søndag den 30. maj 2010

100 faste læsere - fejres med give-away
Så rundede jeg 100 faste læsere og det skal fejres!

Først en kort historie om hvordan bloggen så dagens lys. I august 2008 skrev jeg en mail til Vibeke, fordi jeg havde nogle spørgsmål omkring kage-dekoration. I starten af september mødte jeg Vibeke for første gang. I oktober spurgte hun mig om jeg ikke også ville lave en blog. Jeg er ikke nogen IT haj og havde mine betænkligheder, men synes faktisk, at det ville være spændende, så jeg kastede mig ud i det. Og jeg må indrømme, at jeg er blevet bidt af det og faktisk betyder denne blog utrolig meget for mig. Dette er min lille kage-verden, hvor jeg selv slår op i mine opskrifter og hvor familien kan mindes deres kager fra deres festlige lejligheder.

Jeg får utrolig mange tilkendegivelser fra nær og fjern fra jer læsere, der bliver inspireret af bloggen. Det glæder mig utrolig meget. Men at bloggen overhovedet eksistere er Vibekes fortjeneste. Tak, Vibse, du er skøn. Tak for dig og dit vidunderlige venskab.

For at fejre, at hele 100 faste læsere har tilmeldt sig min blog, så vil jeg gerne give følgende lille gave væk: Blosson plunger sæt fra PME. Man kan anvende disse blomster til mange ting og sættet kan anvendes af uøvede. Jeg har selv brugt og bruger stadig disse blomster meget. Håber, at en af mine læsere kan få glæde af dem. For at deltage i lodtrækningen skal du sende mig en kommentar her på dette blogindlæg om hvilken af mine kager der er din ynglingskage. Kommentarer indsendes inden søndag den 6. juni kl. 12, hvorefter vinderes udtrækkes og offentliggøres.

Held og lykke med jagten efter din ynglingskage.

26 kommentarer:

 1. "Cake with bugs" eller "Hunting cake" !!

  SKAL JEG VIRKELIG KUN VÆLGE 1?
  Det er jo nærmest umuligt! Jeg elsker kager der fortæller en historie..

  Jeg vælger din superskønne BUGS-kage .. JA, sådan må det blive..

  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg er ret vild med chilikagen, eller golfbane-kagen, men i det hele taget ligner de jo nærmest allesammen en hel million.

  SvarSlet
 3. Jamen, det er jo umuligt kun at vælge en !!!

  Kagen med de 3 hunde og kødben er så fin og enkel og jeg er vild med de hunde !!!

  Så Babyen i trækaret, den er bare så fin med alle detaljerne.....

  En af de to... Hmmm Okay... Babyen vinder, den er SÅ fed den kage
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Jeg er helt klart mest vild med din lysegrønne bryllupskage, den er super smuk og meget romantisk...Men alle de andre er jo også vandvittig flotte...
  Knus Irene

  SvarSlet
 5. Jamen Camilla, hvordan skulle man kunne nøjes med at vælge bare én kage? Jeg er meget fascineret af rigtig mange af dine kager, men toppen deles nok af den lysegrønne bryllupskage med roser og lijekonvaller, som jeg rigtig gerne vil lære at lave, dine dåbskager til Ava og Smilla for deres detaljerigdom, lille Adam i badet og hestekagen til konfirmandinden - hmm... det er så svært at vælge, men det bliver nok dåbskagerne til tvillingepigerne, eller...

  SvarSlet
 6. Hej Camilla!
  Jeg kan slet ikke vælge en ynglingskage blandt alle dine skønne kager. Men har også allerede dette fantastiske og undværlige sæt.
  Så vil faktisk bare sige TILLYKKE!
  Er selv ny på denne type blog, men har haft en et andet sted tidligere og begyndte med kagerne ca. samtidig med dig. Så følger spændt med i dit kageunivers, da det er ikke mindre end en fantastisk verden!

  SvarSlet
 7. Skulle selvfølgelig stå uundværlige sæt... stavebøf...

  SvarSlet
 8. Du har lavet så mange fantastisk smykke kager, det er alt for svært, at vælge imellem. Men blandt dine kager er tvillinge dåbskagerne til Ava og .

  SvarSlet
 9. Tillykke!

  Og sikke et svært valg! De er alle sammen sindssyg flotte, men vinderen er ...

  KAGEN MED INSEKTERNE! / BILLEKAGEN

  elsker den virkelig!, og det er nogle gode detaljer du har med!

  KH Sif

  SvarSlet
 10. Den er svær .. men jeg er vild med Lambeth. Og jeg synes, at din første Lambeth-kage er super smuk.

  Og en ros til din hyldeblomstmousse - den har jeg lavet utallige gange og den vækker altid lykke. Uhmmm.....

  Krydser fingre for, at jeg er heldig.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 11. Du laver virkelig mange fine, selvom den er enkel er jeg ret vild med kuffert kagen, men jeg har også en svaghed for brune kufferter :-) Men ideen med en kuffert fuld af kage tiltaler mig bare rigtig meget!

  SvarSlet
 12. Hej Camilla... Tillykke med de hundrede, jeg har sørme lang vej endnu ;0)
  Jeg er vild med alle dine fantastiske kagekreationer, men jeg kan særligt godt li' dåbskagen til Frida.

  KH Jette Elisa

  SvarSlet
 13. Skønt at høre fra jer allesammen :-)) Hvis man som Bianca allerede har udstikkersættet, så er man velkommen til at smide en kommentar alligevel og notere, at man allerede har sættet.

  SvarSlet
 14. Hej Camilla.
  Tillykke med det runde tal. Jeg siger som alle de andre, hvordan skal man dog kunne vælgekun en, men jeg synes at din ABBA kage er rigtig rigtig flot.J eg har udstikkerne, men ikke som eject, så jeg krydser finger. :))

  SvarSlet
 15. Du er simplethen den skønneste ven :-) Tillykke med de 100 faste læsere. Jeg har ikke dette sæt... Mærkeligt nok -s-
  Min ynglings kage er hjerte kagen med lyserøde roser på. Den er så fin og enkel. Men også ABBA kagen er skøn. Den bringer lidt nørde minder fra.... ;-)
  Kram og knus fra mig

  SvarSlet
 16. Som så många andra har jag svårt att välja bara en, men det får nog bli Frida´s dåbskage! Jag gillar den "enkla" designen, med det menar jag att tårtan ser "ren" ut.. Rosa och brunt passar väldigt bra ihop. Jättefin modellerad bebis och lapptäcket är helt underbart fint! Grattis till dina drygt 100 fasta läsare =)

  SvarSlet
 17. Hejsa

  Puha det er svært at vælge en...
  Billekagen er fantastisk, men ABBA kagen er så smukt modelleret så den må være min favorit...

  SvarSlet
 18. Hej søs,

  Tillykke med jubilæet søs - som familie afholder jeg mig fra konkurrencen, men vil ikke undlade at pege på en vinderkage nemlig Minnie Mouse som jeg jo er stor fan af;-) alternativt er jeg lige som mange af de andre også ret vild med næsehornsbillekagen...

  SvarSlet
 19. Hej Camilla,

  tillykke med de 100 læsere!

  det var dog ligegodt dagens sværeste spørgsmål! Det er jo praktisk talt umuligt kun at vælge en kage! Jeg er helt vild med din ABBA-kage f.eks. men hvis jeg skal vælge må det bliver Frejas dåbskage - den er simpelthen så bedårende :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 20. Tillykke med bloggen :)

  jeg er vild med ABBA og den flotte grønne bryllupskage, som jeg har prøvet at "abe" efter.. din blog er virlkelig inspirerende..

  tak fordi jeg må kigge med

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 21. Tillykke med de 100 læsere. Min favorit (blandt mange) er golfbanekagen. Den er både godt udtænkt og godt udført :-D

  SvarSlet
 22. Jeg er helt enig med de andre, det er umuligt at vælge én kage!
  Min yndlingskage må være "jagtkagen", den er bare så fin!
  Og tillykke med de nu 105 læsere :-)
  /Anja

  SvarSlet
 23. Hej Camilla.
  jeg synes din Mario kage er helt fantastisk - du har fået lavet mario rigtig god.. så det må være min favorit kage :0)

  knus og tillykke med de 100 læsere.

  SvarSlet
 24. Hej Camilla

  Din Bille-kage er bare helt fantastisk! Den er min favorit.
  Men jeg må også erkende at det var ret svært at vælge ;-)

  Stort TIL LYKKE med de første 100 faste læsere :-)
  Som en af de nyligt ankomne, glæder jeg mig til at blive inspireret af alle dine lækre opskrifter og flotte kager.

  :-) Inge

  SvarSlet
 25. Kære Camilla
  Tillykke med de mange velfortjente læsere. Jeg er lidt pjattet med et-tallet, men du har lavet mange smukke kager. Jeg kunne ikke tænke mig at vinde for jeg har sættet og bruger det jævnligt.
  Signe

  SvarSlet
 26. Tillykke med de mange læsere :-)

  Jeg synes også, det er svært at vælge én og kun én, men skal det være, så kan jeg bedst lide babyen i bad - det er en sød og sjov idé med mange gode detaljer.

  SvarSlet