søndag den 10. maj 2009

FC Barcelona konfirmationskage

Min nevø, Mathias, blev konfirmeret i går og han skulle overraskes med en FC Barcelona kage - et fodholdhold han er stor fan af. Det skulle være en kage formet som FC Barcelonas logo med hans ynglingsspiller Eto'o på. Han blev rigtig overrasket og skar stolt kagen ud til alle gæsterne.

Kagen består af lyse bunde med lime mousse og lys chokolade ganache.

31 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at han blev stolt :-) Det er bare den fedeste kage EVER !

  SvarSlet
 2. Super flot kage, kan godt forstå at han var stolt:-)

  SvarSlet
 3. Den kage er så skøn Camilla.

  SvarSlet
 4. Hold da lige op... den er super flot... ;-))

  SvarSlet
 5. Tak for dine kommentarer til mine kager Kirsten. Du er velkommen til at følge med.

  SvarSlet
 6. Simon Fredensborg ^^9. august 2009 kl. 11.59

  Årh snyd mann jeg vil også Have den. Den er mega flot + jeg elsker barcelona. lav en til mig : )

  SvarSlet
 7. Tak Simon. Så må du ønske dig en i fødselsdagsgave :-))

  SvarSlet
 8. hvad er opskriften til den kage den er fantastisk!!!!!

  SvarSlet
 9. @Anonym: Tak skal du have. Jeg har ikke en fuldstændig opskrift på hvordan man laver selve kagen, men opskriften på kagen inden i er at finde i venstre side under etiketter.

  SvarSlet
 10. Hold da op den er bare flot.
  Ja! det er alle dine kager.
  Ærgeligt du ikke bor lidt tættere på mig, skal have konfirmation til maj.
  Og jeg er sikker på min søn ville gå helt i svime...
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 11. @Susi: Tak skal du have Susi. Ja, jeg bor lidt afsides :-) Min egen søn ønsker sig noget med Barcelona til sin 10 års fødselsdag, så hold øje med siden - der bliver nok snart en kage mere at vise din søn.

  SvarSlet
 12. hvor kan man købe såden en kage henne

  SvarSlet
 13. @Anonym: Den kan man ikke bare sådan lige købe. Kagen her har jeg selv lavet og jeg sælger ikke kager. Men du kan evt spørger i en kagebutik om de vil lave en tilsvarende kage.

  SvarSlet
 14. Hejsa.

  Rigtig flot kage :)

  Hvilken form har du brugt til denne kage?
  Den er virkelig pæn.

  Mvh

  Manje

  SvarSlet
 15. @Manje: Tak skal du ha'. Je ghar ikke brugt nogen form til at lave logoet. Jeg har bagt to firkantede kager a 28 cm-. Den ene af kagerne skar jeg ud efter en kopi af logoet.

  SvarSlet
 16. Hej

  Ret flot kage,
  Bagte du selv indholden af lagkage?
  grund til at min nevø fylder 10 - han har bedt mig at lave lagkage, han ved bare ikke at jeg "sætte fc barcelona på"
  han ønsker guf indhold, nogle foreslag?

  er ikke selv bagemester.
  med venlig hilsen
  Janne wolfeld

  wolfeld@hotmail.com

  SvarSlet
 17. @Anonym (Janne): Tak for din søde kommentar. Ja, jeg bagte selv kagen og lavede selv pynten. Hvis han ønsker guf i kagen, så bliver det svært at pynte den, for guf er for blødt til at lave det som fyld. Ellers har jeg en opskrift på Whote Meringue frosting - se under etiketter i venstre side af bloggen. Held og lykke.

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Hej Camilla.. tak for dine svar..jeg vil lige høre om du har mulighed for at slette mine to indlæg, for har på fornemmelsen at min veninde kunne finde på at lure herinde og så er overraskelsen jo ødelagt hvis hun ser hvad jeg går og pynter på...;O))
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 23. @Gitte: Indlæg og svar er hermed fjernet :-)

  SvarSlet
 24. Vi har en, der skal konfirmeres i år og gerne vil ha sådan en kage... hvordan får man fat i sådan en

  SvarSlet
 25. @Anonym: Jeg har lavet kagen selv. Hvis du have en tilsvarende kage skal I lede efter en konditor eller en bryllupskage-dekoratør, der laver denne slags kager.

  SvarSlet
 26. prøver lige igen, ved ikke om min første besked om igennem..;O/

  er vild med din fcb kage, og kunne godt tænke mig at høre hvor mange personer der er til i den du her har på billedet..?

  SvarSlet
 27. @Gitte: Den første besked gik ikke igennem, men denne er kommet fint igennem. Beklager den sene svartid, men jeg har haft en del at se til på arbejdet. Jeg mener, at kagen var til ca. 30-35 personer.

  SvarSlet
 28. Kære Camilla
  Elsker din blog!:) Selvom jeg er ret rutineret efterhånden så skal jeg altid lige ind at kigge dine how to's om der er nogen fine ideer jeg kan bruge :)

  Jeg har en svigerinde der skal konfirmeres her om et par uger og jeg er igang med forberedelsen af en kage ligesom denne flotte barcelona kage. Hun er en rigtig fodbold pige og får tilmed en billet til barcelona for at se fodbold så kagen er perfekt!
  Jeg ville hører om du kan huske hvilke pastafarver du har brugt til det gule kage overtræk, og det mørkerøde og blå fondant i logoet?
  Går ud fra du brugte en sugar gun til at lave de sorte kanter og "FCB" med ?

  Håber du kan hjælpe :)

  Rigtig god påske! Vh Mie

  SvarSlet
 29. @Mie: Tusind tak for din søde kommentar :-) Jeg kan ikke huske hvad jeg brugte - det er simpel hen for længe siden. jeg er begyndt at skrive på bloggen hvad jeg bruger, men det gjorde jeg desværre ikke dengang. Jeg mener dog (uden at du må hænge mig op på det), at jeg har brugt cream til den gule og navy til den blå. Men det kan ske, at jeg har blandet mig frem til den "rigtige" farve. Den røde er ret sikkert en blanding. Beklager, at jeg ikke er til mengen hjælp her. Ja, jeg brugte en sugar gun til de sorte kanter. FCB skar jeg ud efter en skabelon jeg selv havde lavet.

  SvarSlet
 30. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet