onsdag den 16. november 2011

Kage gadgets: Forklæder med kager

Går du med forklæde? Eller kender du en der gør? Så er her et væld af muligheder, for at finde et skønt forklæde med kager på. Jeg må tilstå at jeg aldrig bruger forklæde, men er tilgengæld sølet ind i mel, chokolade og sukker efter en tur i "kageriet". Måske skulle jeg overveje et kage-forklæde, især når man ser på alle disse sjove og flotte forklæder.


Zazzle har et utal af forklæder med forskellige kager på. Der er virkelig virkelig mange at vælge imellem. Du kan vælge et af dem de har eller selv designe et. Mulighederne er uendelige.Ønsker du at få et navn på et forklæde med kager på, så besøg Not On High Street, der laver nogle skønne forklæder med navn på, så det kan gives som en meget personlig gave. Ret skønt forklæde, synes jeg.

 
Eller hvad med et meget pusse-nusset forklæde fra Buy Cute Aprons?
Cafepress har også utrolig mange forklæder med kager på. Også nogle, hvor man kan vælge en tekst. Måske var det noget med et kage-forklæde med dit navn eller bloggernavn på?
Amazon har dette søde forklæde, der er fyldt med kager.

Håber, at I fandt inspiration til søde kage-forklæder enten til dig selv eller en kageglad veninde.

Nu vil jeg vælte i seng. Jeg er virkelig træt efter at have været på farten i de sidste tre dage. Mandag var jeg i Norge og tirsdag og onsdag var jeg på LEAN management kursus. Nu vil jeg bare sove, for at samle energi til de næste par arbejdsdage med fuldt program.

Sov godt allesammen :-)

10 kommentarer:

 1. Åh, det er så skønt med kagegadgets, og forklæderne er helt sikkert fristende. Men ligesom dig bruger jeg ikke forklæde.

  Jeg har et meget fint lyslilla forklæde, der hænger nærmest kun til pynt i mit køkken. Det er købt hos Demels Konditori i Wien for et par år siden, og jeg fik det i julegave af en veninde, der kender mig godt. Jeg er lykkelig for mit fine forklæde!

  Lise, der også skal have vasket tøj efter en dag i køkkenet...

  SvarSlet
 2. Jeg bruger altid forklæder, for jeg er så forfærdelig god til at tørre mine hænder i hvad der er nærmest - det jeg har på - og så syr jeg dem selv - hvis det skulle være ;-) Lettere inspireret af blandt andet af cupckeforklædet!

  SvarSlet
 3. Jeg bruger ind imellem forklæde, meeen de der er nok for tuttenuttede til mig. Jeg har som bekendt en vis... skepsis... over for lyserøde og ret tøzede ting ;-)

  SvarSlet
 4. Haha - jeg bruger næsten altid forlæde for jeg ser altså også forfærdelig ud efter en tur i køkkenet... og modsat jer er jeg totalt vild med tøsede og pussenussede ting så det lyserøde er bare lige mig - men det har jeg jo så for mig selv - :o)
  Tror også jeg kan få det i fred for resten af familien (mand og 3 drenge) hvis jeg købte det,Så TAK tøser -det napper jeg ;o)

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine - det ville være en dejlig værtindegave :-) Sjovt nok gav jeg en ven, som er meget dygtig i køkkenet, et forklæde sidst, jeg var på besøg. Men det var ensfarvet og sort.

  SvarSlet
 6. Hej.
  Tak for linket til de fine forklæder. Tror du det er noget som kan blive populært i løbet af nogle år? Lige nu er forklæder måske ikke den mest sexet køkken ting lige i øjeblikket. Men måske dette kan vende?

  SvarSlet
 7. Har allerede fundet det jeg skal købe, hvor er de bare søde :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare fine og sikke du har været omkring, det gør det noget nemmere for os der bruger forklæde hi hi !
  Da jeg har hunde er et forklæde,et must, da der hurtigt kan sidde et hår på tøjet,som bare IKKE skal i mine kager !
  Håber du får samlet ny energi til dine kommende gøremål !

  SvarSlet
 9. Altså... Jeg har faktisk to.. Men jeg kommer altid først i tanker om dem, når jeg er blevet tilsmudset med div kage snask !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 10. @Lise Lotz: Ha ha Lise, jeg er også klar til vaskemaskinen efter en tur i køkkenet. Selvom forklæderne er fine, afholder jeg mig fra at købe et, for jeg er ret overbevist om at jeg nok aldrig får det brugt.

  @Prinsesse Suh: Sikke kreativ du er - udover alle kagerne!

  @Piske: Ha ha, ja, piske jeg er heller ikke til det alt for lyserøde. Og jo i det hele taget ikke forklæder. Men de er da alligevel lidt skønne :-)

  @Anita: Ja, det kender jeg jo godt, Anita, fo rjeg har jo også mand og tre drenge, så der er ikke meget plads til det feminine. Super, at du har fundet din favorit.

  @Madame: Ja, det er da imponerende hvad folk finder på. Et ensfarvet sort forklæde var måske også mere praktisk når alt kommer til alt :-)

  @ProGadget: Nja, det tror jeg faktisk ikke. Men jeg har planer om flere indlæg om kage-gadgets, så måske er der ideer der.

  @Kathrine: Super, at du har fundet, det du gerne vil have. Så har indlægget inspireret nogen, hvilket lige præcis var missionen :-)

  @Kagefan: Ja, jeg har været lidt omkring. Godt, at du kan bruge det.

  @Kager skal der til: Ha ha Marianne, ja, det kunne jeg også finde på :-)

  SvarSlet