mandag den 11. februar 2013

Inspiration til valentines

Så er det snart valentines. Jeg må se i øjnene at jeg ikke får bagt noget romantisk, hjerteagtigt noget. Jeg skal til møder i Tyskland mens min familie holder vinterferie...! Den virksomhed jeg arbejder i er netop blevet opkøbt af en tysk virksomhed, så nu skal hele herligheden integreres med hinanden. Men det skal ikke forhindre mig i at finde inspiration til jer andre.


De er da skønne, disse hjerte stencils, som er lige til at bruge på dine hjerteformede kager. De viste stencils kan bla købes hos CopperGifts.


Jeg er også ret vild med disse wraps med hjerter i kanten. Super romantisk måde at "pakke" sine cupcakes ind på. De er fra PME og fås bla hos CopperGifts.


Dette mini hjerte sprinkles er bare super sødt. Jeg fik noget magen til fra min svigerinde, så du kan nok finde en forretning, der forhandler det i Danmark. Ellers kan det fås hos CopperGifts.

Inspiration til romantisk bagværk
Hjertemarengs med frysetørrede hindbær
Cupcakes med røde glimmerhjerter
Hjerteformede minimuffins
Hjerteformede brownies

Happy valentines til dig og din elskede.

4 kommentarer:

 1. Har været inde og tjekke hjemmesiden ud, og der er jo rigtig meget der frister :-)

  Men ved også at der skal betales moms hvis man køber for mere end 80 kr.
  Hvad har du af erfaringer med dette???

  Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg ikke specielt meget om. Ofte lægges det på automatisk på engelske hjemmesider.

   Slet
 2. De der fine hjertekrymmel kan købes for en tier i Tiger.. Der er også forskellige blå stjerner :) så tjek der hvis I leder efter krymmel.. Mvh Rikke S Andersen

  SvarSlet