søndag den 22. marts 2009

Mario kage
Mellemste sønnen har i de sidste 2 år (!!) været udklædt som spiderman - det første outfit han tager på når han kom hjem fra børnehave. Han har elsket det sæt tøj som intet andet. Så meget, at det faktisk blev så slidt, så han måtte ønske sig et nyt sæt til jul. Han har Spiderman sengetøj, Spiderman lampe og Spiderman stickeres på væggene.

Så naivt nok troede jeg, at når han havde fødselsdag, så ville han have en Spiderman kage. Men nej. En uge før hans fødselsdag sagde han, at han ville hellere have en Mario kage. Okay, så fik jeg travlt. Måtte have fat i Nintendo for at se hvordan han så lige så ud.

Her er resultatet. En drømme-kage med "drømmen" i bunden forklædt som Mariokage.

11 kommentarer:

 1. Hvor er den altså bare god. Han er bare SÅ nuttet ham Mario... Når han sidder der på kagen -SS-
  Virkelig sød kage.

  SvarSlet
 2. Super flot kage. Og kanon modelleret

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Det gik jo lidt stærkt, så detajlerne blev lidt begrænsede.

  SvarSlet
 4. hvor er den sej

  SvarSlet
 5. hvorlang tid tager det at lave sådan en kage????

  de er virkelig flotte

  SvarSlet
 6. Hej Anonym. Tak for din søde kommentar. Det tager tid at lave disse kager. Jeg har nu aldrig taget tid på det, så jeg kan ikke svare dig præcist. Det afhænger også meget af hvor meget pynt der skal laves.
  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 7. WOW flot min datter ville elske en sådan kage, hun har virkelig tabt sit hjerte til Mario :D

  SvarSlet
 8. @Anonym: Tak. Ja, det er lige noget for de børn som har tabt deres hjerte til lille Mario.

  SvarSlet
 9. Hej. den er super flot... jeg står selv og skal lave en mario kage, så ville lige høre dig hvad du har modelleret mario af?

  Mvh Mia.

  SvarSlet
 10. @Anonym (Mia): Tak Mia. Mario er modelleret af fondant tilsat tylose. Held og lykke med dit projekt.

  SvarSlet
 11. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet