torsdag den 19. marts 2009

Svampebob kage
Min mellemste søn elsker at se fjernsyn - det indrømmer jeg gerne. Han ser helst tegnefilm og sidder gerne med fjernbetjeningen i hånden i en vis angst for, at vi tager den fra ham eller skifter kanal. Hvis det stod til ham lå han gerne foran fjernsynet hele dagen. Men det bestemmer han jo trods alt ikke selv.

Og en af tegnefilms-favoritterne er Svampebob. Så han tvivlede ikke længe, da jeg spurgte hvilken kage han ville have med i børnehave til hans 5 års fødselsdag. Så i dag har han så haft Svampebob med i børnehaven. Den blev beundret og spist næsten til sidste krumme.

Kagen er Bondekonens chokoladekage.

18 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn Camilla :)

  SvarSlet
 2. Det er den skønneste svampeBob kage jeg har set -SS-
  Det er virkelig godt lavet :-)
  Han ser bare så sød og glad ud -G-

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Billedet ser da desværre lidt sløret ud...

  SvarSlet
 4. Hejsa Camilla..

  Sikke nogen flotte kager, især svampebob.. Er det noget du også laver på bestilling og sælger, ved godt nok ikke hvor du bor,men kunne godt bruge sådan en til min søns fødselsdag i juni..

  Sandie

  SvarSlet
 5. Tak Sandie. Jeg har modtaget din mail og svaret dig på den.

  SvarSlet
 6. Gude, hvor er det nogle fortryllende kager du laver, Camilla!
  Og SVAMPEBOB kagen er jo HIMMELSK.
  Jeg fylder 28 d. 26 maj og det er da helt sikkert drømmekagen. Laver du "KagerUdAfHuset"? ;o)

  Kh.

  Mia Spongebob fan number 1 - Miadeluxe @live.dk

  SvarSlet
 7. Hej Camilla... har lige studeret alle de fine billeder på de meget lækre kager du har lavet der MUMS.. er det marcipan du trækker henover eller hvordan har du lavet sådan en svampebob der :-D jeg kunne godt tænke mig at lære, at lave sådanne kager.. jeg elsker at bage, men bager mest du ved.. almindelige kager :-) er der en hjemmeside hvor man kan købe alle tingene til at lave pynt af? flot arbejde du har lavet - virkeligt :-)
  Knus fra Betina :-)

  SvarSlet
 8. Betina, jeg ser først din kommentar nu. Tak for den. Jeg vil meget gerne svare på den. Send mig en mail på chudtloff@yahoo.com, hvis jeg stadig skal svare dig.

  SvarSlet
 9. Super flot kage. :) har du en opskrift?

  SvarSlet
 10. Hej Simone

  Opskrift på kagen inde i svampebob ligger på min hjemmeside i venstre side.

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 11. ´Hej Camilla under hvad for en er kategorien til svampebob kagen

  SvarSlet
 12. Hej Camilla undr hvad for en kategori er opskriften til svampebobkagen

  SvarSlet
 13. Hej Anonym

  Opskrift på kagen inde i svampebob ligger på min hjemmeside i venstre side.

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 14. Hej Camilla. Sikke en flot kage. Har du brugt fyld el genache?

  SvarSlet
 15. @Anonym: Tak skal du have. Der var ingen fyld i kagen. Jeg husker ikke hvad jeg smurten den op med. Overtrækket er fondant.

  SvarSlet
 16. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet