søndag den 18. januar 2009

Penge pose kage - hvem der bare havde sådan en!Penge og økonomi har aldrig været en af mine kernekompetencer. Dermed ikke sagt, at jeg er økonomisk uansvarlig eller ignorant. Herhjemme er det mig, der har den største økonomiske snilde og er den der ordner selvangivelserne og banklånene. Men det interesserer mig ikke så meget. Det mærker jeg årligt, når der skal laves budget på arbejdet eller når bankrådgiveren ønsker at få et opdateret budget. Jeg gider det ikke rigtigt. For mange, mange år siden blev jeg faktisk kæreste med min bankrådgiver - og som fattig studerende kan jeg godt skrive under på, at han nok ikke tog mig for pengenes skyld!!

Jeg har aldrig kastet om mig penge og har altid blevet opdraget til og fulgt mine forældres kloge syn på at sætte tæring efter næring (nå, ja, måske ikke ALTID....). Men det er nu sundt nok først at bruge pengene når man har dem (hvis man altså liiige ser bort fra hus- og bil-køb).

Jeg følger da med i økonomiske nyheder - især aktiekurserne - men sgu nok kun dem jeg selv har en beholdning af. Og jeg har da også hørt om forbrugsfesten, selvom jeg ikke blev inviteret med - og nu om finans-krisen, der kradser. Men ellers er min økonomiske verden efterhånden reduceret til at dreje sig om at tjene så mange penge som muligt til vores renovering af vores hus. Enhver opsparet krone går til det formål (mjar, ok, lidt kageudstyr er det da også blevet til....).

Hvis jeg fandt en pose penge (og det gør jeg jo ikke), så gik den straks til et nyt køkken - og folk der kender mig ved hvor ekstremt meget, at det trænger. Her er ikke blot tale om en forbrugsønske om at få et samtale-køkken, men et decideret stort og tiltrængt behov. Når temperaturen til tider er 13 grader i køkkenet (og her er altså ikke tale om indeni et svaleskab!), så er det vel ikke for meget forlangt at ønske sig lidt penge til nogle bedre mure, noget isolering og kogeø. Men det forbliver en lille drøm indtil videre.

Nå, men altså økonomi er ikke lige min stærke side. Og jeg har stor respekt for de bankansatte og økonomer, der sidder rundt omkring i bankerne og bare kan det der. Jeg kender en, der arbejder i en bank og de trænger vist lidt til en opmuntring i øjeblikket. Faldende aktiekurser og finanskrise gør vist hverdagen lidt træls. Så måtte det selvfølgelig blive til den famøse pose penge man helt sikkert ikke finder, men som kan forsøde deres tilværelse - bare indtil kagen er spist ihvert fald.

Penge pose kagen er orange-nødde-chokolade kage og kagen nedenunder er lyse bunde med lime mousse og lys orange chokolade ganache.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det en flot og fantasifuld kage du der har lavet..
  Og den lyder også til at smage helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 2. -SSS- Jeg sad altså bare med et smil på læben... Hvordan hulen bliver man kæreste med sin bankrådgiver... De plejer da at være mindst 60 år gamle ( ihvertfald dem jeg har haft) -GGG- Hmmm det må jeg høre lidt mere om i næste weekend :o)

  Kagen er fantastisk flot. Jeg er helt sikker på at den nok skal forsøde deres tilværelse lidt -SS-

  Knus fra Vibeke

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Nu fik jeg desværre ikke selv smagt kagen, men jeg har hørt, at dem fra banken var meget, meget imponerede over både smag og udseende. Så det var jo rart.

  Og bankrådgiveren var dog på min egen unge alder - dengang :-))

  SvarSlet
 4. hvordan har du lavet pengeposen?

  SvarSlet
 5. @the small one: Pengeposen er lavet af kage, der er bagt i Wiltons sports ball forme. Dvs to halve kager, der er sat sammen til en rund. Derefter har jeg sat kagen på et stykke fondant, der er samlet om kagen som en pose.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. God dag til dig, her er en hurtig en, bare hvis du desperat har brug for en pålidelig trylleformular til at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning. Egwali stavning hjem er det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag, det er derfor, jeg bruger dette medium til fortæl verden om denne store heksedoktor, der bragte fred og ro til mit hjem. Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
  Du når ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet
 9. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 10. Dette er virkelig et must-read for alle. Jeg vil dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg mødte en heks, der hjalp med at bringe mit ægteskab tilbage. Min mand snydte mig i næsten seks år og efterlod kun mig og mine to døtre til at lide, indtil en af ​​mine venner introducerede mig til denne magtfulde mand ved navn den store DR EGWALI, der hjalp med at bringe min mand tilbage først, jeg troede aldrig at hjælpe mig, før jeg prøv det, efter at jeg gjorde alt, hvad jeg bad om 2 dage, kom min mand hjem og græd for min tilgivelse, jeg kunne ikke holde mig tilbage fra fortæller verden om dette store arbejde fra DR EGWALI, han er så oprigtig, i modsætning til mange andre, der hævder at være guider bare for at formane penge fra folk, hvis du har lignende problemer eller nogen form for problemer, bedes du kontakte ham på e-mailen eller på telefonen, for han er virkelig sikker .. DREGWALISPELLBINDER@GMAIL.COM Du kan også kontakte ham på WHATSAPP / VIBER +2348122948392

  SvarSlet
 11. Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392

  SvarSlet