søndag den 6. december 2015

Inspiration til jule-lækkerierSå er der fuld skrue på jule-forberedelserne i de fleste små hjem. Jeg selv bager ofte først julesmåkager og laver konfekt tæt på jul - af den simple grund, at lækkerierne simpel hen ikke holder helt til jul, hvis jeg starter i for god tid! Hvordan har I det med det? Bager I i starten af december eller først tæt på selve juleaften?

Jeg har samlet en række opskrifter på en masse jule-lækkerier, som jeg elsker at lave. Småkager som Håkonskager og Vaniljekranse laver jeg hvert år. Ellers skifter det med hvad jeg laver ud over det.

Håber, at du finder god inspiration i mine favoritter i nedenstående links. Der kommer også nye opskrifter til i løbet af julemåneden. Rigtig god 2. søndag i advent.

Jule småkager
Verdens bedste vaniljekranse
Håkonskager
Kæmpe pebernødder
Ingefærkager
Brunkager
Klejner
Jule-biscottier med marcipan og appelsin


Konfekt
Lyse chokoladetrøfler med peanutbutter
Chokolade fudge med appelsin
Nougat granola konfekt
Mokkatrøfler, Rom-fugde trøfler og Marcipan med abrikos og syltet ingefær
Fugde med nødder, mandler og marchmallows
Honningtrøfler, Kahluatrøfler og Snebolde med lime og limoncello
Chokolader med jordnøddekaramel
Nougatmandler med lakrids og Chokolademandler med lakrids
HavregrynskuglerJulekager
Italiensk panforte
Karamel-konfekt kage
Små marcipan-orange kager
Mandel-appelsin kage

Jule desserter
Ris a la mande

Jule drikkelse
Juleorangeade

1 kommentar:

 1. Professionel stavekassette, der kan hjælpe dig med kærlighedsprat for at få din eks-kærlighed tilbage presserende efter afbrydelse / aflevering, selvom din placering synes håbløs! KONTAKT: INFINITYLOVESPELL@GMAIL.COM ER SIKKERHED DEN BEDSTE SPELLKASTER ONLINE OG HANS RESULTAT ER 100% GARANTI ..

  Efter 3 år i et forhold med min kæreste, begyndte min kæreste at gå ud med andre piger og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at gå i stykker med mig, hvis jeg turde spørge ham om hans affære med andre piger, jeg var helt ødelagt og forvirret, indtil en gammel ven af mig fortalte mig om en stavebeslag på internettet DR GREAT, der hjælper mennesker med deres forhold og ægteskabsproblemer ved hjælp af kærlighedens magter, I første omgang tvivlede jeg på, om sådan noget nogensinde eksisterer, men besluttede at give det et forsøg, da jeg kontaktede ham, fortalte han mig alt, hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde, og han hjalp mig med at kaste en Love Spell og inden for 28 timer kom min kæreste tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han stoppet med at gå ud med piger og han er med mig for godt og ægte. Kontakt denne Great spell Caster for dit forhold eller ægteskabsproblem.Her er hans kontakt ..

  RING / WHATSAPP: +2348118829899

  E-mail: infinitylovespell@gmail.com ELLER infinitylovespell@yahoo.com

  BLOG http://infinitylovespell1.blogspot.com

  SvarSlet