre opskrifter og meget inspirerende. Hvis jeg skal fremhæve noget specielt godt, så er det dine "How-to-do".

  Kan ikke lige finde noget som jeg synes at bloggen mangler ;0)

  Kærlig hilsen
  Anne O.
  cao-privat@get2net.dk

  SvarSlet
 17. Tillykke med de 1000 læser.
  Jeg synes det er en god blog du har. Og jeg henter mange ideer og opskrifter til diverse kager hos dig.
  Jeg kan ikke lige komme på hvad der mangler, måske nogen dessert kager?

  Du kan få fat på mig her meretestrik()gmail.com

  SvarSlet
 18. Hold da maul 1000 faste læsere, som nu er på 1011 det er da imponerende.

  1) Hvad er det bedste ved bloggen som jeg skal holde fast i?
  "Er ret vild med dine How-to-do´s" dem skal du holde fast i"

  2) Hvad mangler der på bloggen, som du godt kunne tænke dig der var mere af?
  "Fyld til kager, er noget jeg godt kunne bruge, sådan noget creme noget o.l."

  Venlig hilsen
  Ria-K. aka Kreatrolden
  kreatrolden@gmail.com

  SvarSlet
 19. Hejsa - og stort tillykke med alle dine læsere. Det er helt vildt flot.

  Din blog er skøn idet man ret nemt kan finde det, man søger efter vha sodebaren. Har pRøvet en del af dine kager :-).

  Måske du mangler lidt flere is opskrifter... Det synes jeg ville passe godt ind på din side. Ideer til godt køkkengrej er også altid gode :-).

  Min mail er diddelouise83@gmail.com

  SvarSlet
 20. Rigtig mange gange tillykke med de 1000 faste læsere :-)

  Det der er bedst ved din blog er dine rigtig gode How-To's, synes at de er rigtig gode og nemme at følge.

  Hvad der mangler??? Gerne nogle flere How-To's med modellering.

  Hilsen Mette
  Frukubikslaekkerier@gmail.com

  SvarSlet
 21. Uhhh så lækker en give away! Først tillykke med de 1000 læsere. Jeg er meget glad for dine DIY på kager, specielt figurer. Dem må der gerne være flere af, samt evt noget omkring sprøjte teknikker? lindamoeller1@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Tillykke med de mange faste læsere.

  Jeg elsker dine guides/how to, bliv endelig ved med dem.

  Men det kunne også være sjovt, bare en sjælden gang i mellem, at se et billed hvor det er gået galt. En skæv kage, funky farve eller noget i den dur.
  Selvom at du nok sjældent laver fejl :)

  Hav en dejlig dag
  Louise
  loan23@sporty.dk

  SvarSlet
 23. Tillykke med den store milepæl

  Jeg er super glad for din "How to do", og anbefaler den ofte til andre som vil prøve kræfter med finere kager.

  Jeg er ikke så meget til helt lyse lagkagebunde, så det kunne være fedt med nogle andre bunde, gerne med nødder eller på anden måde nogle med lidt bid i.

  Mvh

  Mattias
  m@f-d.dk

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med 1000 faste læsere - det fortjener du! Og sikke dog en give away!
  Mine svar til dine spørgsmål:
  1. Du skal holde fast i at blogge så meget, som du gør, og fortsæt med at lægge gode opskrifter ind.
  2. Jeg kunne godt tænke mig flere How tos og lidt flere fondant kager, som kan inspirere mig. For du er super kreativ og fuld af gode fif.
  3. Charlotte Andersen. Charlotte_andersen_4@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 26. Tillykke med de 1000 faste læser, godt gået.
  1. Elsker dine flotte "how to do"
  2. Savner nogle flotte fondant kager til inspiration
  3. Eva Lysdahl. Mail@cakedreams.dk

  SvarSlet
 27. Kæmpe tillykke med de mange faste læsere, som egentlig ikke burde komme bag på dig med denne fantiske blog som altid er min 1. prioritet når der skal samles inspiration og ideer.

  1) jeg er helt tosset med at der er et meget varieret udvalg og at man næsten ikke kan gå ind på bloggen uden at at blive fristet og dermed vide hvad man skal lave næste gang;) Derudover er jeg ret vild med dine detaljerede vejledninger med flotte billeder til.

  2) hvis jeg absolut SKAL komme med nogle mangler vil det nok blive at der kunne være flere af disse "step-by-step" vejledninger med dine fantastiske billeder.

  Sukkersøde hilsner fra:
  Anne-Sofie
  email: anne-sofied@live.dk

  SvarSlet
 28. Hej
  Meget inspirende blog. Du er dygtig til at bage og jeg får tit lyst at gå i krig med dine opskrifter og bage.
  Kunne godt tænke mig nogle fif til godt bagegrej, noget som du mener er meget anvendelig i bageprocessen. Samt Diy på nogle kager.
  Rikkeraasted@hotmail.com


  SvarSlet
 29. 1. Det bedste ved din blog er (selvfølgelig) de mange lækre opskrifter, men desuden nyder jeg også at følge med i f.eks. din tur til USA. Jeg synes, dine opskrifter er vanvittigt lækre - og samtidig nemme at gå til, hvilket jeg er helt vild med! Jeg har lige siddet og kigget nogle sider igen (igen), og hold nu fast hvor får jeg lyst til at bage det hele! Det ser så vanvittigt lækkert ud det hele.
  2. Jeg kunne måske godt bruge lidt mere viden om teknikker og køkkengrej. Selv bruger jeg ret meget tid på at bage, men jeg er langt fra en haj til teknikkerne mv..
  TAK for en super god blog. Jeg kommenterer normalt ikke, men du kan tro, jeg følger med! Tillykke med de 1000 læsere - du fortjener dem!
  Hilsen Ninna Andersen, ninna_aarfelt@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Hej Camilla
  Tusind gange tillykke med det flotte jubilæum! Og tak for al den inspiration som din blog giver!

  For at tage det fra en ende af:

  1) Eeeelsker dine how-to-dos. De har været fantastiske at lære alt fra bunden fra. Og så er der altid noget lækkert at finde når det ene klik tager det andet.

  2) Jeg kunne godt bruge nogle flere how-to-dos i modellering og tylle-metoder.

  Bliv endelig ved med at fylde os med gode ideer, så bliver vi ved med at fylde på sidebenene :)

  Mvh
  Helle Schnefeld
  roedstroempen@gmail.com

  SvarSlet
 31. Super tillykke med de 1000 faste læsere. :)

  Er vild med alle dine fantastiske og gode opskrifter, bruger dem tit når jeg selv skal bage.
  Det eneste jeg nogen gange godt kunne bruge lidt mere af, var lidt flere billeder.

  Men ellers virkelig god blog. :)

  Maya Villadsen
  maya_villadsen@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Wow, fed konkurrence!! :-)

  Det bedste ved bloggen er helt klart, at den kan redde mig fra enhver kage-krise, jeg har altid haft succes med dine opskrifter og derfor høstet en masse ros. Henviser dog altid til min lærermester, din blog ;-)

  HVIS man nu SKULLE nævne én ting, så skulle det som nogle af de andre har skrevet være nogle flere opskrifter på kagefyld :-)

  Mvh Zina
  Czina@jubii.dk

  SvarSlet
 33. Camilla - stort tillykke med dine 1000 faste læsere - hold da op det er mange.

  Men det er også en fantastisk blog du har og det JEG godt kan lide ved den er at du skriver så ærligt og lukker os ind i en del af din hverdag +++ alle de dejlige og skønne opskrifter.

  Jeg vil se frem til mange flere spændende opskrifter - jeg elsker når du eksperimentere og disse opskrifter håber jeg der kommer flere af.

  Knus
  Anita
  mail@anitaogjan.dk

  SvarSlet
 34. Stort tillykke med det :D Det er jo helt vildt!

  1. Jeg er helt vild med når du tager billeder undervejs, så man kan følge tilblivelsen af kagen hele vejen igennem og så er det jo selvfølgelig også bare nogle helt vildt lækre kager.

  2. Jeg er helt vild med helt grundlæggende how to do. På forskellige ting, som hvordan man laver flotte toppe på kagerne, og hvordan man ellers laver pynt.

  3. Helena Larsen, helenajuul@hotmail.com

  :D Fortsat god aften...

  SvarSlet
 35. Stort tillykke :))

  Der er mange gode ting ved bloggen for eksempel, den gode stemning du holder, og alle de tips du giver. Men min favorit ting er helt klart, at du tager billeder af, hvordan de ting du bager, ser ud undervejs, da det er rart, at vide hvordan det måske skal se ud :)

  Jeg kunne personlig godt bruge flere tærte opskrifter :))

  Emma Hansen

  emma@brinkhansen.dk

  SvarSlet
 36. Tillykke, tillykke, og meget fortjent! Der er mange gode ting ved din blog, men skal jeg fremhæve én, så vil jeg nævne dine design på diverse kager. De er meget elegante og falder lige i min smag, så de giver megen inspiration til mine kager.

  Hvad der mangler er jo straks værre, når man synes den er super;-) Jeg ville være vældig interesseret i "anmeldelser" af forskellige produkter og råvarer.

  uhh den ser lækker ud den maskine...

  Karina M. S.
  karinamsmed@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Tillykke med det runde hjørne :)

  1: Jeg er vild med at der er billeder af dine kage, så man har en idé om hvordan det skal ende. Jeg kan også lide at der er kage til både hverdag og fest (og andet end bare kage).

  2: Jeg kunne godt bruge opskrifter på flere "bradepandekager" da mange af dine kager egner sig bedst til "hjemmespisning" og jeg tit laver kage til "udespisning".

  3: Jeg drikker ikke kaffe (og kæresten har allerede en Senseo) så gaven vil helt sikkert falde i mere taknemmelige hænder end mine :)

  SvarSlet
 38. Sikke en præmie! Jeg elsker alle dine how-to's og din serie om grundlæggende kagedekoration, da jeg en novice udi de flotte store kager, så bliv ved med at gøre det!
  Jeg vil gerne have flere how to's og måske flere slags fyld til lagkager.

  Kh Sofie, sofiemulle@gmail.com

  SvarSlet
 39. Tillykke med de 1000 faste læsere + alle de løse
  1) jeg er vild med dine how to do´s

  2)Gerne flere spændende toppings og fyld til cupcakes of ander kager.

