mandag den 31. august 2009

Scandinavian Cake Show 2009

I weekenden var jeg til Scandinavian Cake Show i Kungälv i Sverige sammen med en flok andre kage-tossede piger. Jeg deltog i den anledning i kagekonkurrencen. Der var to konkurrence kategoerier, hvoraf den ene var "Eventyr" og den anden "Kronprinsessebryllup". Jeg deltog i Eventyr-kategorien med denne kage af "Snedronningen" - eventyr af H. C. Andersen. Herunder ses lidt flere billeder af "Snedronningen" og kagen.


Jeg vandt ikke nogen præmie, men det havde jeg ærlig talt hverken regnet med eller håbet på, da jeg stadig har meget at lære og endnu er lidt for grøn til at gøre det godt i en konkurrence. Men min søde og kanon-dygtige kageveninde Vibeke vandt 1. præmien i dommerafstemningen for sin fantastisk flotte kage af Hans og bønnestagen.

Udover min venindes meget flotte kage var jeg også vild med denne kage, der vandt en 1. præmie i publikum afstemningen.
I kategorien for "Kronprinsessebryllupskager" vandt en anden dansker, nemlig Pia Marianne, også 1. præmien i dommerafstemningen for denne fantastisk smukke brullupskage.
Jeg var også meget vild med denne smukke kage, der vandt 1. præmien i publikumsafstemningen.Vi havde en skøn tur og det var dejligt at være sammen med en masse andre kage-tossede piger. Vi boede 12 piger i "Kanarpsgården" - et dejligt ultra-svensk hus. Egentlig er det en del af et vandrehjem, men med huset helt for os selv, lækkert hvidt sengetøj og hvide vamsede badekåber, var der ikke spor vandrehjem over det. Jeg glæder mig allerede til næste år.

8 kommentarer:

 1. Flot kage du havde med :-)
  Og tusind tak forde du delte dine billeder med os andre, jeg var virkelig nysgerrig efter at se billeder af de mange flotte kager der var med:-) TAK

  SvarSlet
 2. Ja enig. Rigtig flot kage, og tak for billederne, man sidder og higer efter, at se de flotte kager. Hvor ville jeg bare gerne have været med.:o)

  SvarSlet
 3. Super flot kage du havde lavet. Er dukken også af sugarpaste ellr hvad ?
  Lyder som om I havde en vildt hyggelig tur er vildt misundelig ;O)
  Venlig hilsen Dorte Christensen

  SvarSlet
 4. Tusind tak allesammen. Ja, snedronningen er lavet af sugar paste tilsat tylose.

  SvarSlet
 5. Jeg er sikker på at du nok skal feje alle af banen næste år...... ;-)

  Tak for en super hyggelig tur.

  Knus Louise

  SvarSlet
 6. Ha ha, Louise, næppe! Du er jo med igen næste år :-)))

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare nogle rigtig flotte kager!
  Lyder som om I har haft en rigtig god tur og kan da kun være misundelig!
  Ville skrive tillykke til din veninde, der vandt, men kan ikke få lov at ligge kommentarer, så vil du ikke hilse og sige tillykke!
  Er også helt vild med din snedronning og den er helt sikkert gemt i idé kataloget herhjemme!
  Mange søde kagehilsner
  Bianca

  SvarSlet
 8. Tak skal du have Bianca. Jeg skal nok hilse Vibeke og sige tillykke.

  SvarSlet