lørdag den 18. juli 2009

Klematis kage


Til mit barndomshjem hørte en meget, meget, meget lille have, så der var grænser for de florale udfoldelser. Men jeg husker meget tydeligt en meget flot klemtis, der slyngede sig ivrigt op ad carporten. Den var så flot og frodig hvert år. Og når jeg en gang får skik på min egen 11.000 m2 store grund, så skal der helt sikkert slynge sig flotte klematis.

En af mine tidligere kollegaer er også vild med klematis og skal fejre sin 40 års fødselsdag i dag. Hun ønskede sig en kage med klematis og sommerfugle.

Kagen er med lyse bunde hvid chokolade mousse med limeskal og hindbær mousse.

8 kommentarer:

 1. Hej Camilla. Sikke dog nogle fantastiske kager....jeg er vildt imponeret. Er der mulighed for at bestille/købe kager hos dig ?
  Hvad er priserne ca for dine kager ? Vi skal holde en sommerfest i August, og er sikker på at en af dine kager ville imponere gæsterne ;-)
  Hej fra
  Lone ( Optiker i "Byens Optik i Asnæs" )

  SvarSlet
 2. Hej Lone! Tusind tak skal du have. Jeg ser, at du jo er velbevandret i blog-verdenen. Og sikke fantastiske kort du laver!! Er vildt imponeret. Og er selvfølgelig særligt forelsket i kortet med kagerne på :-)) Der er mulighed for at bestille en kage. Skriv en mail til mig på chudtloff@yahoo.com, så sender jeg dig lidt flere detaljer.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en flot kage. Så elegant og så naturtro.

  SvarSlet
 4. Hej Camilla
  nu vil jeg prøve at lave min egen kage, så har købt sugerpaste nu og 2 stk farver, når man ruller det sugerpaste ud er det så, så tyndt som muligt eller må det godt være lidt tykt i det

  Vil være så skønt hvis du kunne komme med nogle råd

  På forhånd tak Mai

  SvarSlet
 5. Hej Mai! Nej, det må ikke rulles for tyndt ud, for så sprækker det og buler på kagen ses for tydeligt. Men det må bestemt heller ikke være for tykt, for så bliver det ikke en fornøjelse at spise det. 3-5 mm er passende, synes jeg. Rigtig god fornøjelse med din første kage :-)

  SvarSlet
 6. Kære Camille.

  Tak for en fantastik inspirerende og imponerende side - det er blevet min kagebibel :) Håber jeg kan spørge til en "gammel" kage...hvilken farve har du brugt til den grønne bund/overtræk og har du brugt noget bestemt (tænker udstikker og lign) til blomsterne? Vil nemlig forsøg at lave en klematis-kage til svigermors 60 års fødselsdag :)

  Venligst Bolette

  SvarSlet
 7. @Anonym (Bolette): Tusind tak for din meget søde kommentar :-) Det gør mig glad :-) Uha, jeg kan ikke huske præcist hvad jeg har brugt, for indlægget er fra før jeg begyndte at skrive det ned som fakta til indlægget. Jeg mindes dog, at jeg i den periode brugte det der hedder "Christmas green" fra Sugar Flair. Desværre fås den ikke mere, men Foliage Green ligner vist ret meget. Prøv evt Pink til den lyserøde. Beklager, at jeg ikke er til bedre hjælp.

  SvarSlet