  Kh.
  Christina
  christinaakselbo@yahoo.dk

  SvarSlet
 40. STORT tillykke med de 1000 læsere :) Det er godt nok fantastisk

  1. Det bedste ved din blog er din liste med kategorier ude i venstre side, den giver et hurtigt overblik og har efterhånden hjulpet mig en del gange når jeg har manglet inspiration.

  2. Der mangler et billedgalleri med alle da mange skønne kager (i hvert fald hvis man er lige så meget en hat til flickr som mig) :-p

  Mange lykønskende hilsener
  Naja
  naja_wrona@hotmail.com

  http://www.bambis-bambi.blogspot.dk/

  SvarSlet
 41. Stort tillykke Camilla, ikk at det kommer bag på mig at interessen for din side er SÅ Stor !!
  Jeg er selv en ivrig læser af din side og nyder det når du kommer med nyt.
  Som det bedste, når der skal vælges, er dine How to og dine opskrifter, hold fast i dem !!
  Hvad der mangler, er klart en opskrift på HVORDAN POKKER DU NÅR ALT DET´?? Jobrejser, Familie og Kager + Blog ??

  Mvh. Tina kagenord@gmail.com

  SvarSlet
 42. vildt flot med de 1000!

  1. er vild med dine små hverdags kager - hvor vi alle kan følge med
  2. ville ønske mig flere bud på kage fyld/creme.
  3. Margit fra Creative Tail
  creativetail@gmail.com

  SvarSlet
 43. 1: billeder og fortællinger om dine kageoplevelser når du rejser
  2: MMF kager/pynt
  3: Lisa neglelir@gmail.com

  SvarSlet
 44. Interessant med så mange faste læsere... godt gået.
  Jeg har fået interesse for din blog fordi den er så alsidig, altså har mange forskellige ideer til hjemmelavede ting. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere kage af den sjove slags med figurer enten hele figurkager eller toppingfigurer. Og meget gerne med how to...
  Mange hilsner Tina Jensen
  tina.h.jensen@hotmail.com

  SvarSlet
 45. Tillykke med de 1000 læsere! Hvor er det flot!
  1. Det bedste ved bloggen er dine udførlige how-to's!
  2. Når du poster billeder af dine fine kager, kunne det være interessant med billeder undervejs af kagepyntnings-processen!
  3. Betina Bengtsen (bbengtsen@gmail.com)

  SvarSlet
 46. Tillykke med det flotte resultat.
  Det er ikke let at finde mangler - alt synes perfekt - prøver dog alligevel:-).
  Først og fremmest dine vidunderlige kager er det jeg holder mest af.
  Mangler? Egentlig ingen - måske fortælle om nogle must have rekvisitter til køkkenet - specielt bagning.
  Charlotte Thomsen
  charlottebt@klarupnet.dk

  SvarSlet
 47. Det bedste ved din blog er at du er tilstede. Dvs. man kan få følelsen af at tale med dig. Både i din generelle måde at skrive på, men også at du svarer uden at noget spørgsmål er for dumt og at det virker som om at du sætter pris på når læsere kommer med positiv/negativ kritik.

  Jeg ved ikke om det direkte mangler, men suppler meget gerne op med basic teknikker/avancerede teknikker og bage "instrumenters" forskellige virke. Der findes mange spændende instrumenter jeg personligt ikke har prøvet (men set på amerikanske blogs fx) som jeg synes kunne være spændende at se lidt til.

  Annemette Hedemann, teknopiaxxx@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Jeg forstår godt hvorfor du har så mange læsere. Det er jo en super dejlig blog med lækre opskrifter!

  Det bedste er mangfoldigheden af de forskellige bagværker, så hold endelig fast i det.

  Det jeg godt kunne bruge mere af, er flere af din lagkage tutorials. Den har jeg brugt mange gange.

  Tillykke med alle de mange faste læsere!

  prinsessesuh@gmail.com

  SvarSlet
 49. Tillykke med det - du har virkelig også en dejlig blog med masser af lækker inspiration!!

  Jeg nyder bare at kigge forbi - hvad enten det er for at finde opskrift, bare savle over lækre kager, lade mig imponere af håndværk eller bare surfe rundt! jeg synes din alsidighed herinde er prisværdig - så bare mere af det hele vel??

  Det bedste for mig er helt klart at der ALTID er en opskrift at hente. HVad enten det skal være nemt - gerne må være lidt kompliceret og kræve tid, eller der skal hankes op i kunsthåndværket.

  Fortsæt din gode stil - så skal du nok snart doble op på det læserantal :)

  SvarSlet
 50. Jeg har det ligesom så mange andre, jeg elsker dine "how to", da jeg ikke selv er den store krea til dem.
  Jeg syntes det skønt der taget billede beskivelser af det hele, og med forklaringer.

  Og hvad der mangler? Tja det svært, fordi jeg ikke syntes der som sådan mangler noget... Men hvad med flere arbejds processer med billeder taget? Det selv noget jeg arbejder på at få på min blog...

