onsdag den 1. juni 2011

400 faste læsere....

200 faste læsere i januar, 300 faste læsere i april og 400 faste læsere i maj! Wow, det er da gået forrygende stærkt! Jeg er fuld af glæde over, at så mange har lyst til at kigge med i mit sukkersøde univers.

De 400 læsere skal jo fejres med en Give away. Det er ikke længe siden sidste Give away, men I skal da ikke snydes for endnu en :-) Gaven har jeg købt, da jeg var i Düsseldorf i midten af maj, men den bliver først udløst i anledningen af, at jeg blogger om hvad man kan bruge den til. Så hold øje med bloggen - den skal nok komme inden alt for længe.

God Kr. Himmelfarts ferie.

15 kommentarer:

 1. Hejsa Himmelske kager,

  Jeg skal igang med en kage, når min lille dreng bliver 1 år - og har luret på dine drenge kager og er blevet helt så forelsket i badekarret - min lille Mads-Emil elsker at komme i bad, så det er jo oplagt, at lave det.... har lavet kager før, så jeg er ok til det - ihvertfald vækker de glæde, så det er nok godt nok, det jeg nusser med. Hvis jeg må, så vil jeg gerne, forsøge, at lave badekarret og så linker jeg selvfølgelig til din side, som tak for inspiration. Jeg skal nok lægge billeder ud, af projektet - han fylder først år 15. Juli, så det varer lidt. Hvor lang tid i forvejen lavede du træværket til karret?? Hvor køber du din MMF?? Jeg har set en hollandsk hjemmeside og overvejer, at købe noget MMF der, da jeg ikke orker, at skulle lave flere farver selv. Kan heller ikke få det til, at blive som modellervoks, som jeg kan lave figurer af, ved ikke havd jeg gør galt ;-) Nå, men det blev en længere smørre, men det var bare det jeg ville sige og spørge om. Dejlig blog - jeg er mellem de 400 et eller andet sted ;-)

  Knus Rikke

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare vildt!!!! Men jeg kan jo godt forstå det, for du laver de skønneste kager, og ikke mindst nogle meget lærerige How-To's!!! Tillykke tillykke med det store ansvar det er at underholde 401 ivrige læsere.

  SvarSlet
 3. Tillykke, Camilla. Det er fuldt fortjent med så stor en læserskare, når du så flittigt deler ud af din store viden med virkelig brugbare DIYs og billeder af super flotte kager.

  Knus Line

  SvarSlet
 4. Det er for sejt - tillykke med det! Jeg må hellere sikre mig en autograf, inden du bliver endnu mere berømt, hæhæ :-D

  SvarSlet
 5. Много е хубаво да се чувстваш толкова полезен и интересен на толкова хора.
  Пожелавам още :)

  SvarSlet
 6. Stort Tillykke med de mange nye, faste læsere. Det har du nu også fortjent med al den gode kage du fortæller om...

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Ihh, glæder mig til at se hvad du har fundet - og så vil jeg sige, at det da er fuld fortjent :-)

  God Kr. Himmelfartsdag!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 8. Hvor vildt!!! stort tillykke.

  SvarSlet
 9. @Bettelaus: Tak Rikke. Tak jeg vil sætte pris på at du linker til min side. "Træværket" lavede jeg (så vidt jeg husker) samtidig med at jeg skulle bruge det. Jeg laver ikke MMF selv, men køber fondanten. Held og lykke med kagen.

  @Tante kage: Tusind tak Tanja. Ja, der skal faktisk noget til at opholde en vis "underholdning" :-)

  @Fru Wind: Tusind tak Line :-) Dejligt, at siden kan anvendes selv af en dygtig kage-kone som dig :-)

  @Piske: Ha ha, jamen du har (måske) en mulighed senere på måneden - hvis du kan komme til :-)

  @Нели: Задължен съм Ви. Да, това е страхотно.

  @Lis: Tusind tak :-)

  @NYBH: Tak Birthe. Jeg synes, at det er en fin gave. Nu skal jeg bare lige finde tid :-) Også god Kr. Himmelfart til dig.

  @Misbah: Ja, det er faktisk lidt vildt.

  SvarSlet
 10. Hold da op, helt fantastisk med så mange læsere. Men det er nu også hyggeligt at kigge med, når du går i køkkenet:).

  SvarSlet
 11. @Annette: Tusind tak Annette, dejligt at du hygger dig med at kigge med.

  SvarSlet
 12. Hej Camilla - Tillykke med de mange faste læsere. Jeg er også nødt til at bekende, at du også var (og er stadig) en kæmpe inspiration for mig, da jeg startede. Man kan vel kalde dig en slags kage-mentor og kæmpe inspirationskilde. Jeg føler mig - og vil sikkert altid gøre det - som en kage-novice, der bare kan suge til mig af den viden og kunnen, du flittigt deler ud af.
  Så tak for det :o)
  KH Tine

  SvarSlet
 13. Du er nu oppe på 409 faste læsere! :-)
  Dejlig blog du har her. Jeg har først fundet dig i dag, så jeg er slet ikke kommet rundt i alle krogene endnu men det skal jeg nok komme. Glæder mig til fremtidige projekter fra din side :-)

  SvarSlet
 14. Glemte lige at skrive at jeg har reklameret lidt for dig på min egen blog :-)

  SvarSlet
 15. @Tine: Tusind tak for din utrolig søde besked. Det er skønt at vide, at du finder god inspiration.

  @Merete: Velkommen til Merete :-) Og tak for dit søde indslag om Himmelske kager :-)

  SvarSlet