lørdag den 12. december 2015

Jule brownies

(Beklager at billedet ikke er det bedste, men kagerne nåede at rutsche godt rundt på fadet inden de kom frem til arbejdet...)

Denne julebrownie indeholder både syltet appelsinskal og cointreau og har derfor et julet twist. Derudover er kagerne skåret til juletræer (trekanter) og pyntet med små sukkerkugler. Har man ikke sukkerkugler kunne sikkert fint bruge kokos farvet med grøn farve.

Jule brownies
Ca. 20 træer

225 g mørk chokolade
225 g smør
2 spsk cointreau (valgfrit)
250 g sukker
130 g mørkt muscovado sukker (farin kan også bruges)
Korn af 1 vaniljestang
6 æg
280 g mel
30 g kakao
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
160 g syltet appelsinskal
100 g mørk chokolade (hakket)

Pynt280 g mørk chokolade
Små kulørte sukkerkugler (eller grøntfarvet kokos)


Smelt chokolade og smør i en lille gryde. Tag det af varmen og tilsæt cointreau. Overfør blandingen til en røreskål. Tilsæt sukker, muscovado sukker og korn fra en vaniljestang og tilsæt et ad æg ad gangen, mens der piskes godt. Pisk til massen er godt blandet.

Bland mel, kakao, bagepulver og salt og tilsæt det til chokolade-blandingen og rør det til det er godt blandet. Rør derefter hakket chokolade og syltet appelsinskal i.

Smør og for en rektangulær form på ca. 25x39 cm med tilklippet bagepapir. Bag kagen ved 160 C i ca. 25-30 min. Afkøl kagen helt inden du vender den ud på en bageriet med bagsiden opad. Når kagen er helt afkølet skæres den over på langs og der skæres trekantede træer ud. Mine træer målte 6 cm i bunden.


Læg træerne på en plade med bagepapir. Smelt chokoladen og fyld den i en sprøjtepose. Sprøjt med løs hånd striber henover træerne.


Drys derefter med små sukkerkugler. Jeg blandede grønne, hvide og guld-farvede kugler.


Glædelig jul!


6 kommentarer:

 1. Lækre juletræer du har bagt og super fint indhold :-)
  Vi blev altså helt kagesultne nu :-)
  Vi ønsker en glædelig juletid med alt hvad der hør sig, velkommen forbi vores lille blog univers:-)
  Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for julehilsnen. Håber, at I havde en dejlig jul

   Slet
 2. Hvor mange æg? Det står ikke i opskriften....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups, det må du undskylde. Der skal 6 æg i. Det er nu skrevet ind i opskriften. Tak for at du gjorde mig opmærksom på det.

   Slet
 3. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet
 4. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet