mandag den 29. oktober 2012

Halloween inspireret cupcakes

Jeg har lidt computer problemer, så jeg har ikke de store udfoldelsesmuligheder for mine blogindlæg, da de er lavet via iPad'en.

Men jeg skynder mig at smide lidt billeder på af lidt inspiration til Halloween cupcakes.


Disse cupcakes er bagt i sorte og orange forme fra Annettes Favoritter og pyntet med orange, hvide og sorte chokoladeovertrukne solsikkekerner.Inspirationen til disse fik jeg fra det netop udkomne magasin Cupcakes Heaven. Anmeldelse af bladet kommer i et senere indlæg. Kagerne er bagt i de samme forme, men pyntet med Royal Icing glasur med edderkoppespind af chokolade.

Varm 35 ml fløde til kogepunktet. Tag gryden af varmen og tilsæt 75 gram hakket mørk chokolade pg lad det smelte i fløden. Rør det godt sammen og lad det afkøle til konsistensen bliver mere fast. Tegn ringe af chokolade på glasuren og træk en tandstik igennem chokoladen, spindelvævet dannes. Tag en farvet chokoladepastil og lav 8 ben.

Opskrift på kager og topping kommer i et senere indlæg.

Savner du inspiration til andre halloweengodter, så se under kategorien Halloween, hvor der bla. findes opskrifter på Klamme fingre, Marengsspøgelser, Grusom gryde-kage mv.

- Posted using BlogPress from my iPad

8 kommentarer:

 1. De er fine! Hvorfor har jeg ikke lavet edderkopper? Hm, det er ellers oplagt. Godt der også er Halloween næste år :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er det ikke herligt - alt det man ikke får lavet kan man så få gjort næste år.

   Slet
 2. Hvor er de fine;)
  Her forberedes også en lille Halloween fest til mine børnebørn på onsdag.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder sjovt med en halloween fest. Min ældste søn skal til den årlige klasse-halloween fest i morgen. Det er en sjov tradition.

   Slet
 3. Åh Jeg elsker bare Halloween! Hvor er de fine :)

  SvarSlet
 4. Nohj hvor er de fine. Jeg elsker ideen med de chokoladeovertrukne solsikkekerner. Det er en skæg idé :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) De smager helt vildt godt. Gad godt vide om jeg kan finde dem i Danmark.

   Slet