tirsdag den 12. april 2011

How-to-do: At modellere en påskehare


Så er det snart påske og her er første indlæg, der handler om netop denne. Denne lille påskehare fandt jeg på i dag og kan bruges som pynt på en kage eller på en cupcake eller til hvad du nu har lyst til.


Du skal bruge følgende udstyr:
  • Tyloselim til at lime delene sammen
  • Hvid og lyserød fondant
  • Sort fødevaretusch
  • Skalpel (eller anden skarp kniv)
  • flower leaf modelling tool
  • Et værktøj til at prikke huller med
  • Pensel til at pensle tyloselimen med
  • Evt en duster





















Færdig lille påskehare parat til at blive brugt til en af påskens kager.

God fornøjelse!

25 kommentarer:

  1. Nååårh - den er sød! :-)
    Har du sjove planer mht. påskekager?

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin! Tak! :-)

    SvarSlet
  3. Det er jo let :) Måske jeg bare skal kaste mig ud i det projekt :s

    Tak for dagens undervisning.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  4. Du får det godt nok til at se let ud - er dog sikker på at mit eksemplar ikke ville ligne en påskehare overhovedet :-)

    SvarSlet
  5. hvor ser den sød og fin ud

    SvarSlet
  6. Vilken fin hare, jättebra beskrivning också :)

    SvarSlet
  7. Virkelig sød ;-)
    Går selv med tanker om trøffelæg med flydende fondant som "cover" og så skal jeg vist også prøve macarons af - er det ikke et must for tiden

    SvarSlet
  8. Det skal da prøves sammen med børnene. Tak for tippet :)

    Hilsen

    Morten
    Københavnske restauranter

    SvarSlet
  9. Hej Camilla :)

    Hvor er den bare super sød :)

    Du får tingene til at se så legende let ud :)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  10. Fantastisk.. Tror den skal prøves af her i påsken :)

    SvarSlet
  11. @Piske: Taak :-) Nja, jeg tror ikke at det bliver en decideret dekoreret påskekage. Men hvem ved hvad jeg finder på.

    @Tippe: Tak skal du have, Tippe.

    @Lis: Velbekommen - kan nu ikke love undervisning hver dag :-). Ja, kast du dig ud i den. Den tager ikke ret lang tid at lave.

    @Signe: Tak :-) Argh, mon dog ikke.

    @Badeanden: Tak tak, Badeand :-)

    @Birgitte: Tak Birgitte. Den fik et meget sødt udtryk med meget enkle midler.

    @Milli: Tusind tak. Jeg er glad for at beskrivelsen kan bruges.

    @Kagemums: Tak Lone. Jeg har også lidt æg i tankerne. Macarons er for skønne og måske de også finder vej :-D

    @Morten: Velbekommen Morten. Ja, de må kunne laves sammen med børnene. Mine var ude at hoppe på trampolin, da jeg kreerede denne, så jeg har ikke afprøvet den på dem.

    @Miss A: Tak Anita. Den var nu også nem at lave.

    @Mette: Ja, det var da en god anledning :-)

    @Cupcakesfluffan: Tusind tak :-)

    SvarSlet
  12. Nååååååeee hvor er den bare nutted !!!

    Tak..

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  13. Den napper jeg - hvor er den skøn!

    SvarSlet
  14. Sikken en fin påskehare og god formidling

    SvarSlet
  15. @Kager skal der til: Tusind tak Marianne.

    @Nanna: Det er du velkommen til Nanna. Tak.

    @Monika: Selv tak Monika.

    @SushiStegen: Tak skal du have :-) Håber, at du er på højkant igen. Klem

    SvarSlet
  16. Hejsa
    Jeg var tidligare aktiv på kageportalen.dk men nu kan jeg ikke finde den igen ved du hvis den har lukket? Findes der så nogen anden god side der minder om den?
    Mvh
    Louise

    SvarSlet
  17. @Anonym: Ja, Kageportalen er lukket. Du kan til gengæld finde en tilsvarende side, der hedder: www.scandinaviancakedecorators.com.

    SvarSlet
  18. Hvor er den bare nuttet. Jeg har en del udstyr, fra da jeg lavede bryllupskage, så jeg er godt nok lidt fristet til at lave sådan nogle små kaniner. Tak for den flotte guide.
    Kh Nadia

    SvarSlet
  19. Vilken söt kanin!
    Tack snälla för tipset =)
    Kram
    /Nellie

    SvarSlet
  20. @Foodfanatic: Tusind tak Nadia - og velbekommen :-) Du må grave udstyret frem og prøve påskeharen af. kh Camilla

    @Nellie: Tusind tak og velbekommen :-) Kh Camilla

    SvarSlet
  21. Kan man godt lave dem nogle dage i forvejen, og hvordan skal man så opbevare dem? Og har du tilsat tylose til fondanten?

    SvarSlet
  22. @Trinelj: Ja, den er lavet af sukker, så den er holdbar i "100" år. Ja, der er tylose i fondanten.

    SvarSlet