fredag den 8. maj 2009

Gymnastik pige kage
En af mine tidligere kollegaer fra Lundbeck har en meget smuk indisk adopteret datter, som er blevet konfirmeret i dag. Hun går på DGI's gymnastik hold. De har mørkeblå dragter med pink halterheck toppe, så det blev temaet for kagen.

Kagen består af lyse bunde, hvid chokolade ganache med lime skal og hindbærmousse.

4 kommentarer:

 1. Hun er virklelig fin. Kan smadder godt lide hulahop ringen og hendes fine mørke hår :-)
  Fantasttisk detalje med drikke dunken -SS-

  SvarSlet
 2. Tak søde. Ja, jeg har jo rigtig dårlige erfaringer med "hår" og så fik jeg denne idè som virkede fint. Ja, man bliver så klog af sine erfaringer!

  SvarSlet
 3. Du er da noget af en kage-haj ;-)) super flotte kager du laver...

  SvarSlet
 4. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet