lørdag den 11. september 2010

Forberedelser til Scandinavian Cake Show 2010


I disse dage går alle mine aftener med at lave en konkurrencekage til Scandinavian Cake Show 2010. Når man deltager i den slags konkurrencer, så vurderes man udelukkende dekoration og design og ikke på smagen af kagen. Iøvrigt skal kagen stå i flere dage under showet, så derfor er "kagen" lavet af flamingo dummier. Jeg deltager i kategorien Bryllupskager i retro stil fra 70'erne. Men design, form og farver er en hemmelighed og derfor får I kun et billede af et par dummier.
I går kom Vibeke fra Min Kage sammen med hendes tre drenge. Da vores 6 drenge var lagt i seng satte vi os til at hygge med vores sukkerting og drak rødvin og snakkede - helt til kl. 02.30, hvor vi måtte kapitulere og gå i seng. Jeg fik lavet en del pynt, som virkelig er ret tidskrævende, men jeg ser lys for enden af tunnelen.
På fredag kører jeg først ned og henter Vibeke og bagefter kører vi til Sverige. Det bliver smadder hyggeligt og jeg glæder mig.
Jeg skal nok poste billeder af min egen kage, samt nogle af de andre kager, der bliver udstillet. Indtil da vil jeg knokle videre med sukker, flamingo og farver.

6 kommentarer:

 1. Lyder super hyggeligt og vildt udfordrende... Glæder mig til at se slutresultatet og pøj pøj ønskes herfra!

  SvarSlet
 2. Det skall bli så spännande att se på alla tårtor på showen!! Stort lycka till nu =)

  SvarSlet
 3. Det lyder super hyggeligt ... og indrømmer er nok bare en lille bitte smule misundelig ;-) ... men måske jeg kan komme afsted til næste år, glæder mig til at se billeder ;-)

  SvarSlet
 4. Tak skal I have.

  @Bianca, ja, det er lidt af en udfordring, men også smadder sjovt. Det er egentlig ligegyldigt om jeg vinder, det er bare sjovt og hyggeligt at være med.

  @Hanna, kommer du med og deltager du i konkurrencen? Kunne være hyggeligt, at hilse på dig.

  @Mette, det er så hyggeligt, så prøv at booke kalenderen til en tur næste år.

  SvarSlet
 5. Det var så hyggeligt at holde weekend/kagenørde dage sammen med dig. Desværre er jeg stødt ind i en højfugtighed der gør mit sukker helt umuligt. Flere af mine ting er næsten smeltet :-((( Snøøøøft. Men jeg glæder mig så meget til på fredag når vi skal på road trip. Knus

  SvarSlet
 6. Håber I får en vildt spændene og hyggelig tur !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet