søndag den 20. januar 2013
Klatkager
Ja, navnet er jo ikke kønt, men de smager altså godt og børnene er vilde med dem.
Klatkager
Ca. 4 dl risengrød
2 æg
1 spsk hvedemel
1 tsk sukker
½ tsk vaniljesukker
Smør til stegning
Bland alle ingredienserne sammen. Sæt dejen med en spiseske på en varm pande med fedtstof. Steges til de er lysebrune. Servér dem med flormelis og syltetøj - gerne solbærsyltetøj.
Kort og godt! God søndag.
Kategorier:
Opskrifter,
Opskrifter 2013,
Pandekager,
Ris
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Yes! Jeg har ledt efter et opskrift på klatkager i lang tid, men tør bare ikke bruge dem jeg finder på Google, så nu må jeg da prøve den her af! De ser gode ud!
SvarSletwww.johanneblog.dk
Skønt at du nu har fundet en opskrift :-) Håber, at du synes om denne :-)
SletMeget lækkert ��
SvarSletJa, selvom de er simple så smager de lækkert :-))
SletJeg bryder mig normalt ikke om klatkager, men disse var gode. Jeg spiste mine med kanelsukker :D
SvarSletDejligt at du kan lide disse. Kanelsukker er bestemt velegnet til klatkager.
Sletgod opskrift de er rigtig gode!!! tak :-)
SvarSletVelbekommen. Dejligt, at du kunne bruge opskriften.
SletVille du turde lave dem som muffins i en cup cake bager evt. med syltetøj i midten?
SvarSletNej, det turde jeg ikke prøve. Jeg tror ikke, at de egner sig til at bage på den måde.
SletHvor mange klatkager bliver der ca.?
SvarSletUha det har jeg ikke lige tænkt over. Ikke vildt mange. 10 måske. Men det er et gæt for jeg kan ikke huske det.
Sletkan de fryses?
SvarSletNej det tror jeg ikke bliver godt. Men du kan fryse risengrøden og så tø den op og lav kagerne.
SletJeg prøvede denne opskrift, og jeg synes, at klatkagerne smagte af lort!
SvarSletLyder som om du måske har taget fejl af risengrød og lort...
SletPs. Risegrøden er hvid og lidt grynet...
Uhm lyder gode...dem skal jeg prøve snart :)
SvarSletHåber at du fik prøvet dem af med godt resultat.
SletHar lige lavet dem og de smager rigtig godt, det er ikke sidste gang jeg bruger den opskrift, så mange tak for den. Hilsen Annette
SvarSletVelbekommen Annette. Dejligt at du kunne lide dem. Det er en god måde at bruge risengrøds resterne på.
SletSuper god opskrift, og de kan sagtens fryses efter stegning, og efter optøning skal de bare lige lunes på panden eller i ovnen... jam jam
SvarSletTak for din kommentar. Det vidste jeg faktisk ikke at man kunne, så tak for tippet.
Sletdem skal jeg prøve og lave i dag
SvarSletAd smager slet ikke af pandekager. Sidste gang jeg bruger dén opskrift bvadr!
SvarSletDet er jo heller ikke pandekager. Men hold dig nu alligevel fra opskriften, da det vist ikke lige falder i din smag :-)
Slet