lørdag den 17. januar 2009

Chokolade ganache

Chokolade er Guds gave til menneskeheden. Eller sådan tænker man ihvert fald, når man smager på chokolade ganache. Opskriften har jeg fra Kageportalen. Chokolade ganache er en fløjlsblød chokolade creme, som kan anvendes i kager. Den skal tilberedes dagen før den skal i kagen og den er nem at lave. Chokolade ganache laves på kogt fløde og chokolade. Man kan anvende forskellig slags chokolade. Opskriften her passer ca. til et lag i en kage på 24 cm.

Anvend:
1/2 L Piskefløde

til enten:
250 gram Lys chokolade
200 gram Mørk chokolade
150 gram Hvid chokolade, samt skal af en økologisk limefrugt (kan undlades)

Hak chokoladen og kom den i en skål. Bring fløden i kog og hæld den straks over den hakkede chokolade. Lad det stå ca. 5 min til chokoladen er smeltet. Rør i fløden til det emulgere til en ensartet masse. Tildæk skålen med husholdningsfilm, så det går ned ad siderne i skålen og rører overfladen. Dette gøres for at undgå kondens, som ødelægger ganachen. Dæk den ikke til med et låg. Stilles på køl til næste dag.

Chokoladen vil stivne og falde til bunds i skålen, når den har været i køleskabet (hvid chokolade flyder oven på). Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt. Når du kan mærke/se at al chokolade fra bunden /overfladen er væk kan du øge hastigheden. Ganachen er færdig, når den har en let og lækker cremet konsistens, der minder om mayonnaise. Men vær opmærksom på, at det går stærkt og hvis ganachen bliver overpisket skiller den og den er sjældent til at redde.

171 kommentarer:

 1. Flotte kager...ren kunst !

  Faldt over dette link til kreative kager..
  Flot arbejde..

  http://demonicious.com/20090210/unusual-cakes/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla
   Jeg har lige rørt fløden med chokoladen og opdager at chokoladen jeg har brugt er på 86%! Tror du jeg kan den ved at piske den i morgen og bagefter vende lidt flødeskum med flormelis i? med venlig hilsen Susanne

   Slet
  2. Ja, det er ret høj kakao indhold og det kan blive tørt i det. Jeg ved ikke om du kan gøre som du foreslår, men det er jo et forsøg værd.

   Slet
  3. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

   Slet
 2. Hej Camilla. Vil jeg kunne bruge denne ganache som topping på en kage, for jeg er ikke vild med smørcreme. Altså ikke til at smørre op med, men som pynt i sig selv.

  Hilsen Luise

  SvarSlet
 3. @Luise: Jo, det kunne du godt, men den er jo blød, så den bliver ikke så lige, men det gør jo egentlig heller ikke noget. Ellers jeg nu nok anbefale at bruge 1:1 ganchen i stedet, da den vil give en ret lige og flot look og så holder den også bedre på fyldet end den anden ville gøre.

  SvarSlet
 4. Tak for dit svar. Jeg tror jeg prøver :) Siderne er betrukket med fondant, jeg skal bruge det som pynt på toppen, så der er styr på fyldet :)
  Det lyder bare SÅ lækkert...

  Hygge
  Luise

  SvarSlet
 5. @Luise: Hvis siderne skal betrækkes med fondant, så tror jeg bestemt at jeg ville smøre op med 1:1 ganache i stedet for denne. Denne er klart bedst som fyld. Begge dele smager fantastisk. God forønjelse.

  SvarSlet
 6. Er stort set inde og lurer i din blog hver dag, det er næsten som et leksikon for en amatør som mig.
  Super dejligt ;o)

  Du skriver, at når man pisker ganachen dagen efter går det meget stærkt, er det 1 min eller mindre man skal piske? Er så nervøs for at ødelægge det med det samme hehe

  SvarSlet
 7. @Jannie: Dejligt at høre, at du har glæde af min blog :-) Så stærkt går det ikke. Du pisker bare løs med piskeriset indtil du fornemmer at den er pisket igennem og blevet tyk. Når den har den konsistens skal du holde igen med piskeriet, da den pludselig kan blive grynet.

  SvarSlet
 8. Prøvede engang at lave tobleronecreme den blev grynet. Men måske fejlen var at jeg brugte håndmixeren?? for det gik ret stærkt

  SvarSlet
 9. @Jannie: Nej, det er ikke håndmixerens skyld. At den gryner så hurtigt lyder mere som om den har fået fugt. Husk at der skal film ned ad skålens sider og henover overfladen af chokoladefløden, så der ikke er noget luft.

  SvarSlet
 10. Har lige lavet denne ganache som fyld og 1:1 ganachen står klar til opsmøring i morgen...
  Kommer så først nu til at se at den skulle have stået i køleren til i morgen:-O Den fik kun et par timer på køl... Tror du der sker noget ved dét? Den blev lækker og cremet, men mon den bliver fast nok i kagen?

  SvarSlet
 11. @Sine: Ganache til fyld, der skal piskes, skal helst stå på køl i mindst 8 timer. Den skal blive meget mere stiv, når du pisker den op. Det er ikke sikkert at det sker, når den ikke er blevet kold nok.

  SvarSlet
 12. Tak for svar... Heldigvis var det kun en prøve, for den skred meget da vi skar i kagen

  SvarSlet
 13. Hej Camilla, Tusind tak for en SKØN blog :-) -der gør det ultra meget nemmere for en nybegynder som mig at kaste mig ud i kagekunsten.
  Jeg har lige et spørgsmål ang ganashen som fyld: kan man fryse den efter at den har stået i køleskabet til dagen efter, eller bliver det noget rod? Jeg har lige et par rester af diverse, og det ville være en lækker måde at få dem brugt. Spild er jo en træls ting :-)! vh Lena

  SvarSlet
 14. @Lena: Velbekommen Lena :-) Ganache som fyld kan godt fryses, men jeg synes den er bedst nylavet. Den kan godt gryne lidt efter den har været frosset ned. Smagen er der ikke noget galt med men det ser ikke så kønt ud.

  SvarSlet
 15. Hej Camilla

  Du har en super blog, tak for det!

  Jeg har et spørgsmål: I de fleste af dine andre cremer bruger du husblas, men ikke denne - hvad skyldes det? Ville det være en god idé, for at stive ganachen af?

  På forhånd tak for dit svar :)

  SvarSlet
 16. @delish.: Tusind tak for din søde kommentar. Ganache er faktisk ret fast i det, da den er baseret på piskefløde som piskes op. Idet der er chokolade i, bliver den mere stiv end flødeskum. Man kan godt tilsætte husblas for at gøre den endnu mere fast. Så skal du tilsætte 4 opblødede husblas i den varme chokolde / flødeblanding.

  SvarSlet
 17. Hej Camilla!
  HVor mørk chokolade, kan man bruge i denne ganache? Er 70 % for meget?
  Og tak for en skøn blog - det er min yndlingsblog
  VH Mette

  SvarSlet
 18. @Anonym: Åhr, hvor er du sød. Tak, det er jeg meget beæret over! Jeg bruger ikke en alt for kraftig chokolade, når det er til fyld. Den jeg bruger er ca. 60%.

  SvarSlet
 19. Hej :-)

  Kan godt virke som et dumt spørgsmål, men jeg er forvirret!
  Skal det forstås at der skal 250 gram lys, 250 gram mørk og 150 gram hvid chokolade som skal i, eller er det kun én af delene ?

  Venlig hilsen

  Maria

  SvarSlet
 20. @Anonym (Maria): Der findes ingen dumme spørgsmål :-) Der skal kun een af delene i. Jeg har bare vist hvad der skal til for a lave de tre forskellige typer af ganache. Til den lyse bruger derfor kun 250 g lys chokolade til ½ liter piskefløde.

  SvarSlet
 21. Hej Camilla.

  Jeg vil oss bare sige, at jeg syns din blog er super god, og jeg bruger den meget som hjælp.

  Jeg har lige et spørgsmål til 1:1 ganache. Hvordan er forholdet hvis man vil bruge hvid chokolade til opsmøring? Den er jo noget blødere end det mørke, men skal jo helst blive stiv når kagen er smurt op.

  På forhånd tak, hilsen Maria

  SvarSlet
 22. @Frøken Molles Kager: Tusind tak for din søde kommentar. Jeg tror ikke, at du kan bruge hvid chokolade. Den opføre sig helt anderledes end mørk chokolade.

  SvarSlet
 23. Hej Camilla:)

  Først og fremmest tusind tak for en intet mindre end en fantastisk blog!

  Et lille spm. angående ganachen:

  Jeg skal lave bryllupskage til mine forældres sølvbryllup men da jeg ikke skal lave kagen hos mig selv, ville jeg høre om man kan:

  lave ganachen mandag morgen,
  piske den om aftenen,
  fylde den i kagen dagen efter for så til sidst at spise den onsdag -
  tror du at ganachen når at blive kedelig inden den spises?

  På forhånd tusind tak for hjælpen:)

  SvarSlet
 24. @Anonym: Tak for din søde kommentar :-) Mandag aften laver du ganachen klar og sætter den på køl (HUSK film ned langs skålens sider og henover massen, så der ikke er luft under). Tirsdag pisker du ganachen og fylder den i kagen. Du behøves ikke at vente til næste dag, som du skriver. Fyld kagen tirsdag og pynt den og så spis den onsdag. Det er helt fint. Nej, ganachen bliver ikke kedelig. Men pisk den tirsdag og fyld den i kagen med det samme efter piskning.

  SvarSlet
 25. Hej Camilla.

  Jeg har godt nok brugt mange timer på at drømme mig væk i kager mens jeg læste din blog. Fantastisk <3

  Jeg har bare et lille spørgsmål. På søndag er det min fødselsdag og jeg har planer om at kaste mig ud i at lave en regnbue kage med ganache mellem lagene. Men kun et tyndt lag. Jeg skal også bruge en 1:1 ganache under fondanten.

  Derfor spørger jeg. Hvor meget ganache skal jeg lave hvis det kun er et tyndt lag, kagen bliver 22x15 og i 6 lag?
  Og kan jeg evt bruge 1:1 mellem lagene også så jeg ikke skal lave to slags?

  Når kagen er blevet lavet kan den ses på min blog jeristar-diy.blogspot.Com

  Hilsen JeriLee.

  SvarSlet
 26. @JeriStar: Tusind tak for din søde kommentar. Desværre har jeg først haft tid til at svare nu, hvilket nok er lidt sent ift din kage. Håber, at du har fået lavet den alligevel. Jeg har aldrig lavet en kage i den dimension, så det er utrolig svært at vide for mig præcist hvor meget du skal bruge. Du kan godt bruge 1:1 mellem lagene, men det er en mere kompakt creme (smager af mere, mætter mere). Og tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 27. Hej Camilla.
  Denne ganache opskrift, er det noget der ville kunne tåle rumstemperatur bedre end mousse baseret på fløde?
  Overvejer at lave min systers bryllypskage, og den skal gerne kunne stå ude et stykke tid uden at begynde at "svede" ;)
  Tusind tak endnu en gang for fantastisk side :)

  SvarSlet
 28. @Mirjam M: Undskyld mange gange for det sene svar. Denne opskrift er også baseret på fløde og skal derfor stå på køl. Kagen bør derfor stå på køl så tæt på serveringstidspunkt som muligt. Tak for din søde kommentar :-)

  SvarSlet
 29. HeJ Camilla. Vidunderlig blog du har dig! Bruger den jævnligt!
  Har et spørgsmål. Har til morgen kl 8 lavet lidt af et eksperiment: Toblerone ganache. Med 1/2 l fløde og lidt over 250 lys Toblerone ( lidt over for at kompensere for mandlerne; de stivner jo ikke) er det noget du har prøvet før, for her på 4. time i køleskab er den stadig fuldstændig flydende! Så overvejer om man overhovedet kan bruge toblerone!

  På forhånd tak for ethvert svar :)
  Helene

  SvarSlet
 30. @Anonym: Tusind tak for din søde kommentar :-) Nu ved jeg jo ikke hvordan det endte med din ganache. Men meningen er at man pisker den op dagen efter og så bliver den stiv. Men man kan godt ødelægge en ganache ved at den får fugt. Lad mig høre hvordan det gik.

  SvarSlet
 31. Hej Camilla.
  Endnu en fan her.. :-) jeg overvejer at kaste mig ud i macaroons. Opskriften til disse har jeg fundet på din side også. Er denne ganache velegnet til det? Hvordan får man anden smag i?
  Tak for hjælpen og inspiration.
  Sti :-)

  SvarSlet
 32. @Anonym: Ja, denne kan man godt bruge, men jeg vil anbefale at tilsætte 4 stk opblødte husblas i den varme fløde-choko blanding. Når du så pisker den op næste dag, fremstår den meget stiv og dermed nemmere at fylde i macaron skallerne. Nu ved jeg ikke hvad du mener præcis med en anden smag, for ganachen er jo af chokolade. Men hvis du ønsker en bestemt chokolade smag kan du bruge forskellige slags chokolade ift hvad du kan lide. Hvis du tænker på andet smag generelt kan man bruge lemoncurd, bærmousse osv som fyld.

  SvarSlet
 33. Kære Himmelske kager :)
  Jeg har lige nogle spørgsmål, som jeg virkelig håber at du kan hjælpe mig med.

  Hvor mange procent er den youghurt naturel på, som du bruger til din Hindbærmousse med yoghurt?

  Hvr mange procent er creme fraichen og yoghurt naturalen på i din lime mousse?

  Er det rigtig at den mørke chokolade i din chokolade ganache som kan anvendes i kager er på 60 procent?

  Er chokoladen i din 1:1 chokolade ganache til opsmøring på 55 procent? Eller kan man bruge "andre procenter"?

  Jeg håber virkelig at du kan hjælpe mig. Og så skal du have tusinde tak for en rigtig inspirerende og super god blogg. Den har virkelig hjulpet mig meget.

  SvarSlet
 34. @Didde A: Du har vist spurgt om dette under Bærmousse-indlægget, så mit svar ligger der :-))

  SvarSlet
 35. Hej.. Da min søn snart har fødselsdag, vil jeg jo lave noget lagkage.. hvad er bedst at bruge eller hvad smager bedst, chokolademousse eller chokolade ganache? Eller ville det være godt med chokolademousse indeni, fondant på siderne og ganache overpå? :-) vil jo helst lave en god kage.. Mvh Mai

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo en smagssag, men jeg bruger chokoladeganache indeni kagen. Jeg bruger det ikke på toppen, der ved jeg ikke helt hvad du mener :-)

   Slet
 36. Hej Camilla.
  Dejlig hjemmeside!
  Måske et dumt spørgsmål, men skal man putte husholdningsfilmen ned i skålen og op ad siderne inden chokoladefløden kommes ned eller hvordan mener du? Mvh. Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager virkelig meget det sene svar, men jeg kan pt ikke love hurtige svar. Som Mattias har skrevet skal filmen ned langs siderne af skålen og henover overfladen af væsken, således, at der ikke er luft imellem. Filmen skal først på når chokolade og fløde er blandet helt sammen til en ensartet masse.

   Slet
 37. @Anonym;
  Jeg svarer lige for camilla. Du skal lægge filmen over ganachen, men i stedet for bare at lægge den over kanten på skålen, skal den "presses" ned, således at den rør ganachen og siderne op til kanten. Dette er for at undgå at der dannes kondensvand mellem ganachen og filmen. Vandet vil gøre ganachen grynet, på samme måde som nå der kommer vand fra vandbadet ned i en chokolade som man forsøger at smelte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mattias, jeg er vist lidt bagud med svarene pt.

   Slet
 38. Christina L. Makholm30. januar 2013 kl. 20.24

  Hej Camilla

  Vil bare lige sige at jeg er helt vild med din blog. I mandags hvor jeg havde fri, sad jeg i 1½ time og kikkede rundt:-) Og som nybegynder i fondant glæder jeg mig meget til at jeg skal på kagekursus næste torsdag. For nu skal jeg have det mellem hænderne. Og må sige at det var din side som gav mig det sidste skub.
  Jeg elsker at bage, vil gerne gøre det ofte, skal bage lige have inspirationen til det.
  Og din how to do - grundlæggende kagedekoration er fantastisk. Så glæder mig til at læse og surfe rundt herinde :-)
  Rigtig god onsdag aften.

  Med venlig hilsen
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina for din utrolig søde kommentar. Dejlig at du finder god inspiration. Rigtig god dag til dig også.

   Slet
 39. Hej Camilla,

  Faldt over din blog på en våd, kold og forkølet mandag og fortabte mig i ren overspringshandling :-) Wow en lækker og nyttig blog.

  Var på jagt efter en opskrift til en hvid chokolade og limonchello creme/ganache, som jeg vil lægge i en sønderjysk rugbrødslagkage sammen med friske bær. Det tætteste jeg kan komme er din fine opskrift og vejledning her, men er noget usikker på forholdende hvis jeg putter væske i (ca 3-4 spsk til ½ l fløde?). Skal jeg mon skrue op for chokoladen i forhold til fløde (fx 200 gr til ½ l fløde)? Konsistensen må gerne ende tættere på flødeskum end mousse, da det er det man traditionelt lægger en rugbrødslagkage sammen med.

  God dag og tak igen for din skønne blog.

  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Dejlig måde at bruge en forkølet mandag på :-)

   Nej, du behøver ikke at skrue op for chokoladen hvis du putter væske (LImoncello) i. Det du bør gøre er at tilsætte 4 blade udblødt husblas til den varme fløde-chokoladeblanding. Husblassen smelter hurtigt deri og sørger for at stive moussen godt af når den køles. Der er i øvrigt ingen risiko for trævler når du gør det på den måde. Men det vil gøre det stivere end flødeskum, men det ville jeg personligt ikke have noget imod. Du kan iøvrigt også med fordel rive feks citron eller lime skal i. Det vil understøtte limoncelloen godt.

   Slet
 40. Hej Camilla :D. Tusind tak for en rigtig god guide :D. Jeg har brugt dine opskrifter mange gange, hvor r du simpelthen dygtig! Alle de smarte tips du kommer med! Tusind tak :D.
  Har lige et spørgsmål, jeg har lavet denne chokolade ganache to gange, og begge gange er den blevet flydende, og ikke helt fast form, kan du måske fortælle mig hvad jeg gør forkert? Jeg pisker fløden godt op, mere kan det ikke blive, for ellers bliver den jo ødelagt. Men den er alligevel ret flydende, når jeg fordeler den i kagen og har været i køl i et par timer, og skal til at smøre kagen op, så dryper der en hel masse ud af fondanten :(. Har du et par gode råd til hvordan jeg kan få et fast ganache :D.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Dejligt, at du har glæde af siden. Beklager, at jeg ikke har svaret før, men jeg har lidt travlt pt. Den må ikke være flydende. Det er meget vigtigt, at du følger opskriften nøje og lægger film ned langs kanten på skålen og henover overfladen på fløde-chokolade blandingen. Ellers kommer der fugt i og den bliver ødelagt. Den skal også stå på køl natten over. Hvis du følger det burde du ikke have problemer.

   Slet
 41. Hej Camilla - også en stor tak for din fine side. Dejligt at få gavn af din stor erfaring. Har også haft samme problem med hvid chokolade ganachen, at den ikke blev tyk og at jeg så overpisket, så den skilte. Men jeg havde kun sat den i køleskabet i 4,5 timer, så kan det være grunden? hvad er grunden til den skal stå natten over - den var helt koldt.... hilsen
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde kommentar. Det er utrolig vigtigt at gøre som beskrevet med film ned langs siderne osv for ellers vil det ikke virke. Jeg laver den altid aftenen før så den står hele natten og bliver rigtig kold.

   Slet
 42. Hej Camilla, tak for en lækker opskrift og gode blog. Har dog et problem!

  Lavede ganachen dagen i forvejen, efter piskning bliver den fin, men står den i 15-20 minutter er den ikke længere stiv. Den er alt for flydende. Piskede igen til en tilfredsstillende konsistent, og puttede den i mine macarons, nu er den alt for blød igen. Hvad gør jeg af fejl?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Jeg ved ikke hvad der er gået galt her. Normalt så holder den faconen meget fint. Ganachen skal opbevares på køl - ved ikke om det er det som er gået galt her?

   Slet
 43. Hey. Skal det være den alm fløde eller kan man godt bruge den der light model til piskning. Villr den være god i en roulade

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg vil klart anbefale at bruge den gode gammeldags fede piskefløde til ganache. Jeg tør ikke stå inde for resultatet ved brug af light produkter. Ja, den vil være rigtig god i roulade :-)

   Slet
 44. Jeg havde den på køl fra 22 om aftenen til 14 næste dag, så jeg er meget i tvivl. Kan ganache stå på køl for længe forresten? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan den sagtens tåle. Men det er klart at med fløde er der ikke ubegrænset holdbarhed.

   Slet
 45. Hej spøger lige dumt måske. Men 1:1 ? Hvordan er forholdene ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er et indlæg om 1:1 Ganachen der beskriver hvordan man gør. 1:1 er 100 G mørk chokolade til 100 ml (1 dl) piskefløde.

   Slet
 46. Hej Camila, Jeg har et spørsmål ang. hvid chokolade ganach. Hvad kan du ambefale mig hvis jeg skal smøre en kage? Er bedst hvid chokolade ganach og fondant bagefter. Eller Island creme/smørcreme med hvidchokolade i?
  Kager skal smøres og pyntes på fredag og de skal være i kol til dagen efter.
  Pfh tak
  Laura :-)

  SvarSlet
 47. Dette indlæg handler om ganache som fyld i en kage - ikke som opsmøring. Find indlæg vedr. 1:1 ganache, da det den der anvendes til opsmøring. Her bruger jeg mørk chokolade, ikke hvid. Du kan også bruge islandske chokolade creme til opsmøring. Men du kan ikke bare erstatte hvid chokolade med mørk, da det to chokolade typer ikke er ens.

  SvarSlet
 48. Hej Camilla :)
  Jeg har lavet for meget Ganache så jeg vil prøve at fryse resten, kan man det? Fantastisk blog, jeg føler mig så heldig at jeg faldt over den!
  Mvh Mia Gry

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked. Ja du kan sagtens fryse rester af ganache.

   Slet
 49. Hej Camilla.
  Jeg skal lave et lag i 2 firkantede kager, som hver måler 37x24 cm. Hvor meget chokolade og piskefløde skal jeg bruge, og kan jeg lave portionen i én omgang.
  Den ene kage skal serveres en fredag aften og den anden lørdag eftermiddag.
  Kan jeg lave ganachen til begge kager onsdag aften og fylde den i kagerne torsdag aften for at servere kage 1 fredag aften og kage 2 lørdag formiddag, hvis de selvfølgelig opbevares på køl?
  Kan jeg smøre kagerne op med ganasche 1:1 uden at man kan se det igennem hvid fondant, og hvor meget chokolade og piskefløde tror du så, at jeg skal bruge til opsmøring af begge kager?
  På forhånd undskyld for de mange spørgsmål :-)
  MH Tina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at svare på mængder på kagestørrelser jeg ikke selv har prøvet. Her er du nok nødt til at prøve dig frem. Jeg synes at der går for lang tid fra onsdag til lørdag da der er fløde i. Man kan ikke se brun opsmørring under hvid fondant.

   Slet
 50. Hej Camilla
  Dejligt at jeg faldt over din blog som er meget interessant og spændende for mig :) Jeg skal nemlig lave en bryllupskage til 70 pers og brydepar vil gerne have creme med hvid chokolade ganache samt mørk chokolade ganache, ved du hvor meget fløde, hvid chokolade og mørk chokolade skal jeg brug til det, mange tak. Mh bobo

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at svare på, men en hovedregel er at en portion passer til en stor rund form.

   Slet
 51. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer er hans e-mail (drsunnydsolution1@gmail.com
  Jeg hedder Miss Jones, jeg var gift med min mand i 5 år, vi levede lykkeligt sammen i år og ikke før han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige og siden da hader han mig og børnene og elsker hendes eneste så da min mand kom tilbage fra turen, sagde han, at han ikke vil se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han skulle nu til Australien for at se den anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustrerede, og jeg boede bare hos min mor, og jeg behandlede ikke godt, fordi min mor blev gift med en anden mand efter min fars død, så den mand, hun blev gift med, ikke behandlede hende godt, jeg og mine børn var så forvirrede, og jeg søgte efter en måde at få min mand hjem igen, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag da jeg surfer på min computer, så jeg et vidnesbyrd om denne stavekaster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame og det imponerer mig så meget jeg også tænker på give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad jeg og mine børn går igennem, så kontaktede jeg ham, og han fortalte mig at blive rolig i bare 24 timer, at min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse modtog jeg et opkald fra min mand den anden dag spørger børnene og jeg kaldte DR Sunny og han sagde, at dine problemer er løst mit barn. så det var sådan, jeg får min familie tilbage efter en lang spænding med at bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, vil jeg have jer alle på dette forum for at sige en stor tak til DR Sunny, og jeg vil også råd til nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer skal også kontakte ham, hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Endnu en gang er hans email adresse (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han er specialiseret i den følgende spil.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2) hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd at køre efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du vil være rig.

  (7) Hvis du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.

  (9) Hvordan du blev scammed og du vil gendanne du tabte penge.

  (10) hvis du vil stoppe din skilsmisse.

  (11) hvis du vil skille din mand.

  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.

  (13) Graviditet stave til at tænke baby og urter

  (14) Garanti du vinder de foruroligende retssager og skilsmisse uanset hvordan hvilket stadium

  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16) hvis du har sygdom som (H I V), (CANCER) eller nogen sygdom HERPES.

  (17) hvis du har brug for bønner til udfrielse til dit barn eller dig selv.

  igen sørg for at kontakte ham, hvis du har noget problem han vil hjælpe dig. hans email adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks ... eller ring eller whatsapp ham nummer +2348077620669

  SvarSlet
 52. Hej græder du, at din kone har forladt dig og børnene til en anden mand, du behøver ikke at græde længere, fordi jeg var i samme stilling, indtil jeg hørte om DR DOMINION, hvordan han har hjælp så mange mennesker i deres forhold i dag jeg kan dristigt anbefale DR DOMINION til alle, der har brug for hjælp. Han svigtede mig ikke, jeg tror også på, at han ikke kan svigte dig også. han er faktisk en mirakelarbejder. Jeg har prøvet så mange stavehjul og psykiske efter at min elsker forlod mig. DR DOMINION var den eneste stavekaster, der kunne hjælpe mig. For sikker på, dette er virkelig et velstandstempel, hvor du kan få din ex lover tilbage. DR DOMINION drev en kærlighedstroll og min kone forandret sig godt, han gjorde hende til en bedre kvinde og distancerede alle hendes hemmelige elskere. Jeg er glad for at have en forenet familie, det kunne ikke lade sig gøre uden DR DOMINIONS indsats. Min kone er tilbage med fuld af kærlighed og oprigtighed. Få kontakt med DR DOMINION for forholdshjælp Email ham på;
  dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349077406090 og del et vidunderligt vidnesbyrd ligesom mig.

  SvarSlet
 53. Jeg er så glad, jeg har min elskede tilbage, Dr.Kumola bringer helbredelse til brudte relationer, frugtbarhedsproblemer, jobløshed. Jeg fik sin kontakt på en blog, og jeg besluttede at kontakte ham efter at have fået sin kontakt fra en dame, der bekræftede, at Dr. Kumola helbredte sit brudte ægteskab. Jeg skal dele sin kontakt her for alle, der søger en ægte og stærk healer, fordi jeg har bekræftet ham selv. Kontakt hans email: dr.kumola_lovespell@outlook.com. Dens bekræftes også af andre, at han helbreder deres sygdomme. Takket være Dr. Kumola er han virkelig en stor mand

  SvarSlet
 54. VIGTIGT LÆS:

  Mit navn er Nico, jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg fik hjælp fra denne store mand, der kastede en magi for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

  SvarSlet
 55. Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
  Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
  hvis du har noget problem med denne følgende bellow
  1) Om af byen til din ex tilbage.
  (2) kärlek stava
  (3) Fra byen främjas på kontoret.
  (4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
  (5) Hvis du vil have en barn.
  (6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
  (7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
  (8) Om behovene økonomisk støtte.
  (9) Om den internationale partner.
  (10) om af byen stopa din skilsmässa.
  (11) om byen skiller dig fra din make.
  (12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
  (13) Graviditet stava att tænka barnet
  (14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
  gennem hans Email chamberc564@yahoo.com

  SvarSlet
 56. Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
  Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
  1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) kærlighed staver
  (3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
  (7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
  (9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
  (10) for at standse din skilsmisse.
  (11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
  (13) Graviditet stave til at tænke barnet
  (14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
  Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks

  SvarSlet
 57. Hurray !!! Jeg synes jeg er den mest lykkelige kvinde på jorden for at have min mand tilbage til mit liv, efter at han forlod mig i 2 år og 7 måneder, som jeg lærte, han var væk for evigt, indtil Dr Okpa kom til min hjælp. Jeg er glad i dag på grund af Dr Okpa, som jeg kan sige, at han mere eller mindre er en gud for mig, fordi jeg aldrig har lært, at jeg kunne få min mand tilbage igen, men Dr. Okpa gjorde et godt stykke arbejde, som jeg aldrig har lært om inden for 24 timers interval. Jeg vil bruge dette medie til at fortælle verden for at hjælpe mig med at takke den store dr. Okpa for at bringe min lykke tilbage. Mine kollegaer derude, der går igennem lignende spørgsmål, vil jeg rådgive dig, så kontakt dig med Okpa for hjælp via okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27814706201


  Tess fra Holland

  SvarSlet
 58. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

  SvarSlet
 59. Hej græder du, at din kone har forladt dig og børnene til en anden mand, du behøver ikke at græde længere, fordi jeg var i samme stilling, indtil jeg hørte om DR EZUMEZU, hvordan han har hjælp så mange mennesker i deres forhold i dag Jeg kan dristigt anbefale DR EZUMEZU til alle, der har brug for hjælp. Han svigtede mig ikke, jeg tror også på, at han ikke kan svigte dig også. han er faktisk en mirakelarbejder. Jeg har prøvet så mange stavehjul. DR DOMINION var den eneste stavekaster, der kunne hjælpe mig. For sikker på, dette er virkelig et velstandstempel, hvor du kan få din ex lover tilbage. DR EZUMEZU kastede en kærlighedstroll og min kone ændrede sig godt, han gjorde hende til en bedre kvinde og distancerede alle hendes hemmelige elskere. Jeg er glad for at have en forenet familie, det kunne ikke lade sig gøre uden DR EZUMEZUs indsats. Min kone er tilbage med fuld af kærlighed og oprigtighed. Kom i kontakt med DR EZUMEZU for forholdshjælp. Email ham på;
  dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349079620340 og del et vidunderligt vidnesbyrd ligesom mig.

  SvarSlet
 60. Hej græder du, at din kone har forladt dig og børnene til en anden mand, du behøver ikke at græde længere, fordi jeg var i samme stilling, indtil jeg hørte om DR EZUMEZU, hvordan han har hjælp så mange mennesker i deres forhold i dag Jeg kan dristigt anbefale DR EZUMEZU til alle, der har brug for hjælp. Han svigtede mig ikke, jeg tror også på, at han ikke kan svigte dig også. han er faktisk en mirakelarbejder. Jeg har prøvet så mange stavehjul. DR DOMINION var den eneste stavekaster, der kunne hjælpe mig. For sikker på, dette er virkelig et velstandstempel, hvor du kan få din ex lover tilbage. DR EZUMEZU kastede en kærlighedstroll og min kone ændrede sig godt, han gjorde hende til en bedre kvinde og distancerede alle hendes hemmelige elskere. Jeg er glad for at have en forenet familie, det kunne ikke lade sig gøre uden DR EZUMEZUs indsats. Min kone er tilbage med fuld af kærlighed og oprigtighed. Kom i kontakt med DR EZUMEZU for forholdshjælp. Email ham på;
  dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349079620340 og del et vidunderligt vidnesbyrd ligesom mig.

  SvarSlet
 61. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 62. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet
 63. MG !! Dette er bestemt et chokerende og et ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om dette magtfulde og store stavebesøg kaldet Lord Noble på forummet .. Jeg troede aldrig det, fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om magiske trylleformularer, ikke før Lord Noble gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab med 6 år tilbage til mig og bragte min ægtefælle tilbage til mig i de samme 48 timer, nøjagtigt som jeg har læst på internettet .. Jeg var virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hendes ryg .. Jeg har virkelig ingen udtryk, og jeg don ved ikke, hvor meget jeg kan overbringe min påskønnelse til dig Lord Nobel, du er en Gud sendt til mig og min hele familie .. Her er ..... Hans e-mail: lordnoblespellcaster@gmail.com eller lordnoblespellcaster@hotmail.com er bedste stavebeslag online, og hans resultat er 100% garanti.

  SvarSlet
 64. Spansk ogala vender desperat tilbage min tidligere elsker. Han efterlod mig til en anden kvinde. Det skete så hurtigt, og jeg havde intet at sige i denne situation. Han forlod mig efter tre år uden forklaring. Jeg kontakte Dr. Ogala gennem hans hjemmeside, og han fortalte mig, hvad jeg skal gøre, før jeg kan gøre det, efter at jeg gav, hvad jeg ønskede, han kastede en tryllestav for at hjælpe os med at komme tilbage sammen. Et par efter at jeg gjorde hans magi, min kæreste ingen skrev til mig igen, og han følte forfærdeligt om, hvad jeg lige var sket for at gøre. Han sagde, at jeg er den vigtigste person i livet, og han ved det nu. Vi flyttede ind sammen, og det var åbent for mig end før og derefter bruge mere tid sammen med mig end før. WhatsApp det gennem No +2347061120360, da Dr. Ogala hjalp mig, min partner er meget stabil, jeg anbefaler Dr. Ogala mand har brug for hjælp. E-mail: Drogalaspells@gmail com, får mig til at tro på tillid, du forsøger at blive gravid,) eller du ønsker at være rig,) du ønsker at blive gift,) du har en sygdom eller i din krop og ønsker at fjerne det) Kontakt ham i dag fantastisk til arbejde. Du fortjener at være lykkelig, fordi Gud er dig! 

  SvarSlet
 65. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818

  SvarSlet
 66. Hvilken fantastisk gave fra Gud. Jeg er overraskelse over den form for magt, som denne stavebeslag besidder. chubygreat er en meget god og betroet tryllekunstner, der har gjort vidundere og ændret liv. han har hjulpet mange i deres forhold med at leve og andre sundhedsmæssige problemer og endda sociale problemer, jeg kalder ham læge for alle. Jeg mødte ham, da jeg var desperat efter at vende tilbage min mand, der efterlod mig nogle par måneder tilbage. Jeg har været flere steder på jagt efter hjælp til ingen nytte, indtil jeg passerede gennem Google, og jeg mødte hans vidnesbyrd om, hvordan han hjalp nogen til at vinde en vis mængde penge, som hans tidligere firma ejer ham. Selvom spørgsmålet ikke er relateret til mine, men baserer på det faktum, at han gør vidundere, besluttede jeg at kontakte ham, fordi hans e-mail og whatsapp-nummer var tydeligt skrevet. Jeg kontaktede ham og fortalte ham mit problem, og han lovede at hjælpe mig. og efter at jeg havde gjort alt, hvad han sagde, at jeg skulle gøre og give, fortalte han mig, at om to dage ville min mand vende tilbage, men jeg tvivlede på, om det vil fungere bare sådan. men til min største overraskelse kom de to dage, og ved middagstid kl. 13 på det tidspunkt bankede nogen på min dør og se, det var Maxwell, min mand. Du kan kontakte disse gode mand med følgende ..... whatsapp 2348165965904, du kan også e-maile chubygreat@gmail.com.

  SvarSlet
 67. Med stor respekt og ære over for en rigtig stavebesøg, dr. Adeleke, der gendannede min kæreste efter en lang kamp, kontaktede jeg dr. Adeleke for en kærlighedsspion, og han kastede det, der kostede mig summen af 390 euro, og han, min eks, kaldte mig inden for området 48 timer, og min elsker var hjemme igen takket være ham. Min rådgivning er til jer alle, der har det samme problem at kontakte ham via opkald eller WhatsApp-nummer +27740386124 og e-mail: aoba5019@gmail.com

  SvarSlet
 68. Du kan ringe eller WhatsApp Dr Adeleke på +27740386124 for et øjeblikkeligt svar.
  Jeg skriver denne artikel for at takke Dr. Adeleke for den magtfulde stavecaster, der for nylig hjalp mig med at bringe min kæreste tilbage, som uden nogen grund i de sidste 2 måneder forlod mig til en anden kvinde. Efter at have set et internetindlæg af Eva Gertrud, der sagde, hvordan hun blev hjulpet af Dr. Adeleke på 24 timer med sin magtfulde trolldom. Jeg besluttede at kontakte ham for hjælp, fordi jeg var nødt til at vælge, fordi alt hvad jeg ønskede var for min kæreste og min lykke at komme sig. Dr. Adeleke accepterede at hjælpe mig og forberedte en trylleformular for mig, der bragte min kæreste inden for 24 timer med et beløb på 311,99 euro, og i dag er jeg glad for, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min kæreste nu er med mig. og nu er han forelsket i mig som aldrig før. Seere, der læser dette indlæg, der ønsker enhver form for staveformularer som penge stave, sygdomsformular, E.T.C. Du kan ringe eller WhatsApp Dr Adeleke på +27740386124 for et øjeblikkeligt svar.

  SvarSlet
 69. Jeg er her for at vidne for verden om David Mohammeds godhed
  Jeg blev syg af herpes1 & 2 og jeg ledte efter hjælp til den der
  vil hjælpe mig, kender en til at hjælpe, når min ven fortæller mig om David
  muhammed og han gav mig sin e-mail, og jeg kontaktede ham, og jeg fortæller ham
  mit problem, han fortalte mig, at han havde urtemedicin mod herpes1 & 2 i
  var så glad for at høre det, og han henviste mig også til mange mennesker
  han hjalp også med urtekuren, jeg var så glad for, at der er en kur mod
  denne herpes1 & 2 anmodede jeg om for produktet de næste 4 dage den
  urter var på min plads i USA, jeg tog det efter hans instruktion
  efter alt og jeg gik på hospitalet for at foretage checkup og resultatet
  var negativ, og jeg var meget glad for det, jeg e-maile ham igen og tak
  ham og jeg ville betale ham, sagde han, at jeg skulle tage mine penge
  væk sagde han til mig, at jeg skulle fortælle verden om ham, så jeg er nu
  her for at fortælle verden, hvor David Muhammed redder mit liv, han er en mand
  med er en egen destination, du kan tro på ham med dit liv og han
  vil give dig et godt resultat, han udfører også alle slags sygdomme som

   
   Penge stave
  Træk for sundhedsdel
  Fremme i erhvervslivet
  Tiltrækningspreg
  Heks hjem
  Ex tilbage trylleformular
  Åndelig healer spell
  Kærligheds fortryllelse
  Lotteri stave
  Graviditet stave
  Kampagne fortryllelse
  Voodoo
  Gifte dig
  Soulmate spell
  Beskyttelsesformular
  HIV / AIDS
  Blive gravid
  Helbrede enhver form for kropssygdom
  ETC
  kontakt ham via hans e-mail
  adresse: muhammedspellcast@gmail.com eller Du kan også kontakte ham på WhatsApp +2347059007941

  SvarSlet
 70. Professionel stavekassette, der kan hjælpe dig med kærlighedsprat for at få din eks-kærlighed tilbage presserende efter afbrydelse / aflevering, selvom din placering synes håbløs! KONTAKT: INFINITYLOVESPELL@GMAIL.COM ER SIKKERHED DEN BEDSTE SPELLKASTER ONLINE OG HANS RESULTAT ER 100% GARANTI ..

  Efter 3 år i et forhold med min kæreste, begyndte min kæreste at gå ud med andre piger og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at gå i stykker med mig, hvis jeg turde spørge ham om hans affære med andre piger, jeg var helt ødelagt og forvirret, indtil en gammel ven af mig fortalte mig om en stavebeslag på internettet DR GREAT, der hjælper mennesker med deres forhold og ægteskabsproblemer ved hjælp af kærlighedens magter, I første omgang tvivlede jeg på, om sådan noget nogensinde eksisterer, men besluttede at give det et forsøg, da jeg kontaktede ham, fortalte han mig alt, hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde, og han hjalp mig med at kaste en Love Spell og inden for 28 timer kom min kæreste tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han stoppet med at gå ud med piger og han er med mig for godt og ægte. Kontakt denne Great spell Caster for dit forhold eller ægteskabsproblem.Her er hans kontakt ..

  RING / WHATSAPP: +2348118829899

  E-mail: infinitylovespell@gmail.com ELLER infinitylovespell@yahoo.com

  BLOG http://infinitylovespell1.blogspot.com

  SvarSlet
 71. Jeg er så glad for, at jeg mødte Dr. Adeleke han hjalp mig kaste en genforening magi på min kone, hun forlod mig for nogen reel grund, han fortalte mig, at hun vil være tilbage inden for 48 timer, til min overraskelse hun kom tilbage, og nu er vi har den bedste tid i vores liv sammen lige siden hun kom tilbage, vores kærlighed er blevet stærkere end før. Hvis du har noget problem i dit forhold så tøv ikke med at kontakte disse store og magtfulde læge på aoba5019@gmail.com eller whatsapp ham på +27740386124

  SvarSlet
 72. Hej mit navn er stella fra USA jeg vil fortælle det verden om den store og mægtige stavehjul, der kaldes Præst Okoebo, min mand snyder mig og ikke længere engageret i mig og vores børn, da jeg spurgte ham problemet var, han fortalte mig, at han er faldet ud af kærlighed til mig og ønskede en skilsmisse, jeg var så hjerte brudt Jeg græd hele dagen og natten, men han forlod hjemmet og kiggede for noget online, da jeg en artikel, hvordan det store og magtfulde præst Okoebo har hjulpet så mange i lignende situation som min e-mail-adresse var der så jeg sendte ham en e-mail der fortalte ham om mit problem han fortalte mig, at han vender tilbage til mig inden for 24 timer, som jeg gjorde alt hvad han bad mig om at gøre rede dagen for min den største overraskelse min mand kom hjem og græd og bad for mig at tilgive og acceptere ham tilbage kan han også hjælpe dig med at kontakte

  Hænge ud; ehisokoebo@gmail.com

  Whatsapp; (+234) 8131595347

  SvarSlet
 73. How I Got My Ex Husband Back...........

  I am Shannon by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my husband after three(3) years of marriage just because another woman had a spell on him and he left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address Makospelltemple@yahoo.com , have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a woman had a spell on my husband and he told me that he will help me and after 2 days that i will have my husband back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my husband. Thanks for Dr.Mako. His email: Makospelltemple@yahoo.com OR.His WhatsApp Number:+2347054263874.

  SvarSlet
 74. Jeg troede aldrig på stavehjul, indtil mit liv faldt fra hinanden, da min kæreste på 5 år besluttede at kalde det stoppe. Jeg var så ødelagt, at jeg havde en ulykke, der efterlod mig sengeliggende. Efter 8 måneders følelsesmæssig smerte og svaghed, introducerede en af mine venner mig et bestemt stavebeslag, dette var, efter at jeg var blevet svindlet af forskellige falske stavebesætninger kaldet dr ini , dr evu og dr ewatu. Jeg blev introduceret for DR Lamatu. På mindre end 3 dage så jeg vidundere, min elsker kom tilbage til mig, og mit liv kom tilbage lige som et afsluttet puslespil ... Er så glad .. DR Lamatu har alle slags trylleformularer fra graviditet til kærlighed, fra arbejdsløshed til vinder af visuelotteri. Han har stave for at stoppe skilsmisse, stave for at få nogen til at se attraktiv ud og også helbrede enhver sygdom osv. ... Her er hans kontakt til kun seriøse mennesker, det kan være til hjælp .... (drlamatu@gmail.com). Ring eller WhatsApp ham på +2349030413595 Vidunderlig DR Lamatu .... Mange tak, jeg er så taknemmelig, da du reddede mit liv

  SvarSlet
 75. ELSKER STAVNINGER, DER FUNKERER PERFEKT, OG BLIV FOR evigt.
  Jeg deler dette vidnesbyrd med lidende partnere i deres forhold, fordi der er en permanent løsning. Min mand efterlod mig og vores 2 børn til en anden kvinde i 2 år. Jeg forsøgte kun at være stærk for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere den smerte, der plagede mit hjerte. Jeg blev såret og forvirret. Jeg havde brug for hjælp, så jeg foretog en internetsøgning og stødte på en side, hvor jeg så, at spellcasting Dr.Pellar kunne hjælpe med at få de elskende tilbage. Jeg kontaktede ham, og han bad en særlig bøn og trylleformular til mig. Til min overraskelse vendte min mand hjem efter 2 dage. På denne måde blev vi genforenet, og der var meget kærlighed, glæde og fred i familien. Du kan også kontakte Dr.Pellar, en stærk staveforfatter, for at få løsninger på hans e-mail-adresse: drpellar@gmail.com

  SvarSlet
 76. Hej, mit navn er Mark Steve, min kæreste brød op med mig i sidste uge. Jeg var så trist, fuldstændig forandret og talte ikke med nogen, jeg græd hele natten, jeg var så deprimeret og stresset. Indtil i går havde jeg i tankerne historien om, at Dr.Pellar kastede trylleformularer på internettet, som en anden kvinde delte og kontaktede ham, jeg elsker og holder meget af min kæreste, og jeg vil bare have os sammen igen som et par, og jeg vil have os for at overleve for evigt, forklarede jeg alt til dr. pellar, og han sagde, at jeg ville have min kæreste tilbage om 24 timer, han gjorde det samme med mange forhold, som om jeg så et vidnesbyrd på internettet, troede aldrig, at min kæreste ville vende tilbage, da dr. pellar færdig med at tryllebinde Min kæreste ringede til mig på telefonen og fortalte mig, at hun ville have os til at komme tilbage og leve lykkeligt sammen for evigt efter 24 timer. Jeg er meget glad nu, jeg vil have folk til at takke ham for mig, og hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte ham på hans e-mail; drpellar@gmail.com han kan også hjælpe dig. Han er ægte og cool.

  SvarSlet
 77. SÅDAN returnerer Dr.Sango min eks-elsker til mig
  Mit navn er Maris, jeg er fra USA i Washington. Jeg lover altid at anbefale dig til folk, der muligvis også har brug for din hjælp, da det var en gave for mig at finde din e-mail. Desuden, Dr.Sango, du er virkelig en vidunderlig og magtfuld stavekontrol. Jeg var så deprimeret efter næsten fem år uden kærlighed. Jeg bad om en kærlighedsformulering igen og undrede mig, det fungerede for mig uden omkostninger eller bivirkninger. Jeg lever lykkeligt med den venligste mand i live, og det er det, jeg beder om. Tak Dr.Sango i betragtning af, hvad du gjorde for mig, ikke ville være nok, så jeg vil dele dette vidnesbyrd om dit manuelle arbejde med hele verden for at vide om dit gode arbejde for mig. Du kan kontakte denne mand for forholdsrelaterede spørgsmål, og han vil også være nyttigt for dig, bedes du kontakte ham via hans e-mail-adresse: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 78. Dette er et vidnesbyrd om en stor tryllekunstner "Dr.Sango", som hjalp mig med at gendanne mit kærlighedsliv. Den dag min mand forlod mig, blev det dystert, og atmosfæren var fuld af usikkerhed. Alt virkede bleg for mig, så jeg besluttede at søge hjælp i magi-latteren, som har evnen til at bringe min tidligere mand tilbage til mig. Som forventet gik jeg på Internettet, og som du så i din søgen efter en pålidelig staveboks, så jeg en række vidnesbyrd fremsat af stavebokse til genopretning af tidligere ægtefæller og kære. Drevet af tro på Dr.Sango kontaktede jeg ham, og efter at have forklaret tingene for ham, gik han med på at imødegå udfordringerne på stedet. Han klarede sig godt. Min eksmand kom tilbage til mig med mere omhu og kærlighed. Derfor vil jeg benytte lejligheden til at hylde ham for hans uselviske tjeneste for min situation. Prisværdigt viste han stort mod til at påtage sig den skræmmende opgave at finde løsninger på stort set ethvert givet problem. Kontakt ham på, spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 79. Jeg vil have dig til at bruge denne mulighed til at møde den store stavekontrol og elske magiske kærlighedsgendannelse. chubygreat.com med sin sorte magi gør han vidundere overalt i verden. Han er fra Afrika og har hjulpet mennesker overalt i verden. hvis du har problemer med dit ægteskabelige liv, forholdsforhold, vil du have din tidligere kæreste tilbage, du vil vinde spil online, du har brug for forfremmelser på dit arbejdssted, skal du hurtigt kontakte chubygreat med hans whatsapp-oplysninger 2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com , han er altid tilgængelig for at hjælpe situationen.

  SvarSlet
 80. Jeg lover at dele dette vidnesbyrd over hele verden, når min kæreste vender tilbage til mig, og i dag vil jeg med al respekt takke Dr. Isikolo for at bringe glæde og lykke til mit forhold og min familie. Jeg vil informere jer alle om, at der findes en stavekontrol, der er ægte og ægte. Jeg troede aldrig på nogen af ​​disse ting, før jeg mistede min kæreste, jeg havde brug for hjælp, indtil jeg fandt Dr. Isikolo en ristestave, og han kastede en kærlighedsformulering til mig, og han forsikrede mig om, at jeg får min kæreste tilbage om to dage efter at trylleformularen er blevet afgivet. fire dage senere ringede min telefon, og så chokerende var det min kæreste, der ikke har ringet til mig i de sidste 3 år og undskyldt hjertet, og fortalte mig, at han er klar til at være mit rygben indtil resten af ​​hans liv med mig. Dr. Isikolo løsladt ham for at vide, hvor meget jeg elskede og ville have ham. Og åbnede øjnene for at forestille sig, hvor meget vi deler sammen. Når jeg skriver dette vidnesbyrd lige nu, er jeg den lykkeligste pige på jorden, og jeg og min forlovede lever et lykkeligt liv, og vores kærlighed er nu stærkere end hvordan det var, selv før vores opbrud. Så det var derfor, jeg lovede at dele mit vidnesbyrd over hele universet. Al tak til Dr. Isikolo for det overdrevne arbejde, han har udført for mig. Nedenfor er e-mail-adressen, hvis du er i en situation, du gennemgår en hjertestop, og jeg kan forsikre dig om, at som han har gjort min, vil han helt sikkert også hjælpe dig. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196.

  SvarSlet
 81. Jeg vil fortælle verden om dr. Tunde den store stavekaster, der bragte min mand tilbage til mig, da jeg troede, at alt håb var tabt. Dr, tunde brugte sin magtfulde trylleformular til at sætte et smil på mit ansigt ved at bringe min mand tilbage med sin trylleformular, først troede jeg, at jeg drømte, da min mand kom tilbage til mig på knæ og bad mig om at tilgive ham og acceptere ham siden da elsker han mig mere, end jeg nogensinde havde forventet, så jeg aflagde et løfte til mig selv, at jeg vil lade verden vide om Dr, tunde, fordi han er en gud på jorden. Har du problemer i dit forhold? har din partner skilt op med dig, og du stadig elsker og vil have ham tilbage? Har du problemer med din økonomi? eller har du brug for hjælp af nogen art, så kontakt Dr, tunde i dag, jeg giver dig 100% garanti for, at han vil hjælpe dig, ligesom han hjalp mig. Dr, tunde e-mail er: toye816@gmail.com ELLER Whats App +393510651312

  SvarSlet
 82. DET ER SAND, AT MANGE AF SPELL CASTEL ER FALSKE, DETTE ER DEN ENESTE STAV CASTEL CASE, DER HAR VÆRET I stand til at returnere min pige, den sidste uge, efter at en eller anden falsk CASTER har indsamlet min penge, så kontakt venligst DR ALASHIRA, AT DET ER EN GOD MAND (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

  SvarSlet
 83. MG !! Dette er bestemt et chokerende og ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om denne magtfulde og store læge kaldet dr allam på forummet..jeg troede ikke , fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om, hvad der ikke skete, før dr allam gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab på 6 år tilbage til mig og bragte min vender tilbage til mig i samme 48 timer har læst på Internettet ... åh min Gud, jeg er virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hende tilbage .. Jeg har virkelig mangel på udtryk, og jeg ved ikke hvor meget for at formidle min påskønnelse til digDrALLAM du er en Gud sendte til mig og hele min familie .. Her er ... er den bedste læge online og hans resultat er 100% garanti .. e-mail dralahalah@gmail.com .... WhatsApp eller ring til +2348115720823 ... bedes du kontakte ham i dag, han er fantastisk .. ..

  SvarSlet
 84. Dzīve ir noslēpums ar daudziem jautājumiem, uz kuriem jāatbild, ar kādām nepatikšanām jūs sastopaties uz zemes?
  Vai jūsu vīrs vai sieva aizgāja no jūsu dzīves bez jebkāda laba paskaidrojuma, kas liek jums sajaukt un vēlaties viņus atgriezties savā dzīvē? DR WALE ir īstais cilvēks šim darbam, viņš ir spēcīgs burvestības ritulis, ko svētījuši viņa senči un kuru dievi ir pieņēmuši par viņu ruporu uz zemes. DR WALE palīdz man glābt manas salauztās mājas, atvedot man savu vīru ar savu spēcīgo burvestību . Mani un manu vīru šķīra 14 mēneši bez saziņas, bet ar DR WALE burvestību viņš ir atgriezies, un mēs atkal esam viena laimīga ģimene. Ja jūs saskaras ar jebkāda veida dzīves problēmām un jums nepieciešams ātrs risinājums, sazinieties ar pareizrakstības DR WALE. WhatsApp / Viber: +2349015141346 vai e-pasts: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 85. Med så meget i hjertet er jeg her for at udtrykke mig om, hvordan Dr. Odunola reddede mit ægteskab fra skilsmisse. Jeg og min mand havde en vis misforståelse, og det rev vores ægteskab fra hinanden i det omfang min mand søgte en skilsmisse. Så jeg har ingen mulighed end at gå på Internettet for at finde en løsning på mit problem. Det var der, jeg stødte på Dr. Odunola-detaljer og om, hvordan han har hjulpet mange mennesker ved at gendanne deres forhold. Jeg kontaktede Dr.Odunola og på mindre end 48 timer aflyste min mand skilsmissepapirerne. Nu lever jeg selv og min mand sammen i fred og harmoni takket være Dr.Odunola for at redde mit ægteskab fra at gå i stykker. Dr. Odunola kontaktoplysninger er via e-mail: odunolaspiritualtemple@gmail.com.

  SvarSlet
 86. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

  SvarSlet
 87. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

  SvarSlet
 88. KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 ELLER
  DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ER HURTIGT DEN BEDSTE STAVING CASTER ONLINE, OG HANS RESULTAT ER 100% GARANTI ..

  Efter (8) Otte år i mit ægteskab med min mand begyndte min mand at gå ud med andre damer og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at dumpe mig, hvis jeg tør udspørge ham om hans affære med andre damer, jeg var helt ødelagt og forvirret, indtil en gammel ven af ​​mig fortalte mig om en stavekaster på Internettet, der hedder DR WALE, der hjælper folk med deres forhold og ægteskabsproblemer ved kærlighedens magi. det er et forsøg, når jeg kontakter DR WALE, fortalte han mig alt, hvad jeg havde brug for, og det gjorde jeg, og han hjalp mig med at kaste en kærlighedsformulering, og inden for 72 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han holdt op med at gå ud med damer og han er med mig for godt og for rigtigt. Kontakt denne Wale Spell Caster for dit forhold eller ægteskabsproblem.
  Her er hans kontakt ..

  OPKALD / WHATSAPP: +2347054019402

  E-POST: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 89. Det fungerede virkelig, og jeg er stolt over at være vidne til det. Jeg så indlægget om, hvordan hun fik sin mand tilbage gennem DR WALE. Han hjalp hende med at få sin eksmand tilbage. Min skiltes for 2 år siden for at bo hos en anden mand, og jeg prøver at lade hende gå, men kunne ikke, så jeg prøver at gøre en masse ting for at få hende tilbage, hun kommer ikke tilbage til mig. En dag besøger jeg forumet for nogle tip til bedring, og der så jeg en kvinde vidne om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, efter at han havde bundet sig med en anden kvindes magi, og DR WALE hjalp hende. Begyndelsen troede jeg aldrig på åndeligt arbejde, prøvede modvilligt det, var desperat, jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer for ham, til min største overraskelse hjalp DR WALE mig med at finde min kvinde efter 2 dage, og nu er mit forhold perfekt nu. som lovet. Permanent gendannelse af en eks bringer ikke kun nogen tilbage, du elsker, men forener også følelser fra elskere med det faktum, at du er tilfreds med denne person. Min kvinde behandler mig som en konge nu og siger altid, at hun elsker mig hele tiden. Hvis du gennemgår vanskeligheder i dit forhold, kan DR WALE problemer hjælpe ægteskabshjælp, KONTAKT HAN WhatsApp / Ring til ham på +2347054019402 eller EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 90. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

  SvarSlet
 91. HVORDAN JEG FÅR MIN EKKONNE TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ODION ...... Hej alle sammen, jeg hedder Thomas Kraene, efter 15 års ægteskab boede jeg og min kone lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og jeg elskede min familie, de var min højeste prioritet, indtil en morgen havde jeg og min kone et lille argument, som jeg ved, at alle par har, fordi der ikke er perfekte par i denne verden efter argumentet, jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke ' for ikke at finde min kone og vores børn, hun pakkede også sine tasker og børnenes og forlod jeg prøvede at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende, jeg gik til hendes vens hus, men de kunne ikke fortælle mig, hvor jeg kunne finde hende, jeg var frustreret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at drikke alkohol hver dag og aften, jeg stoppede med at gå på arbejde, det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn betyder alt for mig, det var som om en del af min krop forlod mig, jeg kunne ikke ' t fungerede godt, en dag søgte jeg på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om nogen, der vidnede om en mand ringede til Dr. ODION, og hvordan han bragte sin kone tilbage inden for 3 dage, jeg tænkte ikke to gange over det. Jeg sendte en besked til ham og fortalte ham alt, hvad der skete mellem mig og min kone, og han sagde, at han finder mit problem meget let for ham at løse han fortalte mig også at stole på ham, at min kone kommer tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stoler på ham, og han bad om nogle oplysninger, som jeg gav ham, 3 dage senere kom min kone hjem med børnene, jeg var så overrasket over at se hende, det var som en drøm for mig begyndte hun at græde og undskyldte mig, jeg fortalte hende, det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad, hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis du er sønderknust, fordi din kone eller mand forlod dig, kan du kontakte ham via hans e-mail for enhver form for dødsformular, beskyttelsesformulering og også for at løse retssager. (drodion60@yandex.com) eller du kan også whatsApp ham på +2349060503921.

  SvarSlet
 92. DR WALE ER SIKKER 100% FOR DIG .. HANS WHATSAPP +2347054019402 E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
  Jeg vil takke Dr. Wale for at få min kæreste tilbage til mig inden for 72 timer. Da min kæreste forlod mig, var jeg så træt og frustreret, indtil jeg søgte på internettet for at få hjælp, og jeg så så mange gode samtaler om Dr. Wale fra (drwalespellhome@gmail.com), og jeg besluttede at prøve ham, og jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer til ham, og han kastede en kærlighedsformulering til mig, som jeg bruger til at få min mand tilbage. Hvis du ønsker at få din elsker tilbage, kontakt Dr. Wale via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 93. Jeg er så begejstret for, at mit ødelagte ægteskab er blevet genoprettet. Vi lavede for nylig op, selvom det var svært. Det har været mere end en måned nu, og alt føles som om det er vendt tilbage til det normale. Han er begyndt at behandle mig bedre, og det har været en helingsproces for os begge. Mareridtet, der havde varet i næsten 3 år, før vi brød op, er endelig forbi. Det er som om vi blev forelsket igen. Vi har begge lagt fortiden bag os og prøver at komme videre - og for første gang i lang tid ser fremtiden meget lysere ud. Jeg kan ikke udtrykke med ord, hvor taknemmelig jeg er DR Wale! Det er som om vi endelig har genopdaget de ting om hinanden, der fik os til at blive forelsket i første omgang. Alt det bekymrende og stress er simpelthen forsvundet. Tak DR Wale for at redde mit ødelagte ægteskab og bragte min mand tilbage til mig !. Mig og min mand bor sammen lykkeligt igen .. Alt takket være DR Wale. Hvis du har problemer, skal du kontakte DR Wale nu, og jeg garanterer dig, at han hjælper dig med at kontakte ham via drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 94. Hej alle sammen, jeg ved, at der er nogen, der læser dette, jeg vil dele et godt stykke arbejde med en stavekaster kaldet DR WALE. MIN mand og jeg havde en kamp, ​​der førte til vores skilsmisse, men da han forlod mig, var en del af min krop og sjæl tilbage med ham, og jeg var trist og græd hele dagen og natten, jeg søgte noget online, da jeg så folk vidne om stort arbejde af DR WALE, og jeg besluttede at også komme i kontakt med DR WALE for at få hjælp. Har jeg kontaktet ham, fortalte han mig, hvad og hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde alt, hvad han har sagt, også for mig. Han forsikrede mig om, at inden 72 timer vil min mand vende tilbage til mig, alt for overrasket før 72 timer, hvor min mand er begyndt at sende en sms og ringe til mig. Før nogle dage senere kørte en bil og stoppede uden for mit hus, og det var min mand. Jeg er så glad for, at DR WALE bragte min mand tilbage til sin mening igen. Du kan nå DR WALE med følgende oplysninger nedenfor: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
  WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 95. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 96. Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 97. KONTAKT DR WALE I DAG FOR AT FÅ TILBAGE DIN EX OG FOR AT FÅ GOD KAMPANJE I DIN ARBEJDSSTED: E: MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ELLER RING / WHATSAPP +2347054019402
  Årsager til, at jeg deler dette, er på grund af det gode arbejde, DR WALE gjorde for mig og mine venner. Sandheden bliver fortalt DR WALE er den slags mand, du kan stole på og stole på. Han arbejder 100% sikkert. DR WALE holder sig til sit ord, han svigter ikke. Så i dag vil jeg anbefale DR WALE til alle, der har brug for hjælp. Ring / WhatsApp +2347054019402 ELLER E: mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 98. Efter at have boet i et dårligt ægteskab i nogle år har jeg mistet mit job, jeg græd dag og nat og blev næsten gal. Men nu er jeg også på benene igen tak også DR WALE, der gendanner min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad der går igennem. Min mand slog mig altid uden nogen grund til, at han altid fornærmer alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette gjorde han en Voodoo-fortælling for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har gendannet alting til det normale igen. min mand har bedt om tilgivelse fra mig, og min chef på mit arbejdssted har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 99. Efter otte år i mit ægteskab med min mand begyndte min mand at danse andre kvinder og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at dumpe mig, hvis jeg tør spørge ham om hans affære med andre kvinder, jeg var totalt ødelagt og forvirret indtil en gammel en af ​​mine venner fortalte mig om en internet-stavehjul, der hedder DR WALE, som hjælper folk med at løse deres forhold og ægteskabsproblem ved hjælp af kærlighedens kræfter. dette er et forsøg, da jeg kontaktede DR WALE, fortalte han mig alt, hvad jeg skulle gøre, og det gjorde jeg, og han hjalp mig med at fortælle en kærlighedsformulering og inden for 48 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han holdt op med at danse kvinder og han er med mig for godt og for rigtigt.
  E-POST: drwalespellhome@gmail.com
  OPKALD / WHATSAPP: +2347054019402

