mandag den 14. februar 2011

LOOOOOVE

Jeg er egnetlig slet ikke til det der Valentines halløj. Lige som jeg har det med nytårsfortsætter, så har jeg det lige sådan med Valentines - har man lyst til at forkæle sin elskede, så gør det når lysten er der og ikke bare fordi det er Valentines dag. Derfor "fejre" vi ikke den slags og ingen af os har forventninger om romantiske indslag, røde roser eller lignende.

Men i går var min mand på arbejde og stod derfor op kl. 05. Og i går var egentlig også årsdagen for vores "reunion" om man så må sige - altså årsdagen for, at vi flyttede sammen igen efter en kortere periode med opbrud. Det er jo i sig selv værd at fejre, for forhåbentlig er hver dag sammen en dag i den rigtige retning.

Derfor lavede jeg disse hjertebrownies til min mand kom hjem fra arbejde. Bare som en lille sød reminder om vores "reunion" årsdag.

Kagerne er lavet efter almindelig Brownie opskrift og da den var helt afkølet stak jeg hjerterne ud med min Brownie hjerteudstikker, som jeg fik forærende af min svigerinde og som jeg gav væk i min sidste Give-away. Det gav nogle søde perfekte hjerte brownies. Jeg lavede et lille hjerte i et stykke bagepapir og dryssede flormelis på. Meget, meget enkelt, men sødt.

Happy Valentines!

8 kommentarer:

 1. Enig - men jeg elsker alligevel at fejre Valentine's Day - enhver dag, der fejrer kærligheden, er et plus i min bog.

  (og så var det en glimrende mulighed for at give gemalen nogle fjottede hjerteformede skumfiduser her til morgen - altid godt lige at teste, om han stadig har humor ;-))

  SvarSlet
 2. Hej Camilla
  Skønne kager du har lavet ;o)
  Jeg elsker kager og at bage - så jeg må hellere følge med på din fine og inspirerende blog ;o)
  Rigtig god dag til dig
  Klem Tina

  SvarSlet
 3. Så tillykke med jer Camilla. Længe leve kærligheden:)

  SvarSlet
 4. De er søde de hjerter.
  Jeg er meget enig med dig i at man skal fejre kærligheden fordi den er kærlighed og ikke fordi det er pålagt af kommercielle forventninger. Men det er nu skønt at huske det med kærlighed.

  SvarSlet
 5. Uhhh hvor er de fine de hjerter. Jeg er så glad på jeres vejne :-) Kæmpe knusser

  SvarSlet
 6. Uhh, hvor ser de bare lækre ud..
  Smagte de også godt?

  De bedste hilsner fra
  Anita
  http://livogmad.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. @Maria: Tak Maria
  @Piske: Ha ha, havde han stadig humor? Jeg synes, at det er hyggeligt at småforkæle sin elskede - selv med hjerteformede skumfiduser :-)
  @Tina: Tak Tina. Du er hjertelig velkommen. Også god dag til dig.
  @Fruens kager: Tak Anette :-)
  @Signe: Ja, absolut. Og specielt, når der ind imellem er trænge kår. Så er der ekstra brug for det.
  @Vibse: Tak søde Vibse. Det er jeg glad for at høre.
  @Miss A: Ja, det smagte dejligt. De har sådan en god konsistens med den seje "skorpe" og bløde indre. Men de er lidt fedtede udenpå, så en kagegaffel er at foretrække.

  SvarSlet