  Derudover syntes jeg var det var synd ikke flere tilmeldinger kom til månedens læser kage. Konceptet godt, men jeg gætter du havde mangel på tilmeldinger :)


  Til slut får du lige mit navn: Louise og min mail: LR-87@hotmail.com

  SvarSlet
 51. stort tillykke med de 1000 faste.
  det bedste er din altid grundige beskrivelse af hvordan de forskellige opskrifter udføres.
  jeg mangler: flere how ti do's på blomster og figurer dem kan man ikke få for mange af ;)
  navn: michelle felby
  email: michelle5@ofir.dk

  SvarSlet
 52. Tillykke med den 1000 faste læsere, jeg forstår så udmærket at du har rundet 1000 - undre mig faktisk over det ikke er sket for mange år siden. :)

  Det bedste ved bloggen er dine "Grundlæggende kagedekoration". Jeg har i en længere periode besøgt din side af og til.
  Jeg blev gift i august, og valgte i den forbindelse selv at bage vores bryllupslagkage. Jeg har lavet flere kager efterhånden, men aldrig til 50 personer, men med dine indlæg, blev jeg helt tryg. Og blev så fascineret, at jeg idag er fast læser.

  Jeg syntes ikke rigtig du mangler noget, da jeg eeeeeeelsker alt der har med kager at gøre - altså bortset fra de kalorier der følger med!!!
  Dog syntes jeg sine kategorier er lidt for uoverskuelige. Eks. syntes jeg godt at "banan", "banancupcakes", "banankage" og "bananmuffins" kunne samles til kort og simpelt "Banan".

  Endnu engang tillykke med de 1000 faste, og keep up the good work.

  Mange hilsner en imponeret fan.
  Maria - bolido@live.dk

  SvarSlet
 53. Først og fremmest stort tillykke!
  1) jeg er rigtig glad for dine grundlæggende kagedekorations tips. Jeg fandt din hjemmeside som den første, og har brugt den lige siden. Jeg startede først med at lave fondantkager til nytår sidste år, og har allerede lavet min første bryllupskage (også ved hjælp af alle dine opskrifter og gode tips)

  2) hmm. Hvad mangler der? Jeg har set lidt forskellige kageprogrammer i fjernsynet, og er blevet rigtig interesseret i modelleringschokolade til at lave figurer i. Men tænkte det kunne være rigtig godt med en hjælpende hånd (indlæg) for at komme i gang, hvis du har nogen erfaring inde for det. Det er jo vildt, hvad man kan lave ud af det!
  Og som nogle af de andre skriver, så måske et lidt mere overskueligt emnefelt på hjemmesiden.

  Hilsen Trine
  T_l_jensen2001@yahoo.dk

  SvarSlet
 54. Jeg elsker din how too. Min søster lavede i lørdags for første gang en fondant kage med sin datter. Jeg henviste hende til din blog hvor hun på en super god og forståelig måde kunne blive guidet igennem.

  Jeg tænker flere how too, for jeg elsker dem.

  emstrup_@hotmail.com hilsen maria

  SvarSlet
 55. Tillykke med de 1000 læsere:)

  1) Jeg havde aldrig lavet en fondantkage før, men besluttede mig alligevel for at lave min egen bryllupskage. Da jeg satte mig ned og fandt ud af at den skulle fyldes med forskellig slags mousse og trækkes over med noget jeg ikke engang vidste hvad var, så var jeg på nippet til at opgive igen.. MEN.. så faldt jeg over din guide til grundlæggende kagedekoration.
  Jeg fulgte slavisk dine 8 trin og fik fremtryllet en bryllupskage som fik rigtig meget ros - især den lækre limemousse der også var taget fra din blog. Jeg havde aldrig fået bikset en kage sammen uden din fantastiske blog. Så hold fast i dine how to' og lav gerne flere:)

  2) Når man er så ny i bageverdenen som jeg, mangler der ikke noget - jeg kan finde opskrifter og råd til at lave hvad som helst på din blog. Det eneste jeg tænker er at bloggen kan være lidt svær at finde rundt på. Man har fundet en opskrift man gerne vil prøve, men næste gang man skal finde den kan det godt tage lidt tid. Så en form for organisering ville være fint.

  Tusind tak for en fantastisk blog:)
  Lea Falkenstrøm
  lea.falkenstroem@gmail.com

  SvarSlet
 56. Stort tillykke!
  Fed maskine - som studerende kunne den være perfekt at have i køkkenet!:-)

  Jeg er vild med de mange smukke billeder, som virkeligt får munden til at løbe i vand! :-)

  Jeg kunne godt bruge en how to på macaroons, det mener jeg ikke du har haft? :-)


  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Det bedste må helt klart være din meget enkle måde at beskrive på.. Dine opskrifter er så lette at gå til.. :-)
  Det jeg kunne bruge mere af var evt fyld og mousse :-) Vi er vist flere der er enige om det...
  Mailadresse er.... Pmclem@gvdnet.dk

  SvarSlet
 58. Tillykke med de 1000 læsere, det er sgu stort.

  Det bedste ved bloggen er absolut de mange mundvandsfrembringende billeder og din friske, ligefremme måde at skrive på.

  Kunne godt tænke mig, hvis det var muligt, at have indlæggene opdelt i hovedingredienser, så man let kan finde frem til opskrifter på dét man lige har lyst til eller alternative måder at bruge dét man kan lide.

  Hvis jeg skulle vinde, må du meget gerne sende maskinen til min vidunderlige, højgravide hustru, Tone Haagensen.

  tone(a)haagensen(.)de

  SvarSlet
 59. 1) Forsætte det gode arbejde vi andre nyder godt af elsker at der er billeder.
  2)Jeg kan ikke finde noget der mangler ud over tid til at lave alle de skønne kager.
  Jannie Gjøransson. fbook@jannie-jean.dk

  SvarSlet
 60. Kæmpe tillykke med de mange faste læsere... Jeg er desværre ikke selv en af dem, men kommer da forbi med jævne mellemrum for at få lidt inspiration og hjælp til alt det jeg ikke lige har styr på.
  Jeg synes det bedste ved din blog, og det jeg har brugt mest er dine How to guider. De er forklaret så det er til at forstå :)
  Jeg kunne godt tænke mig lidt flere opskrifter på kagebunde der er lidt sjove, og en mere overskuelig søge teknik - ved ikke lige praktisk hvordan...
  Skulle jeg være så heldig at vinde er mit navn Maja og jeg kan kontaktes på m.busted@gmail.com

  SvarSlet
 61. lækker lækker giweaway..........
  ja først og fremmest tak for en fantastisk blog. er vildt glad for de mange gode opskrifter og input.
  mangler måske lidt flere fifs til småkager.....

  SvarSlet
 62. Første et stort tillykke med de 1000!!

  1. Jeg synes det er rart at få en mail i min inbox hver gang der er nyt. Ligeledes er der nogle skønne og lidt anderledes opskrifter. Til sidst nogle super gode how to's..

  2. En app også til Iphone;-)
  Og så kan man jo altid bruge flere opskrifter og billeder til inspiration, men nogle deciderede mangler finder jge ikke lige.

  3. hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne fantastiske maskine kan jeg træffes på lh24@hotmail.com

  Endnu engang tillykke.

  Lisa

  SvarSlet
 63. Tillykke, det er jo stort.
  1. Det er en dejlig blog og jeg har haft gavn af mange af dine opskrifter og how to's, så dem synes jeg helt klart godt om.

  2. Jeg ville måske synes at det var spændende med lidt andet, ud over kage, f.eks. brød eller mad opskrifter. Høre hvad du godt kan lide og hvad der inspirerer dig.

  Hilsen AK

  ak.clausen@yahoo.dk

  annihuus.blogspot.dk

  SvarSlet
 64. 1) Det bedste er, at du favner så bredt. Man kan finde store, overdådige fondantkager med finurligt pynt, men også små fine mormortærter, der kan glæde familien en søndag eftermiddag.
  2) Jeg ønsker mig en en guide til at temperere chokolade samt ideer og guide til støbte chokolader.
  3) janniefriistoft@msn.com

  SvarSlet
 65. Fantastisk blog! Tak for det :) smukt at du vil dele dine super lækre opskrifter med resten af os!

  Ud over de super lækre opskrifter, især dem der blander det sure med det søde mums! er noget af det bedste ved bloggen, at du deler af dine egne erfaringer med kagerekvisitter fra diverse rejser osv.

  Noget jeg har tænkt jeg kunne savne ved bloggen, kunne være nogle video demos med hvordan du pynter kagerne og svinger sprøjteposen, for os der øver og øver, og bare aldrig får det til at se ligeså pænt ud som dine kager)
  Vh Heidi
  Heidi.bjk@gmail.com

  SvarSlet
 66. Hej og stort tillykke med de 1000 læsere! Jeg er en af de mange, der finder spændende og flot inspiration herinde! :)

  1) Jeg synes et bedste er de mange forskellige slags kager, du har med! Der er noget til en hver lejlighed og ethvert humør. Og så er det så lækkert med dine små tips, der lige kan gøre tricket når man er newbie!
  2) Det kunne være fedt med en slags inddeling i kategorier når man skal kigge igennem de forskellige opskrifter/indlæg - og så kan man aldrig få for mange tips.
  3) Mit navn er Katja, og jeg kan fanges på katjawinslow@gmail.com.

  Mvh Katja

  SvarSlet
 67. Kære Camilla,
  Hjerteligt tillykke med de mange followers!
  Jeg er dagligt på din blog og bruger den som opslagsværk, inspiration og ELSKER DEN overalt !
  1) Det bedste ved bloggen er helt klart dens overskuelighed! Det er så nemt at finde det man søger, om det er inspiration eller opskrifter eller how to´s! Det skal du holde fast i, det er så skønt!
  2)Jeg savner nogle flere how to´s.. fx blomster eller - nej ved du hvad? Jeg savner du også udbyder kurser! :-) Ellers "bare" flere how to :-)
  3) Elisabet michelsen Toftegade 19E, 4000 Roskilde
  elisa.stof.mich@hotmail.com

  Kærligst Elisabet

  SvarSlet
 68. Hej og stort tillykke.
  Jeg følger altid spændt dine indput på bloggen. Jeg kan god lide dit gå på mod og at du tit springer ud i nye eksperimenter. Det gør at man selv tør bevæge sig udover tryghedsgrænsen inden for bagekunsten. En ting som jeg sikkert ikke er ene om at synes er flere af dine fede how-to. Jeg starter altid på din blog først for at se om du har en how to om det jeg skal lave. Keep up the good work!Endnu engang tillykke med jubilæet
  Kh Hannah (hannahsoevndal@gmail.com)

  SvarSlet
 69. Hej Camilla

  Flot - og velfortjent med 1000 faste læsere. Du har en fantastisk blog. Spændende og inspirerende.

  Din blog har et flot og overskuelig layout med skønne billeder.

  Det bedste er helt klart dine "how to do's". De er lavet, så alle kan være med.

  Jeg kunne godt bruge et opskriftindex på din blog.

  Mange kagehilsner fra

  Marianne

  KageKonensKager@gmail.com

  SvarSlet
 70. Tillykke med det ;o)

  Jeg er ny her, men synes helt klart at How to do er det du skal holde fast i.. Dem kan jeg specielt godt lide. Hmm hvad mangler der på bloggen.. Måske lidt om fyld og cremer/mousser til kager. Dem kunne jeg godt bruge lidt flere opskrifter på ;o)
  Men ellers en skøn blog at følge ;o)

  Hilsen

  Kamilla Gandrup Petersen
  muzillas@gmail.com

  SvarSlet
 71. Hej Camilla, rigtig flot, og en fin blog, som jeg også følger.

  Hvad du skal holde fast i? Det hele, men især brugbare How-to-do, step by step. Rigtig nyttigt for os, der er nye i kagebusiness.Og så skal du selvfølgelig holde fast i fotos (siger en fotofreak).

  Rent kagemæssigt synes jeg ikke, du mangler noget, men jeg ville nok, hvis jeg var dig, lave en Facebookside, så man kan holde sig orienteret den vej rundt. Networked blogs er også fin, men henvender sig jo meget til bloggere, og det er det jo ikke alle der er, som måske gerne vil følge med? Bare en ide, til noget, jeg tror jeg ville gøre, og som jeg mangler :-)

  En flot giveaway, som jeg rigtig gerne vilvinde.

  Mange hilsener

  Deborah
  mail(a)deborah.dk

  SvarSlet
 72. Jeg elsker, hvor inspirerende din blog er! Lige meget hvor mæt jeg er, får jeg altid lyst til bare at bage en lille kage. Og så én til! ;-)
  Og der mangler da ikke noget... Det skulle lige være endnu flere opskrifter med æbler (jeg elsker elsker elsker æbler!)

  mvh Ísbjörg, d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 73. Tak for en ikke mindre end fantastisk blog!
  1) Jeg elsker dine how to's......rigtig skønt, når man nu nybegynder i "faget" :)
  2) Det kunne være skønt med en "guide" til hvilket fyld og bunde, der passer godt sammen (smagsammensætninger), da man jo ind i mellem kan komme galt afsted

  Tak for en inspirerende blog
  Pernille
  pr86@sol.dk

  SvarSlet
 74. Hej Camila, jamen hold da op ;-) stort tillykke med 1000 faste læser :-)det er dejlig chance for at vinde såden en lækker maskine. der er mange gode ting ved din blog, men min favorit er når du tager billeder af, hvordan de ting du bager, ser ud undervejs. du har jo meget spændende opskrifter. bliver man tit inspireret når man ser din blog.
  hvad der mangler på bloggen er svært at finde, hvad skal men sige måske flere opskrifter med tærter. :-)
  men tak fordi du er her, oh har en super god blog. :-)
  Jeg ønsker dig alt bedste i fremtiden,med venlig hilsen,

  Amna Omeragic,
  amnabeganovic@hotmail.com

  SvarSlet
 75. Jeg eeeeeelsker at du pensler det ud for os "ikke bagere" så vi nemt kan blive mester-kager-bager! Og tak fordi du får mig til at ligne en bedre mor, når min datter stolt viser kagen frem til det obligatoriske kagebord i skolen. og så elsker hun bare at følge med i det lidt større projekt som nogle kager kan være.. :)

  - måske jeg bare er dårlig til computere men jeg syntes ikke jeg helt nemt kan finde rund på din blok og i dine opskrifter... :(

  Stine- en fast læser.
  stinefunder2206@hotmail.com

  SvarSlet
 76. Jeg er dyb imponeret over din blok. Din grundighed og din evne til at formidle. De instruktive billeder og ikke mindst, alt hvad du deler med os.
  Mangler? Kan ikke liiiige komme på nogle.
  Vil fortsat følge dig sammen med de 999 andre. Krydser fingre for. At jeg nu kan gå fra pulverkaffe til....
  ovig@me.com

  SvarSlet
 77. Kæmpe TILLYKKE med de 1000 læsere. Jeg har læst din blog i et godt stykke tid nu, og jeg er meget imponeret over alt det, du når: Bager kager til alle familiebegivenheder, rejser, blogger, mand og stort hus. Ja - jeg bliver forpustet bare ved tanken. Jeg er altid spændt, når jeg ser, der er en mail fra "Himmelske kager".

  1)Alt på din blog er godt, så du skal bare fortsætte, som du har gjort indtil nu. (Jeg er, som dig, vild med citron i kager, så gerne mere af det). Dine billeder er flotte og ser meget professionelle ud.

  2)Da du rejser så meget, og kommer til mange forskellige lande, kunne det være sjovt, hvis du måske kunne finde kageopskrifter, som var typiske og særegne for de forskellige lande.

  Med venlig hilsen
  Anne-Grethe Barslund
  taag@ofir.dk

  SvarSlet
 78. Tillæg til min kommentar:

  Camilla, du kunne tage os med på en slags "Kage-kulinarisk" rejse, ved at bringe opskrifter fra forskellige lande.

  Med venlig hilsen
  Anne-Grethe Barslund
  taag@ofir.dk

  SvarSlet
 79. tillykke med de 1000 det nemt at forstå folk følger dig. Der er en rigtig god grund til din blog er så successfuld og det er simpelthen fordi opskrifterne virker. jeg har endnu ikke oplevet at en af dine opskrifter ikke lever op til hvad de lover. og jeg bliver tit overrasket over hvor simpelt det kan være. du er god og hurtig til at besvare de spørgsmål man har. Bloggen giver også rigtig meget inspiration. TAK.
  hvis jeg skulle savne noget ville det bare være flere opskrifter fra dig og måske et kursus:-)
  christine@werup.dk christine werup

  SvarSlet
 80. Amanda FC Rasmussen25. september 2012 kl. 19.17

  Hej Camilla.
  Stort tillykke med dine +1000 faste læsere. Men det er jo ikke svært at forstå, hvorfor folk netop vælger at følge DIN blok. Man får indtrykket af, at du er en utrolig varm person blot ved at følge din blog og læse dine opslag/opskrifter mm.

  Det bedste ved din blog er:

  1. Dine "How to do" opslag gør, at man som amatør "konditor" tør kaste sig ud i nye store som små kager. Du er ydermere utrolig god til at svare på kommentare samt skrive beskrivelser til dine opskrifter, hvis man skulle være i tvivl om enkelte ting i opskriften.

  2. Jeg kunne godt tænke mig nogle flere "How to do" på henholdsvis mennesker, dyr, børn, biler mm. En "how to do" om hvordan man stabler og lave skæve kager, kunne også være helt fantastisk!

  God vind fremover med din blog (-:

  Mvh.
  Amanda Rasmussen
  A_fiie@hotmail.com

  SvarSlet
 81. Smukke Camilla,

  stort tillykke med din kæmpelæserskare. Det er velfortjent med det store arbejde du lægger i din blog og alle de skønne opskrifter.

  1) Det bedste ved bloggen er din skrivestil. Jeg kan jo ikke engang rigtig godt lide kager, men jeg elsker at læse din blog. Så bliv ved at skrive indlæg, og frist med kager, som jeg begynder at have lyst til at spise. Den der Othellokage spøger stadig bagerst i min hjerne.

  2) Du mangler og skylder indlæg - mange indlæg - om dit nye køkken og hvad der virker og hvordan du bruger det... nåh ja og mange flere indlæg om alt det andet.

  3) Du ved hvor jeg gemmer mig :-) og jeg giver gerne snart en kop te eller kommer og spise kage hos dig lige lidt og kigger på det køkken :-)

  SvarSlet
 82. Jeg er ny fast læser af din blog og meget imponeret. Din detaljerigdom, fine forklaringer og medfølgende billeder i en fin pædagogisk kombination gør at jeg får lyst til at kaste mig ud på for mig fuldstændigt uprøvet land. Du giver mig lyst til st lave de flotteste kage, særligt med dine HOW TO indlæg. Bliv ved med det, det er godt gået;) Jeg kunne savne et indlæg til den helt nye kagebager, en nem opskrift og evt gear vejledning af basal indkøb. Jeg glæder mig til r læse meget mere og til engang selv at prøve en opskrift af...mangler ikke lyst men mod ;)

  Christinenickelsen@gmail.com

  SvarSlet
 83. Hvor stort! Tillykke! Kan godt forstå der er så mange der følger dig, for det er en virkelig inspirerende blog!!

  Jeg er vild med dine lækre opskrifter og gode how to..hvis jeg skulle nævne noget der mangler, så måske endda flere how to, f.eks. af mennesker?!?

  Glæder mig til mere inspirerende ting fra din side!

  Berit /
  Beritoestergaard@hotmail.com

  SvarSlet
 84. Stort tillykke med de mange faste læsere!

  Jeg er vild med alle dine spændende opskrifter, dejligt med god inspiriation.

  hvad du mangler?: bare fortsæt som du gør nu! en fornøjelse at følge med :)

  Malene
  male6623@gmail.com

  SvarSlet
 85. Hej Camilla!
  Stort tillykke med de 1000 faste følgesvende, du har erhvervet.
  Det er der jo ikke noget at sige til, for hold da op en blog at følge, der er alt.

  Jeg kunne godt tænke mig den give away gave du har denne gang.

  Det er nemt nok at komme med posivive ting på din blog.

  Jeg elsker de "How To Do" du har.
  Så er det ingen sag at lære at lave kager.

  Men mangler, det er straks værre, synes du kommer vidt omkring og har alt, men skal der være noget, så måske lidt mere overskuelighed.

  Jeg stod og skulle bruge den store rose jeg ved du har i How to do, men kunne ikke finde den.

  Men det kan være det er mig der roder. :-)

  Lone
  lonestein@live.dk

  SvarSlet
 86. Wow! Stort tillykke med de mange, mange læsere!

  Jeg vil rigtigt gerne deltage og derfor...:


  1. Du skal holde fast i dine mange DIY's/How to do's - det er så skønt, når dygtige mennesker deler ud af deres viden bare fordi :)

  2. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig et billedgalleri her på din blog og ikke på flickr.
  Og måske en slags filter til at finde dine kager.
  (Fx. hvis jeg søger på chokolade, appelsin og vanille - så kommer alle opskrifterne der indeholder alle tre ingredienser)

  3. Jeg hedder Karina Ascanius og har mailen karinaascanius@gmail.com

  SvarSlet
 87. Hej Camilla

  Først og fremmest tusind tak for en inpirerende blog og tillykke med jubilæet.

  1)
  Det jeg finder det bedste ved bloggen er dine opskrifters nøjagtighed. Mængden af ingredienser er altid meget præcist. Det skal du have stor ros for, for det er bestemt ikke altid lige nemt.

  2)

  Hvad jeg synes der kunne være spændende på denne blog var Skype-Events. Det kunne være en invitation med x antal pladser en søndag eftermiddag, hvor du live viste hvordan du bager og vi gør det samme hjemme i vores køkkener. Du kan i denne session give os fif, men så føler man, at det er et fælles projekt hvor man samtidig kunne tale sammen og have en sjov eftermiddag.
  Opskriften kunne du lægge på bloggen eller maile ud til de tilmeldte. På forhånd kunne alle have handlet ind.

  3)
  Maria
  maria_nagboel@hotmail.com

  Jeg glæder mig til at følge udviklingen i din rigtig gode blog.
  Og dejligt at vi må komme med feed back til dig. Tusind tak

  Med venlig hilsen
  Maria

  SvarSlet
 88. Hej, sikke en fin giweaway, den er jeg med på.
  1. Jeg syntes virkelig du har en god og brugbar blog, kigger altid herind, hvis jeg skal bage en kage. Det er rigtigt godt med alle opskrifterne og billederne af kagerne. Den mest brugbare bage blog jeg kender :)
  2. Synes næsten ikke jeg kan finde noget jeg gerne ville have noget mere af, det eneste skulle måske, være lidt mere overskuelighed i opskrifterne, og måske en liste med toppings.
  3. Anne Lund trangbæk pxfjol@yahoo.dk

  SvarSlet
 89. Tillykke med det skarpe hjørne!
  1. Jeg synes at du skal holde fast i at fortælle lidt "udenom" kagerne, dvs. om begivenhederne, som kagerne er til eller om dine rejser eller lignende. Så kan man se, at du også er et rigtigt menneske og ikke kun en kagemaskine :-)
  2. Jeg vil gerne have flere indlæg i al almindelighed, de gør mig i godt humør og jeg kan godt lide variationen
  3. Lotte lokl@ucc.dk

  SvarSlet
 90. Kære Camilla,
  et kæmpe stort tillykke med de mange læsere - det er både helt vildt og helt vildt fortjent.

  Din blog var en af de første jeg "faldt" over, da jeg selv begyndte at interessere mig for kagebageri og ikke mindst pyntning, og jeg har så hængt ved lige side.

  Jeg har haft meget stor glæde af dine how-to's - de er let forståelige og med super billeder - jeg kunne sagtens ønske mig flere - specielt på modelering af mennesker/dyr/figurer.

  Jeg elsker dit sprog, din lige-til-hed, og det at du giver noget af dig selv - at det ikke "bare" bliver praktik, men at man faktisk får fornemmelsen af "at kende dig".

  Endnu engang tak, for en dejlig blog :-)

  Kh Dorte Bech - dortebech@mail.dk

  SvarSlet
 91. Wauw, over 1000 faste læsere, jeg kan godt forstå du synes det er overvældende, det er ret godt gået på 4 år, men der er jo også en rigtig god grund til det, for du har en rigtig god kageblog.

  For mig har det bedste nok været din serie om grundlæggende kagedekoration, den blev printet ud og læst godt og grundigt, da jeg var helt grøn udi kagedekorationsverdenen, så den skal du endelig beholde.

  Hvad der mangler er der kommet rigtigt mange gode bud på, bl.a. lidt mere overskuelighed, hvilket jeg godt kan tilslutte mig. Og så mangler jeg det sidste kapitel i køkkenprojektet, eller har jeg misset, at du har lagt billeder ind af dit nye lækre køkken?

  Vh Heidi
  hsoicrut@gmail.com

  SvarSlet
 92. Tillykke med de 1000 faste læsere. Det er en fantastisk blog, du har, og du er en stor inspiration i min bageverden, og jeg har anbefalet din side til mange newbies.

  Med risiko for at gentage, hvad mange andre allerede har skrevet, så er mine bud:

  1) Dine How-tos er virkelig gode og nemme at følge.
  2) Inspiration til fyld/mousse til kager
  3) Mai-Britt (mnielsson@hotmail.com)

  SvarSlet
 93. Tak for en virkelig inspirerede blog!

  1. Dine how- to- dos fik mig igang med at bage lagkager- tak for det! Dine vejledninger er generelt meget lette at forstå!
  2. Flere blogindlæg og gerne om " store" kager ( vi er mange herhjemme :-)) ville være fedt
  3. Lene Hecky leneheckysnabelagmail.com

  SvarSlet