søndag den 24. juli 2011

Cupcakes med rose og stakit-wrapper


Se disse fine sommerstakit-cupcake wrappers. Dem fik jeg af Kagemums til påske i en dejlig påskegave. Tak Lone, det var så sødt af dig. Lone har købt dem på eBay.

Jeg har brugt grønne cupcake forme, for at danne en grøn baggrund for det hvide stakit. Kagerne er Rabarber cupcakes med lyserød marengs frosting indfarvet med "Pink" fra Sugar Flair. Frostingen er sprøjtet ud som en rose med en rose tyl på 11 mm. Se et billede af den her.

21 kommentarer:

  1. De er bare super fine:)
    De der cupcake wrappers har jeg også set på mange amerikanske blogs, men jeg tror bare at jeg vil være for nærig til at bruge dem, haha...

    SvarSlet
  2. Super skønne og smukke kager - man nænner jo ikke at spise dem :-)

    SvarSlet
  3. Jeg er - ikke overraskende - ret pjattet med de forme. God idé med den grønne baggrund. Det danner en fin lille have til rosen :-)

    SvarSlet
  4. Ihhh hvor er de yndige :-) super feminint!

    SvarSlet
  5. De er små kunstværker - rigtig flot med den grønne baggrund bag det hvide stakit. Der er både guf for øjet og for maven :-)

    SvarSlet
  6. Hvor er de bare smukke !

    Er ret vild med den rose tut... Ser rigtig fint ud !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  7. EJH hvor er de smukke Camilla. Jeg MÅ da bare have fat i sådan en rose tyl der.

    SvarSlet
  8. Hej Camilla.
    Ej hvor ser de lækre ud og hvor er de bare søde de wrappers
    Smart tænkt med de grønne forme.

    Susanne

    SvarSlet
  9. Hvor er de blevet fine!!!
    Og rabarber cupcakes lyder da bare for lækkert - de skal prøves
    Jeg brugte selv mine til påske, hvor jeg brugte en græstyl og pyntede med små kulørte æg, der lå i "græsset"

    SvarSlet
  10. Super smukke roser du har på:), sådan en tyl må jeg da også eje. Ved du hva firmaet der laver dem hedder? Også super søde wrappers, og go ide med grønne forme indenunder:)

    SvarSlet
  11. Hvor er de flotte. Sikke en fin rose du fik lavet :-)

    SvarSlet
  12. De er bare rigtig flotte. Næsten synd at spise dem :)

    SvarSlet
  13. Ih hvor er de fine!! Jeg har været ved specialkøbmanden for at købe en tyl så jeg kunne lave de fine roser... Og nu går det op for mig hvorfor det skidt ikke vil blive rigtig rose-agtigt! De har solgt mig en stor stjernetyl i stedet! Undskyld jeg siger det, men hun virker altså heller ikke super skarp derinde på Gl. Kongevej! ØV!
    Nå men jeg må ind til H.W Larsen en tur i stedet!
    Super søde wrappers, dem ville jeg også blive glad for. En sød værtindegave

    SvarSlet
  14. Hvor er rosen bare flot. Og ja jeg vil også rigtig gerne vide hvilken tyl det helt bestemt er, som du har brugt :-)

    SvarSlet
  15. Kære allesammen. Undskyld det sene svar, men jeg har været bortrejst i en uge. Her følger svar til jer :-)

    @Miss Muffin: Ha ha ja, nogen gange, så kan noget være så dyrt, at man trods alt afholder sig fra at købe det :-))

    @Cphfoodie: Tak :-) Nja, de blev nu spist alligevel :-)

    @Piske: Da jeg fik formene så jeg klart en grøn form som baggrund, for at danne "haven" bag stakittet.

    @Tusinde tanker: Tusind tak :-))

    @Madame: Tusind tak, Gitte. Jeg synes også, at det blev fint med den grønne baggrund.

    @Kager skal der til: Tak Marianne. Jeg har længe ville prøve at lave den rose, så nu var anledningen der.

    @Kristine: Ha ha, ja, selvfølgelig må du have fat i den. Man må aldrig gå ned på udstyr :-)

    @Susanne: Tak Susanne. Ja, de er vældig søde de wrappers. Jeg er bare ærgelig over, at jeg ikke ved hvor jeg kan købe dem.

    @Kagemums: Igen tusind tak. Det var sådan en fin gave. Idéen med at bruge dem til påske med æg er også rigtig god.

    @Pernille: Tak Pernille.

    @Annette: Taak :-) Jeg har tjekket tyllen og der står ingenting på den. De er købt hos H.W.Larsen.

    @Cupcakesfluffan: Tusind tak :-)

    @Vibse: Tak søde. Det var mine første RI roser. Mener nok, at der er rum for forbedring :-)

    @1001 kager: Tak for det. Gæsterne synes ikke, at det var synd nok, for spist blev de :-)

    @Sine Chapman: Tak Sine. Ja, en stjerne tyl er ikke det samme som en rose tyl. Mener at Specialkøbmanden har dem.

    @Mette: Tak. Jeg har ikke et navne ller størrelse. Det står desværre ikke på selve tyllen. Men se dette link fra H.W.Larsens hjemmeside: http://www.hwl.dk/Soeg.aspx?searchstr=tyl

    SvarSlet
  16. Hej
    Sikke en yndig kage. Jeg skal til polterabend på lørdag hos en veninde og vi har planlagt at hun skal pynte cupcakes som vi så skal spise senere på dagen! Jeg har tænkt mig at lave marengs frosting. Derfor vil jeg høre dig om jeg kan lave selve frostingen hjemmefra og medbringe den i en sprøjtepose. Eller er det bedre hvis den er i en skål så jeg kan røre i den inden den kommes på pose?? Endvidere vil jeg høre dig om du tror at de kan holde sig uden for køleskab i et par timer indtil de skal spises?? Håber at du vil hjælpe mig med disse spørgsmål!:-)
    Hilsen Mette (mette_green@live.dk)

    SvarSlet
  17. @Mette: Undskyld det sene svar, men jeg har været bortrejst et par dage. Du kan godt lave den og medbringe den i en sprøjtepose, men husk at lægge en fugtig ren klud om tippen, så den ikke stopper til. Ja, de kan sagtens holde sig nogle timer ude af køleskabet. Held og lykke!

    SvarSlet
  18. Hej Camilla. Jeg sidder dagligt og savler over dine fantastiske kager :) Efter jeg så dette indlæg, strøg jeg ud og købte en tyl magen til..... og jeg har kæmpet og kæmpet og må nu kapitulere og bede om hjælp - hvordan pokker gør du??? Min topping bliver såment fint nok - men ligner overhovedet ikke en rose!!
    På forhånd tak
    KH. Marianne

    SvarSlet
  19. @Marianne: Tusind tak Marianne. Jeg har kun prøvet denne ene gang, så jeg er vist langt fra ekspert her. Men det jeg gjorde var at starte med at lave midten. Lad tyllen stå i en 45 grader vinkel og drej rundt. Når midten er lavet laver du en kant rundt om på samme måde. Håber, at det vil lykkes for dig :-)

    SvarSlet