søndag den 17. juni 2012

900 læsere = give-away

For noget tid siden rundede jeg de 900 læsere. Det er jo fantastisk at så mange har lyst at følge med i de søde sagers verden på trods af, at bloggen pt er lidt kedelig og ramt af køkken-renovation. Men traditionen tro, så skal de 900 læsere selvfølgelig fejres med manér med en lille konkurrence.

Gaven er sponsoreret af Cupn'Cake, en ny webbutik, der sælger masser af forskellig udstyr til kagedekoration. Se bla denne skønne Legoform. Gaven til denne Give-away består af:
 • Min absolutte favorit, en DTC blomster mould
 • 3 pakker cupcake forme fra House of Marie (fedtafvisende papir)
 • 3 stk "edible shimmer" dust fra Blossom Sugar Art i farverne Eucalyptus, Peach og Sky BlueGaven er perfekt til alle, der har lyst til at bage og pynte lidt cupcakes.

DTC blo,ster moulden har jeg selv og den er der mange der har efterspurgt - særligt i forbindelse med Bryllupskagen med kirsebærgrene jeg lavede sidste år. Jeg har også lavet en How-To-Do på hvordan man anvender den.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar med hvordan du synes jeg skal fejre bloggen, når den runder 1000 læsere. Det er mig, der afgør hvem, der vinder udfra den beskrivelse I giver.

Læg kommentaren inden søndag den 24. juni kl. 10, hvor jeg finder vinderen. 

PS: Der er mange med samme navne, så skriv gerne kælenavn, efternavn, e-mail eller et andet kendetegn på :-) ellers er det umuligt at finde frem til dig, hvis du vinder.

78 kommentarer:

 1. Tillykke med de 900 faste læsere - det er godt nok flot :-)) Jeg synes at du skal fejre 1000 faste læsere med et åbent hus arr., hvor vi kan få sat ansigt på dig og mange af de andre bloggere.. det ku' være så hyggeligt..

  SvarSlet
 2. ihh - elsker at bage, og elsker give away's.
  Jeg syntes at 1000 læser, fejres med at lave en opsamling (evt. en folder/bog/lignende) med alle de mest populære opskrifter og diverse tilbehører.
  På den måde kan man nyde godt af nogle opskrifter man ikke har set, smagt eller noget at prøvet endnu, hvis de skulle være gået i glemmebogen. Og så ja! En 1000læser værdig's opskrift. Mhhhhh ...
  Knus haddemusen.

  SvarSlet
 3. Hold da op - Det er jo fuldstændig vildt mange læsere !

  1000 faste læsere.. Kunne du fejre med at lave en top 10 over de kager/indlæg du selv aller bedst har kunne lide. Og så gerne med femvisning af dit nye fede køkken !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Når du runder de 1000 faste læsere kunne du fejre det med et søde sager blogtræf, hvor du i fællesskab med andre kage bloggere lærer fra dig om hvordan man laver himmelske smukke og lækre kager.
  Mvh Rikke Marlene

  SvarSlet
 5. Tillykke med de mange læsere!

  Jeg springer give-awayen over, da jeg allerede har en del ting på lager :-D

  SvarSlet
 6. Tillykke med de (snart) 1000 læsere - jeg tænker du kunne fejre jubilæet med en youtube video hvor du viser en to-do :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med de mange faste læsere, og med dit nye kommende køkken. Jeg ser frem til alle de fortryllende søde sager som du i fremtiden får lavet der, og vist her på bloggen :)

  SvarSlet
 8. Hej Stort tillykke med de 900 læsere :)
  Jeg synes du skal fejre 1000 læsere med en lille bog med dine ynlings opskrifter. Sådan en bog ville jeg elske at eje :)

  Mvh. Luise

  SvarSlet
 9. Tillykke med de 900 læsere!
  Er fast læser og kigger på din bog hver dag. Håber renovationen gik godt.

  Hilsen Julia!
  amok-kok.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Tillykke med de 900 - det er jo fantastisk mange mennesker, der sådan følger dig! Men det er fuldt ud fortjent!

  Jeg synes, at du skulle invitere dine nærmeste en tur i sommerhus eller lignende, og selvfølgelig medbringe lækkerier til alle - en dejlig kagefest i sommerlandet er da helt på sin plads :) Så kan du jo passende blogge til os kage-hungrende om hvad du producerede.

  Vh.
  Edith Kristensen

  SvarSlet
 11. Stort TILLYKKE med de 900 læsere
  jeg synes du skal fejre dine 1000 læsere ved at lave en give away som du plejer men denne gang skal læserne sende dig et billede af deres bedst pyntede kage og så skal du kåre en vinder
  eller du kunne lave en top ti af de kager du har lavet i årenes løb og så selvfølgelig en visning af dit køkken men det tror jeg du gør alligevel ;)
  Mange hilsner Mathilde Jensen
  mathilde.munch.jensen@gmail.com

  SvarSlet
 12. Der er rigtig mange gode forslag, at det næsten er umuligt at komme med en ny. Jeg gør dog forsøget alligevel. Mit forslag er at du dels for at markere de 1000 læsere og at dit nye køkken er færdigt holder en "open cakeday" eller hvad den nu lige skal hedde. På dagen vil du fremvise nogle spændende kageting, folk der kommer på besøg skal evt medbringe en kage som deltager i en konkurrence med dig som dommer.

  SvarSlet
 13. Tillykke med de mange læsere! 1000 læsere skal da fejres ved at lave en lille folder til gratis udprint med de 10 bedste kageopskrifter.

  SvarSlet
 14. Tusind gange tillykke, det er super flot gået.
  Syntes du skulle bage din egen yndlingskage, vi vil selvfølgelig gerne se et billede af den.
  Ellers skal du fortsætte med alle dine gode ideer, syntes det er smaddergodt ;)
  yvonne.h.ipsen@hotmail.com
  lækker give away, har ikke nogen af delene

  SvarSlet
 15. Det er alltid spennende å finne nye kakesider :) Tenk å være så heldig og få et så stort og fint kjøkken :) Skulle ønske det var meg. men jeg får jo bare fortsette å bake i mitt eget lille kjøkken;) Lykke til videre med de 1000 lesere. Da hadde det jo vært spennende med et lite kakekurs :) Så man haddde lært litt mere. Stor Sommerklem fra Norge. May-Britt B.Olsen maybolsen@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Puha sikke et spørgsmål - også eftersom de 1000 læsere jo kommer om ganske kort tid.

  Syntes godt nok at den er svær. Jeg har elsket dine indlæg om bla. Amsterdam og hvor alle de gode ting er osv. Så mit bud bliver at de 1000 skal være anledningen til forkælelse af dig selv. Aflever børnene ved bedsteforældrene og find et eller andet sted i endnu ikke har været. hop på flyveren og nyd tiden. Udfordringen bliver at i skal finde en kagebutik - spiselig kage! Smag jer igennem nye kager - med vigtighed i nye - og få opskriften. Når i så har fået hygget af og kommet hjem vil jeg vente spændt på en dejlig opdatering om den skønne by i nu valgte og den nye spændende kage:)

  SvarSlet
 17. Tillykke med 900læsere :) det var flot, men det ER nu også en god blog..
  Jeg syntes du skulle lave champagnemousse og fordele i høje slanke glas og med med et jordbær på toppen -og drikke asti el. lignende sammen med dine kære..
  ..og mon ikke vi får en fejring på bloggen også? Dine giveaway er SÅ gode og jeg håber altid at det er MIG der er heldig og vinde..
  ..en phd-Ebog kage er da helle ikke a vejen -sådan een vil jeg gerne vinde ;)
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 18. 1000 læsere synes jeg skal udløse en bonus til dig selv:-) Du skal huske at fejre at det er alt det du bidrager med her på bloggen, der har fået så mange herind.
  Hilsen Helle
  helle@andco.dk

  SvarSlet
 19. Det er godt nok superflot og meget fortjent, at du har så mange faste læsere. Jeg kigger ofte forbil for at blive inspireret. Enten fordi jeg skal bage eller fordi jeg skal bruge inspiration til min anden passion: Scrapbooking. Dine skønne og kreative kager kan inspirere mig på mange måde.
  Du skal selvfølgelig "opfinde" en 1.000 faste læser kage, og bruge mange af de teknikker og pyntemetoder på denne kage. Måske skulle du også afholde en lille kursus, så du kan dele ud af din kreativitet.? Du ønskes i hvertfald hjertelig tillykke med de nu allerede over 900 faste læsere...du er godt på vej må de 1.000. Dorte aka dot-scrap email:
  don@privat.tele.dk

  SvarSlet
 20. Stort at runde 900 læsere, godt gjort! Jeg synes du skal få os faste læsere til at indsende billeder af kager m.m., som vi har lavet og "adopteret" pga din blog.- Altså du laver en "Most popular cakes" billed-collage...Dernæst skal du få os faste læsere til at kåre din blogs allerbedste indlæg nogensinde (mon vi kan blive enige) og til slut kan du pynte dit nye køkken op med pompt og prægt og holde en lille reception for din familie...for det er virkelig flot arbejde at du kan få 1000 læsere til din blog!
  Tak for en god blog med fantastiske opskrifter!
  Venlig Hilsen cupcake-stylisten.blogspot.com

  SvarSlet
 21. Virkelig flot med 900 læsere! Så er mine 15 ret beskedent ;) Jeg kunne, som mange af de andre skriver, rigtig godt tænke mig et lille kage-kursus. Samtidig ville det da også være en smadder god idé at give dig selv en lille ting. En give away til sig selv skal man aldrig kimse af!

  .. Nu når jeg tænker over det, så kunne en god idé også være en kage! Måske til en speciel anledning eller noget i den stil.

  Keep up the good work :)

  SvarSlet
 22. Tillykke med de 900 faste læsere. Jeg har stor gavn af din blog og finder stor inspiration hos dig.

  Det ville være super med en opskriftbog fra dig.

  SvarSlet
 23. 900 læsere. Det er så flot, men ikke uden grund. Du er jo super dygtig og inspirerende :)

  Når du runder de 1000 faste læsere skal det fejers med et brag af en fest. Kagekursus i eget hjem for én person, så man virkelig kan få lært nogle gode teknikker :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 24. Tillykke med de mange læsere.

  Jeg synes, du skal fejre dine 1000 læsere (når du runder dem) med en kagekonkurrence. Find en fed præmie og så lad alle os amatørere byde ind med e billede af vores kagekreationer. Den, der laver den flotteste, vinder præmien. Og så skal alle deltagende kager selvfølgelig have deres eget indlæg på din blog :)

  SvarSlet
 25. Pernille Nørgaard17. juni 2012 kl. 18.03

  900 og godt på vej mod de 1000 faste læserer! og det skal fejres ;)

  Jeg synes det skal fejres med en top 10 over de bedste/sjovest/anderledes kager eller fif.

  Tillykke tillykke

  noergaard.pernille@gmail.com

  SvarSlet
 26. Tillykke med de 900 fans! Når du runder de 1000 skal det fejres med en top-10 over dine opskrifter, så os ny-tilkomne kan følge med også :)

  SvarSlet
 27. Tillykke med de mange læsere. Jeg nyder godt af din blog og er en af de nye som er kommet med.

  Når du runder de 1000 læsere om kort tid, så skal du fejre det ved at give komme din bedste kage på blogsiden, vedhæfte opskriften og måske give tingene væk, som du har lavet pynten med.

  SvarSlet
 28. Tillykke med alle dine læsere. Jeg synes det er en fantastisk blog du har, og følger følger gerne med.

  Ved 1000 læsere synes jeg du skulle lave en kage/cupcake med noget lakridsmousse i mellem nogen bunde eller som en swirl. Jeg vil nemli gerne finde en god opskrift og billide på dette

  SvarSlet
 29. Hej!

  Mange gange tillykke med de 900 læsere. Jeg har fulgt din side i nogen tid og luret på alle de flotte kager - til tider til stor irritation for kæresten. "Flyt dig nu fra min computer." - han har en stor passion for at spise kager, men ikke for at se på billeder af dem. Den stakkel, han ved ikke, hvad han går glip af.

  I anledning af, at du nok runder 1000 faste læsere på cirka samme tid som den nye Batman har premiere, så kunne det være super fedt, med en batman-inspireret kage, med opskrift dertil. (Så kan jeg forsøge mig med den. ;))

  Jeg glæder mig til flere opskrifter fra dig.

  Mange hilsner Helene Møllenberg, Helene_Havenisserne@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Stort tillykke med de 900 faste læsere!!! Super flot og fortjent!!! Fantastisk sjovt og inspirerende at der er SÅ mange kreative kageelskere i dk...

  1000 faste læsere skal da fejres med et kæmpe sammenskuds kagebord. Alle læsere inviteres ud i det grønne og medbringer en skøn kage... Kan lige se det for mig- et kagebord med 1000 forskellige kager;-)

  Ps. Tak for dine hurtige svar på mail!

  Mvh Maria Bohl

  SvarSlet
 31. Tillykke med de 900 læsere :)
  Du skal da helt klart bage en kage, og skrive en top 10 over de ting, man må have i sit køkken, og hvorfor du ikke kan undvære dem. Eller/og dine farvorit opskrifter, og hvorfor ;)

  -Hilsen
  Emma

  SvarSlet
 32. Hej :)
  Tillykke med de 900 læsere - det kan man jo godt forstå, da du har en super blog.

  Når du runder de 1000 læsere, synes jeg, det kunne være spændende at se din egen top 10 liste - (opskrifterne kan vi så bare printe ud fra dit blog-arkiv (som er nemt at finde rundt i))
  Ellers glæder vi os bare til at se flere spændende kreationer/opskrifter fra dig.
  Hilsen Malene l.p

  SvarSlet
 33. Wow. Godt gået :-) Men det er jo over noget (meget) tid at du har samlet alle de læsere ;-)
  Men de 1000 skal fejres med at du laver en MMF kage med 1000 læsere tema OG en lille bog/hæfte med nogle af dine opskrifter og billeder :-)

  neglelir@gmail.com
  neglelir.blogspot.com

  SvarSlet
 34. Hej- Stort tillykke med de 900 læsere :)Ret vildt hva?
  Jeg synes du skal fejre 1000 læsere med en samling/bog med dine ynlings opskrifter. Sådan en samling/bog ville jeg elske at eje og bruge :)
  Kærlig Hilsen Julia

  SvarSlet
 35. Hej, tillykke med de 900 læser, det er jo tegn på det er et godt blog, med altid lækre opskrifter.
  Jeg syntes du skal lave en stor lækker kage og pynt den og dele det med os på you tube, så lige filme rundt i dit nye køkken så vi kan følge med der også ;)
  heidi.madsen42@gmail.com

  SvarSlet
 36. Hvor er det dog dejligt for dig. Tillykke med de mange læsere! 1000-læser-dagen skal selvfølgelig fejres med kagetasting i dit køkken.

  SvarSlet
 37. Tillykke med de 900 læsere.
  Hvad med en "trip down memory lane". Over give aways, de bedste kager og det bedste du har fået ud af bloggen her?

  Rikke

  SvarSlet
 38. Stort tillykke med de rundede 900. Når du - og sikkert inden længe - runder de 1000 læsere skal du sæ´følig lave et "Synnejysk ka´ch boe" med alle dine favoritter inden for de forskellige kategorier: gærbrød, formkager, tærter, lagkager og småkager.

  Det sønderjyske kaffebord starter med de bløde og slutter med de hårde kager. Der skal være mindst 7 af hver slags repræsenteret for at det er et rigtigt kaffebord. ;o) God fornøjelse.

  SvarSlet
 39. kageløjsa;-)
  Vildt at der snart er så mange faste læsere.
  Mon ikke Du og din aller kæreste trænger til lidt tosomhed, ovenpå strabaserne med byggerod og overvejelser om materialer, former og farver til det nye køkken?
  Det ville jeg! Derfor er det hvad jeg ønsker for dig og dine. Ungerne vil elske forkælelse fra bedsterne og I vil få ladet batterierne op.
  Og lur mig om der ikke så helt automatisk dukker noget kage/ bage halløj op undervejs.
  Måske kunne give away være et one to one kagekursus for en af de mange læsere...
  Jeg har lige været til et lille kursus hos HELLEBERGS, SÅ skønt og hyggeligt, vi var tre kursister og Helle. Er stadig høj efter at have udvekslet ideer, tips og tricks.

  Kage hilsner fra mithurra Camilla

  SvarSlet
 40. Tillykke og tak for dine dejlige opskrifter.

  Jeg synes, du skal fejre de 1000 med at gå sammen med en kagedeko-butik så alle dine faste læsere kan få rabat ved køb af kagetilbehør på nettet - 15-20%.

  Ellers kunne du tilbyde din support/viden til en læser - evt besøg eller via telefon/mail.

  Mon ikke snart vi runder 1000!!

  Hilsen
  Karina Søborg
  kama@os.dk

  SvarSlet
 41. Tillykke med dine mange læserer
  Jeg er ny fast læser og lige begyndt på at bage kager og jeg har brugt næsten hele min formiddag på at sidde og læse dine blogs og det har givet super fed inspiration.
  Jeg synes, at du skal fejre 1000 faste læserer med en masse forskellige kager inspireret af danske sommer og How-to-do blogs om dem ligesom en online kogebog :-)

  Mange hilsner fra Pouline

  SvarSlet
 42. Tillykke med de mange faste læsere!! Det burde være dig der fik gaver, og ikke omvendt.

  Men pyt - skulle jeg blive udtrukket, så prøver jeg at leve med det! ;o)

  Mange hilsner
  Betina Bengtsen

  SvarSlet
 43. Hold da op - det var lige en del alligevel :-)

  Jeg synes at du skal fejre dine 1000 læsere når den tid kommer med at lave noget kursus også ;-) har selv lige holdt noget med mine gamle kollegaer, hvor vi lavede cupcakes, det er bare så hyggeligt ;-)

  SvarSlet
 44. hold da helt op stort tillykke :)!

  Når du opnår 1000 læsere synes jeg du skal skrive om fordele og ulemper ved at blogge - hvad har overrasket dig mest? Hvad har holdt dig fast i stadig at blogge? Så synes jeg du skal forkæle dig selv og din familie - for du har virkelig gjort et kæmpe stykke arbejde, og givet mange gode opskrifter og hjulpet mange igennem den kringlede(yep) kagejungle! KEEP UP THE GOOD WORK!

  SvarSlet
 45. Hej Camilla
  Når du runder de 1000 faste læsere synes jeg at du skulle lave en give away med et gavekort til en af dine fine kager, evt. hvor vinderen selv kunne deltage i fremstillingen af kagen/pynten så man kunne lære lidt fif. Det ville jeg elske at vinde.
  Venlig hilsen Sussi fra Aalborg

  SvarSlet
 46. Hej Camilla fed giveaway!
  elsker at bage og alt hvad der har med desserter at gøre :D

  Når du runder de 1000 læsere synes jeg at du skal lave en giveaway. Giveawayen skulle være en konkurrence om et kage-møde med dig. Hvor man får lov til at bage en kage og pynte den med dig, og hvor du kan lære fra dig! så kan man evt. få nogle af dine mest brugte kagedekorationsudstyre med hjem og en samlet mappe med dine mest bruge kage/bage opskrifter. :D
  - det er en giveaway jeg selv synes kunne være fed at vinde, og jeg har ikke selv hørt om en giveaway som den.

  Hilsen Anna fra Århus

  SvarSlet
 47. Hej Camilla

  Den var svær :-) Men en fed give-away. Har været forelsket i moulden siden jeg så din bryllupskage med kirsebærblomster hele vejen op!

  Jeg kan kun tilslutte mig ideen om en bog/et hæfte, en give-away med kage eller "mesterlære", men en anden ide kunne være en video af dit nye køkken.

  Kh
  Sara

  SvarSlet
 48. Du kan bede dine læsere om at sende et billede eller to, af de kager vi har lavet ud fra inspiration eller how to - som du har vist på din blog. Jeg har fx brugt en af dine kager fra dit blogindlæg i december 2010 som inspiration til en 50års fødselsdagskage. På denne måde kan du se, hvad vi (de 1000 læsere) har fået ud af at følge med og læse din blog. Du viser både et billede af din og min kage på din blog, så inspirationen ses tydeligt.
  Et andet forslag er, at lave en lille quiz om dig og dine blogs igennem de år, hvor du er gået fra 1-1000 læsere. Fx hvad din yndlings kage sammensætning eller lign. er. Selvfølgelig med en lille præmie til vinderen;)

  Tillykke med de snart 1000 læsere:)

  Vh. Nallemusen

  SvarSlet
 49. Tillykke med de 900 læsere! :-)
  Når du når de 1000 læsere synes jeg du skulle fejre det med dine kage veninder, hvor i kan bage hver jeres yndlingskage også fortælle os på bloggen om det med en masse lækre billeder og fifs!
  Louise RC

  SvarSlet
 50. Jeg synes, at du skal lave et kagebord med dine favoritter! Elller måske skal gæsterne have kage med til et fælles kagebord

  SvarSlet
 51. Stort tillykke med jubilæet - super velfortjent!

  Jeg er forholdsvis ny bager - og dermed også ny bager! Din blog har været til stor inspiration for mig - uundværlig vil jeg kalde den!

  Jeg synes det kunne være skønt, hvis du kunne lave en grundlæggende bog med alle dine fantastiske How-To-Do!

  Som ny synes jeg det er svært at danen sig et overblik over for lidt - for meget, udstyr, metoder, opskrifter m.m. - en god dansk guide ville blive min bibel :-)

  Jeg anbefaler naturligvis din blog til alle mine kage-glade veninder, så du hurtigt kan ramme de 1000. Det fortjener du!

  God sommer.

  De bedste hilsner
  Kagejomfruen - Line M.

  SvarSlet
 52. Hejsa - og stort tillykke med de mange læsere det er super flot og fuldt fortjent :D
  Jeg kunne forestille mig, at du kreere en helt ny kage, som du tilegner det flotte læser resultat. Den skal ikke ligne noget du har lavet før, bundene skal laves af noget du ikke lige havde forestillet dig, at lave bunde af og fyldet skal være noget, som du ikke før har tænkt på, at lave.... Ved godt det er en lidt krævende måde, at fejre på, men kreativiteten er i højsædet og jeg er sikker på, at du tager udfordringen op :D
  Glæder mig til, at se et flot resultat :D

  Knus Rikke ( bettelaus )

  SvarSlet
 53. Hej Camilla!

  Tillykke med alle dine faste læsere. Jeg følger selv rigtig godt med, og du inspirere mig rigtig meget. Faktisk er det dig, der for alvor har fået mig igang med 'kagekunsten' respekt og tillykke!
  Jeg synes, at du skal fejre 1000 faste læsere ved at afholde et kagekursus. Det er der så mange hjemmesider der laver, og jeg ville med glæde komme, og betale! Så kunne man sætte ansigt på dig, og få nogle af dine How-to-dó i virkeligheden. Så kunne man oven i købet også se dit flotte nye køkken?

  Jeg glæder mig til at følge dig i endnu flere kagekunstnerier, og jeg håber du snart kommer så langt!

  Kærlige hilsner Ida Tophøj

  Idatophoj@gmail.com

  SvarSlet
 54. Amanda FC Rasmussen19. juni 2012 kl. 21.59

  Kære Camilla.
  Ligesom alle dine andre faste læsere, elsker jeg din blog og alle dine skønne indslag og opskrifter.Så stort tilykke med de 900 læsere.

  Jeg synes, at du skal lave et godt gammeldags sønderjysk kagebog med lækre the' og nogle af dine skønne kager og lækkerier, som du måske ikke har bagt i lang tid? for alle dine nærmeste veninder. Det er så skønt og hyggeligt!


  Mvh. Amanda
  Mail: A_fiie@hotmail.com

  SvarSlet
 55. Hej Camilla!

  Stort tillykke med de 900 læsere, der går nok ikke så forfærdeligt længe, før du når de 1000 :)

  Udover selvfølgelig at være stolt af dig selv, synes jeg, at du netop skal fejre dine 1000 læsere og invitere dem til at være "bloggere for en dag".
  Lad dine læsere prøve kræfter med en selvvalgt kageopskrift (enten en af dine, eller en helt anden), og få dem til at tage et par gode billeder og skrive lidt om deres oplevelse med det. Du kan vælge at gøre det til en konkurrence eller ej, det er op til dig selv :) På den måde får dine læsere et bedre indblik i, hvad der egentlig ligger bag sådan en blog, og desuden kunne det jo bare være supersjovt! Jeg ville i hvert fald med glæde komme med et bud på en kage! :)

  Mvh
  Caroline N.
  mail: c_noerkjaer@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Hej Camilla..
  For det første, tusind gange tillykke med de 900 læsere.. Det er jo helt vildt!!
  Til at fejre de 1000 læsere, synes jeg du skal lave en omgang "Kongerigets kager" a la dig..
  Altså at folk sender deres favoritkage ind, og du derefter giver dem dit twist :-)

  Kærligst Lea

  SvarSlet
 57. Hvor er det en superflot præstation. Du giver så megen inspiration og kageglæde så det er ikke spor underligt at du nu er på over 900 faste læsere, stort tillykke med det.
  Jeg har været fast kigger over et år nu, men uden at få meldt mig til, det er nu ordnet så du nsart lander på de 1000 :)

  Jeg synes du skal fejre milepælen med en tur ned at memmory lane - hvilke kager har betydet mest, hvad var historien bag ved, og hvordan har de rykket ved DIN udvikling. OG så synes jeg ellers bare du skal læne dig lidt tilbage, nyde det du har opnået, og aller roserne :)

  Mange hilsner Anita (alis.l@hotmail.com)

  SvarSlet
 58. Jeg sige stort tillykke. Og tusind tak for alle dine dejlige opskrifter. De bringer enormt meget glæder i vores hjem og mødregruppe. Jeg syntes du skal fejre det ved at lave din ynglings beskæftigelse i dit nye køkken og nyde det. Også overraske os alle med en opskrift vi ikke kan undlade at prøve af. Tusind tak for alt og glæder mig som et lille barn til næste opskrift. Sommer hilsen Kersti.

  SvarSlet
 59. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 60. Meget lækker give away... Og meget meget flot med så mange læsere.... :0) - jeg syntes du skal lave endnu en give away - og den der vinder den skal til gengæld give dig en gave, det fortjener du helt og aldeles... Og så kan du samtidig se hvor mange kommentarer der vil komme - når folk skal give igen... Jeg ved hvad jeg ville give... :0)

  SvarSlet
 61. Mange gange tillykke med de mange læsere... Jeg håber at jeg en dag også runder 900!!!!! Hold da op, det er vildt! Min blog er: www.kageuniverset.blogspot.com
  Mvh. Mette

  SvarSlet
 62. Du har en rigtig dejlig side og mit forslag til fejring er en spændende kage til din familie.... men der skal være billeder af den og dit nye køkken til inspiration for os som læser di blog og så du kan få mange flere..
  Mange hilsner Tina Jensen Odense
  tina.h.jensen@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Tillykke med de 900 - wauuu

  Den dag min blog runder 1000 læsere, vil jeg jo sidde og kigge på computerskærmen, idet det går op for mig og straks vil der brede sig et smil så stort, at det går fra det ene øre til det andet. Derefter vil jeg i jubeldans bevæge mig ud foran spejlet, kigge mig selv dybt i øjnene og sige: Hvor er jeg heldig, at 1000 personer, som jeg ikke kender, har lyst til og synes om min blog og det jeg blogger om. At jeg måske er en inspirationskilde for andre og at folk sender søde kommentarer - ikke fordi de skal, men bare fordi de har lyst
  OG så vil jeg blogge videre med endnu større glæde

  Om du vælger at gøre det samme, kære Camilla, er helt op til dig. MEN du kan i hvert fald tillade dig det

  Knus Lone

  SvarSlet
 64. Stort tillykke med de 900 faste læsere. Jeg har selv 3 faste læsere pt men igen; man skal jo starte et sted...

  Jeg vil foreslå at du holder en konkurrence i bedste blog-stil og beder os om at sende dig en opskrift på vores bedste kager til dig, og så udvælger du den bedste, som så kunne vinde en bog med dine opskrifter og how-to-do's.

  Hvis du kunne finde på at lave en bog, så er www.lulu.com muligvis et godt sted (da det ikke koster noget for dig, men kun for os som vil købe bogen). Alternativt er der www.solentro.dk, hvor vi så evt kunne forudbestille en bog hos dig (og betale), så du ikke bestiller flere end der er efterspørgsel på.

  Tak for en god blog.

  Mvh
  Mattias
  Farskager.blogspot.com
  mail: m@f-d.dk

  SvarSlet
 65. Stort tillykke med alle dine læsere! Synes du skal fejre det næste hjørne med en give away i form af en kage du selv har lavet, eller evt en topfigur du laver efter ønske.

  SvarSlet
 66. STORT TILLYKKE - klap dig selv på skuldren, det er dit værk. :o)

  Når din blog (snart) runder de 1000 faste læsere bør du først og fremmest fejre dig selv sammen med dine nærmeste. :o))

  Derefter komme med en himmelsk "1000 faste lærere" kage med tilhørende opskrift, som både din familie og vi bloggere kan få glæde af. ;o))
  Opskriften behøver nødvendigvis ikke være en helt ny, kunne også være en af dine mange opskrifter, som du synes fortjener at blive fremhævet og fejret som dig selv.

  SvarSlet
 67. Rettelse: "1000 faste lærere" = "1000 faste læsere" ;o)

  SvarSlet
 68. hej
  først tillykke med de mange læsere, hvor er det bare fantastisk.
  jeg synes du skal fejre de 1000 læsere med et kagekomsammen hvor vi kan medbringe en kage selv og så samtidig møde dig. så kunne man jo lave en lille konkurrence hvor du jo kunne være dommeren i og med det er dig der kommer med alle disse gode ideer og så kunne vinderen jo vinde en god bagepakke.

  kh michelle
  michelle5@ofir.dk

  SvarSlet
 69. Tillykke med de 900 læsere.
  Jeg synes du skal fejre 1000 ved at lave en opskriftsbog med dine 10 favoritopskrifter. Og så lave en konkurrence hvor man som læser kan få een af sine bedste opskrifter med.

  Det være sig kageopskrifter, dekorations 'opskrifter' (vejledninger, modellering mv.

  SvarSlet
 70. Tillykke med de mange læsere.

  Jeg synes, du skal gå hele linen ud og fejre 1000 faste læsere med et lille arrangement, hvor fx 8 faste læsere vinder muligheden for at komme hjem til dig til en lille hygge-workshop, hvor man laver noget af det, du holder allermest af at lave, når det kommer til emnet kagedekoration. Se, DET ville være en fed måde at fejre på. - Og så kan billeder jo uploades på bloggen :-)

  SvarSlet
 71. Stort tillykke med de 900 læsere - det er virkelig flot men heller ikke den store overraskelse for din blog er en super inspirationskilde. Som mange andre allerede har foreslået kunne det være en idé at fejre de 1.000 læsere med et kagekursus hvor vi kan få testet nogle af de mange lækkerier i praksis og derigennem få fælles input og nye ideér. Jeg er overbevist om, at vi alle ville kunne lære meget af dine tips og tricks i en live udgave :)

  Vil også lige sige tak for alle dine fantastiske vejledninger - de har været det bedste udgangspunkt for vores egen bryllupskage som jeg skal lave til på lørdag :)

  Mange hilsner
  Therese

  therese_oestergaard@yahoo.dk

  SvarSlet
 72. Stort tillykke med de 900 læsere.
  Det er ganske naturligt at der er så mange der følger din blog for du er en stor inspiration for mange der kaster sig ud i kagedeko'ens kunst og specielt for os nybegyndere er dine how-to supergode :-)

  Jeg synes du skal lave en afstemning hvor læserne vælger en kage, som du laver en how-to indlæg om.
  Du har mange kage, som jeg godt kunne tænke mig at se hvordan du nu gjorde dengang. :-)

  Mange kagehilsner
  Laila Pedersen

  SvarSlet
 73. Tillykke med de mange faste læsere.

  Jeg har haft enormt stor glæde af din serie om grundlæggende kagedekoration. Derfor synes jeg at du skal udgive den enten i rigtig bogform eller som E-bog.

  Venlig hilsen
  Lotte

  SvarSlet
 74. Når de 1000 læsere er nået, skal du helt klart lave en jubilæumskage, hvor du laver en "how to" som du filmer, så va lan se dig i aktion...næsten live!!!
  Jeanette Mikkelsen (http://jeanetteskager.blogspot.dk/)
  jeanettemik@energimail.dk

  SvarSlet
 75. Stort tillykke med de 900 faste læsere. Når du runder de 1000 synes jeg du skal fejre det med familien og så lave en "how to" til alle os andre om hvordan man får så mange faste læsere. Gode og dårlige oplevelser med bloggen og evt en top-10 over dine favorit indlæg.

  mvh christinasfestligekager.blogspot.com

  SvarSlet
 76. Jeg har lige fundet din blog ved en tilfældighed da jeg søgte efter en isbjørne bamse.

  Jeg må sige at jeg er blevet forelsket med det samme! Kan sket ikke vente med at prøve nogle af dine lækre opskrifter af - det er jo lige så mundvandet løber!

  Jeg håber at blive en fast læser og glæder mig til at se flere dejlige kager :)

  Hilsen Louise

  SvarSlet
 77. Jeg har lige fundet din blog ved en tilfældighed da jeg søgte efter en isbjørne bamse.

  Jeg må sige at jeg er blevet forelsket med det samme! Kan sket ikke vente med at prøve nogle af dine lækre opskrifter af - det er jo lige så mundvandet løber!

  Jeg håber at blive en fast læser og glæder mig til at se flere dejlige kager :)

  Hilsen Louise

  SvarSlet
 78. Hej..
  Lige en sidste tilmelding til konkurrencen. Jeg har i mange dage nu funderet over hvad jeg skulle bidrage med, da jeg virkelig gerne vil vinde.(hvem ville dog ik gerne det, med den flotte præmie)
  Der er jo mange gode forslag. Jeg synes dog at du blot skal fortsætte som du gør, nemlig give inspirationen til alle dine læsere, med opskrifter og how to..(gerne i bogform, der findes ik særlig mange how to i danske bøger)
  Jeg er selv helt ny i faget, kom i gang da jeg gerne ville have en fin kage til min søns barnedåb.
  Ville gerne gøre noget for dig som tak for en super god side, men kan ik komme på så meget andet end at følge med i rækken af 900 andre. Du er den første jeg har tilmeldt mig..
  1000 tak for alt den hjælp du "ubevidst" har givet mig igennem din blog.
  Mange hilsner
  Tina Nygaard Hansen (tinanygaard@jubii.dk)

  SvarSlet