søndag den 1. februar 2009

FodboldkageJeg er vist et af de få hun-kønsvæsener, der rigtig godt kan lide at se fodbold. Jeg kan egentlig ret godt lide at se en del forskellig sport. Måske skyldes det, at min egen far også elsker den disciplin eller også er det måske spændingselementet eller måske er det bare den varme national-følelse, der gør det interessant.

Ihvert fald finder jeg det naturligt, at vores sønner skal gå til fodbold. Ikke fordi jeg har ambitioner om at de en dag bliver professionelle, men det skyldes mere, at jeg synes, at de skal vokse op med sport som en naturlig del af deres hverdag.

Og heldigvis synes de også, at det er sjovt at gå til fodbold. Og jeg får pludselig set en del fodbold fra sure sportshaller rundt om i landet - eller i al slags vejr på diverse stadions. Nuvel, man må jo støtte sine børn.

Og Ældstesønnen ønskede selvfølgelig en fodboldkage, da han idag skulle have sine skolekammerater på besøg.

Inspiration til kagen er hentet fra 4GodnessCake. Kagen består af Amerikansk banankage.

17 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot.

  Jeg elsker også sport og i særdeleshed fodbold. Faktisk er jeg (efter at den ældste flyttede hjemmefra) den eneste der sidder klistret til skærmen og ser fodbold, cykelløb, formel 1, NFL osv.

  SvarSlet
 2. Tak Pia! Det var sjovt at lave sin første fodbold - selvom der var lidt skønhedfejl - men jeg får jo nok et par mere at øve mig på i fremtiden :-)

  SvarSlet
 3. Hej!
  Har lige et spørgsmål ang. denne kage. Når du laver den som amerikansk banankage, smører du den så også med genache inden du betrækker den med fondant?

  SvarSlet
 4. @Anonym: Ja, denne ville jeg også smøre op, for at gøre den helt glat og dække eventuelle revner og huller.

  SvarSlet
 5. Okay. Jeg har nemlig købt sådan en form til at lave fodbolden i. Men "forsvinder" 5 og 6 kanterne på bolden ikke hvis man smører den op? de er måske lette nok at lave bagefter med fondant?

  SvarSlet
 6. @Anonym: Den form jeg har er uden 5 og 6 kanterne. Den er bare glat rund.

  SvarSlet
 7. Okay. Tusind tak for hjælpen :-)

  SvarSlet
 8. Virkelig flot kage!
  Er blevet inspireret, og skal selv i gang med en fodboldkage på fredag!

  Jeg har lige et spørgsmål omkring selve fodbolden.
  Hvordan har du fået felterne på den? :-)

  SvarSlet
 9. @Louise: Tusind tak skal du have, Louise. Jeg har lavet ternene i pap skabeloner og skåret fondanten ud efter dem. Jeg betrak først bolden med et tyndt lag fondant og så "limede" jeg ternene på bagefter med tyloselim.

  SvarSlet
 10. Så fin den er. Ville godt prøve noget lignende, men helt så god bliver den næppe, men hvilken tyl har du brugt til "græsset"?

  Mvh.
  Karina

  SvarSlet
 11. @Anonym: Tak skal du have. Man kan købe en "græs" tyl, der har en masse små huller. Den kan købes i flere af de velassorterede kagebutikker.

  SvarSlet
 12. Det må jeg prøve! Tak for det!

  Mvh.
  Karina

  SvarSlet
 13. Det er altså noget af en flot kage du har lavet! Jeg tænkte på om du også har fyld inde i selve fodbolden? Jeg skal nemlig selv lave en fodboldkage og jeg tænkte på om man stadig kunne have fyld i kagen uden at det ødelægger selve formen på kagen?
  Hilsen Mathilde :)

  SvarSlet
 14. @Anonym (Mathilde): Tusind tak for din søde kommentar. Jeg har ingen fyld inde i bolden. Jeg prøvede engang at fylde en bold og den blev alt for ustabil og revnede :-(

  SvarSlet
 15. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet
 16. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet