lørdag den 20. juni 2009

Golfbane kageI denne weekend har jeg lavet en golfbane kage til en 50 års fødselar. Det er lidt svært at gøre en golfbane interessant, men jeg har lavet et 50-tal, for at illustrere den runde fødselsdag. Derudover er der selvfølgelig bunker, green og rough.

Kagen består af lyse bunde hindbær mousse og toblerone creme. Mmmums.

7 kommentarer:

 1. Hej :) min far Har snart fødselsdag, og Han er meget golfinteresseret! DErfor synes jeg det kunne være sjovt at lave en kage ligesom denne. Han bliver dog 57. VI bliver nok omkring 12 personer, så regner med at den nederste del af kagen må være nok ? Hvordan har du lavet tallene? Og Hva er bunkeren fyldt med? Håber du vil hjælpe mig lidt :) og tak for en super Blog

  SvarSlet
 2. @trine: Tusind tak for din søde kommentar. Til 12 personer bør en almindelig kageform være rigeligt. Tallene er lavet af fondant og ligger under selve fondantovertrækket. Det er længe siden at jeg lavede kagen, men jeg mener, at det er royal icing indfarvet i en sandfarvet pastafarve, der er i bunkeren. Held og lykke med kagen.

  SvarSlet
 3. Jeg har ledt og ledt efter opskriften på toblerone creme. Er den et sted i din blog? Meget inspirerende blog!

  SvarSlet
 4. @Anonym: Tak skal du have. Du bruger bare opskriften for "Chokoladeganache".

  SvarSlet
 5. Hej Camilla
  Kan huske hvordan du har lavet 50 tallet på denne kage? Kan man lave tallet af lagkagebund og bare lægge det på kagen, evt med et lag mousse i mellem, og smøre op? Så derefter putte fondant på?

  Mvh. Janne

  SvarSlet
 6. @Janne: Tallet lavede jeg af fondant pølser. Du kan bruge alt muligt andet (bare det er spiseligt). Jeg vil dog ikke anbefale at spise tykke findant pølser, men det er jo også kun blot for at forme tallet. En anden idé ville være at lave tallene af "romkugle-dej". Du kan nok godt lave det af en bund, men en bund kan være sværere at få rund i formerne.

  SvarSlet
 7. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet