søndag den 10. april 2011

En vinder.... og en dejlig liste med skønne forslag

Hold nu op sikke en masse skønne forslag I er kommet med!! Det har været en ren pinsel at læse om alle de kager I har forslået. Tusind tusind tak for alle jeres utrolig søde kommentarer. Og tak fordi I havde lyst til at dele med mig hvad I synes jeg skal bage. Jeg vil ikke takke hver og en af jer, for det ville tage mig her fra og til juleaften at gøre det. Der er dog et par enkelte jeg har svaret. I kan se svarene nederst i dette indlæg.

Jeg har lyst til at kaste mig over alle forslagene med det samme, men gør jeg det, så kommer jeg til at tage 100 kg på, så jeg må hellere tage det lidt ad gangen. Jeg glæder mig til at prøve nye kager, kager som man kender fra bageren, kager som jeg ikke kendte i forvejen og kager som jeg allerede har haft lavet mange gange før. Jeg lover, at jeg skal nok dykke ned i listen hver gang jeg skal bage. I morgen kommer der allerede noget for citrus-elskerne :-)

Udover kager, så kom der også andre forslag, som jeg selvfølgelig også vil se på.

Der er også nogle forslag på How-to-do's og dem skal jeg nok gøre mere i og næste Give-away vil handle om hvad for nogle How-to-do's I kunne tænke jer at se, så tænk allerede nu over det.

Herunder kan I se listen over alle forslagene. Der var mange gengangere og forslag, der mindede om hinanden. Hvis jeg har udeladt et af jeres ønsker er der tale om en fejl fra min side og i så fald undskylder jeg hvis forslaget er faldet ud.


Kager
·        Death by chocolate cake
·        Mississippi mud pie
·        Lagkage med frugt, gele, fløde, chokolade, hvide bunde, sherry / portvin
·        Hvid mudcake med citron 
·        Citruskage af enhver art
·        Blødende chokoladekage / chokoladekage med flydende midte
·        Lamingtons
·        Noget med masser af nødder og orangesmag m/u chokolade (evt. mazarinkage med hasselnøddeflager med orangeglasering på toppen)
·        Noget med hindbær og marengs
·        Kage med kanel og æble
·        Chokolade konfirmationskage
·        Old school kartoffelkage med lækker marcipan
·        Tærter / jordbærtærte / Cherry Pie / citrontærte / Citrontærte med mousse agtig fyld / Pumpkin pie / Lemon meringue pie
·        Vandbakkelser
·        Kærnemælkshorn
·        Kransekage til konfirmation
·        Lækker cremet cheesecake (gerne bagt) / cheesecake / chokolade cheesecake / Strawberry cheesecake / cheesecake med hindbær / cheesecake med ribs
·        Five o’clock afternoon tea tema
·        Kage med hvid chokolade og lakrids
·        Kage med hvid chokolade og hindbær
·        Rabarberkage med marcipan
·        Kage med nye tynde rabarber
·        Gluten og laktose fri kage
·        Red velvet
·        Amerikansk gulerodskage med ostecreme i lag
·        En kage med lakridssirup
·        Remake / up-spice af banankage
·        Remake / up-spice af kokostoppe
·        Erik Lanlards Symphonie (marengs bund med mandler og hasselnødder, en kaffe "creme" ligner en mousse, ovenpå en chokolade mousse og tilsidst en chokolade glaze)
·        Noget med masser af frugt
·        Noget med marengs
·        Mudcake
·        Nøddetrekanter
·        Noget med marcipan
·        Pavlova
·        Othello lagkage
·        Studenterbrød
·        Cremelinser
·        Sommerkage
·        Romkugler
·        Gammeldags rugbrøds lagkage
·        Noget med jordbær
·        Bikuber (maregns med flødeskum og chokoladestykker)
·        Brownies med karamel på toppen

Dekorerede kager
·        Prinsessekage (Disney)
·        En regnbuekage
·        En kage med masser af solskin, lyden af pippende fugle, duften af blomsterflor, stemningen fra lune sommeraftener og lyden af legende børn
·        Kage med Buzz og Woody
·        Enkel og stilfuld bryllupskage

Små søde hapsere
·        Fyldte chokolader
·        Petit fours
·        Cake pops
·        Farverige macarons
·        Trøfler

Desserter
·        Creme Brulee
·        Islagkage
·        Lakridsis

How-to-do’s
·        How-to-do på modellering af figurer i fondant
·        How-to-do på blomster
·        How-to-do kager


Andet
·        Opskriften på min første kage
Geleudfyldning

________________________________________________________________

Nå, nu kan jeg nok ikke skyde spændingen meget længere. Jeg har lavet en liste med alle deltagerne og trukket dem fra, der allerede havde bogen. Og vinderen blev......


Random Integer Generator

Here are your random numbers:
43
Timestamp: 2011-04-10 12:04:19

Stort tillykke til Tenna Kristensen. Send din adresse på min e-mail (chudtloff@yahoo.com), så skal jeg sende bogen til dig.

_______________________________________________________________

Et par enkelte kommentarer:
 @Lone: Tusind tak Lone. Hvor hyggeligt, at du kigger med. Jeg har ofte haft lyst til at lave Lamingtons, så jeg skal gøre mit til at de snart kommer på bloggen. Jeg må i køkkenet og eksperimentere.

@Maria Møhring: Jeg var slet ikke klar over, at du kiggede med. Det var da dejligt. Med det I har været / er igennem tænkte jeg nok, at I havde Theobamser derhjemme. Jeg håber sådan for jer, at det går fremad. De varmeste tanker og knus.

@Tippe: Jeg ser desværre ikke morgen tv, så jeg ved ikke om Rikke Gryberg har været på der, men på den efterfølgende kommentar efter din lader det til, at det er tilfældet.

@Anne O: En kransekage til en snarlig konfirmation kan jeg desværre ikke nå at kreere :-) Jeg vil dog lige sige, at en almindelig kransekage godt kan være lidt tør, da den jo skal være formstabil når den skal stables, så faktisk synes jeg, at kransekage stykker smager bedre. På bloggen har jeg en opskrift på nogle ret skønne kransekagestykker. Prøv evt at se om det kunne være noget du gerne vil servere til konfirmationen. Held og lykke.

@Kagemums: Tusind tak. Jeg er virkelig glad for at jeg har kunne inspirere dig til din egen blog. Håber, at du får lige så meget glæde af din som jeg har af min.

@Clara Gry: Tusind tak :-) I min serie om grundlæggende kagedekoration kan du prøve at se under det trin, der handler om opsmøring. Det er lidt svært at forklare en konsistens, men den må ikke være for flydende, for det er både noget snask og så dækker den ikke så godt. Hvis den er for tyk, så er den svær at smøre op med og resultatet bliver uensartet. Kærgården er vel nok det der beskriver konsistensen bedst.

7 kommentarer:

 1. Det er den vildeste liste jeg har set. Og jeg glæder mig så meget til at se din "Five o’clock afternoon tea tema".

  SvarSlet
 2. @SushiStegen: Ja, jeg får sgu min sag for, hvis jeg skal opfylde alles ønsker. Men der er mange spændende forslag, så det er bare med at komme igang :-) Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Du kan også 'bare' lave en kagedag, hvor du - sådan for eksempel - bager ti af kagerne. Jeg kommer gerne og smager dem! Ja, jeg tror faktisk også, jeg vil tilbyde opvaskehjælp bagefter :-D

  SvarSlet
 4. @Piske: Ja, en kagedag var måske løsningen :-) Er nu slet ikke sikker på, at du vil være i stand til at vaske op efter at have spist alle de kager :-)

  SvarSlet
 5. Var det en udfordring?

  *plirrer uskyldigt med øjnene*

  (men ok - jeg spiser også gerne kager uden at vaske op :-D)

  SvarSlet
 6. Jeg kan se at du har sat regnbuekagen under "Dekorerede kager". I min verden er regnbuekage ikke en dekoreret kage, men en lys sandkage, hvor kagedejen er delt op i mindre portioner og farvet i forskellige farver, lagt sammen og herefter bagt - så det kommer til at se (link) ud :-)
  http://3.bp.blogspot.com/_TAfxQTFxkI0/TC5wukKYp8I/AAAAAAAAAMc/cXur18xifOI/s1600/rainbow-cake-1.jpg

  Men nu ved jeg jo ikke hvad du har i tankerne - men fantastisk bliver det uden tvivl :)

  SvarSlet
 7. @Piske: Ja da!!

  @Steph: Jeg tænkte godt om det mon var en dekoreret regnbuekage eller om det var en regnbuekage, som den du linker til. Men jeg tror at det var en dekoreret kage. Ellers må jeg jo bare lave begge dele :-))

  SvarSlet