lørdag den 10. marts 2012

800 læsere = give-away

Det gik stærkt at med at gå fra 700 til 800 faste læsere, men I skal ikke snydes for den traditionelle give-away. Men denne gang skal I arbejde lidt mere for den :-)Gaven er sponsoreret af Annettes Favoritter, som sælger tilbehør til cupcakes. Gaven består af:
 • En skøn Petunia udstikker og veiner fra "Blossom Sugar Art"
 • Pink og lilla cupcake form af god svensk fedtafvisende kvalitet
 • Lille pust fra "Raindow dust"
Gaven er perfekt til alle, der har lyst til at bage og pynte lidt cupcakes.

Petunia veineren er der mange der har efterspurgt - særligt i forbindelse med Bryllupskagen med kirsebærgrene jeg lavede sidste år. Min veiner er ikke magen til, men resultatet bliver sikkert magen til. Jeg har også lavet en How-To-Do på hvordan man anvender Petunia veineren.

For at vinde gaven skal du lægge en kommentar med en lækker beskrivelse af hvilken kage, der mangler på min blog og som du mener jeg skal bage indenfor nærmeste fremtid. Det skal være almindelige bagte kager - ikke fondantkager. Det er mig, der afgør hvem, der vinder udfra den beskrivelse I giver. Dvs at jo mere fristet jeg bliver, jo bedre chance for at vinde.

Læg kommentaren inden fredag den 16. marst kl. 20, hvor jeg finder vinderen. 

PS: Der er mange med samme navne, så skriv gerne kælenavn, efternavn, e-mail eller et andet kendetegn på :-) ellers er det umuligt at finde frem til dig, hvis du vinder.

94 kommentarer:

 1. Nu er det jo snart påske, så hvad med en... påskekage? :)

  Ved du har en masse flotte og forskellige kager i dit album, men den kage jeg tænker på er i 2 etager.

  Jeg er ikke selv den store kage-bager (jeg kan bare ikke få det til at se pænt ud! :( ), så ved ikke hvilken smag det skal være indeni kagen, og hvilket indhold der er godt at lave en to-etagers kage ud af. :)

  Men hvis jeg skulle lave en kage ud af ideen i mit hoved, skulle det være en rund 2 etagers kage, med rutebils-lagkagesnask indeni.

  Udenpå skulle fondanten der ligger ovenpå være hvid med en grøn flertakket stjerne på toppen (som græs), og en kurv lavet af fondant, fyldt med de små perle-æg man kan få fra Haribo. :). I det nederste lag kunne man også lave græs på kanten af den nederste del, og eventuelt lave nogle kyllinge-cake-pops (eller bare kyllinger?) som man sætter ned i den nederste del.
  Som prikken over iet, kunne man eventuelt skrive "Happy Easter" eller noget i den stil på den?

  Håber jeg har forstået konkurrencen korrekt, det her var i hvert fald en idé, til en kage :P

  SvarSlet
 2. Jeg synes helt sikkert at du skal lave en Cirkeline kage, enten som 3D eller også som en firkant (tegnerens papir) også med Frederik og Ingolf på også.

  SvarSlet
 3. @Tenna og @MilAsBaNdilaS; Det var ikke lige fondant kager jeg var ude efter, men derimod almindelige bagte kager. Det har jeg præciseret i indlægget og I har selvfølgelig for at lægge et nyt forslag. De bedste hilsner Camilla

  SvarSlet
 4. Jeg syntes du skal lave sådan en missisippi mudpie (staves?)Jeg har ikke selv kigget så meget på det med der skal ostecreme ovenpå??

  Jeg har slet ikke selv mod på det, men du beskriver SÅ dejligt at selv jeg kan bage noget der ikke skal pakkes ind i fondant!! og det er til stor glæde for min mand, som ikke gider den slags indpakning.
  Jeg nyder din blog i særdeleshed.

  SvarSlet
 5. Jeg synes du skal bage en hvid trøffelkage med marcipan og revet appelsinskal. Da jeg bagte den fik jeg en rigtig god kage med fin smag af appelsin. Men trøffelcremen drillede mig, så vil meget gerne se billeder af den ægte vare inkl. forklaring, så jeg ved, hvad jeg gjorde galt. Er sikker på en mesterbager som dig kan klare opgaven :0)

  SvarSlet
 6. Hej Camilla.

  Fed give-away ;o)
  En kage som jeg har fundet frem fra gemmerne og scoret gode point på her på det sidste, er øl-kagen. Super nem og så smager den bare godt.
  Og så har jeg længe været fascineret af Red velvet-kagen, fordi den er så flot. Har ikke forsøgt mig med den endnu, men den er helt klart på listen.

  Hilse Maria

  SvarSlet
 7. Hej

  Nu er jeg rimelig ny her på din blog, men forsøger alligevel.... jeg elsker jo et overflod af muffins og tænker at det kunne være fint med en af disse i påske farver med gult pynt, kyllinger ... påskeliljer ... god gammeldags marcipan går man aldrig fejl af - jeg elsker selv at bage har dog i perioder ikke så meget tid, men en gang imellem så går jeg amok.

  de bedste hilsner Mette

  ps. 800 faste læsere..... jeg har 4!!

  SvarSlet
 8. Jeg syntes en chokolade lava kage, men når man skærer ind i den flyder en lækker chokolade/fudge ud, uuhm det er lækkert!
  og for at udjævne det søde med det lidt friskere, kan man tilsætte lidt fugt ved siden af og/ eller med vanilje is man kunne også evt dyppe jordbær i chokolade, så bliver det jo lige lidt ekstra lækkert! :-)

  har dog ikke selv prøvet det endnu, men har dog sat mig for at det skal prøves inden for den nærmeste fremtid! :)

  og super god blog du har, og dejligt at du løbende opdatere den!

  - Louise SVH

  SvarSlet
 9. Tillykke med de mange trofaste læsere. Det er så velfortjent.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at du bagte en gateau marcel kage. Den har jeg kun engang fået serveret som afslutning på et livsstilskursus på Samsø Højskole (den dag skulle vi IKKE tælle kalorier!) og det er den bedste chokoladekage jeg ever har smagt. Jeg har tit selv tænkt på at lave sådan en, men har ikke turdet kaste mig ud i det. Tænker at en dejlig opskrift og how to fra dig ville give mig modet til at få det ført ud i livet!
  Har ikke søgt på om du har en klassisk othelloglagkage på din blog, men ellers ville jeg også gerne afprøve sådan en:-)
  Håber du kommer til at få kagelyster, da jeg vildt gerne vil vinde den skønne veiner.

  KH Marianne

  SvarSlet
 10. Klart en gammeldags brunkage, ligesom bedstemor lavede dem i de aflange forme, med smørcreme imellem, og glasur på toppen!

  Hilsen Lise

  SvarSlet
 11. Jamen jamen jamen...Søde Camilla, der er jo ingen der bager/laver så mange kager som dig men skulle jeg komme med et forslag må det absolut være en art af en delikat cheescake !
  Jeg mangler nemlig en opskrift som jeg efterfølgende ville kunne glæde min søster med.
  Hun taler ofte ome en cheescake hun engang fik men aner ikke hvilken opskrift den var lavet efter !

  Mvh.En af dine ivrige læsere ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg synes du skal lave en chokolade mousse kage med mandel praline, det skulle vist være en meget god kage, og kunne rigtig godt tænke mig at få en opskrift på en. Jeg har hørt den skulle se helt fantastisk ud, og smage himmelsk :-D

  SvarSlet
 13. Du skal absolut lave en lækker svampet chokoladecreme med chocolate ganace ovenpå :)

  Hilsen Maria Ulriksen
  www.fristeriet.blogspot.com
  mariaulriksen@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Tillykke med jubilæet!

  Jamen du skal selvfølgelig bage en limekage - enten med en blødt og luftigt skumfiduselag øverst eller kombineret med hvid chokolade.

  Jeg melder mig gerne til at smage resultatet ;-)

  SvarSlet
 15. Tillykke med de mange faste læsere.

  Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan mesterbageren laver sådan en italiensk chokoladekage/-tærte, hvor bunden er sådan noget kiksehalløj, og så ligger der 3 lag (mørk, lys og hvid) chokolade ovenpå. Siden jeg fik kagen på en skøn restaurant i Rom sidste forår, har jeg forsøgt mig uden den store succes, men for dig ville det sikkert være en smal sag! :-)

  I øvrigt er dine muffins med to slags chokolade allerede blevet mine favorit-muffins, hold fast, de er gode!

  Hilsen
  Mai-Britt (kagerier.blogspot.com)

  SvarSlet
 16. Hvad med Red Velvet? Har hørt så meget positivt, men tror der gik et eller andet galt da jeg selv kastedemig ud i en opskrift - måske du kan klare en, som lykkes bedre ;-)

  SvarSlet
 17. Uh du laver jo de flotteste og garanteret også lækreste kager..
  Men hvad med en Lemon meriunge pie? Jeg har selv forsøgt mig men resultatet blev bare ikke som forventet, så det kan være du kan give et bedre resultat :)

  Hilsen Trine
  (kagebager aspirant)

  SvarSlet
 18. Ja jeg hænger stadig ved her ;) det svært ikke holde af din blog. Mit bud på din næste kage må helt bestemt være en en cheesecake med hvid chokolade, citronskal også fine fine nye rabarbere på toppen :) Det kunne jeg virkelig godt spise!
  Tak for en dejlig blog. Det er altid hyggeligt og inspirerende at læse med hos dig :)
  kram Line(binevaskemaskine)
  www.madmedhjertet.dk

  SvarSlet
 19. Hej... Jeg syntes du skal lave en hvidchokolade cheesecake med hindbær gele på toppen og kiksebund, det smarger bare så lækkert og dejligt.
  Og hvis jeg så må komme med et forslag mere, så tænker jeg i retning af gammeldags kikskage som min mormor lavede til mig da jeg var barn, så mange gode minder med den kage specielt nu når jeg ikke har min mormor mere.

  Kærlig hilsen Heidi Clausen
  heidi.clausen.ehv16@gmail.com

  SvarSlet
 20. Mit bud må blive en kage jeg selv faldt for....
  Koldskålskage...
  Det lyder mærkeligt men den er utrolig go... Og ikke for tung:)

  Sprød bund med en kærnemælks fromage fyldt med frisk citrus.. :) den bør prøves.

  SvarSlet
 21. Tillykke med 800 læsere. Det kan jo kun betyde at du har en masse spændende at byde på, når det går så stærkt.

  Kager som jeg helt sikkert ikke kan sige nej til er en smørkage og rimbo-boller.
  Smørkagen er en dejlig luftig gærdej rullet ud i en bradepande, hvor der kommer remonce med saftige rosiner på og til sidst snegle af dej for at danne et låg. Spises lun og med glasur på. Mums

  SvarSlet
 22. Jeg synes helt klart du skal bage en eller anden form for skovbær-drøm.
  Jeg leder selv efter en rigtig lækker opskrift med en blanding af lækre bær. Hindbær, brombær, jordbær osv.
  Dertil kunne hvid chokolade som f.x pynt være et stort hit.

  Tillykke med de mange læsere, dejlig blog :-)

  SvarSlet
 23. Jeg syntes simpelthen din blog iforvejen er fyldt med lækre opskrifter.
  Skulle jeg komme med et forslag ville det være en rigtig klassisk amrikansk cheesecake, med lækker sprød bund og dejlig cremet fyld, og tilbehør af lækre friske bær.
  Hilsen Helle(mrswood)

  SvarSlet
 24. tillykke med de mange læsere. Jeg er så dårlig til at prøve nye opskrifter, og er de så på engelsk og med andre mål end danske, så er jeg gået helt i sort. Så en fruit cake saftig smagfuld tung overraskende fruit cake på dansk ville være dejlig.

  madsen.susanne@gmail.com
  susanne madsen
  kælenavne:Novatrixi mosan mads "hejduder" bøllepige ondestedmor

  SvarSlet
 25. Tillykke med de 800!

  Jeg bor i London og herovre er woopie pies blevet de nye cupcakes!

  De er knap så fancy men kan samtidig dekoreres flot og laves i 100 variationer.
  Det er nærmest en mellemting mellem en macaroon og en cupcake.

  Særlig ville det være skønt hvis du kunne lave chokolade med en form for lyserød creme ;-)

  Tak for en superfin blog og mange dejlige opskrifter.

  Hilsen Sofia, London

  Sofiaguntelberg@yahoo.dk

  SvarSlet
 26. Åh altså jeg har engang fået serveret en Mississippi mudpie hvor der var et lag af marshmallows som gav den et sejt bid. Nøøøøj den var lækker... Kunne rigtig godt tænke mig at smage DIN version af en sådan, for dét kan da KUN blive himmelsk!

  SvarSlet
 27. Kære Camilla,
  Jeg ÆÆLSKER simpelthen din blog til op over begge ører... Jeg vil bare fra mit hjerte sige dig TAK for din enorme inspiration og dit kæmpe overskud!
  Foråret er over os så småt, og i min have blomstrer vintergækker, krokus og erantis i fuld flor! Imellem dem spirer skud af påskeliljer og tulipaner der kæmper sig op mod den varme sol :) Findes der noget bedre end at sidde på terassen i den spæde forårssol og nyde det liv, med en kop varm dejlig kaffe eller skøn the? Hertil ville jeg elske en rigtig lækker brunsviger!
  Brunsviger er svær at få jævn synes jeg, og min bliver ofte tør og meget kedelig hvis den ikke spise lige fra ovnen.. Men jeg er sikker på du ligger inde med en skøn og god opskrift som du vil dele med os :)
  Kærligst Elisabet Michélsen
  elisastof.blogspot

  SvarSlet
 28. Tillykke med de mange læsere!

  Jeg fik en fantastisk fransk chokoladetærte den anden dag - det ville jeg gerne se en opskrift på.

  En kage jeg har stor succes med er en svensk opskrift på Kläddig chokladkaka - som navnet antager: en tæt, fugtig chokoladekage perfekt til is - og den bages helt uden chokolade, men med kakao, så den er billig og nem! (kan godt dele opskriften, hvis det er :-))

  SvarSlet
 29. Hej Camilla

  Tak for en super blog, det er helt fortjent med 800 læsere.

  Det er fantastisk med din How-to guide til kage med fondant. Den gav mig mod på at forsøge kræfter med fondant og nu kan jeg slet ikke få nok...

  Da jeg lige er flyttet i hus hvor der er 2 æbletræer, kunne jeg godt tænke mig en opskrift på en æblekage. Det skal ikke være en normal æblekage med kanel, da jeg synes de hurtigt bliver for søde. Jeg er på udkig efter en saftig frisk kage.

  Mvh

  Mattias
  Farskager.blogspot.com

  ps. hvis du vælger at lave en Gateau Marcel kage, som "Tante sød..." forslår, så har jeg en super opskrift på min blog.

  SvarSlet
 30. Jeg gad godt se "den der du ved nok" i din fortolkning...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 31. En super lækker "Red Velvet" kage (Rød fløjl) er et must-have. :)
  Skøn skøn kage der både smager godt, men også ser rigtig godt ud med dens dybrøde farve. Mums!

  - Jeanett Xenia

  SvarSlet
 32. Som jeg skrev før, synes jeg du skal lave en chokolade mousse kage med mandel praline, det skulle vist være en meget god kage, og kunne rigtig godt tænke mig at få en opskrift på en. Jeg har hørt den skulle se helt fantastisk ud, og smage himmelsk :-D

  Skrev det igen, da jeg manglede e-mail adresse (:

  -emma@brinkhansen.dk

  SvarSlet
 33. Hej :-)

  Jeg ville elske at se en rigtig lækker jordbærtærte :-)

  Med en mazarinbund eller lign, smurt med chokolade og lækker vanillecreme...Og så selvfølgelig lækre jordbær :-)

  De rigtig lækre danske jordbær må vi selvfølgelig vente lidt på :-)

  Vigtigst af alt: tak for en altid inspirerende side - nu skal jeg snart på kagekursus og jeg glæææder mig :-)

  Mange hilsner Rikke Petersen

  rikkemusaab@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Stort tillykke med de 800 læser - de vidner bare om at du har en utrolig spændende blog.

  Hvad med en kage med citron og marenges?????

  Camilla

  SvarSlet
 35. Stort tillykke med de mange faste læsere. Det er fuldt fortjent.
  Jeg vil have du laver en kage med æbler. Vi har nemlig en frugtordning på jobbet, og der er ofte æbler tilbage som kan lægge længe og blive kedelige.
  kh SS

  SvarSlet
 36. Helt klart en lækker lun brunsviger! Uhmmm :-)

  Mange hilsner

  Skt.Helena
  http://skthelena.blogspot.com

  SvarSlet
 37. Tillykke med de mange faste lœsere.
  Jeg kunne godt tœnke mig du bagte en lemon spongecake med lemoncurd og evt piskefløde i et lag imellem spongecaken.
  Håber du bliver fristet?
  Christina
  birkechristina@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Jeg synes du skal bage en frugttærte. Den skal bestå af kransekagebunde som pensles med chokolade. Når bunden er kold lægges der frisk frugt ovenpå og her ovenpå lægges et lag frugtgele.

  Vi plejer at spise tærten med flødeskum eller creme fraiche og den er altid et stort hit.

  Fik lavet min første kage betrukket med fondant i fredags og det gik over alt forventning. Sikkert fordi jeg har læst rigtig meget på din side om hvordan man gør. Så tak for god inspiration. Jeg glæder mig til at følge med fremover.

  Vh. Lotte (pjosker@gmail.com)

  SvarSlet
 39. Hej. Jeg synes helt sikkert, at du skal bage amerikanske Monster Cookies. Har ikke fået dem siden jeg var i USA i 2004, men de smager helt fantastisk!!! De er kaloriebomber med peanut butter og smarties i, men helt igennem fantastiske - især, når de er helt nybagte.

  SvarSlet
 40. Jeg synes du skal lave en isbombe!! Det er så sygt flot og lækker en kage, og så er det virkelig noget der udfordrer ens kage-evner! ;) og så kan du jo også få brugt din fine brænder :D win-win!!

  SvarSlet
 41. Hejsa,

  Kitch-kagen Citronmåne - den er vidunderlig specielt i den version jeg fik bagt her i weekenden, til vores aftenkaffe gæster.
  Den ændre smag, på den gode måde, fra den er lun tild en er kold. Vi spiste den lun, kunne ikke vente, og der smagte den ganske vidunderigt, men vi kunne liiiige spise et ekstra stykke og da den var kølet helt af, kunne man ane og fornemme en let smag af marcipan, som også husere i kagen og den lette syrlige glasur, og tørret revet citronskal, fuldender dette mesterværk... Uhmmmm citron-måne-kage med marcipan, så bliver det ikke meget bedre - kitch på en ny måde.
  Opskriften er fra Det søde liv med Mette Blomsterberg ( Min kage/dessert gudinde )- opskriften findes på nettet.
  God fornøjelse og masser af mundvand
  Knus Rikke/Bettelaus

  p.s. Rigtig lækker give away :D

  SvarSlet
 42. Først, rigtig mange gange tillykke med dine 800 læsere!

  Jeg syntes at du skal prøve at lave denne Chokolade 'Cupcake' fudge.
  Faktisk er dette en opskrift jeg fandt inde på en anden blog mens jeg en dag kiggede rundt - Og da jeg hørte om din give away ville jeg prøve om jeg kunne få dig til at lave denne kage, fordi jeg synes det kunne være spændende at se den fra fleres vinkler.

  Det er simpelthen chokolade fudge som er kommet ned i cupcake forme og derefter er der kommet noget frosting på og så noget regnbue krymmel.

  Opskriften og billeder kan ses her inde:

  http://www.raspberricupcakes.com/2012/01/chocolate-cupcake-fudge.html

  Opskriften er godt nok på engelsk men jeg er sikker på der findes andre chokolade fudge opskrifter på nettet hvis det er.

  Det er ikke så godt beskrevet som det kunne være, men jeg syntes du skulle have lov at se på det alligevel da jeg syntes det er en fantastisk lille cupcake fudge :)


  Kærligst

  Pernille ~
  www.pernullecanhazblog.blogspot.com

  SvarSlet
 43. Det jeg synes du skal lave er en hel fantastisk kage jeg blev præsenteret for da jeg for 13 år siden var au-pair i England. En "crumble-cake". Jeg har ikke en opskrift, så håber du kan finde en :)
  Crumblen var med bær og blev serveret med "Custard" som en en slags vaniliecreme.
  Mums.....får helt lyst til kage :) :)

  SvarSlet
 44. Tillykke med dine 800 læsere.

  Hvad med at lave en lækker roulade?

  F.eks. en hvid roulade med frisk fyld (citroncreme måske) eller en chokoladeroulade med fyld af flødeskum, hakket chokolade og evt. bananer?

  Eller hvad med lækker marengs med overtræk af kastaniemoscreme, evt. som lagkage?

  Jeg blev helt lækkersulten af at se på alle de gode kageideer, så jeg skal vist bage i morgen.

  SvarSlet
 45. Jeg har været på samtlige Hard Rock cafeer rundt omkring i verden, men har endnu ikke fundet en opskrift, der minder om den klassiske "Hot fudge brownie" med tilhørende is, flødeskum, krymmel, nødder og kirsebær på toppen. Jeg har til tider fundet rigtig gode og tilbagevendende opskrifter her på din blog, så hvis du kan lave sådan en Hot fudge brownie fra Hard Rock cafeerne, må jeg lade mig imponere ydeligere ;)

  SvarSlet
 46. Hejsa

  Stort Tillykke med de 800 læsere....ja ja der er andre end mig der har god smag og ved hvor de skal lede efter gode afprøvede opskrifter ;-)))

  Jeg synes at en Fragilité kunne være et hit. Den er dejligt sprød i "marengsen" og blød indeni, og den kaffecreme der skal imellem smelter på tungen. Også selvom man som jeg faktisk ellers ikke drikker kaffe.

  Flere i min familie får julelys i øjnene når jeg laver den og jeg skal gerne lave dobblet portion så de kan få et lille stykke med hjem :-)
  Jeg har faktisk endnu ikke mødt en bager som kunne lave en fragilite som min mand kunne lide... men min, den spiser han med stort velbehag... og det er ikke af pligt ;-)

  Det er en opskrift jeg har fået af min svigermor, men jeg deler den gerne med dig :-)

  KH Gitte Skeldrup :-)

  SvarSlet
 47. Hej Camilla
  Tillykke med det flotte antal læsere!
  Jeg æælsker citron/marengs-tærten. Både i den udgave hvor marengsen er sprød, men også den udgave hvor marengsen er grillet, men stadig er blød. MEN, i sidstnævnte version krymper min marengs altid når tærten afkøles, og så bliver det grimt. Her kunne du evt. brilliere hvis du lige har et trick der afvægrer dette!
  Ellers tænker jeg på sirupslagkage. Fik det altid hos min mormor som barn, så måske en 2012-version af denne klassiker?
  Solskinshilsner fra Betina Bengtsen
  (bbengtsen@gmail.com)

  SvarSlet
 48. Hej Camilla, velfortjent stor tillykke med de 800 læser, der er ikke så langt til 1000 nu :)
  kage? den skal jeg lig tænke lidt over .

  hilsner Misbah

  SvarSlet
 49. Tillykke med de 800 der følger dig, det er virkelig flot :)

  Jeg syntes at du skulle prøve at lave en kvarkkage, det er selv et af mine næste projekter :)

  KH. Mia Andersen
  mia_zafir@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Hold op du er oppe på mange læsere. Det er jo fordi du gør det godt :-)

  Der er ikke en bestemt kage jeg kunne tænke mig, men mere en genre. Nogle af de traditionelle kager i ny udgave. Fx drømmekagen som cupcake, eller bedstefarsskæg som cupcake. Det er nemligt mere sansynligt at få lavet de mere simple (men lækre kager) af dem du viser....de mere fanzy må vi nøjes med en gang eller to (enkle er det dog blevet til flere gange ;-))

  Åh nu får jeg lyst til at bage... det er ikke godt (hver dag :-P)

  SvarSlet
 51. Endnu en fantastisk give-away. Tillykke med de mange faste læsere.

  Jeg fik fornylig en kage med tynd fast bund og noget nødde-karamel agtigt ovenpå. Den smagte helt fantastisk, men jeg har desværre ingen opskrift. Så hvis du kender en kage i den stil synes jeg det kunne være en god kage at bage.
  Jeg går altid herind når vi skal have gæster for at finde gode ideer. Det er nogle rigtig gode opskrifter og dejligt med gode billeder og fif.

  SvarSlet
 52. Hej Camilla,

  Tillykke med de 800 faste læsere!

  Jeg kunne godt tænke mig at se en rigtig syndig chokolade kage kombineret med saltet karamel.

  Hilsen Susanne - susanne.jensen.2860@hotmail.dk

  SvarSlet
 53. Stort tillykke :)

  Jeg savner en god opskrift på Red Velvet kage og cheese cake.. Men en anden spændende kage jeg godt kunne tænke mig at se din version af er chokolade æble kage :)

  Venlig hilsen
  Fatma.karapinar@youseepost.dk

  SvarSlet
 54. hejsa
  først tillykke med de 800 læsere.

  jeg syntes du skulle lave en bradepangekage med æbler og nøddekaramel. Blød lækker vaniliekage med friske æblestykker. Og med lækker blød karamel med hasselnødder der synker ned i kagen under bagning. Uhm. Jeg har den mest fantastiske opskrift. Og så er de nem.

  med venlig hilsen

  Rikke Bækhus Jakobsen

  SvarSlet
 55. Anne-Grethe Barslund12. marts 2012 kl. 15.46

  Forleden var jeg til fest og fik en lækker kage:
  Prins Henriks DUR MOU. Den blev serveret med creme fraiche til.
  Den er utrolig lækker. Halvdelen af dejen bages og resten skal ovenpå, når kagen er kølet af.
  Fantastisk kage. Prøv den en dag.

  SvarSlet
 56. En kage der altid er populær når min mor laver den, er verdens bedste frugtkage! Den er sindsygt god, med en lækker fugtig bund, en dejlig creme ovenpå også bare dækket af lige den slags frugter du har lyst og selvfølgelig også hakket chokolade eller nødder! Har aldrig mødt nogen der ikke kunne lide den og der er altid en der gerne vil have opskriften.
  Du vil helt sikkert ikke fortryde denne kage :-)

  SvarSlet
 57. Tillykke med de 800 læsere! Det er en dejlig side du har. Har lige prøvet dine chocolate chip cookies og muffins med 2 slags chokolade. Mums de blev gode :)

  Jeg synes du skal lave en kold cheesecake med bær i og kiksebund. f.eks med hindbær. Det får sådan en frisk forårsfarve og smager en lille smule syrligt :)

  Hilsen Nynne Lauritsen

  SvarSlet
 58. Hmm skrev den 10. marts at jeg synes du skal lave en hvid trøffelkage. Havde så mange problemer med at poste kommentaren og det lykkedes i femte forsøg - glemte så liige at skrive mit navn. Håber ikke jeg er disket :0)

  Og tillykke med jubilæet.

  Hilsen
  Iskou'en

  SvarSlet
 59. jeg syntes du skal bage en annanas kage, det er en helt fantastiks kage som næsten alle elsker.

  undskyld stave fejl. ordblind.

  SvarSlet
 60. en mississippi mud pie med pecannødder og smeltede skumfiduser, det smager så fantastisk godt.... og tillykke med de 800

  SvarSlet
 61. Jeg synes du skal lave en helt klasisk Gateau Marcel.Den lyder så simpel når man ser opskriften men min erfaring siger mig, at heltså nemt er det altså ikke. Så jeg ville rigtig gerne de se den lavet af en kagespecialist.

  Hilsen
  Kommandøren

  SvarSlet
 62. Denne må jeg bare bli med på og håper du tillater norske lesere deltagelse :)

  SvarSlet
 63. Hejsa
  Vil gerne være med i konkurrencen, er inde på din blog næsten hver dag,super side, hvor jeg henter meget hjælp.
  Ved ikke om den går ind under alm kage når der er fyld i,men
  kunne godt tænke mig en Red velvet-kagen, bagt i den bageform der hedder Heart tasty (Hjerteform)med fyld i midten...
  Har lige selv fået formen,har bare ingen opskrift så jeg kan bruge den...Helt sikker den bringer lykke,hvem elsker ikke hjerter ss

  Kh Nathalia

  SvarSlet
 64. Hej Camilla
  Ja ja - de 1000 faste læsere er ikke langt væk nu. Helt forståeligt!
  SKØN give-away. Har længe været på min ønskeseddes ;o)
  Du skal naturligvis lave hindbærsnitter med hvid glasur og kulørt krymmel.
  Er en favourit her i huset blandt ungerne. Nemme at bage og smager skønt.
  Spændende at se hvad du fristes mest til at bage . . .

  Spændende

  SvarSlet
 65. Synes du skal bage en rugbrødslagkage. Ved godt det måske lyder lidt skørt for nogle, men den smager skønt og er ikke så sød som en almindelig lagkage. jeg bagte den sidste efter det nyeste Mad! dvs. fyldet var derfra og bundene er en ældre opskrift jeg ikke skifter ud, da den er perfekt som den er. Men fyldet der var i det sidste Mad! var syltede blåbær og mascarponecreme med blåbær- og citronsaft. Den smagte så skønt og frisk, så prøv den.

  SvarSlet
 66. Ja så kræver det jo lige at man kan finde på en kage, som du ikke allerede har bagt :-)
  På grund af det smukke vejr vi har i dag, så tænkter jeg en let og lys sommerkage. Måske noget med marengs og citron, men ikke nødvendigvis den traditionelle lemon pie.

  Mvh Lea

  SvarSlet
 67. Jeg kunne godt tænke mig at bage en kage til mit arbejde. Det skal være en meget lækker kage, den må gerne se svær ud (behøver ikke være det ;0) den skal kunne bages dagen før og stadig være lige så lækker. Mangler virkelig inspiration til næste gang.
  /Heidi
  heidi.bechmann@gmail.com

  SvarSlet
 68. tillykke med de mange faste læsere:)
  uh , nu elsker jeg selv at bage , og det er den måde jeg slapper af på :) hehe
  jeg synes helt klart du skal bage chokoladekage med blåbær (blomsterbergs blåbærdrøm)fra det søde liv . har selv prøvet den og mums mums , med det samme ankommer man til den 7 himmel
  det er en lækker/fantastisk chokoladekage hvor der er blåbær oven på (hvor man laver noget blåbær "syltetøj" og blander med smeltet hvidt chokolade ) som pænt sprøjtes oven på kagen og til sidst men ikke mindst drysses der let med kakao pulver for at gøre den "ekstra" fin
  en kage der varmt kan anbefales , den er utrolig lækker og ikke mindst et syn for guder
  ja englene begynder at synge ved en skefuld af den kage

  mvh nicole elvers pedersen
  coul1989@yahoo.dk

  SvarSlet
 69. Karina Helbech Berthelsen13. marts 2012 kl. 18.27

  Hej Camilla.

  Først tusinde tak for en fabelagtig blog. Jeg er virkelig blevet inspireret af dig og alle dine kager ;) Til stor glæde for kæresten, kollegaer og familie ;)

  Hvis jeg skulle give dig mit bud på din næste kage, så skulle det være en hindbærtærte med et "låg" af smuttede mandler.
  Bunden er dejlig sprød, men også saftig og sød. Man smager dernæst de lidt syrlige bær kombineret med den lækre knasende mandelsmag.. Jeg plejer at serverer flødeskum til... Puha tænderne løber i vand bare ved tanken ;) Og så skal kage cfølig helst nydes i den dejlige forårssol ;)

  Jeg håber jeg vinder, da din bryllupskage med kirsebærgrenene var mit absolutte omdrejningspunkt i min begyndelse i kageverdenen. Den kage er SÅ smuk.. og jeg forelskede mig derefter i hele kageverdenen ;) Tak for det ;)

  De varmeste forårshilsner fra Karina ;) (mulle_karina@hotmail.com )

  SvarSlet
 70. Tillykke med jubilæet. Kan godt forstå du har mange followers.. din blog er genial.. Bliver fristet hver gang jeg kigger forbi..

  Jeg kunne godt tænke mig at se din variation over en chokolade-kirsebær kombination... Jeg forestiller mig en fyldig chokoladekage, men noget kirsebær-cremeagtigt skum til.. men det er jo op til dig og finde den helt rigtige geniale kombination... Og jeg ved du er den rigtige til det...

  Venlig hilsen Jane Henningsen, (Lullemor)

  SvarSlet
 71. Tillykke med de 800 læsere.
  Mit bud på en lækker kage må være en gulerodskage. Eller en kage med noget frisk og syrligt

  SvarSlet
 72. tak for dine fantastiske kager. jeg ser altid frem til dine indlæg, og finder ofte inspiration til mine egne kager på din blog.

  Roulade Jeg har altid haft et had/kærlighedsforhold til denne kage. Jeg voksede op i 80erne med "købe-roulade" pyntet med fløde. Det var på ingen måde nogen oplevelse. Senere har jeg selv eksperimenteret med at bage roulader, og der er bare så mange muligheder. Der er derfor i dag en kage jeg holder meget af.

  SvarSlet
 73. En super lækker fragilité kage med en creme uden smørsmag ...ummmm
  ;-) Hilsen Anne Marie Lund

  SvarSlet
 74. Skøn blog du har.
  jeg kunne godt tænke mig at du ville lave en fragelite`rulade med mocca creme.
  god dag KH Mettemor

  SvarSlet
 75. Hej, og stort tillykke med de mange læsere. Jeg er en af de nye, men jeg har fulgt din blog i smug;) Skjøøøøn blog..

  Kagen jeg synes du skal lave er en nem kage med simple ingredienser, som smager fantastisk. Sprød skorpe, søde friske bær og ekstra knas på toppen af ristede mandler og et drys perlesukker. Små bidder af kærlighed med blød vanilleis eller syrlig cremefraice. Kagen kalder jeg Cilottes blåbær guf, og opskriften deler jeg gerne, hvis du skulle få lyst til at bage kagen:)

  Glæder mig til dit næste indlæg.

  Mvh. Cilottes kagearm.
  cilotte34@gmail.com

  SvarSlet
 76. Jeg så filmen Toast her den anden dag.. og de bager simpelthen den flotteste citron marrengs kage! Jeg blev så lækkersulten jeg prøvede at kravle ind i fjernsynet.
  Toppen af marrengs var kæmpe stor, og de snakkede om at der var citron skal i.. nøøj, du må se filmen og se om du kan gøre kagen efter!
  Emma Tatiana

  SvarSlet
 77. Hej..

  Jeg ved ikke om du har set Cake Boss, men der gør de meget i den italienske kage Cannolier.. Dejrør, som er friturestegt med ricottacreme..
  Jeg kunne godt tænke mig en dansk opskrift på dette, med billeder..

  Mvh.

  Camilla Cirsovius Jensen

  SvarSlet
 78. Jeg synes svaret er meget simpelt - en nødde/karamel tærte. Kombinationen af de ristede sprøde nødder, den søde karamel og fedmen fra alt det smør man ved det er brugt ;) sammen med måske en lækker frisk is får helt sikkert englene til at synge!

  SvarSlet
 79. Jeg syntes du skulle lave en chokoladekage, med karamel og hvid chokolade i! ;-)
  Syntes det kunne være super lækkert, og så vil jeg også gerne have en opskrift på sådan en kage.. :-)

  Julia. :-)
  juliaeltved@live.dk
  amok-kok.blogspot.com

  SvarSlet
 80. Stort tillykke med 800 faste læsere :-) men synes det er forståeligt, for du har en helt fantastisk blog hvor jeg tit har hentet hjælp og inspiration.

  Jeg synes du skal bage en amerikansk lagkage. Den smager altid af mere :-)

  Eller hvad med en dejlig drømmekage, den er altid god.

  Heidi (familiemusen)
  familiemusen@live.dk

  SvarSlet
 81. VILDT med 800 læsere!

  Du skal da lave en uhyggeliglækker lime-cheese cake eller lign., på en sød, sprød lille bund af en art! Lav lime/citroncheese moussen i et lag a ca. 4-5 cm på denne søde, bund af en art, på ca 1 cm.

  Pynt med et chokolademønster i cirkler rundt i kanten. Lav en lille rede i midten, med jellybeans, marzipanæg, chokoladeæg eller lign., i 'reden'

  Håber du får gode ideer! ;))


  //Eline, (Elines Kager)

  SvarSlet
 82. Først tillykke med alle de læsere, jeg ser der er 815 nu og jeg er nok en af de sidst ankomne,håber jeg kan få meget glæde af siden. Jeg er ny indenfor alt dette kage halløj, men er en gammel husmor med de alm. gamledags kager og kunne godt bruge noget af det udstyr du giver i vinderpræmie, synes det er rigtig spændende.

  Jeg synes du skal lave en rigtig lækker rugbrødslagkage,med ristede nødder.

  SvarSlet
 83. New Yorks style cheescake :) den sprøde bund, dejlig cremede ostemasse og så friske jordbær :) mums :)

  SvarSlet
 84. Jeg synes du skal kigge nærmere på en gift-kage, bladan kage eller hvad den nu kaldes - du ved den grønne med brun glasur på... Den trænger da vist til en revival...

  SvarSlet
 85. Hvad med noget om knæk-brød, ved godt det ikke er direkte kage, men der finde et hav af forskellige knækbrød som man selv kan lave, og jeg er sikker på du kan udrette mirakler også inden for det emne, og jeg har fx. selv to drenge der ville elske at få hjemmebagte knækbrød med både til fodbold og i skole..og så ville det jo være fedt når jeg alligevel sidder den halve aften og kigger på din side, at jeg lige kunne finde nogle lækre opskrifter på knæk-brød.

  Eller hvad med et afsnit om månedens frugt, og så hver måned vælge en frugt som er fremme på det tidspunkt og så bage en skøn skær-kage med den frugt..

  Hilsen Gitte (lillemy@mail.tele.dk)

  SvarSlet
 86. Ved ikke om det kan lade sig gøre, men jeg elsker mango og har flere gange tænkt på om man ikke kan bage en mango kage. Den må da helt sikkert blive rigtig frisk og kan måske serveres lun med creme fraiche eller flødeskum. Blot med idé og tillykke med de mange læsere.

  SvarSlet
 87. Stort tillykke med de 800 læsere :)

  Jeg kunne godt tænke mig det blev en ritgig lækker svampet gulerodskage med et tykt lag oste-glasur eller hvad det nu kaldes ovenpå.

  Sådan en lækker sag husker jeg fra min barndom, men det er så sjældent jeg får det. Så en god opskrift på en god gulerodskage ville være skønt :)

  Venlig hilsen
  Stinne

  SvarSlet
 88. Jeg kunne godt tænke mig at se din version af en lagkage med hvid chokolade og lakrids.

  Tak for en go´blog

  mvh
  Kagedoktoren

  SvarSlet
 89. Tillykke med det runde tal!
  Nu er jeg blevet lidt bidt af cheesecakes efter jeg var i USA og den bedste jeg fik var en brownie sundae, så det synes jeg helt sikkert skulle være din næste kage, for det smager skønt!
  Tak for en skøn blog!

  SvarSlet
 90. Hvad med en lækker jordbærtærte ? :)


  Vh stephanie

  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 91. hvad med bryllups kager hvis du har lavet sådan noget.
  vh Winni Pedersen
  winnipedersen@gmail.com

  SvarSlet
 92. først; Tak for din blog - der er MANGE i min omfangskreds der er lykkelige ( og lidt tykkere) efter jeg er begyndt at læse din blog :-D

  Jeg ser et par anbefalinger på white chocolate cheesecake - må jeg i den forbindelse lige anbefale en bund af oreo småkager... ooooork, det smager godt!!! Det er så absolut min favorit kage at servere når man vil slå benene væk under de mistroiske *hæhæ* Jeg fandt min inspiration på BBC food, som klart kan anbefales :-)

  Rikke (70erfisk)

  SvarSlet
 93. @70erfisk: Konkurrencen (give-away'en) er slut, men tak for din søde kommentar :-)

  SvarSlet