lørdag den 17. januar 2009

Chokolade ganache

Chokolade er Guds gave til menneskeheden. Eller sådan tænker man ihvert fald, når man smager på chokolade ganache. Opskriften har jeg fra Kageportalen. Chokolade ganache er en fløjlsblød chokolade creme, som kan anvendes i kager. Den skal tilberedes dagen før den skal i kagen og den er nem at lave. Chokolade ganache laves på kogt fløde og chokolade. Man kan anvende forskellig slags chokolade. Opskriften her passer ca. til et lag i en kage på 24 cm.

Anvend:
1/2 L Piskefløde

til enten:
250 gram Lys chokolade
200 gram Mørk chokolade
150 gram Hvid chokolade, samt skal af en økologisk limefrugt (kan undlades)

Hak chokoladen og kom den i en skål. Bring fløden i kog og hæld den straks over den hakkede chokolade. Lad det stå ca. 5 min til chokoladen er smeltet. Rør i fløden til det emulgere til en ensartet masse. Tildæk skålen med husholdningsfilm, så det går ned ad siderne i skålen og rører overfladen. Dette gøres for at undgå kondens, som ødelægger ganachen. Dæk den ikke til med et låg. Stilles på køl til næste dag.

Chokoladen vil stivne og falde til bunds i skålen, når den har været i køleskabet (hvid chokolade flyder oven på). Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt. Når du kan mærke/se at al chokolade fra bunden /overfladen er væk kan du øge hastigheden. Ganachen er færdig, når den har en let og lækker cremet konsistens, der minder om mayonnaise. Men vær opmærksom på, at det går stærkt og hvis ganachen bliver overpisket skiller den og den er sjældent til at redde.

83 kommentarer:

 1. Flotte kager...ren kunst !

  Faldt over dette link til kreative kager..
  Flot arbejde..

  http://demonicious.com/20090210/unusual-cakes/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla
   Jeg har lige rørt fløden med chokoladen og opdager at chokoladen jeg har brugt er på 86%! Tror du jeg kan den ved at piske den i morgen og bagefter vende lidt flødeskum med flormelis i? med venlig hilsen Susanne

   Slet
  2. Ja, det er ret høj kakao indhold og det kan blive tørt i det. Jeg ved ikke om du kan gøre som du foreslår, men det er jo et forsøg værd.

   Slet
  3. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

   Slet
 2. Hej Camilla. Vil jeg kunne bruge denne ganache som topping på en kage, for jeg er ikke vild med smørcreme. Altså ikke til at smørre op med, men som pynt i sig selv.

  Hilsen Luise

  SvarSlet
 3. @Luise: Jo, det kunne du godt, men den er jo blød, så den bliver ikke så lige, men det gør jo egentlig heller ikke noget. Ellers jeg nu nok anbefale at bruge 1:1 ganchen i stedet, da den vil give en ret lige og flot look og så holder den også bedre på fyldet end den anden ville gøre.

  SvarSlet
 4. Tak for dit svar. Jeg tror jeg prøver :) Siderne er betrukket med fondant, jeg skal bruge det som pynt på toppen, så der er styr på fyldet :)
  Det lyder bare SÅ lækkert...

  Hygge
  Luise

  SvarSlet
 5. @Luise: Hvis siderne skal betrækkes med fondant, så tror jeg bestemt at jeg ville smøre op med 1:1 ganache i stedet for denne. Denne er klart bedst som fyld. Begge dele smager fantastisk. God forønjelse.

  SvarSlet
 6. Er stort set inde og lurer i din blog hver dag, det er næsten som et leksikon for en amatør som mig.
  Super dejligt ;o)

  Du skriver, at når man pisker ganachen dagen efter går det meget stærkt, er det 1 min eller mindre man skal piske? Er så nervøs for at ødelægge det med det samme hehe

  SvarSlet
 7. @Jannie: Dejligt at høre, at du har glæde af min blog :-) Så stærkt går det ikke. Du pisker bare løs med piskeriset indtil du fornemmer at den er pisket igennem og blevet tyk. Når den har den konsistens skal du holde igen med piskeriet, da den pludselig kan blive grynet.

  SvarSlet
 8. Prøvede engang at lave tobleronecreme den blev grynet. Men måske fejlen var at jeg brugte håndmixeren?? for det gik ret stærkt

  SvarSlet
 9. @Jannie: Nej, det er ikke håndmixerens skyld. At den gryner så hurtigt lyder mere som om den har fået fugt. Husk at der skal film ned ad skålens sider og henover overfladen af chokoladefløden, så der ikke er noget luft.

  SvarSlet
 10. Har lige lavet denne ganache som fyld og 1:1 ganachen står klar til opsmøring i morgen...
  Kommer så først nu til at se at den skulle have stået i køleren til i morgen:-O Den fik kun et par timer på køl... Tror du der sker noget ved dét? Den blev lækker og cremet, men mon den bliver fast nok i kagen?

  SvarSlet
 11. @Sine: Ganache til fyld, der skal piskes, skal helst stå på køl i mindst 8 timer. Den skal blive meget mere stiv, når du pisker den op. Det er ikke sikkert at det sker, når den ikke er blevet kold nok.

  SvarSlet
 12. Tak for svar... Heldigvis var det kun en prøve, for den skred meget da vi skar i kagen

  SvarSlet
 13. Hej Camilla, Tusind tak for en SKØN blog :-) -der gør det ultra meget nemmere for en nybegynder som mig at kaste mig ud i kagekunsten.
  Jeg har lige et spørgsmål ang ganashen som fyld: kan man fryse den efter at den har stået i køleskabet til dagen efter, eller bliver det noget rod? Jeg har lige et par rester af diverse, og det ville være en lækker måde at få dem brugt. Spild er jo en træls ting :-)! vh Lena

  SvarSlet
 14. @Lena: Velbekommen Lena :-) Ganache som fyld kan godt fryses, men jeg synes den er bedst nylavet. Den kan godt gryne lidt efter den har været frosset ned. Smagen er der ikke noget galt med men det ser ikke så kønt ud.

  SvarSlet
 15. Hej Camilla

  Du har en super blog, tak for det!

  Jeg har et spørgsmål: I de fleste af dine andre cremer bruger du husblas, men ikke denne - hvad skyldes det? Ville det være en god idé, for at stive ganachen af?

  På forhånd tak for dit svar :)

  SvarSlet
 16. @delish.: Tusind tak for din søde kommentar. Ganache er faktisk ret fast i det, da den er baseret på piskefløde som piskes op. Idet der er chokolade i, bliver den mere stiv end flødeskum. Man kan godt tilsætte husblas for at gøre den endnu mere fast. Så skal du tilsætte 4 opblødede husblas i den varme chokolde / flødeblanding.

  SvarSlet
 17. Hej Camilla!
  HVor mørk chokolade, kan man bruge i denne ganache? Er 70 % for meget?
  Og tak for en skøn blog - det er min yndlingsblog
  VH Mette

  SvarSlet
 18. @Anonym: Åhr, hvor er du sød. Tak, det er jeg meget beæret over! Jeg bruger ikke en alt for kraftig chokolade, når det er til fyld. Den jeg bruger er ca. 60%.

  SvarSlet
 19. Hej :-)

  Kan godt virke som et dumt spørgsmål, men jeg er forvirret!
  Skal det forstås at der skal 250 gram lys, 250 gram mørk og 150 gram hvid chokolade som skal i, eller er det kun én af delene ?

  Venlig hilsen

  Maria

  SvarSlet
 20. @Anonym (Maria): Der findes ingen dumme spørgsmål :-) Der skal kun een af delene i. Jeg har bare vist hvad der skal til for a lave de tre forskellige typer af ganache. Til den lyse bruger derfor kun 250 g lys chokolade til ½ liter piskefløde.

  SvarSlet
 21. Hej Camilla.

  Jeg vil oss bare sige, at jeg syns din blog er super god, og jeg bruger den meget som hjælp.

  Jeg har lige et spørgsmål til 1:1 ganache. Hvordan er forholdet hvis man vil bruge hvid chokolade til opsmøring? Den er jo noget blødere end det mørke, men skal jo helst blive stiv når kagen er smurt op.

  På forhånd tak, hilsen Maria

  SvarSlet
 22. @Frøken Molles Kager: Tusind tak for din søde kommentar. Jeg tror ikke, at du kan bruge hvid chokolade. Den opføre sig helt anderledes end mørk chokolade.

  SvarSlet
 23. Hej Camilla:)

  Først og fremmest tusind tak for en intet mindre end en fantastisk blog!

  Et lille spm. angående ganachen:

  Jeg skal lave bryllupskage til mine forældres sølvbryllup men da jeg ikke skal lave kagen hos mig selv, ville jeg høre om man kan:

  lave ganachen mandag morgen,
  piske den om aftenen,
  fylde den i kagen dagen efter for så til sidst at spise den onsdag -
  tror du at ganachen når at blive kedelig inden den spises?

