søndag den 24. juni 2012

Give-away vinder er fundet

Tusind tak for alle de utrolig søde kommentarer og alle de gode forslag. Det har ikke været nemt at vælge! Der var forslag om kagetasting i mit nye køkken, at jeg skulle lave en bog på kageopskrifter, en bog med How-To-Do's, holde kurser osv. Mange af forslagene ender jeg måske med at gøre alligevel - jeg var nemlig ikke klar over, at der var så mange af jer, der gerne ville have en opskriftbog eller en How-To-Do bog. Men da det tager noget tid at lave, så kan det helt sikkert ikke nås inden jeg når de 1000 læsere, så det kan nå at indgå i den fejring. Jeg er også overrasket over alle forslagene om, at jeg skulle fejre mig selv - det havde jeg ikke skænket en tanke. Jeg var ude efter, at det skulle komme jer læsere til gode :-)

Jeg endte med at vælge Laila Pedersens forslag om at lave en afstemning (konkurrence) hvor I læsere kan ønske et eller andet jeg skal lave en How To Do på. Vinderen får selvfølgelig en gave. Men mere om den konkurrence, når vi når til de 1000 læsere. Tillykke Laila. Vil du sende mig din adresse på chudtloff@yahoo.com.Ellers er køkkenet næsten færdigt! Alt hvad der kunne gå galt er gået galt, så det er blevet lidt forsinket. Hvilket er frygtelig svært for en utålmodig sjæl som mig. Men min ovn er sat til :-) Jeg har dog ikke prøvet den endnu, da der stadig arbejdes med støv og snavs derude. Jeg har dog smugkigget i manualen og hold da op den kan mange ting! Jeg er jo vant til at have en ovn, der udelukkende havde en temperaturindstilling og intet andet! Det bliver såååå godt at prøve den. Må-bare-bage-snart!!! Bemærk, at I på billedet kan se et spejlbillede af noget af køkkenet i ovnlågen.

Ha' en skøn søndag.

7 kommentarer:

 1. Din ovn ser godt nok stor ud.. og ja.. spejl billedet lover godt...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Dit køkken skal nok blive supergodt. Spejlbilledet ser rigtig godt ud :-) Der er ikke noget bedre end et køkken som er indrettet som man gerne vil have det.

  Tak fordi du valgt mit forslag *jubiiii*
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du ender med at lave. Du er god til How-to's og de er rigtig nemme at følge.

  Mange hilsner
  Laila

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud det man kan fornemme i spejl billedet. Jeg er ked af at der er flere ting der er gået galt for jer. Det er rigtig øv. Men håber du snart sender en mail med dato..

  SvarSlet
 4. Tillykke Laila!!! :-)


  Jeg har lige et spørgsmål:

  Hvad er egentlig definitionen på FROSTING?

  Jeg har nemlig lige set er blogger omtale sin flødeskum med vaniliesukker og frugtfarve, som frosting. Ogjeg synes egentlig ikke, at man kan tillade sig at kalde dét for frosting ;-)

  Så er der nogen der kan fortælle mig hvad er frosting, og hvad er ikke frosting?

  SvarSlet
 5. Stort tillykke til vinderen :)
  Og stort tillykke med dit nye køkken Camilla. Det ser bare rigtig flot ud.

  SvarSlet
 6. Tak Marianne, det er blevet rigtig godt. Ovnen har en fin størrelse - modsat visse andre nyere ovne.

  @Laila Pedersen: Tak Laila :-) Det er så skønt med et nyt køkken. Men det var også på tide, for det gamle var noget nær uanvendeligt. Glæder mig til at sætte gang i den konkurrence - det bliver jo også en udfordring for mig.

  @Vibse: Du må snart komme og se det søde. Du vil jo slet ikke kunne genkende det ift hvad du har siddet og frosset i i timevis :-) Ja, jeg skylder en mail.... I know.

  @Negle Lir: Ja, det er vist et ord der bruges meget i flæng. Jeg mener nu heller ikke at flødeskum med vanilje og frugtfarve kan kaldes frosting. Men frosting bruges ofte om det at smøre en kage op med en sød masse. Frosting kan godt bestå af forskellige ingredienser, så der findes ikke bare en opskrift på frosting. Frosting består i hovedsagen af en sukkerart blandet med feks cremeost, smør eller æggehvider. Ofte er de tilsat noget smag, feks citron, vanilje eller lignende.

  SvarSlet