lørdag den 1. august 2009

Chili kage - fyrre, fræk og farverig


En af mine eks-kollegaer bliver 40 år i dag og skal holde fest. Hun har for meget længe siden ønsket sig en af mine kager. Hun elsker chili og dyrker dem selv i massevis hver sommmer. Hun ville gerne have en farverig kage med chili på.

Kagen består af lyse bunde, chili chokolade ganache (selvfølgelig) og solbær mousse.

9 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Igen en flot kage fra din hånd:)
  Når du laver chilier og andre figurer, laver du dem så flere dage inden, så de når at tørre lidt og så man ikke skal stresse med dem samtidig med, at kagen skal bages og lægges sammen?
  Kh Hanne

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot Camilla....Farverne er helt perfekte. Hvordan har du dog tid til alle de flotte kager.....? Glæder mig til vi skal smage en af dine kager senere på måneden ;-)
  Fortsat go søndag

  Lone

  SvarSlet
 3. Tusind tak skal I have :-)
  Hanne: Ja, sukkeret har nærmest uendelig holdbarhed, så pynten kan laves i forvejen. Fordelen er dels at det kan laves i forvejen uden at stresse og dels så tørrer det hårdt op, så det ikke "kommer ud af form".
  Lone: Hmm, ja, tid er jo ikke det jeg har mest af. Men jeg sidder som regel om aftenen, når ungerne er puttet. Nogen gange er drengene også med til at lege med sukker - det er lidt ligesom modellervoks. Når jeg samler kagen og pynter den sker det ofte fredag aften / nat :-))

  SvarSlet
 4. Wow, what a hot cake! I like your wonderful chilis and the colour combination green/red!
  Have a nice day,
  Monika

  SvarSlet
 5. Thanks a lot, Monika! I really appreciate your comment - I love your cakes and a lot of them are in my "favorites" - hopefully to inspiration some day :-) A nice day to you as well.
  Camilla

  SvarSlet
 6. hvor er den bare skøn Camilla. Fantastisk idé med de mange chilier ;)

  SvarSlet
 7. Hey all. I found very useful site containing benefits of Green Chilli.
  Check this:

  http://doctoruncle.blogspot.com/2009/06/godness-of-green-chilli_11.html

  SvarSlet