lørdag den 23. maj 2009

Lysegrøn bryllupskage til Karen og Søren


























I dag er Karen og Søren blevet gift. Og i den anledning ønskede bruden sig en hjerteformet lysegrøn kage med hvide blomster og monogram. Den lysegrønne farve fik jeg tilsendt i form af en serviet, så jeg kunne ramme præcis den farve, som hun godt kunne lide.

Blomsterne er hvide roser, liljekonvaller og en hvid (unavngiven) blomst med svagt lysegrøn midte. Monogrammet er tegnet med Food-grade tusch.
Kagen består af lyse bunde med lys chokolade ganache og hindbær mousse.

17 kommentarer:

 1. Din kage ser vildt fantastisk ud, hvor må de være blevet glade :-)

  SvarSlet
 2. Tak Irene. Jeg håber også at brudeparret blev glade - overrakte ikke kagen til dem selv, så jeg ved det ikke endnu.

  SvarSlet
 3. Hej Camilla

  Jeg er blevet overtalt til at lave en bryllupskage til min gode venindes bryllup. Jeg faldt over din hjemmeside og denne smukke bryllupskage. Har du eventuelt en opskrift på den?

  Venlig hilsen Mette

  SvarSlet
 4. Hej

  Tak skal du have. Jeg har opskrifter på indholdet liggende under "etiketter".

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 5. hej Camilla
  jeg sidder og søger på en opskrift til en fødselsdagskage og støder ind i din side. Det er dog den mest fantastiske interesse du har. Perfektion til fingerspidserne. Absolut topmålet af kreativitet og ynde.
  Min max går ved muffins og sandkage - altid spændt på om de hæver!!!Nu prøver jeg bondekonens chokoladekage - det ligner mit niveau...
  jeg er dybt imponeret. Men hvordan få du dog tid????!!!
  En stor beundre Tine

  SvarSlet
 6. Kære Tine!
  Tak for al rosen :-)
  Bondekonens chokoladekage kan du roligt afprøve, da den er nem og smager skønt og holder sig svampet og frisk længe.
  Ja, det med tiden er nok det sværeste. Jeg har 3 børn og et fuldtidsjob som chef i et medicinalfirma. Så det kan bestemt knibe indimellem. Men jeg bruger hovedsagligt mine aftener på al mit kagesjov, så det ikke går ud over børnene.
  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 7. Karen Holst Aaby Hansen20. oktober 2009 kl. 20.14

  Hej Camilla.
  Jeg læser nu at der er nogle der spørger til den smukke bryllupskage du lavede til os. SUPER LÆKKER KAGE.. DEN SMAGTE BARE SÅ DEJLIGT.

  Hilsen Karen.

  SvarSlet
 8. Kære Karen!
  Ja, der er flere der spørger til den også via min mail :-) Dejligt, at I kunne lide den.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 9. Jag hade nog aldrig kommit på ideèn med en grön brölloppstårta men gu`så vacker den var, du är otroligt duktig!!!!

  SvarSlet
 10. @Eva: Tusind tak for din søde kommentar. Det var brudens idé at den skulle være lysegrøn.

  SvarSlet
 11. Hej Camilla,

  jeg er vild med din blog ♥

  De blomster der her her på bryllupskagen er det nogle du har lavet? Jeg skal på kursus her snart, hvor jeg bla. skal lære at sprøjte en wiltonrose. Jeg er meget spændt. Elsker selv at lave kager; men jeg har ingen aftagere rigtig synes jeg.. Var dine kollegaer dine primære aftagere i starten?
  KH Elisabet

  SvarSlet
 12. @ElisaStof: Tusind tak, Elisabet. Det var sødt skrevet. Ja, alle blomsterne på denne kage og i øvrigt på min side er nogle jeg selv har lavet. Jeg laver kun kage til familie og venner.

  SvarSlet
 13. WOOOOOOOW! Virkelig virkelig flot! :)

  SvarSlet
 14. Hej. Camilla
  Fantastiske flotte kager du laver, jeg faldt over denne skønne lysegrønne bryllupskage og vil gerne prøve, at lave den men kan ikke finde opskriften på den. Du skrev tidligere, at det står under etiketter men hvor.?
  mvh: Myrna

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager sent svar. Opskrifterne finder du ude i venstre side.

   Slet
 15. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet