søndag den 27. november 2011

Chokolade silikone moulds - klar til årets konfekt

Nogen af jer undrer jer måske over, at her er lidt stille på bloggen. Det skyldes det ubestridte faktum, at døgnet kun har 24 timer - wtf?!!  Dels har jeg en del travlhed på arbejdet med rejser, mange møder, konferencer, kurser osv. Dels er jeg i gang med at lave en "walk-in gardarobe" i vores bryggers, hvor jeg om aftenen udøver min "handy-manny-side" (eller manglen på samme). Dels så bruger jeg jo også lige tid på at være mor og damper til jule-klippe-klistre-arrangementer, tandregulering og fodboldkampe. Og dels så har jeg rent faktisk lavet søde sager, men som er kikset!!! Hrrff! Og nej, jeg blogger altså ikke om opskrifter jeg ikke kunne få til at fungere. De er nødt til at være gennemtestede og succesfulde før jeg lægger dem på bloggen.

Men i stedet for at vise jer kiksede lækkerier, så vil jeg i stedet for vise hvad jeg snart skal i gang med at bruge. Nemlig disse chokolade silikone moulds. Den røde er fra Aldente og jeg gav 70 kr i Kop&Kande. Der er rigtig mange søde faconer. Den grå er fra Cook&Baker og jeg gav 50 kr for den i Imerco. 

Disse forme skal jeg have i gang i til året produktion af konfekt. Jeg har så mange idéer til årets konfekt, så jeg glæder mig meget til at komme igang. På onsdag skal jeg til et chokolade arrangement på Mariott og der håber jeg også, at jeg får masser af inspiration og tips til chokoladerne. Og jeg medbringer naturligvis et skarpladt kamera til at forevige arrangementet.

Rigtig god søndag aften :-)

13 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om dem. Har ikke selv turde købe silikoneforme til konfekt, for jeg var bange for, at de ikke ville 'slippe' lige så godt som de hårde forme - men dem i silikone er unægtelig noget billigere :-)

  SvarSlet
 2. Venter gerne i spænding ;0)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at læse mere om dit chokolade-arrangement på Mariott. Hvor er det smart med sådan en form til konfekt.

  SvarSlet
 4. De ser fine ud dine nye forme. Glæder mig til at se hvad du får fremtryllet. Jeg holder mig fra fremstillingen, men vil da mægtig gerne smage :-D

  SvarSlet
 5. Det er en super blog, og dine billeder er rigtig fine. Derfor tænkte jeg på, om du ikke vil lave en guide i at støbe konfekt, for det er aldrig lykkedes mig at lave det pænt?

  SvarSlet
 6. @Piske: Jeg har allerede lavet en test for jeg havde samme bekymring. Men slap lige så fint uden at skabe chokoladen.

  @Merete: Lad os se om det er værd at vente på :-)

  @Madame: Jeg glæder mig rigtig meget. Håber, at jeg lære en masse.

  @Vibse: Du skal være mere end velkommen til at smage. Hvornår kommer du?

  @Anonym: Tusind tak for din søde kommentar. Jo, det kunne godt ske, at jeg lige laver en guide.

  SvarSlet
 7. Håber på gode tip til årets konfekt - både det støbte og resten :-)

  SvarSlet
 8. Dem der kunne jeg godt være lidt misundelig over. Sikke noget flot konfekt du kan lave med dem :)

  SvarSlet
 9. Så skønt endelig at mødes. Håber du får lavet læssevis af konfekt og chokolade i den kommende tid. Jeg blev i hvert til fald vældig inspireret og skal vist have fat i den indre kemiker (og lidt natron og citronsyre).

  SvarSlet
 10. Tak for i dag - det var superhyggeligt at møde dig :-)

  Glæder mig til at se hvad du skal lave af chokolader. Har fået liiiidt mere mod på at forsøge, men skal lige tage mig sammen først ;-)

  SvarSlet
 11. @SOL: Der kommer helt sikkert noget om chokolade her i juledagene. Men jeg er vist lidt bagefter...

  @Sofie: Så ved du hvad du skal ønske dig i julegave :-)

  @Kagekonen: Ja, det var så skønt endelig at møde dig. Det var smadder hyggeligt. Jeg skal også snart igang med at lave masser af fyldte chokolader.

  @Malou: Det var også superhyggeligt hyggeligt at møde dig :-) Jeg er stadig lidt "angst" for den chokoladetemperering. Jeg er sgu ikke sikker på at jeg har temperamentet. Men alstå det MÅ jo gøres :-)

  SvarSlet
 12. Du har bare det højeste energi niveau :) Jeg er så imponeret over alt det, du når :)

  SvarSlet
 13. @C'est La Vie By G: Tak Gitte. Ja, det er ret højt, nogengange FOR højt... :-)

  SvarSlet