lørdag den 7. april 2012
Dejlige cupcakes med marcipan og mandler - og med børne-nem påskepynt
Her er opskriften på nogle nemme cupcakes med marcipan og mandler. God måde lige at udrydde eventuelle rester fra årets chokolade påskeæg produktion. Kagerne er sprøde og har en rigtig god smag af mandler.
Kagerne er pyntet helt naivt og nemt. Den grønne rede er lavet af Royal Icing farvet grøn med "Foliage green" fra Sugar Flair. I reden ligger der tre små marcipanæg, som mine tre børn har været med til at lave. Marcipanæggene er farvet i "Soft pink" fra AmeriColor, "Baby blue" og "Melon" fra Sugar Flair.
Cupcakes med marcipan og mandler
(12 stk)
150 g marcipan
75 g smør
100 g sukker
3 æg
Korn fra 1 stang vanilje
100 g mandler
150 g mel
2 tsk bagepulver
Pisk marcipan, smør og sukker godt sammen til en ensartet masse. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt igennem til det er luftigt. Tilsæt kornene fra vaniljestangen. Vend mel og bagepulver i dejen og til slut de hakkede mandler. Fyld dejen i papirforme i en fast form og bag kagerne i en 180 C varm ovn i ca. 20 min. Lad kagerne køle helt af inden du pynter dem.
Så er der lidt at hygge sig med når nu vejret er lidt skidt.
Kategorier:
Cupcakes og muffins,
Mandler,
Marcipan,
Opskrifter,
Opskrifter 2012,
Påske,
Påsken 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
uhmm.... måske vi kan nå det endnu men det stadig er påske ;0)
SvarSletDet lyder helt gennemført lækkert! Dejlig blog du har dig - lige efter min smag. Xx
SvarSletWauw, skønne farver! Rigtig forårsagtige, og det er jo lige, hvad vi trænger til :-)
SvarSletWow de er fine :) God Påske!
SvarSlet@Merete: Man kan altid få plads til et lille påskeæg
SvarSlet@Frøken Westergaard: Dejligt at høre :-)
@Piske: Ja, de er rigtig farveglade.
@Rebelsig: Tak og i lige måde.