søndag den 26. september 2010

Andre kager fra Scandinavian Cake Show 2010

Jeg vil ikke snyde jer for vinderkagerne og lidt andre kager fra Scandinavian Cake Show 2010.

Nedenstående kage var den bryllupskage, der vandt dommernes 1. plads. Det var også min egen favorit. jeg er godt nok ikke så vild med Tupsy Turry stilen, men malearbejdet på kagen var ret flot og solsikkerne på toppen var helt fantastisk udført. Kagen er lavet af Tanja Hansson.


Nedenstående meget flotte og farvestrålende bryllupskage vandt publikumsstemmerne. Kagen er lavet af Carmen, som er en af de danske kage-piger, så det var vi lidt stolte af.
I kategorien "Min drømmeferie" vandt denne kage både dommernes og publikumsstemmerne. Men den var også helt vildt detaljeret og man blev helt tryllebundet af alle detaljerne. Prøv selv at se her. Kagen er lavet af Olga og på hendes blog kan man se mange flere detaljebilleder.Min søde kageveninde, Vibeke, kunne ikke deltage i konkurrencen, da hun vandt sidste år. Til gengæld måtte hun gerne deltage med en kage på "Table of hour" og på "dansker-bordet". Jeg var selv tilstede, da hun lavede pynten til "Pip's hus" og jeg vild med æblekurven, de små græskar osv. Også Uglekagen er helt fantastisk sød.
3 kommentarer:

 1. Selv tak for en dejlig weekend, ved ikke lige hvor jeg mon havde gemt mig... Håber I kom hjem med jeres dummies i god behold!!

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød Camilla ... Kæmpe krammer til dig. Jeg håber vi snart kan finde en dag og mødes igen. Det var så hyggeligt at sukkernørde mm sammen med dig. Knus

  SvarSlet
 3. @Tanja: Tak. Jo, vi kom hjem med kagerne i behold. Eller dvs bryllupskagen havde knækket fire blomster. Og siden er valmuen faldet sammen - men sådan er det vist også i naturen - valmuer holder sig ikke så længe indenfor :-)
  @Vibeke: I lige måde :-)

  SvarSlet