onsdag den 3. oktober 2012

"Søg og du skal finde" og ny e-mail

Da jeg bad jer om at komme med gode forslag til forbedringer af min blog, fik jeg mange gode forslag. Ikke overraskende var der en del, der ønskede en mere overskuelig kategori-liste. Det var noget jeg selv gerne ville have optimeret og derfor gik jeg straks i gang med det. Men uha, det var et stort arbejde!!! Jeg måtte ikke bare ind i alle indlæg og lave kategorierne om, men også lave nye links!

Kategorierne består nu ikke af navnene på diverse kager, men består nu kun af følgende:
 • Typen af kage, f.eks Tærter, Bradepandekage, Skærekage, Klassiske bagerkager, Fondantkager osv
 • Typen af andre søde sager, f.eks Konfekt, Marmelader og syltetøj, Saft, Drinks osv
 • Særlig ingrediens, f.eks Mandler, Marcipan, Chokolade, Kokos, Appelsin, Rom, Figner, Hindbær osv
 • Højtider, f.eks Jul, Nytår, Halloween osv
 • Diverse kategorier, f.eks Rejser, Anmeldelser, Give-away, Kage gadgets, Konditorier osv
Og så er der selvfølgelig stadig Grundlæggende Kagedekoration og How-to-do's.

Den nye struktur skulle gerne gøre det nemmere at finde inspiration ud fra en ingrediens eller en bestemt type kage. Men hvis din ynglingsopskrift f.eks var Bondekonens chokoladekage, står denne nu ikke direkte i Kategorierne. Du skal derimod lede efter den under "Chokoladekager" eller "Bradepandekager". Og var 1:1 ganache en opskrift du brugte tit finder du denne under "Ganache". Jeg er overbevist om, at I skal finde frem til jeres ynglingsopskrifter ellers er I velkomne til at kontakte mig, hvis det ikke lykkes.

Ellers kan du med held bruge søgefunktionen, der er øverst i venstre hjørne. Her kan du søge på alle ord og her finder man ret nemt det man søger. Det er en funktion jeg selv bruger ofte.

Som sagt har jeg også rettet i links'ene, da de ofte var linket til en kategori - som nu er ændret. Jeg har helt sikkert ikke fået rettet dem alle, så falder I over et link, der ikke virker mere eller som guider jer det forkerte sted hen, så send mig endelig en mail.

Og apropos e-mail. Min gamle e-mail sendte desværre nogle spam mails ud - noget jeg ikke selv var herre over. Beklager, hvis nogle af jer har fået spam mails fra min e-mail adresse. Jeg har derfor oprettet en ny adresse: himmelske.kager@yahoo.com.  (selvfølgelig.... :-)

En masse uspændende informationer og meget lidt kage-agtigt..... men i løbet af ugen kommer der en skøn opskrift på bloggen.

God aften til jer alle!

2 kommentarer:

 1. Imponerende stykke arbejde. Glæder mig til at søge spændende opskrifter frem!

  SvarSlet
 2. @Prinsesse Suh: Ja det var et kæmpe arbejde! Håber at nogen får glæde af det

  SvarSlet