  På forhånd tusind tak for hjælpen:)

  SvarSlet
 24. @Anonym: Tak for din søde kommentar :-) Mandag aften laver du ganachen klar og sætter den på køl (HUSK film ned langs skålens sider og henover massen, så der ikke er luft under). Tirsdag pisker du ganachen og fylder den i kagen. Du behøves ikke at vente til næste dag, som du skriver. Fyld kagen tirsdag og pynt den og så spis den onsdag. Det er helt fint. Nej, ganachen bliver ikke kedelig. Men pisk den tirsdag og fyld den i kagen med det samme efter piskning.

  SvarSlet
 25. Hej Camilla.

  Jeg har godt nok brugt mange timer på at drømme mig væk i kager mens jeg læste din blog. Fantastisk <3

  Jeg har bare et lille spørgsmål. På søndag er det min fødselsdag og jeg har planer om at kaste mig ud i at lave en regnbue kage med ganache mellem lagene. Men kun et tyndt lag. Jeg skal også bruge en 1:1 ganache under fondanten.

  Derfor spørger jeg. Hvor meget ganache skal jeg lave hvis det kun er et tyndt lag, kagen bliver 22x15 og i 6 lag?
  Og kan jeg evt bruge 1:1 mellem lagene også så jeg ikke skal lave to slags?

  Når kagen er blevet lavet kan den ses på min blog jeristar-diy.blogspot.Com

  Hilsen JeriLee.

  SvarSlet
 26. @JeriStar: Tusind tak for din søde kommentar. Desværre har jeg først haft tid til at svare nu, hvilket nok er lidt sent ift din kage. Håber, at du har fået lavet den alligevel. Jeg har aldrig lavet en kage i den dimension, så det er utrolig svært at vide for mig præcist hvor meget du skal bruge. Du kan godt bruge 1:1 mellem lagene, men det er en mere kompakt creme (smager af mere, mætter mere). Og tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 27. Hej Camilla.
  Denne ganache opskrift, er det noget der ville kunne tåle rumstemperatur bedre end mousse baseret på fløde?
  Overvejer at lave min systers bryllypskage, og den skal gerne kunne stå ude et stykke tid uden at begynde at "svede" ;)
  Tusind tak endnu en gang for fantastisk side :)

  SvarSlet
 28. @Mirjam M: Undskyld mange gange for det sene svar. Denne opskrift er også baseret på fløde og skal derfor stå på køl. Kagen bør derfor stå på køl så tæt på serveringstidspunkt som muligt. Tak for din søde kommentar :-)

  SvarSlet
 29. HeJ Camilla. Vidunderlig blog du har dig! Bruger den jævnligt!
  Har et spørgsmål. Har til morgen kl 8 lavet lidt af et eksperiment: Toblerone ganache. Med 1/2 l fløde og lidt over 250 lys Toblerone ( lidt over for at kompensere for mandlerne; de stivner jo ikke) er det noget du har prøvet før, for her på 4. time i køleskab er den stadig fuldstændig flydende! Så overvejer om man overhovedet kan bruge toblerone!

  På forhånd tak for ethvert svar :)
  Helene

  SvarSlet
 30. @Anonym: Tusind tak for din søde kommentar :-) Nu ved jeg jo ikke hvordan det endte med din ganache. Men meningen er at man pisker den op dagen efter og så bliver den stiv. Men man kan godt ødelægge en ganache ved at den får fugt. Lad mig høre hvordan det gik.

  SvarSlet
 31. Hej Camilla.
  Endnu en fan her.. :-) jeg overvejer at kaste mig ud i macaroons. Opskriften til disse har jeg fundet på din side også. Er denne ganache velegnet til det? Hvordan får man anden smag i?
  Tak for hjælpen og inspiration.
  Sti :-)

  SvarSlet
 32. @Anonym: Ja, denne kan man godt bruge, men jeg vil anbefale at tilsætte 4 stk opblødte husblas i den varme fløde-choko blanding. Når du så pisker den op næste dag, fremstår den meget stiv og dermed nemmere at fylde i macaron skallerne. Nu ved jeg ikke hvad du mener præcis med en anden smag, for ganachen er jo af chokolade. Men hvis du ønsker en bestemt chokolade smag kan du bruge forskellige slags chokolade ift hvad du kan lide. Hvis du tænker på andet smag generelt kan man bruge lemoncurd, bærmousse osv som fyld.

  SvarSlet
 33. Kære Himmelske kager :)
  Jeg har lige nogle spørgsmål, som jeg virkelig håber at du kan hjælpe mig med.

  Hvor mange procent er den youghurt naturel på, som du bruger til din Hindbærmousse med yoghurt?

  Hvr mange procent er creme fraichen og yoghurt naturalen på i din lime mousse?

  Er det rigtig at den mørke chokolade i din chokolade ganache som kan anvendes i kager er på 60 procent?

  Er chokoladen i din 1:1 chokolade ganache til opsmøring på 55 procent? Eller kan man bruge "andre procenter"?

  Jeg håber virkelig at du kan hjælpe mig. Og så skal du have tusinde tak for en rigtig inspirerende og super god blogg. Den har virkelig hjulpet mig meget.

  SvarSlet
 34. @Didde A: Du har vist spurgt om dette under Bærmousse-indlægget, så mit svar ligger der :-))

  SvarSlet
 35. Hej.. Da min søn snart har fødselsdag, vil jeg jo lave noget lagkage.. hvad er bedst at bruge eller hvad smager bedst, chokolademousse eller chokolade ganache? Eller ville det være godt med chokolademousse indeni, fondant på siderne og ganache overpå? :-) vil jo helst lave en god kage.. Mvh Mai

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo en smagssag, men jeg bruger chokoladeganache indeni kagen. Jeg bruger det ikke på toppen, der ved jeg ikke helt hvad du mener :-)

   Slet
 36. Hej Camilla.
  Dejlig hjemmeside!
  Måske et dumt spørgsmål, men skal man putte husholdningsfilmen ned i skålen og op ad siderne inden chokoladefløden kommes ned eller hvordan mener du? Mvh. Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager virkelig meget det sene svar, men jeg kan pt ikke love hurtige svar. Som Mattias har skrevet skal filmen ned langs siderne af skålen og henover overfladen af væsken, således, at der ikke er luft imellem. Filmen skal først på når chokolade og fløde er blandet helt sammen til en ensartet masse.

   Slet
 37. @Anonym;
  Jeg svarer lige for camilla. Du skal lægge filmen over ganachen, men i stedet for bare at lægge den over kanten på skålen, skal den "presses" ned, således at den rør ganachen og siderne op til kanten. Dette er for at undgå at der dannes kondensvand mellem ganachen og filmen. Vandet vil gøre ganachen grynet, på samme måde som nå der kommer vand fra vandbadet ned i en chokolade som man forsøger at smelte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mattias, jeg er vist lidt bagud med svarene pt.

   Slet
 38. Christina L. Makholm30. januar 2013 kl. 20.24

  Hej Camilla

  Vil bare lige sige at jeg er helt vild med din blog. I mandags hvor jeg havde fri, sad jeg i 1½ time og kikkede rundt:-) Og som nybegynder i fondant glæder jeg mig meget til at jeg skal på kagekursus næste torsdag. For nu skal jeg have det mellem hænderne. Og må sige at det var din side som gav mig det sidste skub.
  Jeg elsker at bage, vil gerne gøre det ofte, skal bage lige have inspirationen til det.
  Og din how to do - grundlæggende kagedekoration er fantastisk. Så glæder mig til at læse og surfe rundt herinde :-)
  Rigtig god onsdag aften.

  Med venlig hilsen
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina for din utrolig søde kommentar. Dejlig at du finder god inspiration. Rigtig god dag til dig også.

   Slet
 39. Hej Camilla,

  Faldt over din blog på en våd, kold og forkølet mandag og fortabte mig i ren overspringshandling :-) Wow en lækker og nyttig blog.

  Var på jagt efter en opskrift til en hvid chokolade og limonchello creme/ganache, som jeg vil lægge i en sønderjysk rugbrødslagkage sammen med friske bær. Det tætteste jeg kan komme er din fine opskrift og vejledning her, men er noget usikker på forholdende hvis jeg putter væske i (ca 3-4 spsk til ½ l fløde?). Skal jeg mon skrue op for chokoladen i forhold til fløde (fx 200 gr til ½ l fløde)? Konsistensen må gerne ende tættere på flødeskum end mousse, da det er det man traditionelt lægger en rugbrødslagkage sammen med.

  God dag og tak igen for din skønne blog.

  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Dejlig måde at bruge en forkølet mandag på :-)

   Nej, du behøver ikke at skrue op for chokoladen hvis du putter væske (LImoncello) i. Det du bør gøre er at tilsætte 4 blade udblødt husblas til den varme fløde-chokoladeblanding. Husblassen smelter hurtigt deri og sørger for at stive moussen godt af når den køles. Der er i øvrigt ingen risiko for trævler når du gør det på den måde. Men det vil gøre det stivere end flødeskum, men det ville jeg personligt ikke have noget imod. Du kan iøvrigt også med fordel rive feks citron eller lime skal i. Det vil understøtte limoncelloen godt.

   Slet
 40. Hej Camilla :D. Tusind tak for en rigtig god guide :D. Jeg har brugt dine opskrifter mange gange, hvor r du simpelthen dygtig! Alle de smarte tips du kommer med! Tusind tak :D.
  Har lige et spørgsmål, jeg har lavet denne chokolade ganache to gange, og begge gange er den blevet flydende, og ikke helt fast form, kan du måske fortælle mig hvad jeg gør forkert? Jeg pisker fløden godt op, mere kan det ikke blive, for ellers bliver den jo ødelagt. Men den er alligevel ret flydende, når jeg fordeler den i kagen og har været i køl i et par timer, og skal til at smøre kagen op, så dryper der en hel masse ud af fondanten :(. Har du et par gode råd til hvordan jeg kan få et fast ganache :D.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Dejligt, at du har glæde af siden. Beklager, at jeg ikke har svaret før, men jeg har lidt travlt pt. Den må ikke være flydende. Det er meget vigtigt, at du følger opskriften nøje og lægger film ned langs kanten på skålen og henover overfladen på fløde-chokolade blandingen. Ellers kommer der fugt i og den bliver ødelagt. Den skal også stå på køl natten over. Hvis du følger det burde du ikke have problemer.

   Slet
 41. Hej Camilla - også en stor tak for din fine side. Dejligt at få gavn af din stor erfaring. Har også haft samme problem med hvid chokolade ganachen, at den ikke blev tyk og at jeg så overpisket, så den skilte. Men jeg havde kun sat den i køleskabet i 4,5 timer, så kan det være grunden? hvad er grunden til den skal stå natten over - den var helt koldt.... hilsen
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde kommentar. Det er utrolig vigtigt at gøre som beskrevet med film ned langs siderne osv for ellers vil det ikke virke. Jeg laver den altid aftenen før så den står hele natten og bliver rigtig kold.

   Slet
 42. Hej Camilla, tak for en lækker opskrift og gode blog. Har dog et problem!

  Lavede ganachen dagen i forvejen, efter piskning bliver den fin, men står den i 15-20 minutter er den ikke længere stiv. Den er alt for flydende. Piskede igen til en tilfredsstillende konsistent, og puttede den i mine macarons, nu er den alt for blød igen. Hvad gør jeg af fejl?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Jeg ved ikke hvad der er gået galt her. Normalt så holder den faconen meget fint. Ganachen skal opbevares på køl - ved ikke om det er det som er gået galt her?

   Slet
 43. Hey. Skal det være den alm fløde eller kan man godt bruge den der light model til piskning. Villr den være god i en roulade

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg vil klart anbefale at bruge den gode gammeldags fede piskefløde til ganache. Jeg tør ikke stå inde for resultatet ved brug af light produkter. Ja, den vil være rigtig god i roulade :-)

   Slet
 44. Jeg havde den på køl fra 22 om aftenen til 14 næste dag, så jeg er meget i tvivl. Kan ganache stå på køl for længe forresten? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan den sagtens tåle. Men det er klart at med fløde er der ikke ubegrænset holdbarhed.

   Slet
 45. Hej spøger lige dumt måske. Men 1:1 ? Hvordan er forholdene ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er et indlæg om 1:1 Ganachen der beskriver hvordan man gør. 1:1 er 100 G mørk chokolade til 100 ml (1 dl) piskefløde.

   Slet
 46. Hej Camila, Jeg har et spørsmål ang. hvid chokolade ganach. Hvad kan du ambefale mig hvis jeg skal smøre en kage? Er bedst hvid chokolade ganach og fondant bagefter. Eller Island creme/smørcreme med hvidchokolade i?
  Kager skal smøres og pyntes på fredag og de skal være i kol til dagen efter.
  Pfh tak
  Laura :-)

  SvarSlet
 47. Dette indlæg handler om ganache som fyld i en kage - ikke som opsmøring. Find indlæg vedr. 1:1 ganache, da det den der anvendes til opsmøring. Her bruger jeg mørk chokolade, ikke hvid. Du kan også bruge islandske chokolade creme til opsmøring. Men du kan ikke bare erstatte hvid chokolade med mørk, da det to chokolade typer ikke er ens.

  SvarSlet
 48. Hej Camilla :)
  Jeg har lavet for meget Ganache så jeg vil prøve at fryse resten, kan man det? Fantastisk blog, jeg føler mig så heldig at jeg faldt over den!
  Mvh Mia Gry

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked. Ja du kan sagtens fryse rester af ganache.

   Slet
 49. Hej Camilla.
  Jeg skal lave et lag i 2 firkantede kager, som hver måler 37x24 cm. Hvor meget chokolade og piskefløde skal jeg bruge, og kan jeg lave portionen i én omgang.
  Den ene kage skal serveres en fredag aften og den anden lørdag eftermiddag.
  Kan jeg lave ganachen til begge kager onsdag aften og fylde den i kagerne torsdag aften for at servere kage 1 fredag aften og kage 2 lørdag formiddag, hvis de selvfølgelig opbevares på køl?
  Kan jeg smøre kagerne op med ganasche 1:1 uden at man kan se det igennem hvid fondant, og hvor meget chokolade og piskefløde tror du så, at jeg skal bruge til opsmøring af begge kager?
  På forhånd undskyld for de mange spørgsmål :-)
  MH Tina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at svare på mængder på kagestørrelser jeg ikke selv har prøvet. Her er du nok nødt til at prøve dig frem. Jeg synes at der går for lang tid fra onsdag til lørdag da der er fløde i. Man kan ikke se brun opsmørring under hvid fondant.

   Slet
 50. Hej Camilla
  Dejligt at jeg faldt over din blog som er meget interessant og spændende for mig :) Jeg skal nemlig lave en bryllupskage til 70 pers og brydepar vil gerne have creme med hvid chokolade ganache samt mørk chokolade ganache, ved du hvor meget fløde, hvid chokolade og mørk chokolade skal jeg brug til det, mange tak. Mh bobo

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at svare på, men en hovedregel er at en portion passer til en stor rund form.

   Slet
 51. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer er hans e-mail (drsunnydsolution1@gmail.com
  Jeg hedder Miss Jones, jeg var gift med min mand i 5 år, vi levede lykkeligt sammen i år og ikke før han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige og siden da hader han mig og børnene og elsker hendes eneste så da min mand kom tilbage fra turen, sagde han, at han ikke vil se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han skulle nu til Australien for at se den anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustrerede, og jeg boede bare hos min mor, og jeg behandlede ikke godt, fordi min mor blev gift med en anden mand efter min fars død, så den mand, hun blev gift med, ikke behandlede hende godt, jeg og mine børn var så forvirrede, og jeg søgte efter en måde at få min mand hjem igen, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag da jeg surfer på min computer, så jeg et vidnesbyrd om denne stavekaster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame og det imponerer mig så meget jeg også tænker på give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad jeg og mine børn går igennem, så kontaktede jeg ham, og han fortalte mig at blive rolig i bare 24 timer, at min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse modtog jeg et opkald fra min mand den anden dag spørger børnene og jeg kaldte DR Sunny og han sagde, at dine problemer er løst mit barn. så det var sådan, jeg får min familie tilbage efter en lang spænding med at bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, vil jeg have jer alle på dette forum for at sige en stor tak til DR Sunny, og jeg vil også råd til nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer skal også kontakte ham, hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Endnu en gang er hans email adresse (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han er specialiseret i den følgende spil.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2) hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd at køre efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du vil være rig.

  (7) Hvis du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.

  (9) Hvordan du blev scammed og du vil gendanne du tabte penge.

  (10) hvis du vil stoppe din skilsmisse.

  (11) hvis du vil skille din mand.

  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.

  (13) Graviditet stave til at tænke baby og urter

  (14) Garanti du vinder de foruroligende retssager og skilsmisse uanset hvordan hvilket stadium

  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16) hvis du har sygdom som (H I V), (CANCER) eller nogen sygdom HERPES.

  (17) hvis du har brug for bønner til udfrielse til dit barn eller dig selv.

  igen sørg for at kontakte ham, hvis du har noget problem han vil hjælpe dig. hans email adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks ... eller ring eller whatsapp ham nummer +2348077620669

  SvarSlet
 52. Hej græder du, at din kone har forladt dig og børnene til en anden mand, du behøver ikke at græde længere, fordi jeg var i samme stilling, indtil jeg hørte om DR DOMINION, hvordan han har hjælp så mange mennesker i deres forhold i dag jeg kan dristigt anbefale DR DOMINION til alle, der har brug for hjælp. Han svigtede mig ikke, jeg tror også på, at han ikke kan svigte dig også. han er faktisk en mirakelarbejder. Jeg har prøvet så mange stavehjul og psykiske efter at min elsker forlod mig. DR DOMINION var den eneste stavekaster, der kunne hjælpe mig. For sikker på, dette er virkelig et velstandstempel, hvor du kan få din ex lover tilbage. DR DOMINION drev en kærlighedstroll og min kone forandret sig godt, han gjorde hende til en bedre kvinde og distancerede alle hendes hemmelige elskere. Jeg er glad for at have en forenet familie, det kunne ikke lade sig gøre uden DR DOMINIONS indsats. Min kone er tilbage med fuld af kærlighed og oprigtighed. Få kontakt med DR DOMINION for forholdshjælp Email ham på;
  dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349077406090 og del et vidunderligt vidnesbyrd ligesom mig.

  SvarSlet
 53. Jeg er så glad, jeg har min elskede tilbage, Dr.Kumola bringer helbredelse til brudte relationer, frugtbarhedsproblemer, jobløshed. Jeg fik sin kontakt på en blog, og jeg besluttede at kontakte ham efter at have fået sin kontakt fra en dame, der bekræftede, at Dr. Kumola helbredte sit brudte ægteskab. Jeg skal dele sin kontakt her for alle, der søger en ægte og stærk healer, fordi jeg har bekræftet ham selv. Kontakt hans email: dr.kumola_lovespell@outlook.com. Dens bekræftes også af andre, at han helbreder deres sygdomme. Takket være Dr. Kumola er han virkelig en stor mand

  SvarSlet
 54. VIGTIGT LÆS:

  Mit navn er Nico, jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg fik hjælp fra denne store mand, der kastede en magi for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

  SvarSlet
 55. Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
  Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
  hvis du har noget problem med denne følgende bellow
  1) Om af byen til din ex tilbage.
  (2) kärlek stava
  (3) Fra byen främjas på kontoret.
  (4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
  (5) Hvis du vil have en barn.
  (6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
  (7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
  (8) Om behovene økonomisk støtte.
  (9) Om den internationale partner.
  (10) om af byen stopa din skilsmässa.
  (11) om byen skiller dig fra din make.
  (12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
  (13) Graviditet stava att tænka barnet
  (14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
  gennem hans Email chamberc564@yahoo.com

  SvarSlet
 56. Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
  Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
  1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) kærlighed staver
  (3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
  (7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
  (9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
  (10) for at standse din skilsmisse.
  (11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
  (13) Graviditet stave til at tænke barnet
  (14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
  Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks

  SvarSlet
 57. Hurray !!! Jeg synes jeg er den mest lykkelige kvinde på jorden for at have min mand tilbage til mit liv, efter at han forlod mig i 2 år og 7 måneder, som jeg lærte, han var væk for evigt, indtil Dr Okpa kom til min hjælp. Jeg er glad i dag på grund af Dr Okpa, som jeg kan sige, at han mere eller mindre er en gud for mig, fordi jeg aldrig har lært, at jeg kunne få min mand tilbage igen, men Dr. Okpa gjorde et godt stykke arbejde, som jeg aldrig har lært om inden for 24 timers interval. Jeg vil bruge dette medie til at fortælle verden for at hjælpe mig med at takke den store dr. Okpa for at bringe min lykke tilbage. Mine kollegaer derude, der går igennem lignende spørgsmål, vil jeg rådgive dig, så kontakt dig med Okpa for hjælp via okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27814706201


  Tess fra Holland

  SvarSlet
 58. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

  SvarSlet
 59. Hej læser, jeg hedder Sarah alba fra USA.

  Jeg har aldrig troet på magi eller det er effekt, før jeg havde min personlige erfaring.

  Min mand forlod mig og børnene til at lide, for en anden kvinde, som havde hypnotiseret ham med sin charme.

  Ting ændrede det øjeblik, han begyndte at rejse til erhvervslivet. En morgen efter en lille misforståelse sagde han, at han ikke længere var interesseret i mig.

  Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at udligne ting med ham, men alle mine bestræbelser virkede ikke, da han undgik mig på alle områder.

  Jeg besøgte forholdsrådgivere, gik til kirker for bønner, jeg kontaktede endda nogle stavehjul online, men der var ikke nogen løsning i stedet jeg blev scammed et par gange ... Ud af frustration forsøgte jeg at dræbe mit selv, men gode naboer greb ind. Min hele verden styrtede for mig, og jeg fortsatte med at tænke på, hvad jeg skulle gøre for at reparere mit brudte hjem. Jeg ringede til min ven, der rådede mig til at kontakte Dr OKOEBOR af e-mailsne (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarede mit problem for ham, fortalte han mig, at min mand var under hypnose, en kvinde havde lagt på ham som et resultat af at spise sin mad, og han sagde, at han ville give mig en stærk kærlighedstroll at bryde charmen og returnere ham tilbage til min i to dage. Dr. OKOEBOR instruerede mig også om, hvad jeg skal gøre for ændringer der skal ske. Jeg adlyder hans instruktioner og om to dage ringede min mand på telefon og bad om min tilgivelse, nu er mit hjem United som det plejede at være, mange gode stavehjul, du er virkelig stærk og venlig.


  (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

  SvarSlet
 60. Hej græder du, at din kone har forladt dig og børnene til en anden mand, du behøver ikke at græde længere, fordi jeg var i samme stilling, indtil jeg hørte om DR EZUMEZU, hvordan han har hjælp så mange mennesker i deres forhold i dag Jeg kan dristigt anbefale DR EZUMEZU til alle, der har brug for hjælp. Han svigtede mig ikke, jeg tror også på, at han ikke kan svigte dig også. han er faktisk en mirakelarbejder. Jeg har prøvet så mange stavehjul. DR DOMINION var den eneste stavekaster, der kunne hjælpe mig. For sikker på, dette er virkelig et velstandstempel, hvor du kan få din ex lover tilbage. DR EZUMEZU kastede en kærlighedstroll og min kone ændrede sig godt, han gjorde hende til en bedre kvinde og distancerede alle hendes hemmelige elskere. Jeg er glad for at have en forenet familie, det kunne ikke lade sig gøre uden DR EZUMEZUs indsats. Min kone er tilbage med fuld af kærlighed og oprigtighed. Kom i kontakt med DR EZUMEZU for forholdshjælp. Email ham på;
  dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349079620340 og del et vidunderligt vidnesbyrd ligesom mig.

  SvarSlet
 61. Hej græder du, at din kone har forladt dig og børnene til en anden mand, du behøver ikke at græde længere, fordi jeg var i samme stilling, indtil jeg hørte om DR EZUMEZU, hvordan han har hjælp så mange mennesker i deres forhold i dag Jeg kan dristigt anbefale DR EZUMEZU til alle, der har brug for hjælp. Han svigtede mig ikke, jeg tror også på, at han ikke kan svigte dig også. han er faktisk en mirakelarbejder. Jeg har prøvet så mange stavehjul. DR DOMINION var den eneste stavekaster, der kunne hjælpe mig. For sikker på, dette er virkelig et velstandstempel, hvor du kan få din ex lover tilbage. DR EZUMEZU kastede en kærlighedstroll og min kone ændrede sig godt, han gjorde hende til en bedre kvinde og distancerede alle hendes hemmelige elskere. Jeg er glad for at have en forenet familie, det kunne ikke lade sig gøre uden DR EZUMEZUs indsats. Min kone er tilbage med fuld af kærlighed og oprigtighed. Kom i kontakt med DR EZUMEZU for forholdshjælp. Email ham på;
  dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349079620340 og del et vidunderligt vidnesbyrd ligesom mig.

  SvarSlet
 62. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 63. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet
 64. MG !! Dette er bestemt et chokerende og et ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om dette magtfulde og store stavebesøg kaldet Lord Noble på forummet .. Jeg troede aldrig det, fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om magiske trylleformularer, ikke før Lord Noble gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab med 6 år tilbage til mig og bragte min ægtefælle tilbage til mig i de samme 48 timer, nøjagtigt som jeg har læst på internettet .. Jeg var virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hendes ryg .. Jeg har virkelig ingen udtryk, og jeg don ved ikke, hvor meget jeg kan overbringe min påskønnelse til dig Lord Nobel, du er en Gud sendt til mig og min hele familie .. Her er ..... Hans e-mail: lordnoblespellcaster@gmail.com eller lordnoblespellcaster@hotmail.com er bedste stavebeslag online, og hans resultat er 100% garanti.

  SvarSlet
 65. Spansk ogala vender desperat tilbage min tidligere elsker. Han efterlod mig til en anden kvinde. Det skete så hurtigt, og jeg havde intet at sige i denne situation. Han forlod mig efter tre år uden forklaring. Jeg kontakte Dr. Ogala gennem hans hjemmeside, og han fortalte mig, hvad jeg skal gøre, før jeg kan gøre det, efter at jeg gav, hvad jeg ønskede, han kastede en tryllestav for at hjælpe os med at komme tilbage sammen. Et par efter at jeg gjorde hans magi, min kæreste ingen skrev til mig igen, og han følte forfærdeligt om, hvad jeg lige var sket for at gøre. Han sagde, at jeg er den vigtigste person i livet, og han ved det nu. Vi flyttede ind sammen, og det var åbent for mig end før og derefter bruge mere tid sammen med mig end før. WhatsApp det gennem No +2347061120360, da Dr. Ogala hjalp mig, min partner er meget stabil, jeg anbefaler Dr. Ogala mand har brug for hjælp. E-mail: Drogalaspells@gmail com, får mig til at tro på tillid, du forsøger at blive gravid,) eller du ønsker at være rig,) du ønsker at blive gift,) du har en sygdom eller i din krop og ønsker at fjerne det) Kontakt ham i dag fantastisk til arbejde. Du fortjener at være lykkelig, fordi Gud er dig! 

  SvarSlet
 66. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818

  SvarSlet