søndag den 30. september 2012

Æblemuffins med mandler, citron og kardemomme

Jeg har tidligere blogget om en æblekage, der bare smagte super godt. Min søster blev ret glad for den opskrift, men hun fandt på at lave æblemuffins ud af opskriften i stedet for en kage. Det måtte jeg også prøve og de blev rigtig gode.

Jeg skulle have gæster lige efter arbejde for et par måneder siden, så jeg bagte dem dagen før de skulle serveres. Og det blev de slet ikke ringe af. Dvs at de både er skønne som lune og som afkølede.


Følg opskriften "Æblekage med mandler, citron og kardemomme" og fordel den i muffinsforme i stedet for en form. Du får ca. 18 muffins. Bag kagerne i en muffinsform ved 175C i ca. 20 minutter.

Et stort ønske for mange af jer læsere er, at jeg lavede et mere overskueligt emne-index. Det er jeg i gang med, så det er muligt, at det er svært at finde rundt pt. Sig til hvis der er noget I ikke kan finde.

Rigtig god søndag til jer alle!

8 kommentarer:

 1. Muuuums! Stor som lille, så ser de i hvert fald lækre ud. Og fedt at de kunne laves dagen i forvejen også. Skønne ser de ud, og så passer de jo bare perfekt ind i efterårstiden! Uhm :)

  SvarSlet
 2. Ummm de ser rigtig gode ud !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt at de også er lækre på andendagen - den æblecrumble jeg plejer at lave fungerer nemlig kun mens den er lun! ;-)

  SvarSlet
 4. @Kristine: Ja, det er skønt, for ellers er der mange kager, der er bedst samme dag de er bagt.

  @Kager skal der til: Tak Marianne :-)

  @opholdsrum; Ja, crumblekager er som regel bedst samme dag.

  SvarSlet
 5. Tusinde tak for en super opskrift. Bagte disse muffins i dagog de smagte ikke bare godt, men himmelsk.
  Virkelig et hit der er værd at gentage.

  SvarSlet
 6. @Lone Ringskær: Skønt at høre! Dejligt at de blev et hit :-)

  SvarSlet
 7. Ser satme godt ud, lavede dem forleden, dog med hasselnødder istedet for mandler :)

  SvarSlet
 8. @kageopskrifter: Skønt at du fik prøvet opskriften. Og jeg håber at den levede op til "at de samme ser lækre ud" :-)))

  SvarSlet