lørdag den 14. marts 2009

En sukker orchidéAltså hvor er man handicappet når ens computer "dør"!! Min er afgået ved døden uden forvarsel og uden grund! Godt at det er en arbejdsPC, som jeg får erstattet. Men indtil da må jeg låne mandens PC. Nu sidder jeg så små-stresset tilbage, for jeg får ikke arbejdet helt det samme som jeg ellers ville have gjort og tingene hober sig op. Måske skulle jeg bare nyde "arbejds-freden".

Jeg har et problem med mine bærbare arbejds PC'er. Det er ikke første gang, at jeg har ødelagt en PC. Sidste gang løb der lidt the ud af min termokrus og ned i computeren. Og det kostede den livet øjeblikkeligt. Min nu ødelagte PC røg pladask på gulvet for et par uger siden. Ingenting raslede og den fungerede fint - lige indtil i forleden aften, hvor den døde midt i en foto-overførsel.

Men altså foto-overførslen er nu gennemført på Mandens computer. Jeg ville nemlig gerne vise den sukker orchidè jeg lavede forleden på et kursus. Jeg er ellers en helt autodidakt kage-kone, der aldrig har været på kursus og har lært hvad jeg kan via nettet. Men nu skulle det så være. Det var virkelig lærerigt at være på kursus og resultatet blev denne orchidè.

4 kommentarer:

 1. Wow! Andet kan jeg ikke sige!

  SvarSlet
 2. Den blev så flot ...:-)
  Jeg glæder mig som et lille barn, til vores næste kursus... :-)))

  SvarSlet
 3. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet