tirsdag den 8. januar 2013

2012 på Himmelske Kager

Rigtig godt nytår alle sammen!

Her er en lille kalvakade over 2012 her på Himmelske Kager. Håber, at I vil med på rejsen :-)

Søde rejser
2012 bød igen på mange rejser for mig - helt lige som de foregående år. Jeg var ude at rejse 23 gange - 20 gange med arbejdet og 3 gange med familien (hvis man må regne to gange til Sverige med....). Når jeg rejser ser jeg altid efter spændende kageting, som jeg bare tage med hjem. Langt de fleste rejser er dog helt frugtesløse (ihver fald hvad angår kageting), men det er nu alligevel kommet lidt med hjem.
Rejser 2012

Søde fondant kager
Året bragte desværre ikke på ret mange fondant kager :-( Der har simpel hen bare ikke været ret meget tid og på et tidspunkt havde jeg heller ikke noget køkken at kreere noget i. Men et par stykker blev det dog til.
Fondantkager 2012
Jeg kender lidt til et par fine projekter for 2013, så der kommer stadig lidt fondant-kager fra min hånd indenfor nærmeste fremtid.

Opskrifter
Det er muligt, at jeg ikke var så aktiv mht fondant-kager i 2012, men jeg har været særdeles aktiv med hensyn til opskrifter på kager og søde sager! Det blev til hele 52 opskrifter som jeg har blogget i 2012! Det er ret afslørende for hvor tit jeg står og fifler i mit køkken. Husker du at have set noget lækkert her på bloggen i 2012, så finder du det nok via dette link.
Opskrifter 2012

Højtiderne
Også højtiderne fik meget plads her på bloggen. I påsken fik jeg lavet forskellige slags påskelækkerier. I efteråret fik jeg kreeret lidt halloween uhyrligheder. Og i julen fik jeg blogget om en hel del julegodter.

Køkkenprojektet
2012 blev året hvor jeg endelig langt om længe fik et nyt køkken. Jeg kender ingen, der havde et værre køkken end jeg havde. Med 11 C om vinteren var det til tider en kold fornøjelse at bage kager. Men i 2012 fik jeg et skønt køkken. Jeg har desværre ikke fået blogget om det vidunderlige køkken endnu, men indlægget er dog oprettet og på den måde på vej. Håber, at jeg snart får det lavet færdig, så I kan se hvordan det er blevet. Her er dog lidt indlæg om projektet fra 2012.
Køkkenprojekt

Så er der ikke andet at sige jer alle tusind tak for alle de mange søde og dejlige kommentarer her på siden. Håber, at I vil følge med i 2013 gennem et hav af søde sager.

Godt nytår!

10 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til mere sød inspiration ;-)
  Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Skønt lige at få en opsumering af dit 2012 da jeg først lige er startet op med at blogge selv, og derved også følge dig. Har givet en masse inspiration der helt sikkert skal prøves af hurtigst muligt! :)

  Glæder mig til at høre meget mere fra dig fremover!

  Julia / Kreagrotten

  SvarSlet
 3. Elsker at kunne vælge og vrage i alle de skønne opskrifter du bare deler med os.
  Tak for det.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Kære Camilla
  Så er det vist på tide at komme ud af busken og takke for din fine blog. Jeg har fulgt den i 2 måneder og jeg synes den er så inspirerende og spændende. Kigger forbi hver dag for at se om der er sket nyt.
  Tak for alle dine fine opskrifter du deler med os - de er så lækre og så er du så god til at uddybe og forklare - både med ord og billeder.
  Og tak for din super fine serie om grundlæggende kagedekoration. Det er bare så godt når man som mig er nybegynder indenfor fondant kager. Og så har du jo linket fint til dine opskrifter på mousser og fyld.
  Så jeg glæder mig helt sikkert til at se hvad du vil dele med os fremover.
  Hilsen Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Og velkommen til :-)

   Slet
 5. Hej Camilla. Jeg har sagt det før, men det kan vist ikke siges for tit; jeg elsker din blog! Det er så fantastisk inspirerende læsning og du er bare så kreativ og dygtig. Jeg tror jeg kan sige dette på vegne af alle dine faste læsere, at vi glæder os meget til at se, hvad 2013 byder på af flotte og lækre kager og søde sager!

  Godt nytår! Knus, Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Det er skønt at vide, at du læser med og finder inspiration og glæder dig til det der kommer.

   Slet