lørdag den 25. juli 2009

Baby i bad - kage
Jeg har tre dejlige drenge og der er ikke noget, så skønt som når de når den alder hvor de kan sidde i badekarret og nyde fornemmelsen af vand, slå armene i vandet og hvine af fryd over det pjaskeri det giver.

Adam bliver 1 år i dag og jeg har lavet en baby i bad - kage til ham, da jeg synes, at lige netop det tema er meget kendetegnende for 1 årige.
Kagen er lavet af lyse bunde, lys chokolade ganache og solbær mousse. Boardet er også overtrukket med fondant. Kagen er inspireret af de mange amerikanske "baby-shower"-kager.

27 kommentarer:

 1. Wow hvor er den bare flot, Camilla. Det må være skønt altid at komme til fødselsdag hos jer med de flotte kager der blir serveret ;-) Tillykke med Adam.

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot din kage, jeg synes det er så sødt med de sæbe bobler der ligger oven på vandet, og de fliser du har pyntet kagen med ser vildt godt ud...FLOT,FLOT KAGE :-)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have! Ja, Lone, min søster mener nu modsat, at det må være et mareridt at være mor til børn i Gustavs klasse med de kager jeg kommer med :-)) Men Adam er nu ikke en af mine 3 drenge, så denne kage måtte jeg aflevere til nogen andre. Tak Irene, de fliser tog EVIGHEDER at lave!!

  SvarSlet
 4. Der vil jeg nok give din søster ret....svært for de andre forældre at leve op til de kager ;-) ;-) en ganske almindelig tør chokoladekage ser jo ikke ud af noget ved siden af ;-) ;-) De må tage evigheder at lave..... Syntes nu heller ikke din yngste hed Adam....men blev lidt i tvivl ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Camilla
  Wouw - så flot en kage! Vildt som fliserne bare ligner rigtige fliser ... sådan som de buer ned imod fugerne.
  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er den sød. Jeg bliver nødt til at have et barn mere, så jeg kan få sådan en barnedåbskage. :-)

  SvarSlet
 7. Ha ha, "Milledille", så må du se at komme igang :-))
  PS. Sikken en flot hjemmeside du har, den må jeg se lidt nærmere på.

  SvarSlet
 8. Faldt lige over din side i min søgen efter noget inspiration til min datters 1års fødselsdag.
  Hold da op, hvor er du da bare sej! Og kagerne er så flotte og den med billerne helt vildt sjov!

  SvarSlet
 9. Tusind tak Sim. Håber, at du fandt lidt inspiration :-)

  SvarSlet
 10. omg bruger du forme til dine bogstaver?? - eller er du bare vild :p

  SvarSlet
 11. @the small one: Bogstaverne er lavet med "Funky letters" linealer fra FMM.

  SvarSlet
 12. Super flotte kager - er rigtigt ked af at jeg desværre ikke har tålmodighed til sådan noget - har prøvet *GG*

  SvarSlet
 13. @Snabelfant: Tusind tak :-) Ja, det kræver faktisk noget tålmodighed. Noget som jeg heller ikke altid ligger inde med! :-)

  SvarSlet
 14. Kan man bestille sådan en kage hos dig? (min søster føder til november, men holder babyshower i september) men vi ved først kønnet om en uge, så hvis det bliver en pige - kan du så lave det "pige inspireret"?
  Og hvad koster sådan en kage?

  mvh Mia

  SvarSlet
 15. @Anonym: Jeg laver desværre ikke kager på bestilling, da det er ren og skær hobby til privat indtag :-) Held og lykke med din søsters kommende baby.

  SvarSlet
 16. Hej igen.
  Er virkelig desperat for at få dig til at lave kagen!
  Vil gerne betale dig godt for at du laver præcis den kage?
  Mvh Mia.

  SvarSlet
 17. Ja, du må da være desparat :-) Send mig en mail i stedet for.

  SvarSlet
 18. Hej Camilla. Jeg er helt vild med dine kager. Hats off to you:) er det muligt at lægge opskrift til denne kage, hvor du viser hvad man skal trin for trin. Det vil hjælpe mig meget, da jeg vil lave sådan kage. Hilsen kage elsker

  SvarSlet
 19. @Anonym: Tusind tak for din søde kommentar. At lave en "opskrift" på hvordan jeg har lavet kagen trin for trin kræver, at jeg laver kagen igen, for jeg har ikke fotos af processen. Så det kan jeg desværre ikke bare lige gøre. Men jeg vil gerne tænke på at gøre det næste gang jeg lavet noget tilsvarende. Du finder ivørigt meget hjælp i nogle af de tilsvarende guides jeg har lavet her på siden.

  SvarSlet
 20. Jeg er da nød til ag lave denne kage til min yngste datter 1 års fødselsdag.
  Hvordan har du lavet fliserne, er de stukket ud enkelt vis og derefter samlet eller har du præget linjer ned i fondanten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg rullede først hvid fondant ud og lagde på pladen. Så trykkede jeg en firkantet udstikker nen på hele pladen. Bagefter tof jeg en mindre udstikker og udstak den hvid fondant der hvor de blå fliser skulle være. Jeg gravede den hvide flise ud. Så stak jeg en blå flise ud og lagde ned i hullet. Og ja, det var et kæmpe arbejde men det bliver pænest sådan tror jeg.

   Slet
  2. Mange tak for den gode beskrivelse, jeg glæder mig til at lave kagen, dog i en tøse udgave.

   Slet
 21. Jeg er vildt imponeret over dine kreative evner!! Hvordan har du lavet træ pladerne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Jeg har brugt enten chokolade fondant eller brunfarvet fondant (beklager men jeg husker ikke hvilken). Det er sådan set også ligegyldigt. Du skal bruge noget brunt :-) Jeg ruller det tyndt ud og trykker fondanten med en træ-præger. Disse kan købes i de fleste kagebutikker. Derefter skærer jeg træstykkerne ud så det passer til højden af kagen.

   Slet