  SvarSlet
 100. Jeg overvejede at tænke dig selv på grund af min mand, der efterlod mig til en anden kvinde. de rejste begge langt væk fra mig, jeg kunne ikke kontakte min mand mere. Så alt det, der fik mig til at bekymre mig, var ikke mit sind afgjort. Da alt dette foregik med mig. Jeg valgte at kigge på internettet, hvor jeg stødte på mange gode vidnesbyrd om DR WALE. Så jeg tog kontakt med DR WALE og fortalte ham, hvad der sker med mig, og han bad mig om ikke at græde og bekymre mig mere. DR WALE kastede en Voodoo-trylleformular, der fik min mand til at komme tilbage til mig og begyndte at bede mig om at være barmhjertig med ham. Hvis du har problemer i dit ægteskab eller forhold, så tro mig, at DR WALE er den bedste mand at kontakte. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 101. Jeg er her for at tale om det gode arbejde med DR WALE, jeg har altid problemer med at møde mænd hver gang jeg møder en mand på date, når vi ser efter den dag, at manden ikke mere vil have interesse for mig. Alle de steder, hvor jeg gik for at lede efter job, afviste mig alle. Så jeg bliver ved med at undre mig over, hvad der gik galt med mig. Først da jeg mødte denne store mand ved navn DR WALE, der hjalp mig med at ofre en fortryllelse. Lige siden DR WALE har trylleformuleret for mig, er der kommet gode ting på min vej. De kontorer, jeg summerede mit CV, de har bedt mig om at begynde at komme på arbejde. Enhver mand, jeg møder nu, vil vide flere ting om mig. Fortryllelsen DR WALE gjorde for mig har bragt mange gode ting min vej og ind i mit liv. Så hvis du er et problem i dit arbejdssted eller forhold, er DR WALE den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 102. Jeg er en glad person nu alt sammen takket være DR WALE. Jeg blev gift 2012. Jeg kunne ikke føde i fem år. MIN mand var bekymret og planlagde at sende mig ud af sit hus fortalte mig, at han ville skille mig. Alt dette lægger stor smerte i mit hjerte. Med mit hjerte i smerter, det er her, jeg deler mit problem med en af ​​mine venner, jeg ved, at jeg også havde giftede problemer. Hun sagde, at i løbet af sin hårde tid var DR WALE den, hun kontaktede, og DR WALE bragte sin mand tilbage inden for 3 dage, og begge er glade igen sammen. Jeg tog DR WALE-kontakt fra hende og chatte DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jeg fortalte DR WALE alt, hvad der bekymrede mit hjerte, og han bad mig om ikke at græde mere. DR WALE Kastede en trylleformular for mig inden for få måneder han kastede trylleformularen for mig, jeg var gravid. 2019 fødte jeg et barn, min mand var glad, og vi lever lykkelige. Så hvis du har brug for presserende hjælp til enhver form for problemer, er du i DR WALE er den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 103. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 104. Har hørt mange gode nyheder om DR WALE. En af mine venner, der spillede lotteri, fortalte mig, hvordan DR WALE gav sit heldige nummer til Win. En ven fortalte mig, hvordan DR WALE bragte sin mand tilbage til hende. En ven af ​​en ven forklarer, hvordan DR WALE hjalp ham med at vinde kontraktjob, som han har kæmpet i årevis. En ven talte også om, hvordan DR WALE hjælper hende til graviditet hos børn. En ven talte om, hvordan DR WALE hjælper hende med at stoppe en skilsmisse, da hendes mand planlagde at skille sig fra hende. Efter at have hørt mange andre gode ting, han har gjort for andre mennesker over hele verden. Jeg har ikke noget valg at kontakte ham og dele mine problemer med ham. Fortalte ham, hvordan min mand opførte sig dårligt over for mig og børnene. Efter at jeg fortalte ham, bad han mig om at sende navnet på min mand, hvilket jeg gjorde. Han fortalte mig, at han vil trylleformulere for mig. Han siger, at når han først har trylleformuleret, vil min mand være god for mig og børnene. Sandelig efter trylleformularen blev afgivet begyndte min mand at handle normalt tilbage til os derhjemme. Han passer nu godt på os derhjemme. Du kan kontakte DR WALE på e-mail drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 105. Hej venner, jeg er her for at sige et fantastisk og forbløffende vidnesbyrd om en stor stavehjul, der hjalp mig. Mit navn er Vivian Anderson fra Canada. At få min elsker tilbage er, hvad jeg mindst forventede og aldrig kunne forestille mig. Jeg og min elsker har været gift i fem år, og vi har levet lykkeligt, men pludselig ændrede han sig helt og vendte sig væk fra mig, og jeg vidste aldrig, hvad der foregik, jeg prøvede at spørge ham, men han nægtede at fortælle mig hvad problemet er, og efterhånden som han gik, søgte han skilsmisse. Jeg var så bekymret og forvirret, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var ikke let, jeg troede alt håb var tabt, og under min søgen efter en vej ud fortalte en af ​​mine venner, der havde et lignende problem mig om en stor trylleformular, der hedder Dr ogugu, som hjalp hende med at få sin ven tilbage også. Jeg tror aldrig på tryllekunst i hele mit liv eller en magi, fordi jeg aldrig troede, det ville fungere, men jeg prøvede at give denne mand en chance og til min største overraskelse kastede han en trylleformular for at bringe min kæreste tilbage, men i dag er vi tilbage sammen til et dejligt hjem med to smukke børn.Tak Dr 0gugu Vi er glade sammen igen, og jeg benytter lejligheden til at fortælle enhver, der passerer en lignende situation, eller hvis du har brug for Cure for at kontakte ham på +2347011196745 E-mail :: solutiontempledrogugu @ gmail .com

  SvarSlet
 106. Jeg er så begejstret for at dele dette fantastiske vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min tidligere mand tilbage ........ Hilsen til enhver, der læser dette vidnesbyrd. Jeg er blevet afvist af min mand efter tre (3) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en fortryllelse af ham, og han efterlod mig og børnene til at lide. en dag, da jeg læste igennem internettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne stavekaster (Dr. Ogun) har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg svarede ham på hans adresse, og han fortalte mig, at en kvinde havde en fortryllelse af min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter 2 dage at jeg vil have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at fortælle jer alle, at denne stavehjul har magten til at bringe elskere tilbage, hjælp i din virksomhed, forfremmelse, goodluck osv., fordi jeg nu er tilfreds med min mand. Tak til Dr. Ogun, endnu en gang for at hjælpe mig i mit ægteskab, bedes du kontakte ham via, solutiontempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper. Vil du ikke hvad han gør her SpellLottery SpellHIV curerenovation spellEtc ... Han vi hjælper dig med hvad du har brug for tak Send bare en besked til ham via e-mail løsningtempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper., Ring / whatsapp ham via .. +2347011196745

  SvarSlet
 107. Ting har ikke været rigtig godt med mig i nogle år. Men alt tak til DR WALE for at hjælpe mig med at komme tilbage til mit lykkelige øjeblik. For tre år siden havde jeg en ulykke, der holdt mig sidelinjen i årevis. I løbet af denne tid gennemgik jeg smerter, jeg ved ikke, at min mand planlagde at skille mig, han planlagde at blive gift med en anden kvinde. Hvordan jeg fandt ud af det. Denne gode dag forlod han fejlagtigt sin telefon, hvor jeg sad, har han gik for at tage sit bad, jeg åbnede sin telefon og så alle de samtaler, han havde lavet. Hvordan han planlagde at sælge vores hus, skilt mig i min tilstand og blive gift med en anden kvinde. Efter at have set alt, var jeg bitter, og tårerne begyndte at løbe ned over mine øjne, fordi jeg ikke kunne tro, at den mand, jeg elsker med mit hjerte, vil skade mig hårdt. Efter at have set alt det leder jeg efter hjælp. Sådan stødte jeg på DR WALE, der så gode kommentarer om hans arbejde. Så jeg kontaktede DR WALE og fortalte ham alt. DR WALE gjorde en trylleformular, der fik mig til at rejse mig igen. Han gjorde også en fortryllelse, der fik min mand til aldrig at stoppe med at elske mig, og min mand bad mig om tilgivelse. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 108. De er mange stavehjul online, men DR WALE er forskellig fra dem. Før jeg mødte DR WALE, har jeg prøvet en eller to stavekontrol før, eller de arbejdede for mig. Så jeg er nødt til at prøve igen, det er sådan, jeg stødte på DR WALE, en virkelig sandhed mand af hans ord og virkelig mand, der er arbejde, er ægte. Da jeg mødtes med DR WALE, forklarede jeg ham alle de problemer, jeg havde med min mand, der forlod for at blive hos en anden kvinde. Han efterlod mig og børnene intet. Efter al min forklaring fortalte DR WALE mig, at jeg skal betale for VARER, som jeg gjorde. Han fortalte mig derefter, at trylleformularen vil tage dage at arbejde, som jeg venter. FOR min overraskelse efter nogle dage, hvor jeg modtog et opkald, var stemmen min mands stemme, der græd på telefon, der fortalte mig, at han ikke vidste, hvad der kom over ham. bønfaldt mig om tilgivelse og fortalte mig er på vej hjem. Lige nu lever vi alle sammen lykkeligt sammen igen. Alt tak til DR WALE for er fantastisk arbejde. Du kan også kontakte DR WALE på e-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 109. DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 110. Jeg har tænkt på, at den bedste og mest indbringende løsning er Cloud Mining, ikke før jeg kom igennem (Bitcoin-investeringsekspert online). At finde en autentisk og pålidelig minearbejder eller mægler er dog en udfordring. Efter min egen forståelse bør vi få den bedste løsning, for når du laver masser af forskning om en virksomhed eller et investeringsselskab, får du masser af information fra forskellige mennesker om deres erfaring med den pågældende forretning eller investering fra det fradrag, du foretog, Du kan nu beslutte, hvilken handling du skal tage. Jeg tjente over $ 10.000 inden for 72 timer og et minimum på $ 1000 om dagen og et ugentligt overskud på $ 50.000 bitcoins uden registreringsgebyr og forudbetaling. Der er også henvisningsbonuser. Du kan kontakte kundeservice på whatsApp på +17657050044 for mere information eller e-maile på (int.hackers002@gmail.com) for at nyde disse fordele.

  Bemærk: Ingen registrering, ingen forudbetaling

  SvarSlet
 111. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 112. Hej der, her er en person, jeg ved, at du rent faktisk kan have en privat session og få din civilstand løst inden for et glimt af et øje, den person er den altid medfølende læge Egwali, en stavekontrol, der har brugt magisk magi til at hjælpe med at ændre liv af så mange, jeg kender i dag. Du hedder det bare, er det en kærlighedsformulering, jobkarriereforfølgelse, lidelser af forskellig art, uanset hvad der er tilfældet, har han ret til tiden til at tage sig af dig og bringe ro i dit hjem, ligesom han gjorde for mit. Du kan kontakte ham via WhatsApp / Viber + 2348122948392 /
  Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Tag en privat session med ham og vær glad. Held og lykke!!

  SvarSlet
 113. God dag til dig, her er en hurtig påmindelse, bare hvis du har brug for en rigtig stavekontrol for at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning .. Læge Egwali stavning hjemme er den det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag og også bruger jeg dette middel til at lade verden vide af denne store stavelæge, der bragte fred og ro til mit hjem.
  Du når ham ved disse kontakter!

  Whatsapp: +2348122948392
  Couriel: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 114. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet
 115. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 116. Hej hvis du står over for skilsmisse og ønsker forlig uden for domstolen, eller hvis du vil have din ægtefælle derhjemme, er Dr. Egwali staver faktisk den rigtige og sikreste af dem, han er imponerende og stressfri, jeg troede aldrig på sådanne ting, før jeg var desperat behov og han ændrede min opfattelse, min ægtefælle kom hjem efter en skilsmisse, der opstod ca. 6 måneder uden at være sammen, nu er vi helt tilbage sammen og lever som en smuk familie, vores økonomiske liv var steget, vi blev begge forfremmet på vores forskellige steder arbejde, der er så meget fred i vores hjem nu. Jeg er så taknemmelig, Dr. Egwali for din indblanding virkelig hjalp, jeg troede, det var slut, men du gjorde det muligt. Hvis du er derude og har brug for en stavelæge, der er pålidelig, skal du ikke lede længere efter, at Dr. Egwali er så rigtig for dig.
  Her er hans kontakter WhatsApp +2348122948392
  E-mail. dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 117. Dette er virkelig et must-read for alle. Jeg vil dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg mødte en heks, der hjalp med at bringe mit ægteskab tilbage. Min mand snydte mig i næsten seks år og efterlod kun mig og mine to døtre til at lide, indtil en af ​​mine venner introducerede mig til denne magtfulde mand ved navn den store DR EGWALI, der hjalp med at bringe min mand tilbage først, jeg troede aldrig at hjælpe mig, før jeg prøv det, efter at jeg gjorde alt, hvad jeg bad om 2 dage, kom min mand hjem og græd for min tilgivelse, jeg kunne ikke holde mig tilbage fra fortæller verden om dette store arbejde fra DR EGWALI, han er så oprigtig, i modsætning til mange andre, der hævder at være guider bare for at formane penge fra folk, hvis du har lignende problemer eller nogen form for problemer, bedes du kontakte ham på e-mailen eller på telefonen, for han er virkelig sikker .. DREGWALISPELLBINDER@GMAIL.COM Du kan også kontakte ham på WHATSAPP / VIBER +2348122948392

  SvarSlet
 118. Hej Verden! Jeg er her for at vidne om min egen ydmyge oplevelse med Egwali Dr., jeg har læst adskillige udtalelser om denne store charmer ved navn Dr. Egwali om, hvordan han har hjulpet så mange med at genoprette deres ødelagte kærlighedsliv og endda ved hjælp af nogle specielle urter i helbredelse af forskellige lidelser. Jeg gav det en chance, her er jeg i dag for at vidne om, hvordan denne charmerende og pålidelige urtemedicin trylleformulerede, og jeg fandt fred. Min ex-mand sagde, at han fortalte mig, at han var nødt til at gå sin egen vej uden nogen konkret grund kun for at finde ud af, at han sov hos en gammel ven fra college, det forårsagede mig meget smerte, og derefter indgav han skilsmisse. Han har været væk i omkring et år, jeg har savnet ham så meget, og jeg vil gøre hvad som helst bare for at genoprette min kærlighed, sådan måtte jeg kontakte ham med en pålidelig person og boom, resten var helt dejlig, og sådan var jeg. tilbage i mine arme på et øjeblik. nu lever vi lykkeligt, som Dr. Egwali sagde. Jeg bruger dette forum til at dele min vidunderlige historie, og din er heller ingen undtagelse, prøv det, og jeg vedder på, at du vil være meget glad for, at du gjorde det. Du kan kommunikere med ham via en hvilken som helst af disse platforme. E-mail: Dregwalispellbinder@gmail.com / Whatsapp: +2348122948392

  SvarSlet
 119. Efter at have været i et forhold med Jake i fem år, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham så hårdt på grund af den kærlighed, vi delte, jeg bad med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til nogen online, og de foreslog, at jeg kontaktede en stavekontrol, der kunne hjælpe mig med at trylleformulere for at bringe det tilbage, men jeg er den type, der ikke tror på stavningen, men det blev uudholdeligt. men for at prøve det, hvordan jeg kontaktede Dr. Egwali, sendte jeg ham en e-mail, han forsikrede mig om, at alt vil være fint inden for få dage, at min eks vender tilbage til mig i dage, hvor vi fortsatte, han kastede kærlighedsformularen og overraskende næste dag var det omkring kl. , min eks ringede til mig, jeg var så overrasket, at jeg besvarede opkaldet, og alt, hvad han sagde, var at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have mig til at komme tilbage til ham, så han savner mig så meget. Jeg var så glad, og jeg gik til ham, så vi begyndte at leve lykkeligt sammen igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, der gennemgår smerter i deres forhold, får høre om ham. Jeg henviser alle dem, der har brug for en ægte og magtfuld trylleformand til ham, han er blevet testet og betroet.
  Mail: Dregwalispellbinder@gmail.com eller du kan kontakte ham via whats-app / viber +2348122948392

  SvarSlet
 120. VIRKELIG DRIFTENDE EFFEKTIV STAVING CASTER TIL HJÆLP TILBAGE TILBAGE EX LOVER OG DIN ÆGTESKAB
  Hej mine kolleger online. Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin tidligere kæreste, han havde, før han blev gift med mig, det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere, jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage alt var forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-nummer, og jeg WhatsAppede ham og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, og han kastede en kærlighedsformulering, der bragte min mand tilbage inden for fem år. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, skal du kontakte DR WALE på
  WhatsApp / Viber +2347054019402 ELLER E-mail:
  drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 121. KRAFTFULD STAVNINGSKASTE, DER KØBTE MIT EX -MAND TILBAGE TIL MIT LIV, EFTER HAN FORLADDE MIG KONTAKT DR WALE WHATSAPP/VIBER +2347054019402
  Hej Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin eks kæreste, han havde, før han giftede sig med det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere. Jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage på. forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp -kontaktperson, jeg WhatsAppede ham på: +2347054019402 og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde alt, hvad han også bad mig om at gøre. og han kastede en kærlighedsfejl, der bragte min mand tilbage inden for få dage. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, kan du sende en e -mail til DR WALE på WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 122. Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392

  SvarSlet
 123. Hej, nu kender jeg en Spell Doctor, du kan få en håndgribelig privat chat og genetablere dit kærlighedsliv. Denne person er den altid pålidelige doktor Egwali, en tryllekaster, der brugte sin stave til at ændre mit liv og så mange andre liv, jeg kender i dag. Du kalder det bare kærlighedsformulering, karrierejagt, sundhedsproblemer, uanset hvad der er tilfældet, uanset hvilket traume du befinder dig i, det er tid til at tage sig af dig uden tøven. Min sag var ret grim, før jeg mødte ham, og resten var historie. Du kan kontakte ham på en hvilken som helst af disse måder WhatsApp / Viber +2348122948392
  Mail: dregwalispellbinder@gmail.com
  Hav en privat session med ham og vær glad igen.
  Alle mine ønsker !!

  SvarSlet
 124. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com

  SvarSlet
 125. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
  Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

  SvarSlet
 126. Jeg ønsker at vidne om den store STORE LORD MESTER's gerninger. Han er en stor mand, der var i stand til at
  fortryllede, der bragte kvinden til mig
  Jeg elsker.Denne mand er i stand og i stand til at løse
  ethvert problem hos dig. Han er specialiseret i
  det følgende:
  (1) Stave for beskyttelse mod fare
  (2) Besværgelse for magi
  (3) Stav til kærlighed til samme køn
  (4) Besværgelse til helbredelse
  (5) Stave for usynlighed
  (6) Besværgelse for rigdom og berømmelse
  (7) Stave for at få et godt job
  (8) Stave for stærk kærlighed og forhold
  (9) Stave for at bringe din eks tilbage
  (10)Stave for at bringe tabte penge tilbage fra svindlere
  Denne mand har store kræfter, og han er utrolig
  Du kan kontakte ham med hans e-mail via
  [grandlordmaster3@gmail.com] eller whatsapp ham på +2349152056887 eller også på Telegram, og han kan hjælpe dig uden stress, prøv ham, kontakt ham og tak ham senere.

  SvarSlet
 127. Hej allesammen . Jeg har for nylig set et vidnesbyrd om Ypperstepræstens HARMONI på en blog, jeg besøger for forholds- og datingrådgivningsproblemer, fordi jeg havde haft alvorlige problemer med min kæreste, og vi havde været kærester i seks måneder, han ændrede sig lige pludselig, han returnerede ikke min kæreste. opkald, han begyndte at være utro, han sårede mig på mange måder, som jeg aldrig troede var muligt, og jeg tænkte bare, at jeg skulle prøve det*måske af desperation af en slags*..og jeg kontaktede Ypperstepræsten HARMONY. Til at begynde med føltes alt drømmende og utroligt , hans konsultationer og løsning var en lille smule let og mærkelig, og jeg var lidt bange, fordi jeg havde læst og hørt mange historier om falske trylleformularer, svindel, og jeg troede aldrig rigtig på magi.. Jeg spillede med med lidt håb og og tro og jeg sendte nogle få ting efter alt, og det virkede som et mirakel, alt gik i en helt ny retning, det var og er fantastisk... Jeg tror, ​​det var god tro, der fik mig til at læse det særlige indlæg den trofaste dag ..Jeg håber han c Du vil også hjælpe andre mennesker, som han gjorde mig...Jeg gjorde lidt, og jeg fik alt, hvad jeg ønskede. Hvis du ønsker *din kæreste, din kæreste, din mand, kone, din familie og dit kærlighedsliv tilbage. Send en e-mail til priestharmony1@gmail.com eller kontakt ham på Whatsapp ham +2349011460555

  SvarSlet
 128. Dr. Ige Ajayi er rett og slett den beste trylleformularen og hjelperen. Mitt navn er Cythai Jones, av respekt for deg og trolldommene dine må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært på andre trylleformularer uten å se noe resultat. Jeg skulle bare ønske jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Min eksmann var borte i et år, og jeg dro overalt og andre trylleformlere for å få hjelp, men ingen resultat før vennen min introduserte meg for Dr. Ige Ajayi. Etter at Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig telefoner fra ham i løpet av 24 timer, slik Dr. Ige Ajayi forsikret meg. Trolldommene hans gjorde underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig overrasket og sjokkert da mannen min kneler ned og ber om tilgivelse og at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler virkelig ord og er glad, du er en Gud sendt til meg og hele familien min. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr. Ige Ajayi. Til alle som leter etter en ekte trolldomsleder bør kontakte Dr. Ige Ajayi på: drigeajayi@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +234 (80)-5739-3990

  SvarSlet
 129. Er virkelig taknemmelig og taknemmelig for, hvad dr uduebor har gjort for mig og min familie med, er urter, jeg har lidt af hiv i godt tre år uden nogen løsning, sygdommene tog næsten livet af mig og fordi jeg var ude af stand til at arbejde, og jeg mistede også mange penge til medicin, men en trofast dag, da jeg gik på nettet, mødte jeg mange vidnesbyrd om denne store mand, så jeg besluttede at prøve det, og Gud være den ære, han gjorde det. Hvis du har brug for hans hjælp, eller du også ønsker at blive helbredt, lige som jeg fik min, så send ham en e-mail nedenfor (dr.uduebor@gmail.com), du kan også whatsappe ham på +2349044159370 og få din healing. Han har kur mod andre dødelige sygdomme som Herpes, 1)Hiv/Aids                      2) STD 3) Hepatitis  4) Kræft5) COVID 19 VIRUS6) Brudt ægteskab 7) Han kan stadig gøre det for dig, når han leder efter et barn.

  SvarSlet
 130. Livet er altid smukt, når du har en, du elsker, til at dele livets skønhed. Jeg opførte mig dårligt, og min mand forlod mig i seks måneder, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage, men han kom ikke tilbage, og jeg var ensom, knust og ked af det. Heldigvis blev jeg henvist til en meget venlig og kraftfuld mand Dr. Ilekhojie, som udførte en forsoningsformidling og bragte min mand tilbage, og nu elsker han mig langt mere end nogensinde og er så glad for livet nu. Mange tak Dr Ilekhojie. Hvis du har problemer som mit, kontakt Dr Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com Whatsapp / ring +2348147400259

  SvarSlet
 131. Jeg er så glad for at mitt ødelagte ekteskap har blitt gjenopprettet. «Vi tok opp nylig, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det har gått tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 3 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og tok mannen min tilbake til meg!". Hvis du har problemer i ekteskapet ditt, kontakt Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) eller ring/Whatsapp (+2348147400259)

  SvarSlet
 132. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom årene. Min historie om hvordan jeg vant Powerball-lotteriet på $45,4 millioner er litt av en historie. Jeg har spilt Powerball-billetter i 3 år nå siden jeg fylte 25. Jeg kjøpte min første billett på 25-årsdagen min. Jeg følte meg veldig heldig den dagen fordi jeg hadde kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med de vinnende Powerball-numrene. Jeg hadde virkelig den gode følelsen av at jeg så på kameraet og ønsket å blunke til det. Jeg gjorde bare en liten del av det og stolte på ham. Han ga meg tallene etter at jeg spilte et par andre billetter sammen med den for $25. Jeg sjekket billetten min etter at gevinsten kom på nettet og så at tallene var riktige inkludert Power-spillet. Jeg skrek i 15 minutter fordi det føltes som en drøm. Jeg hadde vunnet $6,4 millioner. Takk Dr Ilekhojie Vel, e-posten hans er gethelp05@gmail.com, og du kan også ringe eller whatsappe ham på +2348147400259

  SvarSlet
 133. Hvordan en dame udgiver en kommentar på avisen om, hvordan hun får sin mand tilbage, der har skilt sig fra hende, og i dag er de tilbage i dag med hjælp fra Dr. Sacre-bønner, jeg kontaktede Dr. Sacre, at min kæreste slog op med mig, som jeg har brug for hjælp for at få ham tilbage og også for at få ham til at holde op med at være mig utro, sagde Dr. Sacre mig, at jeg skulle få det nødvendige bønnemateriale, hvilket jeg gjorde, efter bøn inden for 24 timer kom min kæreste tilbage, han slog op med de andre piger i livet, han er nu en forandringsmand, han elsker og respekterer mig, vi planlægger snart vores bryllup. alt takket være dr. Sacre
  Kontakt Dr. Sacre på nedenstående detaljer
  Dr Sacre WhatsApp-nummer:+2349076034359
  e-mailadresse: sacretempleofpower@gmail.com
  Han er en god og magtfuld mand, hans magt er ikke ond magt

  Dr. Irene Kilubi

  SvarSlet
 134. Jeg har spilt lotteri i veldig lang tid, og jeg har aldri vært heldig. Jeg møtte en venn som jeg klaget til om min manglende evne til å vinne en håndgripelig sum, og han introduserte meg for Dr Ilekhojie som hjalp ham med en lotteriformidling og han vant $200 000. Jeg kontaktet ham gjennom ham, og han forsikret meg om at jeg vil vinne stort når han utfører lotteri for meg. Han ba meg gi ham 48 timer for at han skulle få alt det som trengs for lotteriet mitt, så jeg ventet i 48 timer og han instruerte meg om å få en billett avhengig av hvor mye hjertet mitt velger. Jeg kjøpte en powerball-billett og ble millionær da trekningene kom. Nå har jeg nok penger til å starte virksomheten min etter at jeg nesten var hjemløs. Takk Dr Ilekhojie, jeg er takknemlig. Jeg forlater kontakten hans her for alle som trenger flaks for å vinne. Ring ham +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

  SvarSlet
 135. Kjæresten min slo opp med meg for 1 år siden og vi sluttet helt å kommunisere, jeg savnet ham, men han nektet å ta meg tilbake etter å ha bedt ham så mange ganger. En dag undersøkte jeg relasjoner på internett da jeg så utallige vitnesbyrd fra mennesker som vitnet om Dr Ilekhojie. Så jeg kontaktet ham via WhatsApp: +2348147400259, jeg fortalte ham problemene mine og han lovet å hjelpe meg. Jeg fulgte instruksjonene hans og det var et sjokk for meg fordi 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsformel, ringte kjæresten min meg gråtende og ba meg om å tilgi ham. Han kom hjem og tryglet meg på kne om å akseptere ham tilbake. Dr Ilekhojie er ærlig og effektiv i sitt arbeid. Forsoningstrolldommen hans er aktiv og 100 % garantert. Kontakt ham via WhatsApp: +2348147400259 eller via e-post: gethelp05@gmail.com

  SvarSlet
 136. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber +2348147400259

  SvarSlet
 137. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber (+2348147400259)

  SvarSlet
 138. Forloveden min slo opp med meg forrige uke og jeg var så trist, jeg spiste ikke og snakket ikke med noen, jeg gråt mye, jeg var så deprimert og stresset at jeg havnet på sykehuset på grunn av alt. stresset og depresjonen. En dag jeg søkte på nettet etter å få kjærlighetstips fordi jeg elsker og bryr meg dypt om ham og jeg vil bare at vi skal være sammen som et par igjen. Jeg fant en mektig mann kalt Ilekhojie som løste så mange forholdsproblemer... så jeg kontaktet ham og forklarte alt for ham, så fortalte Dr Ilekhojie meg at han vil komme tilbake til meg innen 48 timer etter at han har hjulpet meg med en forsoningsform. Det fungerte perfekt som han lovet, og David kom tilbake og begynte å be meg om å akseptere ham tilbake. Er så glad nå at Dr Ilekhojie har gjort som han lovet. Kontakt Dr Ilekhohjie som hans 100% garanterte og effektive. Send ham e-post på [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

  SvarSlet
 139. BEDSTE EFFEKTIVE KÆRLIGHEDSSTAVELSE FOR AT FÅ DIN EKS/MAN/KONE HURTIGT TILBAGE OG FOR AT REDDE DIT Ægteskab KONTAKT NU LORD ZULU PÅ WHATSAPP DIREKTE +2347011196745

  Hej alle sammen, jeg er her for at vidne om en fantastisk og kraftfuld trylleformular kaldet Dr ogugu. Jeg var så forvirret og knust, da min mand forlod mig uden et ord, jeg havde desperat brug for ham tilbage, fordi jeg elskede ham så højt. Så en af mine venner introducerede mig for denne magtfulde trylleformular, som havde hjulpet hende med at få sin elsker tilbage, så jeg kontaktede ham, og han lovede, at han ville komme tilbage til mig om mindre end 72 timer. Efter jeg havde gjort alt, hvad han bad om, kom min mand, der havde nægtet at tale med mig, til mit hus og bad om tilgivelse for alt det, han havde fået mig til at gå igennem, og nu lever vi lykkeligt sammen, hvis du har et parforholdsproblem Jeg vil råde dig til at kontakte ham for dine vidnesbyrd. Nedenfor er hans kontaktoplysninger. Kontakt ham på WhatsApp @ +2347011196745 eller e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com

  SvarSlet
 140. Jeg er meget glad i dag med min familie. Mit navn er Angela, bor i USA, min mand forlod mig i et år, og jeg elsker ham så højt, at jeg har ledt efter en måde at få ham tilbage på siden da. Jeg har prøvet mange muligheder, men det lykkedes ikke, før jeg mødte en ven, der introducerede mig til Dr. UDAMA, en trylleformular, som hjalp mig med at bringe min mand tilbage efter 2 dage. Min mand og jeg lever lykkeligt sammen i dag, fordi jeg fulgte instruktionerne fra den store Dr UDAMA. Den mand er fantastisk, du kan kontakte ham via e-mail: (udamaada@gmail.com). og hans direkte kontaktnummer og whatsapp er (+27658978226) Nu vil jeg råde alle seriøse personer, der befandt sig i denne form for problemer, til at kontakte ham nu en hurtig løsning uden stress..

  SvarSlet
 141. God dag damer og herrer, vi tilbyder lån til enkeltpersoner og virksomheder til 2% rente. Fra 3000 euro til 10.500.000,00 euro. Kontakt os: bramlevilenders@gmail.com

  SvarSlet
 142. Er du et offer for sådan svindel eller noget online-svindel! Saml alle dine beviser i ét ensartet format, og send det til Lallroyal .org. Gendannelsesfirmaet opkræver nul forhåndsgebyrer og afholder promo-gratis konsultationer. De hjalp mig engang sidste år, da jeg mistede mere end $37.000 til et online-romantisk svindelnummer gennem bitcoin, kreditkortoverførsel og bankoverførsel. De er de bedste.

  SvarSlet
 143. Har du nogensinde været udsat for et fupnummer? Har du mistet din tegnebog eller penge til falske hackere eller långivere online? Jeg beder dig om at kontakte denne pålidelige hacker og gendannelsesekspert ÆGTE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker, der udgav sig for at være binære optioner og bitcoin-investorer, jeg mistede en sum på $10.000 og 2BTC fra min bitcoin-pung til disse svindlere. Det tog et stykke tid, før jeg indså, at de var falske og følte mig virkelig såret. Så hørte en af mine venner om det og anbefalede mig til GENUINE HACKER, som hjalp mig med at genvinde alt det, jeg mistede. For mere information send en e-mail til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

  SvarSlet
 144. Hej, jeg er Nira Efter at have været i et forhold med Anderson i årevis, slog han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed, jeg har til ham Jeg bad ham om alt, jeg lovede, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en trylleformular, der kunne hjælpe mig med at kaste en trylleformular for at bringe ham tilbage, men jeg er typen, der aldrig har troet på besværgelser, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede trylleformularen, og han fortalte mig, at der ikke var noget problem, at alt vil være i orden inden tre dage, at min eks vil vende tilbage til mig inden tre dage, han fortryllede og overraskende på den anden dag, var klokken omkring 16.00. Min eks ringede til mig, jeg var så overrasket, jeg besvarede opkaldet, og alt, hvad han sagde, var, at han var så ked af alt det, der skete, at han ville have mig tilbage til ham, at han elsker mig så højt. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve lykkeligt sammen igen. Siden da har jeg afgivet et løfte om, at enhver, jeg kender, der har et forholdsproblem, ville jeg være til hjælp for sådan en person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og magtfulde tryllestaver, der hjalp mig med mit eget problem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller en anden sag.
  1) Kærlighedsbesværgelser
  2) Tabte kærlighedsbesværgelser
  3) Skilsmisse besværgelser
  4) Ægteskabsbesværgelser
  5) Bindingsform.
  6) Opbrudsbesværgelser
  7) Forvis en tidligere elsker
  8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor
  9) ønsker at tilfredsstille din elsker
  10) Kur mod enhver af de sygdomme, du lider af
  Kontakt denne fantastiske mand, hvis du har problemer med en varig løsning
  gennem babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp  +12544131991

  SvarSlet
 145. God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226

  SvarSlet
 146. MIT ÆGTESKAB ARBEJDEDE IGEN MED HJÆLP FRA DR ISIKOLO, SOM ER DEN MEST ÆRLIGE STAVELSESTYPER, DU KAN FINDE
  Jeg er Helen Thompson Mit hjem har været fyldt med uendelige problemer og elendighed, som førte til den skilsmisse, jeg aldrig ønskede med min mand. Alt styrtede ned, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at komme videre, men det var så svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter har altid grædt, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde ikke noget valg i stedet for at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte DR ISIKOLO efter at have set så mange gode bemærkninger om hans arbejde. Han forsikrede mig om at forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, hvilket han gjorde. Jeg er glad for at fortælle jer alle, at kærligheden og lykken er blevet genindsat, og vi fandt sammen igen, og jeg tror på, at det er for evigt for os og alt takket være DR ISIKOLO for at gøre så meget for at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du også har brug for hjælp. e-mail ham nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms via WhatsApp: +23481333261196

  SvarSlet
 147. Jeg giftet meg med skolekjæresten min, vi har begge to barn sammen. vi levde fint ikke før stemoren hans kom på besøk til oss. etter en uke hun dro, begynte mannen min å ha en morsom oppførsel mot meg. Jeg ble sjokkert og overrasket fordi jeg aldri visste hva jeg gjorde galt. han fortalte meg at han avslutter ekteskapet vårt, og han vil også ta barna med seg. fordi jeg visste at mannen min ikke var denne typen mann med dårlig hjerte, måtte jeg bare se etter en løsning i tide. det var slik jeg kom over DR WALE så mange gode vitnesbyrd om ham. så jeg kontaktet ham fortalte ham alt som foregikk med meg. DR WALE fortalte meg at han ville forberede en trolldom for meg, og han ba meg få noen ting som jeg betalte for dem. etter at han hadde trollbundet meg, viste han seg at stemoren min sto bak alt som har skjedd i ekteskapet vårt. hun gjorde en spell for atskilt jeg og mannen min, mannen min stemor er nå i skam. alt takket være DR WALE som kom til rett tid for å hjelpe meg ut av dette rotet. DR WALE er en god mann med sine ord. du også kan kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbake. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 148. Jeg er her også og setter pris på det gode arbeidet til DR WALE. Da jeg trodde det var over i livet mitt, var det da denne flotte mannen kalt DR WALE kom meg til unnsetning. Jeg hadde alvorlige problemer med mannen min, at han sender inn et skilsmissebrev som forteller meg at han vil skilles fra meg. Det gjør at jeg mister litt fokus på arbeidsplassen min, noe som gjorde at sjefen min ga meg et sparkebrev, og det blir verre for meg. Ikke før denne dagen fortalte en god venn av meg hvordan DR WALE hjalp henne med problemet hennes. Så jeg tok motet til å kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Alt han gjorde for meg var at han trollbandt meg som gjorde at mannen min aldri ble skilt fra meg igjen, og sjefen min på jobben ringte meg tilbake for å begynne å jobbe igjen. nå lever jeg og mannen min lykkelig sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
  drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 149. Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

  SvarSlet
 150. Hei seere på nettet, jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg ble hjulpet til å få min kone tilbake. Jeg var en juks og min kone tok meg flere ganger. Jeg prøvde å fikse meg selv og hver gang endte jeg opp med å jukse om og om igjen. Jeg skjønte vel ikke hva hun betydde for meg før hun hadde forlatt meg alene. Jeg begynte å finne en måte å få henne tilbake på, men ingenting ser ut til å fungere perfekt før jeg kom over en artikkel om DR WALE som hjalp mange mennesker globalt med å få tilbake forholdet. Jeg tok kontakt med ham på WhatsApp-nummeret hans via +2347054019402, og han forsikret meg om at min kone vil komme tilbake til meg innen noen uker med hans kraftige magi, og jeg betalte noen euro for materialene som trengs for arbeidet. Overraskende nok kom min kone hjem etter noen uker og sa at hun fortsatt elsker meg, og jeg sverget å aldri være utro mot henne lenger. Alt takket være DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 151. EFFEKTIV OG KRAFTIG KÆRLIGHEDSTAVELSER DR WALE
  Jeg er blevet afvist af min mand efter fem(5) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en trylleformular på ham, og han lod mig og barnet lide. en dag, da jeg læste gennem nettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne trylleformular på denne WHATSAPP +2347054019502 har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg gav ham et svar på hans WHATSAPP, og han fortalte mig, at en kvinde havde en besværgelse om min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter nogle dage vil jeg have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at lade jer alle vide, at denne trylleformular har magten til at bringe elskere tilbage. fordi jeg nu er glad for min mand. Tak for DR WALE. Nå ham på WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com Tak DR WALE. Må dine guder altid belønne dig for dit gode.

  SvarSlet
 152. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
  Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
  (én) lotteriformidling
  (to) eks tilbake
  (tre) bli gravid
  (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
  Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
  Problemer løst 100%

  SvarSlet
 153. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

  SvarSlet
 154. Et fantastisk vitnesbyrd om en trolldomsleder som brakte mannen min tilbake til meg. Jeg er lykkelig gift med en nydelig og omsorgsfull mann med to barn. Et veldig stort problem oppsto i familien min for syv måneder siden, mellom meg og mannen min. så forferdelig at han tok saken til retten for skilsmisse. han sa at han aldri ville bo hos meg igjen og at han ikke elsket meg lenger. Så han pakket ut av huset og fikk meg og barna mine til å gå gjennom sterke smerter. Jeg prøvde alle mine midler for å få ham tilbake, etter mye tigging, men til ingen nytte, og han bekreftet at han har tatt sin avgjørelse, og at han aldri ønsket å se meg igjen. Så en kveld, da jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som spurte mannen min. Så jeg forklarte alt til henne, så hun fortalte meg at den eneste måten jeg kan få mannen min tilbake på er å besøke en tryllekunstner, for det var det hun også gjorde for å vinne tilbake elskeren sin. Så fulgte jeg rådene hennes og hun ga meg DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. umiddelbart sendte jeg DR WALE en WhatsApp-melding og fortalte ham om alle smertene og problemene jeg står overfor. DR WALE fortalte meg at jeg ikke skulle gråte lenger, og at jeg bruker slappe av i tankene. Etter mye diskusjon med DR WALE betalte jeg for alt materiale og gjenstander som var nødvendig for å avgi trolldommen, og trolldomslederen forsikret meg om at jeg vil få mannen min tilbake om en ukes tid. For en fantastisk uttalelse!! Så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trengte å gjøre. Så neste uke var det så overraskende at mannen min som ikke ringte meg de siste syv månedene ringte meg for å informere meg om at han kom tilbake. Så utrolig!! Så det var slik han kom tilbake til huset med masse kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for feilen og smerten han påførte meg og barna mine. Så fra den dagen var forholdet vårt nå sterkere enn hvordan det var før ved hjelp av DR WALE. Jeg vil råde deg til å kontakte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet