lørdag den 17. oktober 2015

Appelsinsyltede valnødderForleden havde jeg gæster, hvor jeg blandt andet serverede oste og i den anledning lavede jeg appelsinsyltede valnødder. De var nemme at lave og smagte virkelig godt.

Appelsinsyltede valnødder

200 g valnødder
300 g sukker
1 dl vand
1 dl flydende honning
Skal af 1 appelsin
5 kardemommekapsler
1 kanelstang

Kog først valnødderne op i vand som dækker valnødderne og lad dem trække i mindst 5 minutter i vandet. Hæld valnødderne i en si og lad dem dryppe af. Kom dem derefter i rene, skoldede og atamonskyllede glas.

Kog sukker, vand og krydderier til sukkeret er opløst. Kom honning og appelsinskal i og kog yderligere nogle minutter til lagen tykner lidt.

Hæld lagen over valnødderne, luk glasset og opbevar de syltede valnødder i køleskab.


Brug valnødderne til ost, men de smager sikkert også helt skønt på noget god vanilieis.Velbekommen!

1 kommentar:

  1. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlet